Stressiga vardag och förhoppningsvis ny vagn imorgon!

Dagarna bara flyger förbi just nu och jag bara längtar till helgen och lite ledighet. Andreas jobbar till 22 idag så jag sitter själv här hemma. Eller Adrian är hemma men han sover så han är inte mycket till sällskap.

Han hade vart lite små pluttig på dagis idag så vi får se om han kanske blir sjuk snart?! Dom hade tagit tempen på honom men det var inget och här hemma var han så glad och i farten så. Det visar sig helt enkelt.

Jag får även tokspel varje gång han ska åka vagn just nu. Nu när han har åkpåse och overall så går det inte att spänna fast honom!!! Så han sitter som en kråka och bara glider ner. Så Andreas har ett uppdrag imorgon när han är ledig och det är att skaffa en vagn till! Kommer inte fungera med den här vagnen hela vintern.

Nu ska jag fortsätta göra kväll här hemma.

Wiihoo!

Vi var som sagt med på städbesiktningen av nya lägenheten idag. Allt så bra ut och vi får som vi ville. Nya tapeter i hallen, köket och vardagsrummet. I sovrummen är de bara ett år gamla och helt okej. Men Adrian har en fondvägg som inte passar honom så den ska vi tapetsera över själva tänkte vi. Kommer nog bli riktigt bra. Nu längtar man.

Fick även veta att vi får nycklarna 5 dagar tidigare än vi tidigare trott. Men själva stora flytten bli i alla fall på helgen som planerat. Men lite små saker kan man köra över tidigare så är det inte så mycket sen.p

Måndag

Då var det måndag och ny vecka igen. Jag är ledig idag men längtar redan till helgen då jag är ledig igen.

Adrian ligger och sover och jag ser på ett vänneravsnitt. Vi är snart klara Nadja! ;)

Vi tog oss ut för lite lek i snön på morgonen och det var riktigt härligt. Kallt är det ute men med varma kläder var det riktigt härligt. Solen skiner idag och man får suga åt sig så mycket man bara kan av den.

Vid 14 kommer Adrians bonus farfar och hämtar honom. Vi ska till nya lägenheten där det är städbesikting och vi ska få klart för oss vilka rum vi får tapetserade. Håller tummarna för att vi får de tre rummen som vi vill i alla fall. Efter det blir det att åka ut till torshälla där Adrian är och så blir det middag där. Nice! :)

god morgon. Vi är redan ute för att leka l...

foto039 (MMS)

god morgon. Vi är redan ute för att leka lite. Härligt väder idag:)

Längtan

Kalla dagar som dessa så längtar man riktigt mycket till sommaren. En lång härlig semester att spendera med vänner och familj ser jag fram emot. Många soliga dagar kommer vi nog spendera hemma hos min pappa och Mia i deras nya hus.




Förstår ni varför? ;)

Trött!

FY börjar det här inlägget med. Har en så där jobbig dag då man bara känner att man vill gå och lägga sig för att kunna vakna upp till en ny dag... Varit så trött de senaste dagarna och skulle behöva sova ett dygn tror jag. ;) Blir så lätt irriterad och sen går det ut över Adrian för jag blir ju en skit tråkig mamma. Andreas är borta och roar sig på julbord så jag får själv klara av vår trotsiga Adrian och mitt trotsiga jag. Men snart är kvällen här och det är dax för Adrian att sova. Ibland får man längta efter det ;)

Fredagsmys

Andreas har åkt iväg för att hämta mat och handla gurka, morötter och dipp. Mums! Jag har pratat med Nadja en stund. Nu var det för länge sen vi träffades! Men vi har roliga planer för nästa helg paren utan barn! Ska bli skoj att komma iväg lite.

Imorgon väntas jobb och efter det ska vi hinna med stan en liten stund. Är julmarknad(om jag fattat det rätt) och lite annat som händer i stan denna helg. Vi kan inte gå ner på söndag så får bli imorgon då. Får se om man kan få med sig några fler julklappar då också.

