Härliga onsdag

Adrian sover och jag sitter i soffan och väntar på Andreas. Han är iväg och tränar och när han kommer hem ska vi äta. Jag och Adrian har haft en toppen dag. Han sov till 9.30 och sen vid lunch träffade vi Nadja och Angelina. Vi gick en promenad och runt på stan. Vi besökte även parken så de små fick gunga också. Sen kom de hem till oss. Vi och barnen fikade fruktsallad. Min nya favorit tror jag, toppen gott och bra då Adrian får äta också då. Mums säger han också.

Sen när Andreas kom hem åkte vi och storhandlade, skönt att ha de klart. Adrian tycker att det är såå kul att sitta i kundvagnen och titta på allt och alla. Han skrattar och pratar massor, sötnöt. Sen när vi kom hem blev det middag för Adrian, bad och massa bus. Han är såå kittlig den där killen. Som sagt så sover han nu gott och vi får hoppas han sover länga imorgon också.

Imorgon ska jag och Adrian sova hemma hos mamma. Det ser vi fram emot. Sen blir det att boa in Adrian lite där och så mamma får vara med om hans kvällsrutiner. För nästa helg ska Adrian sova där utan mig eller Andreas. Ja han ska sova borta själv för första gången. Ska bli riktigt spännande och tror att jag kommer sakna ihjäl mig men kommer nog vara en kul kväll i alla fall. :)

KENT var heta igår

Ojojoj, vilken kväll igår. KENT var heta kan jag säga :) De bjöd på prat, bra musik, snygg show och mycket attityd. Låtarna från nya skivan är inga jag fastnat för men funkade mycket bättre live. Men sen körde dom gobitarna socker(älskar), musik non stop, dom andra för att bara nämna några. Riktigt bra och riktigt snyggt tycker jag.

 


Jag älskar att gå på konserter man blir så glad av det. Publiken är på bra humör och när alla sjunger med och klappar i takt då är med mäktigt tycker jag. Älskar den känslan. Jag har blivit så bortskämnd med att få gå på en massa konsertet och det har jag pappa att tacka för.

Adrian ligger och sover och jag kunde inte somna om. Han vaknade 6 för mat som Andreas gav honom. Sen så gick Andreas och då vaknade jag av att Adrian låg och pratade vid 7. Så gick in och stoppade om honom, drog upp speldosan och gick och la mig igen. Han somnade men inte jag. Suck så trött man blir på sig själv ibland. Men känner mig pigg och var i alla fall skönt att ligga och dra sig en stund. :)

Idag ska vi träffa bästa Nadja och Angelina för en promenad och tur till parken. Småttingarna ska så klart få gunga. Så bra att i parken utanför oss han de två super bra bebisgungor. :) Bara hoppas på att regnet håller sig borta för just nu ser det lite ostadigt ut.

Nu ska jag fixa lite frukost innan stjärnan vaknar :)

nu börjar...

147c576069f81ab34551e50df8e3e104.png

Kolla varifrån!

nu börjar det:)

gung premiär...

2f6ce804ecfad65666fc575ae50afe9e.png

Kolla varifrån!

gung premiär för Adrian idag. Det var både spännande o kul:)

Sovande liten kille

Jag och Adrian var ute på en liten promenad till hemköp. På vägen hem somnade han så klart så nu sover han i vagnen i hallen. Blev ju lite tokigt men förhoppningsvis sover han vara en kortis och soven sen i em igen. Annars lär det vara en trött och gnällig kille ikväll.

Vi köpte med oss en påsklilja hem som pryder vårt bord, får hoppas att den snart slår ut. Tänkte köpa påskris också men då hade de bara med fjädrar på och jag vill pynta det själv så får kolla vidare.

Tänkte slänga ihop en fruksallad tills Jenny och Liam kommer. Jag går ju på "diet" och massa onyttigt får vänta tills på lördag då får jag gotta mig. Men en fruktsallad kan jag alltid gotta mig med. Nej nu lite mellanmål medans Adrian sover. :)

En tisdag att se fram emot

Dår var det tisdag och jag myser morgonen med lilla hjärtat. Vi har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig lite smått. Man vet aldrig hur lång tid det kan ta då man har en liten som gör en massa hyss. :)

Idag har vi fullt upp men det gillar vi. Efter lunch kommer Jenny och Liam över på en liten playdate. Ska bli kul, sist de var här var Adrian så liten och låg där han låg. Men nu kommer nog killarna kunna leka mer tillsammans. :)

Sen när Andreas kommer hem från skolan så blir det att fixa mig lite och sen kommer Mia och hämtar upp mig. Då far vi till Örebro för att se Kent, tror det blir riktigt bra då det också är avslutningen på turnen. Så tror de ger lite extra då :) Ska i alla fall bli jätte kul.

Hoppas ni får en toppen dag

KENT konsert imorgon!

Jippiii! Pappa ringde precis och har fixat så jag och Mia ska på KENT i Örebro imorgon kväll. TACK pappa. Gud så kul det ska bli. :)


2008 var senast jag var på KENT och det var i sporthallen.
En riktigt snygg ljusshow bjöd de på då :)

Så ikväll blir det att lyssna in sig på nya  skivan vilket jag inte gjort. Då vet ni vad jag göra i alla fall.

Måndag

Då var det måndag igen och en ny vecka att se fram emot. Vi har donat lite här hemma på morgonen och nu har Adrian ätit en tidig lunch och ligger i sängen för att sova nap. Jag ska snart äta lite lunch jag också. Idag är det dag två med kostschemat och det går en så länge bra. Blir mycket lättare när vi båda gör det också. Vägde mig hos pappa igår och har då någonting att gå efter nu.

Idag har vi ingenting planerat, om det inte börjar regna så ska vi i alla fall ta oss en promenad. Så går vi förbi parken och matar fåglarna också hade jag tänkt.  :)

Dagens sötaste

Adrian har sovit och jag har sovit och ALLT känns mycket bättre nu.


Dagens Adrian♥

BLÄÄ för idag

Fy jag blir så trött och arg. Jag hann träna i 10 min innan pappa kom ner med Adrian så han var SÅÅ mammig så det var inte klokt. Sen dög ingeting förutom jag, jag och jag. Blir ganska jobbigt och ännu jobbigare när man inte är hemma.

Andreas var iväg och gymmade och jag trodde han skulle komma när han var färdig. Men tog sån tid så jag ringde honom och då är Andreas hemma och håller på och lagar mat till sig. Jaha. Så då skulle han bara duscha och SEN komma.

Dagar som de här blir man så trött och avundsjuk. Andreas har det så himla bra och har massa tid för sig själv. Var är min tid? Okej, jag är riktigt dålig på att ta mig tid men i alla fall. Det är så enkelt för honom. Nej fy och blä för den här dagen. Sen gör huvudet ont också.......

nu smiter...

0-7817dac2c6ff3d18d2ab24b1ee584985.png

Kolla varifrån!

nu smiter jag ner i pappas gym ett tag!

God morgon söndag & SOMMARtid

Någonting uppiggande med att gå upp den här morgon är att veta att det nu är sommartid. Något som får en att koma ihåg att det kommer en vår och sommar även om den är en bit bort. Men det har regnat hela natten och igår kväll när vi la oss så åskade det. Helt galet.