Jag är nästan färdig med mina julklappar. Skönt, hatar att vara ute i sista sekunden. Men det brukar kunna bli så i alla fall. ;)

Nej nu ska jag duka fram så det är färdigt när Andreas kommer hem.

Trevlig kväll!

Lunchtid

Adrian ligger i sängen för att sova nap och tror han somnade på en gång för har inte hört honom något. Vi har dammsugit och skurat här hemma och rensat två skåp. Känns bra att fått lite gjort på sin lediga dag i alla fall. Nu är det bara stjärnor och ljusstakar som ska upp i fönstrerna. Men det får vänta tills Andreas kommer hem och kan hämta dem nere i källaren.

Andreas skulle komma hem vid 14 istället för 12. Ett spännande möte väntar så nu håller vi tummarna för framtiden!

Nu ska jag äta lunch, nudlar blir det. Ibland är det ju så himla gott!

Hur lyckas man?

Håller på att packa och rensa i några skåp här hemma. Blir helt fascinerad över hur mycket saker man kan lyckas trycka in i ett skåp!

Morgonpigga!

När jag var liten gick jag alltid upp samma tid på morgonen. Spelade ingen roll om det var skola, helg eller när jag gått och lagt mig. Adrian fungerar nästan lika dant även om han är lite duktigare än vad jag var. Morgonpigg var jag också kanske till och mer är! Det är Adrian också så nu sitter vi här och myser i soffan. Vi är lediga idag (jobbar helg) och vi tänkte göra lite nytta här hemma. Andreas slutar 12 och när Adrian vaknat vill jag ut till tuna park en sväng.

Nu ska vi fortsätta morgonmysa här hemma.

Bästa moster

Jag och Adrian fick sällskap att min syster några timmar idag. Det var skoj och de två busade runt för fullt här hemma. Adrian blir så otroligt lycklig och glad av Emma och skrattar mest hela tiden. Ett så härligt skratt som man bara hör när han leker med henne.




PUSS♥

Torsdag

Jag är hemma själv nu en liten stund efter jobbet. Ganska skönt att få chansen att vara det ibland. Jag ska hämta Adrian vid 14 och vi får se om vi stannar och leker ute i snön en liten stund innan vi går hem. Han tycker att det är så skoj.
 
Fy så ont det gör i mig nu. Ser på sjukhuset på 8an och nu är det en pojke på 1,5 år som blivit påkörd av en bil. Han är inte kontaktbar men reagerar på smärta. Stackars barn och föräldrar man kan inte föreställa sig själv om någonting skulle hända sitt eget barn♥ Hoppas nu allt blir bra med den här lilla pojcken.

En månad kvar

Idag var det en månad kvar till julafton. Så jag ser fram emot den här julen. Adrian är större och förstår mer än förra julen då han var runt 6 månader. Vi har hittat den perfekta julklappen till honom och ser fram emot att se hur han reagerar när han ser den.

På fredag åker adventsljusstaken fram och även några av stjärnorna och ljusstakarna. Lite julmys ska vi allt ha innan flytten!


Första advent förra året.

Dålig start men bra avslut

Dagen ordnade upp sig efter en tuff och jobbig morgon. Men förhoppningsvis har dom förstått mig på jobbet, man måste tydligen säga ifrån ordentligt för att tas på allvar. Hatar bara att jag alltid börjar gråta när jag blir riktigt arg. Måste öva bort det där... haha

Åt middagslunch med jobbet på rinman resturangen. Till förrätt åt jag varmrökt lax med lingonpesto på en bädd av sallad. Huvudrätt var vildsvin med hasselbackspotatis och sås med smak av enbär. Till efterrätt var det blåbärspiroger med grädde. Allt var görr förutom efterrätten som jag inte gillade. Men det får man ta. Förrätten vägde upp det då det var riktigt gott, men jag är en riktig laxälskare också.

Efter jobbet gick jag hem till killarna och vi slappade här hemma en sund. Sen åkte vi över till Mikaela och Pontus där det bjöds på fika.

Nu har vi lagt Adrian som tydligen inte hade vart sitt vanliga glada jag på dagis idag. :( Men här hemma har han vart sitt vanliga jag i alla fall. Får se hur dagen går imorgon på dagis. Men han är ledig i 4 dagar sen så det blir nog skönt för honom.

Nu är maten klar som älsklingen lagat, så ska äta!

middag med jobbet, nu väntar jag på efterä...

foto107 (MMS)

middag med jobbet, nu väntar jag på efterätten :)

Pyjamasparty

Imorgon är det pyjamasparty på dagis. Adrian ska ha sin brandmannapyjamas då. Kul att de hittar på lite olika temadagar.


Mysigt att få springa runt i pyjamas en heldag på dagis :)

Smörande sambo

Nu har vi lagt Adrian och kan varva ner. Adrian är inne i en riktigt jobbig trotsperiod till och från och även idag var jag ensam med honom så bara jag får ta det. Fy så jobbigt det blir ibland men bara att försöka andas djupa andetag! haha.

Jag hade tänkt ta ut mina aggression på Andreas när han kom hem. Men då hade han köpt med sin två blommor(julstjärnor) och min favorit choklad så då kunde jag inte vara sur. Så här sitter jag i soffan glad och ska snart hugga in i chokladen. ;)


Imorgon ska jag äta trerätters middag lunch med jobbet på Rinman resturangen. Ska bli gott hoppas jag. Har bara ätit där en gång innan och då var det jätte gott. Så ska bli trevligt.

Hoppas ni har en trevlig kväll.

hemma

Nu är vi hemma igen. Blev kvar ute på gården en liten stund så Adrian fick leka lite med snön. De hade vart inne hela dagen på dagis så skönt för honom att få lite frisk luft. Han sitter nu i soffan med filten om sig, äter mandarin och ser på playhouse disney. Han älskar att varva ner en liten stund efter dagis. Gärna i soffan med filen om sig. Jag ska snart göra honom sällskap. Har börjat steka köttet till maten och det ska sen få puttra någon timma.

Ruggväder

Är hemma en liten snabbis ni innan jag ska gå och hämta Adrian på dagis. Ute har det nu börjat blåsa rejält, inte alls någe skönt ute. De har ju varnat för storm så den börjar nog närma sig nu.

Efter dagis blir det bara att gå hem till värmen. Tänkte börja med middagen lite smått också då vi ska äta kalops, gott om det får stå och puttra ett bra tag innan servering.

Nej nu måste jag börja röra på mig här.

Fin till jul


Adrian är i behöv att någon fin skjorta att ha till jul och nyår. Byxorna är redan klara. Hittade de här två från ellos. Får se om det kan bli någon av dessa.

Jolkapps shopping och trots

Nu har jag och älsklingen shoppat lite julklappar här på nätet. Så smidigt och skönt ibland, och nu finns det massor med bra erbjudanden på många olika sidor. Så alltid kul när man kan "fynda" lite klappar.

Adrian hade haft sig en bra dag på dagis fast lämningen inte var den bästa. Vi tog oss en promenad hem till mamma där vi först busade ute i snön med Emma. När vi vart hemma hos mamma en stund började Adrian att trotsa som tusan. Kastade och skulle riva ner en massa saker. Jag tog tag i honom, satte ner honom på golvet och berättade att man inte gör så. Han började stört böla och fortsatte sen kasta och riva i saker. Suck för trotsen. Han vet så väl att han inte får och sätter mig på stora prov ibland. Men bara fortsätta visa att det inte är okej och låta honom få lite utbrott ibland ;)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen en kopp thé innan läggdax då jag har en jobbig huvudvärk.

ute o leker i snön:)

foto094 (MMS)

ute o leker i snön:)

Snart dagishämtning.

Jag sitter här och lyssnar på Oskar Linnros, läste i tidningen att han fick jätte bra kritik för konserten i fredags. Kul. Jag har röjt undan lite här hemma och ska om ett tag gå och hämta Adrian. Han sover nog nu så ska hämta honom vid två. Sen blir det en promenad till mamma, det snöar super mycket så får klä på sig väl. Termobyxerna får åka på också så kan jag och Adrian busa lite i snön också. :)


Jag och Adrian i lördags

Måndag

Måndag morgon igen och en lång jobbvecka framför mig. Jag och Adrian startar morgonen på bästa sätt här hemma med morgonmys i soffan. Andreas lämnar Adrian på dagis idag och det känns skönt att slippa. Det tar så mycket extra tid på morgonen för mig.