Jag och Adrian gick upp för en liten stund sen, gäsp. Han jagar Max just nu och jag slöar i soffan. Idag har vi inte många planer. Får se om vi ska häla på mamma eller pappa kanske då Andreas ska plugga lite.

Idag börjar även mitt NYA liv. Sommaren närmar sig och jag har några kilo jag kan tänka mig bli av med innan sommaren. Andreas har följt ett kostschema i en vecka nu och jag tänker ge det en chans. Spännande. Men blir ju lättare om vi båda gör det. Sen ska jag även börja träna nästa vecka.  Så nu jäklar laddar vi inför beach 2010!

Adrian är...

0-606b9cbdd7da07b94660bdce03fc6abe.png

Kolla varifrån!

Adrian är en riktig liten kryparkille idag. Ålar nästan ingenting:)

Fredag underbara fredag!

Pust. Nu har vi precis ätit middag och krypt ner i soffan. Adrian sover, han var trött då han haft en massa skoj för sig och sen bara sovit 30 min på det.

Vi tog oss en hälig promenad med Malin & Moa och Nadja & Angelina. Efter det gick vi hem till Malin där vi fikade och barnen lekte. Lite trevligt som alltid.

Bugaboo maffian
-bild lånad från Nadja-

Efter det mötte Andreas upp oss och vi tog en promenad till Mikaela och Pontus. De kom hem från Thailand igår och man kände sig lagom blek brevid dem. Men super kul att träffa dem igen, snart får det bli en moff&filmkväll hemma hos oss. :) Vi fick även fin fina presenter av dem. :)


Adrian fick 2 polo sport pike och jag en fin bikini(som passade så du vet Mikaela)

Nu ska vi njuta kvällen hoppas ni gör det samma.

KRAM

hemma hos...

7cf71a1a6cd41c31633a0a51b3687dff.png

Kolla varifrån!

hemma hos malin o moa med Nadja o angelina. Barnen leker o vi ska fika:)

Äntligen fredag

Adrian vaknade vid 7.45, härligt. Då fick han komma in till oss och morgonmysa lite, eller mysa och mysa då Adrian har tokigt mycket energi på morgonen. Det är bara en massa bus och skoj med mamma och pappa då, så himla rolig.

Nu har vi ätit frukost och ser på vakna lite smått. Idag blir det promenad med Malin och Moa och sen måste jag ner på stan. Måste lämna in min vårjacka på kemtvätt.

Annars är dagen oplanerad fast en massa fredagsmys ska vi nog hinna med i alla fall :)

Torsdag kväll

Jag la precis en trött liten stjärna i sin säng. Han somnade i min famn när han drack välling, så mysiga stunder de när han somnar. Eftersom han sovvägrar i famnen på fagarna så får man mysa lite extra av de på kvällen när han dricker vällingen.

Vi gick ut till min mamma idag efter lunch, första promenaden dit i år. Många fler lär det bli nu, vägarna var mycket bättre en jag trodde. Ingen snö alls, härligt. Tänkte att vi ska boa in oss där lite mer nu då Adrian ska sova där den 9 april. Lika bra så han känner sig riktigt hemma där. Tänk att vi nu för första gången ska låta honom sova borta. Mycket blandade känslor inför det, men han är så pass stor och det kommer så klart gå bra.

Nu ska vi njuta kvällen och se på helv åtta hos mig.

Har ni hört om rapportet då en "smart"tant inte tycker att pappor är kapabla till att ta hand om barn under 3 år? Helt galet sjukt att hon kan stå för det. Klart att mammorna i början är mer skapade för det under amning och sådär. Men klart papporna klarar av det och de växer ju in i det lika mycket som vi gör. Självklart tycker jag att Andreas slarvar lite ibland när det typ gäller att packa skötväskan tex. :P Sen är jag lite mer harig en vad Andreas är men det gör ju varken honom eller mig mindre kapabla till att ta hand om Adrian. Riktigt roligt, eller kanske läskigt att hon inte tycker män ska vara ensamma med barn under 3 år!

hemma hos...

0-307ea32bd28ea36be030a493b7961c85.png

Kolla varifrån!

hemma hos mamma o gottar oss i våfflor:)

Torsdag och rutinerna är tillbaka

Torsdag morgon och Adrian sov till 7.30. Äntligen börjar han komma tillbaka till sina vanliga rutiner igen. Andreas åkte precis iväg till skolan och ¨våra planer för dagen blev framflyttade till nästa vecka. Så får se om man ska ta sig ner på stan en sväng för att få dagen att gå.

Nej nu ska vi njuta morgonen här hemma! Hoppas ni gör det samma

PUSS

En härlig onsdag

Adrian sover, Andreas är och tränar och jag slöar i soffan. Är helt slut lixom alla kvällar här hemma, haha. Men dagarna är intensiva med Adrian för han har galet mycket energi dagarna igenom. Så det är på kvällen tröttheten kommer då man lugnar ner sig.

Vi har i alla fall haft en bra dag men en trevlig familjeträff. När vi gick hem somnade Adrian i vagnen och vi tog oss en liten promenad för att handla lite. Sen har vi bara myst hemma familjen och ätit god mat. En härlig dag med andra ord.


Några av alla småttingar.


Adrian står själv här om dagen. :)

Dagens Mama


(Oj så skitig spegeln är, måste städa..)
Dagens outfit är från GinaTricot.

Adde sover och jag ska passa på att se på tillbaka till Eden, det är ju riktigt spännande nu! Bara hoppas han sover länge nu så han är pigg och glad på mammaträffen sen. Men det tror jag han brukar ju sova 1,5 timme eller med på förmiddan, sen sover han ju inget mer på dagen längre. Men ska försöka flytta lite på sovtiden till efter lunch snart tänkte jag. Nu blev det tidigt att sova då vi ska iväg men annars brukar han somna vid 10-10.30. Men det blir nog bra det här. :)

Mitten av veckan

Då var det onsdag morgon och vi är pigga och glada här hemma. Jag vaknade redan 6.15, suck. Trött man blir på sig själv när Adrian då fortsätter sova till 7.15. Men kan vara skönt att vakna lite tidigare så man kan ligga och dra sig i lugn och ro.

Idag är det mamma träff och förutom det är ingeting inplanerat då en stor del av dagen brukar gå åt där. :) Jag och Adrian ska möta upp Malin och Moa för en promenad dit och håller tummarna för att solen tränker sig fram. Är lite små osäkert om det ska bli regn eller sol tycker jag det ser ut som.

Ha en härlig onsdag

Tisdagen lider mot sitt slut

Härligt med kväll och njuta i soffan framför världens bästa hemmafruar. Har vart en jobbig dag idag då jag haft ont i huvudet hela dagen och Adrian vart små gnällig imellanåt. Sen blev det så klart inte bättre när mina muffins totalt misslyckades. Men men så blir det ibland.

Fast dagen vart lite små jobbig så har det så klart var måna härliga stunder. Som att Adrian krypit en hel del här hemma idag. Men bara några steg i taget sen inser han att det går snabbare att åla. :) Sen har vi rensat och vikt i ordning i mina garderober vilket är skönt att ha gjort.