Efter jobbet ska jag och Adrian ta en promenad hem till mamma. Var längesen vi var där nu. Men passade perfekt idag då hon slutade tidigt. Sen hämtar Andreas upp oss påvägen hem i em.

Nu ska vi läsa boken här hemma innan vi måste fortsätta.

Hoppas ni också får en mysig start på veckan

Två ord i följd

Igår var det första gången som jag reagerade på att Adrian använde sig av två ord i följd. Där mamma var det han sa. Mega stolt blir man så fort som det händer någonting nytt i utveckling. Det är så häftigt!


(bild från igår när vi var ute och lekte i snön)

The Blind Side

Igår hade vi filmkväll här hemma. Såg filmen Dear John som var okej men inte mer tycker jag. Men sen såg vi även filmen The Blind Side och den var helt fantastisk! En av de bästa filmerna jag sett. Den hade allt och man blev berörd och så lycklig av filmen. Den är verklighetsbaserad och få tankarna att snurra. En film ni bara måste se!

Idag är det söndag och vi har inte mycket planerat som det ser ut just nu. Men det rär kanske söndagarna ska se ut?! Storhandla ska vi i alla fall göra. Jag kan även tänka mig att åka och titta på lite olika tvbänkar. Men som sagt dagen får bli som den blir lite.

Lovely lördag

Vi har haft oss en riktigt härlig lördag. Efter frukost åkte vi ut till Adrians farmor och bonus farfar. Där tog vi oss en promenad med Adrian på boben. Var riktigt härligt ute och lite lek i snön blev det också innan vi gick in och värmde oss. Riktigt mysigt.

Sen åkte vi hem och Adrian fick sova nap. Jag passade också på att sova lite nap, det var härligt att kunna göra. När vi vaknat kom Adrians farfar och Nina över på lite fika.

Nu har vi precis lagt Adrian och Andreas kom precis in med maten. Kebab med börd blev det för min del ikväll. Mums! Sen blir det filmkväll med bland annat Dear John.

Trevlig kväll!

Mysiga lördagsmorgon

Jag och Adrian morgonmyser i soffan, gos. Älskar när han kommer och kryper upp i knät och vill mysa. Vi väntar på frukost tills Andreas kommit upp så vi kan äta tillsammans.

Vi har ingenting planerat för dagen. Men ute är det fullt av snö så ut och leka i den ska vi i alla fall. Får se om vi kanske ska åka ut till Adrians farmor så han kan få åka kälke. Pulka var tydligen inte skoj men kälke var! hihi

Nej nu ska vi fortsätta mysmorgonen!

Trevlig helg på er!

hemma igen efter oskar linnros och det var...

foto068 (MMS)

hemma igen efter oskar linnros och det var riktigt bra. Härligt drag!

Nu är det helg!



Jag och Adrian kom hem för en liten stund sen. Nu myser vi i soffan efter en dag på jobb, dagis och sen stan. Så skönt med helg och en frisk Adrian. Vi väntar nu bara på att Andreas ska komma hem.

Ikväll kommer Mikaela och Pontus över men även min bror. Efter idol ska jag och min bror gå till lokomotivet där Oskar Linnros ska uppträda. Ska bli kul, första gången jag och brorsan går ut. Synd bara att han är skadad. Men ska nog bli skoj i alla fall. Kul och få göra sig i ordning lite extra också. Det är lite av halva grejen med att gå ut tycker jag! :)

Adrian 18 månader

Idag fyller vår stjärna 18 månader. Tänk så tiden flyger förbi och det känns som att det var igår som han rullade runt från mage till rygg för första gången. Nu är han våran stora kille som springer och klättrar runt överallt. En riktig lite buse är han. :) Det är så underbart att se honom växa och utvecklas för var dag.