Imorgon är det mammaträff igen och det ser vi fram emot. Blir så glad av dessa träffar med fina mammor och söta barn. :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla här :) Ha en härlig kväll

ser det...

620c2f654f14aa52c2ff6dd7c324dd98.png

Kolla varifrån!

ser det ut som min dag idag? Det här ska föreställa Muffins. Suck.

Mjölk premiär

Adrian fick smaka på lite lättmjölk idag. Oj så gott han tyckte att det var, ville inte sluta dricka och bara ha mer och mer. Men dumma mamma sa stopp efter en stund. ;-)

Tänkte börja introducera mjölk lite smått ibland till honom. Kul att han tyckte om det i alla fall.

rensning pågår!...

1defc30b3b6bdba6afdf5ecf52ec0ff5.png

Kolla varifrån!

rensning pågår! Vi har kastat ut allt ur en av mina garderober. Rensa, vika o sen bara resten kvar!

Regniga tisdag

God morgon på er alla godingar. Adrians nya gå upp tid är rund 7 nu, vilket är helt okej ändå känner jag. Igår kväll pysslade jag lite och sen blev det sängen på mitt huvud gjorde så ont. Inte roligt.

Idag blev jag glad över att se att det regnade. Hoppas det regnar på hela dagen och att massor med snö följer med det då! :P Jag och Adrian har inget planerat idag så vi får se var denna dag tar oss.

Nej nu ska jag hålla koll på mitt lilla busfrö som ska vara överallt där han inte får. Sen när jag reser mig upp och går mot honom så sätter han sig ner som han inte gjort någonting. Haha. Sötis. :)

Stora killen

Nu har vi vart på BVC och Adrian väger nu 9515g och är 74,5 cm lång. Han har vuxit en del på längden sen sist hela 4,5 cm på två månader. Det ser jag på byxor framför allt.

Nu håller vi på att städar lite här hemma. Har städat toaletterna och dammat lite på Adrians rum. Man får damma där inne en gång i veckan om inte mer ibland. För solen skiner in där och på vita möblerna så ser man det på en gång. Men det är endå bra då har han i alla fall ett dammfritt rum ;) Nehe om man skulle orka sig på att dammsuga. Lite små jobbit med Adrian då han är lite rädd för dammsugaren just nu men han är ändå så nyfiken. Hörselskydden fungerar inte längre då han bara ska dra av sig dom :P

Måndag

Då var det vinter igen och våren känns som bortblåst. Vi har vart upp en sen 7 här hemma och vi ser på vakna men håller även på att göra oss i ordning lite smått. Vid lunch ska vi vara på BVC för 10 månaderskontroll. Ska bli spännande att se hur stor vår kille nu blivit.

Annars är dagen oplanerad för vår del. Kanske skulle ta och städa när man kommer hem? Jaja, vi får helt enkelt se var dagen sen tar oss.

Ha en härlig start på veckan

Ännu en dag med nya framsteg för Adrian

Helt otroligt så mycket som händer nu. Adrian har idag tagit sig från soffbordet till soffan utan att hålla i sen i något. Han tog sig ett steg själv då! Helt galet. Men så duktig han är. Han trodde även idag att han kunde gå själv?! Max gick förbi och Adrian går och håller sig i soffan i soffan efter Max. Men sen tar soffan slut och Adrian fortsätter och tror att han kan gå. Men han kom ett steg fram och sen föll han ihop och blev ledsen. Men han gjorde inte illa sig, blev mest rädd.

Sen har han även lärt sig vad kossan säger. Eller på sitt eget vis. Kossan sägen enligt honom Buuu. Hihi. Sötis♥

 


Adrian kan även ställa sig upp mot gåstolen och gå själv med den. :)



Imorgon ska vi till BVC och ska bli spännande att se hur stor han nu blivit. :)

Trevlig kväll igår

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Träffade lite nytt folk och sen så klart Bjursan, var toppen kul att träffa henne. Vi har vart vänner sen vi var 6 år och haft en massa skoj och rakartyg för oss, måna minnen att prata tillbaka om. Vi var då först på tjejkväll med tacos, vin och massa part. Sen gick alla till Raw förutom jag och Bjursan som gick till HåPes och tog en cider/öl. Efter det blev det strips med vitsås och var sen hemma vid 1. Toppen kväll och var skönt att komma iväg.

Adrian vaknade vid 8(?) och fick komma och ligga mellan mig och Andreas och mysa. Älskar de stunderna. Sen gick de upp och jag låg och drog mig i sängen och kollade på tillbaka till eden. Haha, fick den boxen av Andreas farmor så måste ju se den. Men den är faktiskt ganska bra och spännande. Så blir att kolla vidare ikväll. Andreas har vart lite små bitter för att jag inte vart bakis idag för han allti blir det. haha, men härligt att inte vara det och kunna mysa och njuta dagen istället.

Vi har precis haft besök från Adrians farmor och bonusfarfar och vid 15 kommer Adrians farfar och gammelfarmor. Så fullt upp hela dagen. :)

 
Mycket som händer på 2 år..

redo för...

70cf6e74bc1c5c35f7352b3ce95b5cbf.png

Kolla varifrån!

redo för en kväll med nya bekantskaper :)

Lördag

Att inte ge Adrian sin kvällsvälling fungerade inte här hemma. Han vaknade redan klockan 23.30, vet ingetingen inte om det var för att han var hungrig eller för att han låg tokigt i sängen. Men han fick välling då i alla fall i hopp om att han skulle sova längre, men nej. 5.30 hörde jag honom börja prata där inne, så välling fick han sen låg han och pratade en timma. I alla fall skönt att han väljer att kunne ligga kvar i lugn och ro så man själv hinner dra sig i sängen. Men kom på en sak nu på morgonen, det kan ju vara en fas som gör att han inte sover lika mycket? Vi säger så i alla fall, känns lite lättare då ;)

Idag ska vi ut till min mamma och hälsa på en sväng, sen blir det hem för att göra sig i ordning. Ska iväg på tjejkväll med min vän Karin sen hennes vänner. Men känner mig ändå delad med om jag vill gå eller inte. Så tråkig man blir när man har familj ;) Älskar kvällarna hemma och kommer sakna mina killer, även om Adrian ändå sover. Sen blir jag lite nervös inför ikväll då jag inte känner någon, men det är ju alltid kul att lära känna nya människor. Andreas tycker att jag ska gå och det kommer nog bli kul i alla fall. Får gå in med en positiv inställning och gott vin :)

Vad ska ni göra idag?

Tröttis kväll

Vi sitter här hemma och ser på let´s dance med godis och påskmust. Men jag är så sjukt trött ikväll, men man får vara det när man är småbarnsförälder. Vi får se hur Adrian kommer att sova inatt, han har bara sovit 1 timma idag. Försökte få honom somna en gång till under dagen men var omöjligt. Sen så åt han mat vid 18 och vi skippade sen vällingen. Får se om han då vaknar tidigare för mat inatt och att han sen somnar om och sover längre. Vi provaar oss fram just nu i alla fall. Det där med olja i vällingen var inget för Adrian då det fick igång hans mage. Men bra att veta om det blir stopp någon dag :P
 
Nej det blir att se klart på det här och sen solsidan sen blir det att säga god natt.

gjort stan

Vi kom en för en liten stund sen efter en trevlig tur på stan men Nadja och Angelina. Vi för först och kollade på ett dagis inne i stan och blev positivt överaskad. Det var mycket bättre än jag väntat mig. Sen somnade barnen i vagnarna och vi passade på att äta och sen fick de äta när de vaknade. Sen blev det en liten tur på stan då vi kom hem med några små saker till Adrian så klart ;)

Nu kommer Andreas snart och hämtar upp oss för att åka och handla gotti till ikväll. Får se vad man hittar på att äta.

Sen tänkte jag bara tillägga att olja i vällingen får fart på magen! haha

Fredagsmys hela dagen

Idag är det fredag och det gillar vi så klart. Adrian sov 30 min längre idag så vet inte riktigt om det fungerar med olja i vällingen. Men får ge det ett par dagar och samma ska så somnade han strax innan åtta igår så får även ge det några dagar innan man kanske ser resultat.

Jag har hunnit sminka mig på morgonen och nu ser vi på vakna, Adrian dansar till Ladgy Gaga. :) Vi ska iväg tidigt idag för att möta upp Nadja och Angelina och se på sista förskolealternativet. Efter det så blir det lunch på stan tillsammans med dem, det ser vi fram emot.

Annars är dagen oplanerad men fredagsmys hela dagen är planen i alla fall :)


Igår var vi nere på stan en sväng och kom hem med en väska som vi funderar på att ha som skötväska. Men ska fundera lite på om vi ska ha den eller inte. Jag tycker väskan är riktigt snygg men varför vi tvekar på att behålla den är att vi inte riktigt vet hur vi ska får den hänga bra på styret. Finns ju klipps att köpa och hänga väskan i men de kommer gå då banden är för breda. Det går att den hänger löst på styret men då får den häna högst uppe för annars glider den ner. Men det går ju. Ska bara fundera och känna lite så får vi se om vi behåller den eller inte.



Sen kom jag även hem med ett par nya söta byxor till Adrian som kommer bli jätte fina i vår/sommar.


Från HM

Nej nu blir det frukost! Ha en härlig fredag

Adrian 10 månader


*Väger 9515g och är 74,5cm lång.
*Vaknar vid 5.30-6 på morgonen(suck) Men efter vällingen så leker han i sängen en timma själv.
*Sover 1 gång om dagen(gjort den här veckan) ca 2 timmar.
*Somnar vid 19.30 på kvällen
*Ställer sig upp mot allt och går mot allt. Har även lärt sig att go mot en vägg bara. Kan även gå när man håller i bara en hand. Går själv med gåvagnen.
*Leker inte så mycket med sina leksaker just nu då man kan stå och gå mot allt. Roligare att försöka nå allting som man inte får ha.
*Blir arg när han inte får som han vill men det tar ett tag innan han ger upp.
*När han vet att han inte får göra någonting men gör i alla fall så skakar han på huvudet.
*Pratar mycket. Mest mamma och kisse. Men även pappa, titta tack tack och en hel del egna ord.
*Klappar händerna, tittar på lamapn och vinkar. Har idag lärt sig att när man frågar hur bilen låter så "pruttar" han med munnen.
*När han görnågonting som vi vill så klappar han händerna efter och är super stolt. :)
*Skrattar MASSOR dagarna igenom.
*När han leker med tvdosan kollar han mot tvn samtidigt då han förstår att det händer saker med tvn då.



För ett år sedan



Bilden tagen för precis ett år sen♥

Tänk att just vår lille prins tittade ut 2 månader senare. Ja idag blir han ju 10 månader. Tiden går så snabbt och det är så mycket som händer hela tiden. Ikväll kommer 10 månaders lista+bild :)

Torsdag

God morgon. Jag fick lite sovmorgon då Andreas gick upp med Adrian. Skönt men kan inte sova längre en 8 på morgonen just nu. Idag har vi inga planer vilket känns ganska skönt då vi haft fullt upp hela veckan. Ska i alla fall ner på stan och kolla efter skötväska, hoppas vi hittar någon bra. Men annars blir det nog bara hemma mys då det är tråkväder ute.

Svar ang dynan



Dynan är köpt från tradera, var någon tjej som sydde och sålde. Har även sett på familjeliv att det vart någon som sytt upp dynor i många härliga färger och mönster.

Jippiiii

vagnen är nu såld. Skönt men ändå lite vemodigt då det var Adrians första vagn och MASSOR med minnen i och med den. Hoppas de blir lika nöjda med den som vi har vart i alla fall. :)

Kära vänner från förr

Den här dagen blir bara bättre och bättre. Först träffa Jacque och sen alla fina mammor, pappor och bebisar. Sen på vägen hem från familjeträffen träffade jag Bjursell. En till vän som jag haft sen jag var 6 år och vi var BÄSTA vänner i flera år. Men sen händer saker och man hamnar på olika platser i livet. Men blev jätte glad och var jätte kul att se henne så nu är jag bjuden på en tjejkväll med henne och hennes vänner i helgen :)

Sen om en stund kommer ännu en gamal vän till mig hit, Senad en kille som jag gick i samma klass som i mellan och högstadiet. I gymnasiet hade vi ännu kontakt men sen så har man bara träffat på varandra på stan ibland och sådär. Men han kommer hit och hälsar på idag då han och Andreas nu går i samma klass. Ska bli riktigt roligt.

Vilken HÄRLIG onsdag det blev

Jacque och Jacqueline

Snart kommer min vän Jacque över. Ska bli kul. Vi har var vänner sen vi var 6 år gamla och sen så har vi så klart världens finaste namn båda två ;)

Tiiiidiga onsdag. Suck

kväll kommer Adrian att få hålla sig uppe till 21.00. Jag lovar! Jag orkar inte med att han vaknar 5.30 för välling och sen inte somnar om. Jag blir smått tokig då. Men han fick ligga i sin säng tills nu innan jag orkade gå upp med honom. Vi köpte ju en rullgardin igår så nu är det mörkt inne på hans rum men det hjälper tydligen inte för att han ska sova längre.. Kanske tar ett par dagar innan han ställer om sig och sover lite längre..

Idag ska vi på föräldrarträff och det ser vi så klart fram emot. Men kan inte riktigt bestämma mig för vilken vagn vi ska ta dit då det tydligen snöat under natten. Den nya vagnen är inte riktigt ultimat i det här vädret ska jag ju erkänna. Sen så kommer ett par från stockholm ikväll för att titta på vagnen så kanske ska ta sig en sista tur med den? Den är ju lite vemodigt att sälja Adrians FÖRSTA vagn.

Nej nu fortsätter min latismorgon i soffan.

Underbara dag

Vi har haft en underbar dag jag och Adrian. Vi mötte upp Mailn och Moa för en promenad i solen. Var jätte härligt men det var lite halvtungt att gå med vagnen. Men när vi kom in i stan så var det ingen snö eller is och då var den underbar att köra. Känner mig jätte nöjd och den är så liten och lätt.