Adrian 18 månader

* Längd och vikt vet jag ej. Ska till BVC i början av december.
* Sover 19-6.15 på vardagarna. På helgerna är det lite olika.
* Går på förskolan och det går jätte bra.
* Pottränas lite smått. Är ganska medveten om kiss och bajs, och varje gång han bajsar så kommer han och säger blä.
* Älskar bilar, bussar, flygplan och allt det där grabbiga! ;)
* Springer och klättrar på allt. Här finns inte tid att gå.
* Har en tand kvar att får förutom de 4 hörntänderna som kommer senare.
* Förstår det mesta man säger.
* Testar vårat tålamod till och från.
* Älskar att titta på barnprogram och mysa i soffan med oss.
* Pratar en hel del. Säger: Mamma, pappa, kisse, tytel(cykel),kocka(klocka), ti ta(tick tack), tatol(traktor), ta(tack), titta, blä(bajs i blöjan), vov, bää, wraah(som tigern). ahah(som apan) uuuh(kossan), kaka(kvak kvak), brrum brrum(bilen), tutu(brandbilen). Det var lite av det jag kom på nu har säkert missat en hel del.
* Älskar att vara ute och leka, speciellt åka rutchkana.


Du gör oss så otroligt stolta och lyckliga för varje dag.
Vi älskar dig♥

Just nu

Torsdag och ang honung

God morgon torsdag. Jag vabbar hemma med Adrian idag. Lika bra att han får vara hemma en extra dag om han har ögonbaciller kvar. Men han hostar någe enormt idag. Får se om vi tar oss ut en liten sväng idag. Just nu känns det så mörkt ute så känns inte alls lockande..

Det var någon som frågade mig om de får dricka/äta honung nu. Jag läste runt om det innan jag gav honom honungsvatten och det är barn under ett år som inte ska dricka/äta honung. Sen är det tydligen inte alls vanligt i europa som de bacilllernaa finns i honung tydligen. Så jag ansåg att det var okej att han fick liite honung i sig för sin hals :)

Onsdagen redan slut?

Dagen har flygit fram i rasande fart. Adrian var hemma med Andreas idag och jag kunde jobba. Efter jobbet har vi fixat här hemma med lite allting. Fick även besök av min pappa en sväng som kom förbi på lite mat.

Nu på kvällen har vi även sålt tvbänken och hyllan vi hade över. En dag tog det att bli av med det och det har vart många som hört av sig. Men finns några diverse saker kvar ute på annonsen. Ska även ner i källaren någon dag och kolla. Har lite saker även där som vi tänkte sälja. Skönt att rensa ut.

Men inte lika kul att det ser ut som det gör. Men det är ju bara en månad kvar ;) Vi hade kanske inte räknat med att det skulle gå så snabbt att bli av med tvbänken och hyllan. Men flyttkartonger fungerar även dom mycket bra som "tvbänk". Haha.

Nej nu blir det soffan resten av kvällen!

Kom och köp!

Har lagt ut lite diverse möbler på blocket. Säljer av oss då vi vill köpa nytt när vi sen flyttat.
Annonsen finns HÄR!

Man måste kämpa

Tycker så synd om min kära bror. Förra veckan skadade han knät under en fotbollsträning och nu i veckan fick vi svar på vad det är för skada han fått. Ledbandet och korsbandet i knät har gått av så nu väntar han på operation. Han brinner för fotbollen och nu blir det ett längre uppehåll innan han kan kämpa sig tillbaka.

Men han är stark och brinner för fotbollen, han kommer komma tillbaka. Det vet jag. Han har alltid haft sådan otur så nu är det på tiden att han efter det här får turen på sin sida♥

Min stiliga bror för något år sen.
 
Foto Mariah McInnes

pluttigt kvällsmys

Nu har vi lagt Adrian efter bad och kvällsmys i soffan till playhouse disney. Han har vart lite extra pluttig ikväll och ingenting var bra förutom att få sitta i soffan med mamma eller pappa♥


Så här mysigt kan man ha det efter badet.