Vi gick och matade fåglarna och sen följde tjejerna med oss hem. Fikade, lekte och pratade en massa. Var super trevligt och kul och det tyckte Adrian också. Moa och Adrian leker så fint och försiktigt med varandra. Sötisar de där två tillsammans. :) Skriver som Malin att jag hoppas att de där två kommer fortsätta att vara vänner och även vi mammor. Tack för idag tjejer!


Två söta små frågetecken :)


Dansa till Astrid Lingren musik var skoj

Blir så glad när man haft en så bra dag(både idag och igår). Är så glad för både mina och Adrians vänner. Imorgon är det mammaträff på schemat så lekdagarna fortsätter för oss :) Härligt.

Ser på tv och ska nu sätta igång med inbjudningskorten till Adrians födelsedag. Tänk att han om 2 månader och 2 dagar blir 1 år. Min stora älskling.


Min ÄLSKADE stjärna. Hjärtat gör ont av all min kärlek till dig♥

Nya rutiner?

Jag börjar fundera på om Adrian ändrat sina sovrutiner under dagen? Förut sov han två gånger om dagen ca 40 min varje gång.

Men som igår så sov han över 1.40 min på förmiddan och sen sov han inget mer under dagen. Idag har han nu sovit 1.20 min. Så vi får se om han sover senare idag eller skippar det igen.

När började era barn sova bara 1 gång om dagen?

Dagens MAMA & Dagens busfrö


Linne - Vila
Tunika/Tröja - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot


Här hittade jag Adrian idag. Rivde sönder toapappret! Busfrö till son man har!

Tisdag med liite sovmorgon

God morgon på er. Jag gick upp för en liten stund sen då Andreas gick upp med Arian på morgonen. Adrian har börjat vakna jätte tidigt vid 6 vill han upp. Tror att det är för att det är så ljust inne på hans rum vid den tiden så idag blir det att åka till jysk för att köpa rullgardin. Ett MÅSTE tills i sommar.

Sen ska vi träffa Mailn och Moa idag också, det ser vi fram emot. Kanske ska våga sig ut med nya vagnen på en promenad. Men måste först förstå mig på den och se om våran åkpåse passar i den. Hoppas... Nej lika bra att sätta igång nu!

Ha en underbar tisdag


Yes, åkpåsen passade! Den är lite stor eller lite lång just. Men det passar och Adrian sitter toppen bra. Så idag blir det att inviga den nya skönheten ;)

Härlig dag men finbesök och ny vagn!

Jag och Adrian har haft en riktig toppen dag idag. Vi skulle möta upp Nadja och Angelina för att mata fåglarna. Men kom på att vagnen var i bilden som står i garaget dit inte jag hade några nycklar och Andreas var inte hemma. Men Nadja och Angelina kom hem till oss en sväng istället, toppen trevligt. Så glad att träffat de här tjejerna från mammagruppen, alla är så go och fina människor och härliga att umgås med.

Andreas kom sen hem får Västerås där han vart under dagen, och vad kom han hem med? Jo precis en fiiin bugaboo bee. Är så glad och nöjd över den. Den är toppen fin och det kommer vara helt underbart att promenera med den i vår. :)




Tänk den här coola killen i den nya vagnen. :)

Nu ser vi på tv och gottat oss med glass med jordgubbar :) Ska fortsätta njuta kvällen innan det blir en tidig läggdags för mig idag. Är trött!

nu ser...

2adae6fb2a8b122308dd5271295a5fac.png

Kolla varifrån!

nu ser vi på halv åtta hos mig och till det blev det jordgubbar o glass:)

andreas kom...

5e4521f8be834bd0d66c8e9021260318.png

Kolla varifrån!

andreas kom hem med en ny bugaboo bee till Adrian. Han blev jätte glad så klart:)

Dagens MAMA i en skitig spegel!



Tunika-Vila
Leggings-Gina Tricot
Skärp-Minns ej!

Måndag

Måndag morgon och ännu en dag med att solen strålar, jag blir GLAD. Adrian vaknade redan klockan 6 men lät mig ligga och dra mig en timme innan han ville upp. Nu har vi precis ätit frukost och Andreas ska snart iväg. Jag och Adrian ska städa här hemma idag och sen blir det så klart en promenad ut i solen. :)

Ska pojkar få leka med dockor?

Jag har tänk att köpa en docka åt Adrian när han fyller år(han ska så klart få mer än bara en docka). Men endel tycker att det är konstigt och tycker inte att pojkar behöver eller ska leka med dockor. Jag själv har inget problem med det och tänker låta Adrian få både "pojk och flickleksaker" för att sen få välja själv vad han vill leka med.

Såg när vi var på ett dagis att han tyckte att en docka var rolig, där av jag fick ideén att han skulle få en. Så har hittat en pojkdocka som han ska få. :)

Tycker ni att pojkar ska få leka med dockor?

Hur ska man egentligen dela på pojk och flickleksaker. Jag tänker li alla fall åta Adrian få blandade leksaker och sen få välja själv om det är bilar eller dockor. Jag älskar honom lika mycket för det :)

Njuter kvällen

Då var det ännu en kväll att njuta av. Adrian sover och vi sitter här i soffan och ser på tv, blir kanal 5 hela kväller :) Vi har vart ute hos Adrians farmor och bonusfarfar idag och haft det bra. Jag och Andreas satte oss i solen i lär med filtar och solade en stund under tiden som Adrian lekte med dem där inne. Riktigt härligt. :) Jag fick även en fin tunika+linne från världens bästa svärmor. :) Blir så glad.

Nej nu fortsätta att njuta kvällen med min älskade :)

Glad

Härligt det är att vakna upp till en strålande sol och en strålande Adrian. La honom precis igen för att sova sin första nap för dagen. Vi ska passa på att göra oss i ordning nu när han sover sen blir det att ta sig ut för att njuta solen så klart :) Man måste passa på!

Var ju så underbart skönt när jag var hemma hos pappa igår. Låg på hans inglasade altan och öppnade upp så jag låg där i lä i solen och solade. Blev jätte varmt och låg där utan jacka, underbart. Somnade till och med till, åh så jag saknar vår och sommar nu.

Senare idag ska vi över till Adrian farmor och bonusfarfar där vi ska bli bjudna på mat. :) Så det blir trevligt och gott skulle jag tro. :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen

KRAM på er

Hur tänker ni Sverige?

Jag förstår inte hur Anna kan gå och vinna?? Fy, kan inte med henne.. Salem skulle ha vunnit då hade vi haft ett bidrag att vara stolta över och som skulle ha chans att vinna i Norge.

Jaha bara att heja på Norge i Eurovision sen!

Ändrade planer tydligen. Suck..

Sur man blir på folk ibland. Här har vi planerat för en kul o mysig kväll med slager och sällskap av Pirre och Maria. Vi har handla chips o dricka och såg fram emot det då det var ett tag sen vi sågs. Andreas träffade dem ute igår och då skulle de fortfarande komma. Men sen har vi försökt då tag på dem idag och de har inte svarat, kände på mig att de inte skulle komma. Å rätt hade man. Blir ibland så besviken på folk som inte kan hålla vad man lovar ibland.

Men men, blir familje mys ikväll här hemma istället. Inte helt fel det heller men är kul ibland med besök får härliga vänner. Suck...

ligger på...

0-442f7a34ca82c7f57d733eb0a91ec3c6.png

Kolla varifrån!

ligger på pappas altan o solar. Helt underbart!