Vi har ikväll även blivit av med vår malmbyrå. Känns ganska tomt här i vardagsrummet. Men flyttade in Adrians hemnes byrå istället för att fylla ut tomrummet. Då kan vi ställa lite mer kartonger i vårat sovrum också. Imorgon är det 1 månad kvar tills vi flyttar. Lika bra att börja lite smått med att packa. Ska även sälja av lite andra möbler och saker så håll koll på blocket ;)

Kräftsoppa

I helgen bjöd vi på middag här hemma och till förätt hade vi kräftsoppa. Det var riktigt gott och lättlagat. Kan varmt rekomendera. Len i smaken men med lite sting.

Ingredienser

1
1 st schalottenlök
2 2 st morötter
2 2 msk mjöl
1 1 l vatten
2 2 msk fiskbuljong (alt tärning)
400 400 g kräftost (mjukost)
1 1 burk kräftstjärtar
2 2 dl crème fraiche
dill, hackad
cayennepeppar
salt + ev konjak

Gör så här

1
. Soppa: Grovriv morötterna och skala och hacka schottenlöken. Fräs morötter och schalottenlök i smör. Strö över mjöl. Späd med vatten. Tillsätt fiskbuljongen, låt puttra i cirka 10 min.
Tillsätt ost, crème fraiche och dill. Låt sjuda i cirka 5 min. Mixa ingredienserna med stavmixer. Smaka av med cayennepeppar, salt och eventuellt några droppar konjak. Tillsätt lite nyhackad dill i soppan. Plocka undan 12 kräftstjärtar och grovhacka resten.

2. Vid serveringen läggs grovhackade kräftstjärtar i soppskålar. Häng 3 kräftstjärtar på kanten som dekoration. Slå över het soppa i skålen.

Tisdag

Härligt det är att vakna upp till strålande sol. Adrian sov till 7.40 och då kom han in till oss och drack välling och myste. Nu har vi ätit frukost och Adrian busar omkring.

Hans ögon ser redan lite bättre ut, skönt. Så vi tänkte gå och mata fåglarna idag så han får komma ut och få lite frisk luft. Man blir ju lite smått tokig av att sitta inne hela dagarna.

Julklappstips


bild lånad från cdon

Honungsvatten en riktig hitt

Adrian har ju en jobbig hosta som inte ger sig. Nu fick han honungsvatten som förhoppningsvis lindrar lite. Mums så gott han tyckte det var, har nästan fått i sig hela flaskan på bara några minuter. :)

Gossip girl

Adrian sover och jag passade på att titta på gossip girl avsnittet som jag missade igår. Det är så sjukt bra den där serien och jag tror jag kärar ner mig i varenda kille som är med. Haha ;)

Ögondroppar

Nu är vi hemma igen efter en blöt tur till vårdcentralen. Nu har vi i alla fall fått ögondroppar utskrivet så vi kan få ett slut på den här infelktionen. Skönt. Sen tog de stick i fingret för att se om han hade någonting i kroppen då han hostar så mycket. Men det såg fint ut allting så det är skönt att veta. Nu ska vi behandla ögonen och hoppas det snabbt blir bra.

9.45

Fick vi tid på VC. Håller tummarna för att det slutat att ösregna när vi ska dit. För just nu känns det som hela himlen öppnat upp sig.

Nej nu ska vi göra oss i ordning.

Telefontid

Vi börjar vår måndagmorgon med att vänta på att vårdcentralen ska ringa upp. Adrians ögoninflamation går inte över och han har en jätte jobbig hosta. Mamma tyckte det nästan lät som krupp. Så nu är det lika bra att en doktor får kolla på honom. 8.20 skulle de ringa upp.

Lycka att komma hem

Jag är hemma efter en heldag på jobbet. Det har gått bra och det finns ju inget bättre än att komma hem från jobbet. Man har gått och saknat det bästa man har hemma hela dagen. Sen när man öppnar ytterdörren doftar det popcorn och de har tänd massor med ljus i lägenheten. Adrian springer fram och skrattar och blir helt till sig och bara kramar om mig och pussar mig. Det är ren lycka♥

Kvällens meny

Ikväll slår vi på stort! Mikaela och Pontus kommer över i vanlig ordning och vi står för middagen ikväll.