Ljuva lördag

Då har jag och Adrian precis gått upp. Han vaknade vid 6 för välling och sen så låg han i sin säng och drog sig och pratade med nallarna. Så i en timma låg han och drog sig, underbart för en trött mamma. :)

Nu står han här vid soffan vid mig och försöker komma åt datorn, men det kan och får han ej! Då blir man jätte arg, haha temprament har han i alla fall. Idag skiner solen och vi ska ta oss första promenaden i år ut till min mamma. Hoppas att vägen dit ut är bra.

Ikväll sen kommer Pirre och Maria hit och då blir det slagermys! Härligt. Vem tror ni vinner ikväll? Själv håller jag på Salem alFakir. Älskar hans röst och låten gillar jag också.

Film nr1 avklarad

Nu har jag kollat på den första filmen som jag hyrt, den hette  trubbel i paradiset och var helt okej. Lite små rolig dög för mig i alla fall :) Nu har jag filmen upp kvar att se, tänkte snart bädda ner mig i sängen och kolla på den där. :)

Adrian lärdig sig även någonting nytt idag. Han har ju kunnat ställa sig upp mot soffa, bord och andra ställen där han kan ta tah i någonting. Men idag lärde han sig att ställa sig upp mot väggen. Så duktig men vad ska vi hitta på med spegeln i hallen nu? Då han just vill dit och dra i den, vill inte att han redan nu ska få 7 års olycka. Vilken tråkig star såhär i början av livet lixom. ;)

Det känns som att han vissa dagar är mer ute för att lära sig nya saker än andra dagar. Som idag har han hållt på och börkat och ramlat MASSOR. Sen sen sa det pang och han kom på hur han skulle ställa sig mot väggen. Så häftigt att se sitt barn utforska och lära känna världen!

Fredagsmys för mig själv

Nu sover mitt lilla hjärta och mitt stora hjärta är iväg på festligheter. Han är hos en vän, just den vännen som presenterade mig och Andreas för varandra. :) Jag ska nu tvätta av mig sminket, hälla upp godis och dricka och sen blir det fredagsmys för mig med härliga filmer(förhoppningsvis). Lite små tråkigt aatt vara hemma själv men ganska skönt också på ett vis. Men jag lovar att jag inte kommer tycka det är så roligt när jag ska lägga mig sen...

Nej upp ur soffan nu innan jag fastnar här. Hoppas ni har en mysig kväll♥

Blää för planering av föräldrarpenning!

Fick hem ett brav från försäkringskassan idag då jag räknat helt galet med dagarna tydligen. Men förstår inte hur dom först kunde gå med på det på internet när jag planerade?! Jaja, nu är det fixat i alla fall och jag blir hemma till sista september som planerat. Men jag ska ju jobba 5 veckor i sommar då också, men kan blir skönt att jobba några veckor i sommar innan det drar igån på riktigt sen med dagis och allt. En liten mjukstart helt enkelt.

Nu har vi hämtat mitt nya leitimation som jag ser helt konsig ut så klart på, det går INTE att bli bra på pass och liknande foton. Jaja, det är bra ör kan även resa till vissa länder med den här tex. Ungern. :)

Andreas kom även hem för en stund sen och hade då med sig en fin t-shirt hem till mig. Vårig och fin :) Jag ska snart springa iväg och handla lite inför kvällens middag ska göra hemmagjorde hamburgare. Ska även köpa hem någon fika då Nille strax kommer på fika också. Nej bästa att gå !

FREDAG

Då är det äntligen fredag igen och Andreasär hemma och "ledig". Han ska strax träffa en klasskompis och de ska fixa lite med ett project som de har. Jag la precis Adrian och vi ska sen ner och hämta mitt nya legg. Sen ska vi till godislad och ladda upp till kvällen. Andreas ska iväg på festligheter så jag och Adrian har en liten myskväll. Eller Adrian sover ju då så jag tänklte moffa godis, påskmust och se på film.

Nej nu ska jag kasta på mig lite smink!

Ha en härlig fredag

CoolingAdde


Adrians morfar kom och hälsade på och hade då med en present till Adrian.
Se så tuff man blev ;)

Torsdag utan sol

Adrian vaknade redan klockan 6 i morse och sen somnade han inte om. Tror han inte kan somna om då han hör att Andreas är uppe. Men det var nästan lika bra då sotaren kom idag på morgonen. Nu ser vi på vakna och Adrian går runt soffan och soffbordet här hemma som vanligt. Idag skiner inte solen men en promenad ska det nog bli i alla fall. Får se om vi ska hälsa på min mormor också då det var ett tag sen vi var där nu.

Jaja, vi får se var dagen tar oss!

Härliga onsdag

Vilken bra dag vi haft idag. Alla underbara mammor och barn kom hit och några pappor också för den delen. Vår mammaträff har blivit mer en liten familje träff nu för tiden. Blev en bättre träff den här veckan nu alla barn var på bra humör. :) Vi fikade kladdkaka och barnen rån. 

När alla gått hem dröjde det inte länge innan Andreas kom hem. Sen dess har Adrian badat och vi har ätit goood mat. Adrian åt lax med någon cremé fraich, dill o citronsås. Till det potatismos, ärtor och majs. Det tyckte han var riktigt mumsigt. Vi åt potatisklyftor, fläskfilé och sås det var mumsigt det med. :)

Nu njuter vi kvällen i soffan till halv åtta hos mig och efter det ska jag pyssla lite med fotoalbumet. Var för länge sen nu.

Får man tvångs binda fast sitt barn ibland?

För det är just vad jag vill göra när man byter blöja på Adrian. Två dagar i rad har bajsblöjsbytet slutat i dusch då han vägrar ligga stilla... Suck. Säger som jag brukar att det är tur att han är så j*vla söt ;)

Vi äter lite frukost just nu och snart blir det att baka lite inför mammaträffen som är hemma hos oss idag. Det ser vi fram emot :)

Adrians första mössa


before you ask..
I am a boy !

Underbara kvällar

Då var kvällen äntligen här och Adrian sover. Han var så trött för han har vägrat att sova nap nr två här hemma idag. Så vi la honom precis och han somnade så fort huvudet hamnade på kudden. Jag ska hoppa in i duschen innan halv åtta hos mig, sen får vi se om jag orkar baka idag eller om jag ska ta det imorgon. Måste även kolla lite efter inbjudningskort till Adrians 1 års dag.(ja jag är kanske ute i god tid men så är jag! haha) Tycker att det är så mysigt att planera inför hans STORA dag :) Nej duschen var det ja!

Hemma igen efter dagens andra promenad

Då var vi hemma igen efter vår andra promenad för dagen. Så härligt nu sär solen värmer, men det är ganska tungt att köra vagnen då det bli så moddigt när det smälter. Vi gick förbi stan och in på panduro så nu har jag mig ett litet projekt på G här hemma. Vill så gärna göra om men massa men det får vänta tills man börjar jobba och har lite mer pengar. ;)

Adrian ligger nu i sin säng för att sova nap, men inte sover han. Han sitter och pratar för fullt där inne :P Men sova ska han! haha. Jag ska fixa med maten under tiden han sover tänkte jag. Blir kycklingpaj, gotti gotti. :)

Nej nu ska jag lägga Adrian till rätta i sängen och dra upp speldosan :)

Ljuva tisdag

Jag och Adrian kom hem för en liten stund sen efter en härlig promenad i solen. Nu ligger han i sängen och ska sova och jag håller på med lite mat till honom. Vi båda vaknade när Andreas gick upp men så fort Andreas åkte till skolan somnade vi om till 8.10. Härligt.

Efter lunch får vi se om vi kanske tar oss ut på en promenad till, det är lite halt uten MEN så jag njuter av solen. Så smiket fick stanna i lådan så ansiktet kanske tar åt sig lite sol idag.

Vet ni även vad jag såg på vår promenad, jo en fjärlig. Trodde inte mina ögon när jag såg den, stannade upp och bara tittade på den. Våren kanske inte är så långt borta?

Nej nu ska jag fortsätta med hans mat, det blir potatismos, frikadeller, sås och grönnsaker.

Badhus premiär

 
Först var det läskigt tyckte Adrian. Men vad kul man hade det sen. :)













Det var en riktigt mysig dag och efter badet blev det majskrok och sen somna gott i vagnen.
Så roligt det kommer att bli ju större Adrian blir nu och man kan hitta på en massa skojiga saker som även han då kommer att uppskatta. Blir så glad av att se Adrian glad, det är lycka!

Dagis besök och premiär på badhuset :)

Adrian sover i vagnen just nu och vi tar oss och njuter av en lugn stund. Vi har haft fullt upp hela dagen. Imorse gick vi till dagis nr2 för besök och titt. Mötte upp Nadja och Angelina också. Tyckte dock inte alls om det här dagiset lika mycket. Tråkiga lokaler och det var grått och stelt kändes det som där inne. Uteplatsen var mycket bättre än jag trodde så det var ju positivt. Personalen var trevlig men var mycket äldre som jobbade där fick jag för mig? Så det här kommer nog inte bli vårat förstahandsval, men vi har ett dagis kvar att besöka nu.

Sen så har vi även vart iväg till badhuset för första gången med Adrian, men det var absolut inte den sesta gången. :) Var toppen mysigt. Men ibörjan tyckte han att det var läskigt, famför allt där inne när man skulle duscha innan. Sen höll vi oss i den varma lilla barnbasängen. Det tyckte Adrian var jätte myisgt och spännande att se på alla de andra barnen som lekte. Men även att stå mot tex madrasserna som flyter runt, där stod han hur länge som helst och bara plaskade och slog mot dem och så klart charmade halva badhuset :) Jätte mysigt var det och satt i den där poolen i nästan 1,30 timme. Så fler besök dit kommer det absolut att bli :)

Sen idag så ska det även kommer en och kolla på vår vagn. Så håller tummarna för att de tar den, men lite tokigt då vi inte hittat någon ny vagn. Men in på blocket och spana nu ska jag.

Bilder från badhuset kommer ikväll :)

Familje dag och bli nekad på systemet

Vi har heft oss en mysig dag med familjen. Först var vi ute hos min pappa och hälsade på och efter det åkte vi till Andreas pappa. Så Adrian har haft fullt upp med att charma alla. Han var så himla trött ikväll och somnade med vällingflaslan i munnen och han fick ligga och mys i min famn en liten stund så jag kunde pussa på honom. :)

Imorgon ska vi besöka ett annat av de dagis som vi funderar på. Tror att det här kan vara riktigt bra så ska bli kul att komma dit och titta. Efter det ska jag till polisen och skaffa ett nytt id-kort då mitt har gått ut. Var så fånigt för i fredags skulle jag köpa en flaska vin. Men tjurgubben som satt i kassan vägrade sälja den till mig då mitt legg gått ut. Min vän Jacque som var med fick inte heller köpa den då hon i så fall skulle köpa ut åt mig. Jag skulle lixpm ha en flaska vin, man ser att det är jag på mitt legg och jag hade min son med mig. Tråkigt att man ska bli "straffad" när han i kassan bara var tjuig och hade en dålig dag typ. Men men så imorgon blir det att fixa ett nytt.

Nej nu ska jag se på blåsningen

Chips premiär och bilder från dagen

Vi har haft oss en riktigt härlig dag hemma hos Adrians älskade farmor, bonus farfar och farbror. Tog oss en promenad med Adrian i pulkan. Var riktigt härligt och man ville inte lämna solens värmande strålar. Sen kollade vi på travet och hoppades på storvinst men med min och Andreas tur så blev det ingen. Men har man tur i kärlek så kan man inte be om att ha tur i även spel. :)

Jag är helt slut efter dagen, blir så när man har en son med MASSA energi. Det går i ett dagarna igenom. Men det är härligt i alla fall :) Nu är melodifestivalen slut och jag ska bädda ner mig i sängen med någon mysig film att somna till. Tröttis som man är :)

 
Härlig solpromenad ute i Torshälla
 

 

 


Det här är Adrians favorit plats här hemma just nu. Älskar att stå och riva ner alla böcker och leksaker som finns i hyllan.

Jag vet inte hur många gånger om dagen som Adrian ger mig en mindra hjärtattack. Han ställer sig upp överallt. Han går mellan soffbord och soffa och längs byrån på hans rum. Han släpper taget och står själv i ett par sekunder innan han tar tag och stöd igen. När han står mot tex soffan och vill någon stans sen så räcker han ut handen så man ska ta den och gå med honom. :) I början när han började ställa sig upp så ramlade han några gånger om dagen, men nu har han lärt sig att sätta sig om han tappar balansen. Så inte alls lika många tårar att trösta, övning ger färdighet. Men jag blir så stolt och imponerad över hur duktig han är och så snabbt allting går just nu. Tänk att han snart blir 10 månader min prins. :)


Kanske ska berätta att Adrian hade chips premiär idag! haha. Hade en skål med chips i soffan som vi glömde ta bort på morgonen. Andreas gick och satte kaffe och jag höll på att klä på mig under den tiden var Adrian ensam i vardagsrummet. Efter en liten stund blev det mycket tyst och då vet man att han har någe hyss för sig ;) Vi går in i vardagsrummet och hittar Adrian vid soffan och står och pular munnen full med chips. Haha, skit gott tyckte han. Han förstod att han inte fick äta tror jag då han moffat hela munnen full med chips. Så det var en hel del chips att plocka ur den där lilla munnen. Haha, ganska kul var det. Men nu får han vänta ett par år med chips skulle jag tro.

Härliga helg

Vilken lördagmorgon. Helt underbar. Vi vaknade klockan 8.10 och då hade Adrian sovit hela natten utan mat. Adrian sover nu nap och när han vaknar ska vi ut till hans farmor och Adrian ska få åka pulka och vi njuta av solen.

Jag och Andreas var på bio igår och såg farsan. Var härligt att komma iväg tillsammans, man behöver det. Så vi ska nog försöka få lite egentid tillsammans lite oftare då Adrian också har en massa familj som vill få ta hand om honom lite. :) Men filmen var i alla fall riktigt rolig, som alla Fares Fares filmer. Men det var även ganska sorglig. Men det var en scen som var så rolig så hela bion låg dubbelvikta i skratt. Vet inte när jag skrattade så sist?! haha
Hoppas ni njuter av solens strålar idag!

Torsdag

Nu sitter vi och ser på sveriger värsta bilförare, och jag kan inte förstå att det finns sånna människor. Det är ju inte klokt att de fått körkort från början! Adrian somnade för en stund sen, min lilla buse. Vi trodde att han sov här vid 19.45 då han vart tyst där inne i 30 min. Så jag ska in och vända på honom(han somnar alltid nere vid fotändan) och då tittar han upp på mig med världens största ögon. Jag blev så paff så jag gick ut men sen in igen då jag tänkte att jag skulle vända på honom i alla fall och dra upp speldosan. Då stod han upp och såg så glad ut så när jag kom in igen. Men sen efter det somnade han på två sek i alla fall. :)

Vi har vart hos Veronica idag och det var toppen trevligt. Fast Adrian krävde mycket uppmärksamhet. Förstår inte varför han blivit så nu när vi är borta hos folk? Hemma är han så go och glad och nöjd men sen när man är borta hos folk så gnäller han och ska ha 100% uppmärksamhet. Det gör det bara jobbigt att vara borta och jag var helt slut när Andreas körde hem oss. Sen efter att han sovit och kommit hem så har Adrian vart världens gladaste kille som vanligt. Förstår inte varför han blir så?! Suck, men det ger sig nog det också.

Adrian hade namnsdag idag också vilket firades med att han fick ett par toppen fina badbyxor av pappa. Så på måndag ska vi nog till badhuset. Finns det något knep för att hinna bli smal och vältränad på 4 dagar? haha. Kanske inte hjälper att jag sitter och äter kärleksmums. :P


Undrar hur det ska gå sen när Adrian ska börja äta själv när det kan se ut så här när vi matar honom?! haha

Ser fram emot imorgon kväll då jag och Adrian ska på bio imorgon kväll. Ska se filmen farsan och hoppas på många härliga skratt. Ska i alla fall bli jätte mysigt att komma iväg tillsammans på bio♥

Onsdag kväll

Ligger helt utslagen i soffan just nu, trött och ont i huvudet. Skönt att dagen snart är slut. Vi var iväg på mammaträff hos Kristin och det var trevligt som vanligt. Men Adrian blev så ruskigt trött och gnällig, men han somnade snabbt på vägen hem. Sen efter den sovstunden så blev han sitt pigga och glada jag igen.

Han är så duktig här hemma och jag häpnas flera gången om dagen över allt nytt han lärt sig och lär sig. På kvällen här hemma har han flera gången släppt taget om soffbordet(tillexempel) och stått utan stöd en liten stund. Det går så snabbt allting just nu. Det är så häftigt.

Andreas sitter nu och spelar ps3, vi lånade det av Mikaela och Pontus nu när de är iväg och Andreas är överlycklig. Suck säger jag. haha. Om ni vill bli lite avunsjuka så kan ni följa deras resa på Mikaelas blogg här. :) Längtar så till i sommar då vi reser till Kroatien, älskar att resa och ser så fram emot att få visa Adrian världen.




Vår fina stjärna idag :)

Imorgon ska jag och Adrian hem till Veronica och lilla Emil. Kommer bli toppen mys. :)

Onsdag

Då var det onsdag och solen skiner stort idag också. Härligt. Men blir så mycket piggare när man vaknar och ser att  det är en stor sol ute. Vi har haft en bra natt och en mysigmorgon. Adrian vaknade vid 7.30 och han fick då komma in till oss och vi låg och myste i sängen innan vi gick upp för en liten stund sen.

Idag ska vi iväg på mammaträff och det ser vi fram emot. Annars är dageb oplanerad, men dessa mammaträffas har en tendens att dra ut på tiden :)

Nej nu fixa med frukost och sen dusch

Kissat på pottan!

Fick lite inspiration av Nadja igår och har idag provat att sätta Adrian på pottan. Andra gången som jag satte honom på pottan idag så kissade han. Duktiga killen :)

Vi har haft fullt upp här hemma då vi fick besök av Adrians morfar och farmor. Pappa var bara här en stund och sa hej innan han åker till ungern. Farmor stannade här ett tag och busade en massa med Adrian. Han blir så glad av all kärlek och uppmärksamhet han får av familj och vänner.

Vid 17 ska vi till Mikaela och Pontus och hälsa på innande de imorgon åker till Thailand i 3 veckor. Vilka typer va! :P

Nej nu ska jag hålla koll på Adrian som är överallt som vanligt! haha

Hej hej till den nya fasen!

Nu sover Adrian och vi ser på halv åtta hos mig, favoriten i veckorna. Vi har hållt oss inne idag likt många andra skulle jag tro. Riktigt snö och rusk väder. Tror nu att Adrian kommit in i den nya fasen. Han har vart ganska gnällig under dagen, men inte om han fått vara i famnen eller om jag suttit på golvet med honom. Nej då har man vart så go och glad. :) Tur är ju det måste jag säga.

Han har även som sagt gjort en massa försök till att krypa men det kopplar inte rikigt med benen. Sen har han börjat försöka gå längst möblerna här hemma. Så han har gått runt vardagsrumms bordet lite och från bordet till soffan. Det har gått bra och han har bara ramlat en gång. Men jag är lite nojig av mig och försöker vara med varje gång och hjälper honom. Men måste nog börja låta honom utforska och träna själv för tror att jag stör honom. För han vet att när han ser mig så sträcker han bara ut armen så kan han hålla i mig för stöd.

Imorgon är Andreas hemma med oss, eller nu är han hemma med oss tills på tisdag. Då han har i uppgift att leta praktikplats nu. Skönt att ha honom hemma några dagar nu när Adrian är lite pluttig.

Nej nu fortsätta se på tv och njuta kvällen

Krypträning





Så här såg det ut på morgonen när Adrian krpytränade. Han försöker ta sig fram genom att krya men förstår inte hur han ska göra med benen. Så det slutade med att han ställde sig upp på händerna och fötterna men förstod inte i alla fall. Så då blev han arg glen ner och ålade fram till mig för att få lite pepp. Sen försökte han igen men det vill sig inte riktigt, så höll han på ett bra tag. Får se om han efter sin nap vill träna lite mer på det. Man ser att han vill så mycket men att det inte rktigt går och han blir så frustrerad.

God morgon ny vecka

Vi är små jobbiga piggeliner här hemma nu på morgonen. Jag vaknade när Andreas klocka rinde och sen vaknade Adrian 20 min senare. Sen  fick han dricka vällingen i sängen och så har vi legat och dragit oss till nu. Skönt, somnade skapligt igår så jag känner migg pigg nu tidigt på morgonen. Sen har inte Adrian vaknat för mat vid 4-5 så det är också skönt.

Vi njuter nu morgonen i soffan, Adrian inspekterar min hårborsta och tvdosan. Vissa saker kan vara riktigt spännande!

Idag håller vi oss hemma då det är riktigt ruskväder ute. Min pappa kommer över en sväng och hälsar på innan han åker till Ungern en vecka. Men är skönt att bara ha hemmarslappar dagar ibland. :)

Nej nu fortsätta morgonmyset här hemma

RSS 2.0