Så här ser menyn ut:

Förätt Kräftsoppa med vitlöksbröd.

Varmrätt Helstekt fläskytterfilé med krämig potatisgratäng. Till det en kryddig bearnaisesås och en fräsch sallad.

Efterätt Godis ;)

Snart är det jul här i vårt hus

Smet ner en sväng på stan när Andreas kom hem. Adrian hade dels frågat om jag kunde köpa med mig en farsdag present, och så klart gjorde jag det när han frågade så snällt. ;) Förutom det så smet jag in på åhlens och sprang på julmusiken! Så blev en cd med massor med julmusik och även en brasa med musik och sprak.

Nu kommer jag inte sakna vår öppnaspis lika mycket i alla fall ;)

Today

Idag blev det en toffs på sidan. Det var ju inte igår man hade!

Han äter!

Yes, han äter. Härligt. Det var mammas goda pannkakor som gick ner ;)



Mmm, för mammas pannkakor säger han här :)

Huslig

Jag hade köttfärss i kylen som jag inte visste vad jag skulle hitta på med. Så nu står jag här och steker pannbiffar som ska frysas in sen. Alltid bra att ha om man inte orkar stå och laga mat någon dag. Jag tycker ju inte om köpta köttbullar och sådär så då får man frysa in sina egna.


Till det spelas Flo Rida-  Club can´t handle me.

Lovely friday

Vi njuter av fredagsmorgonen här hemma. Jag och Adrian har ätit toast till frukost och nu ser vi lite på tv. Hans ögon ser bättre ut idag så förhoppningsvis är det på bättringsvägen. Men han är fortfarande dunder förkyld och har feber. Men han känns mycket piggare idag. Skönt.

Ikväll blir det fredagsmys med massa gott att äta och sen idol så klart. Jag jobbar sen helgen. 10-17 lördag och söndag. Rikitigt sköna tider fick jag den här helgen.

Nu ska vi fortsätta med morgonmyset här hemma!

Nattning

Nu har vi lagt Adrian för natten och håller tummarna för att han ska få sova inatt också. Vi fick inte i honom någon mat alls nu på middagen. Inte alls likt vår Adrian att inte äta alls. Men imorgon ska vi som sagt till vårdcentralen och efter det hoppas jag på bättring för vår lille prins♥

Nässelutslag

Rådgivningen gick inte att prata med då de hade fel på sina telefoner och det bara bröts. Mycket irriterande! Ringde sen till vårdcentralen och pratade med dem. Det är antagligen nässelutslag som han fått då han även har förkylning i kroppen. Men ska i alla fall ringa vårdcentralen imorgon för att få en tid då. Kommer då få en ögonsalva utskrivet för hans ögoninflamation. Skönt så det kan ge med sig. Skulle ta en vecka med behandling för det att gå över.

Adrian har fått konstiga utslag på magen. ...

foto050 (MMS)

Adrian har fått konstiga utslag på magen. Sitter i telefonkö till rådgivningen. Vad kan det här vara?!

Mysigt från HM

HM har fått in många mysiga och varma plagg inför vintern. Jag föll för dessa. Vi får se om något av det kanske hittar hem till mig i vinter!


349:-                                        299:-


399:-
  
49.50:-                                             149:-
(Bilder lånade från HM)

En bra natt

Vi har haft oss en jätte bra natt vilket jag inte hade trott. Men han har sovit hela natten, skönt för honom. Nu är vi uppe här hemma och har precis sagt hej då till Andreas. Adrian är genomförkyld och ögoninflamationen sitter i. Han har börjat klia i andra ögat nu så jag hoppas att det inte blir i det också. Febern sitter i men inte lika hög. Fy det är inte kul när ens barn är sjukt, vill bara att han ska bli frisk och kry så vi kan ut och busa och leka i snön.

Men det får vänta nu ska vi läsa istället!

Sjukstuga!

Adrian är inte så kry just nu. Ögoninflamation och på det har han blivit förkyld. Snorig och har en otäck hosta och inte nog med det har han feber också(38.9). Men någonstans finner han energi för att busa runt. Just nu kommer han och bjuder på thé ;) Men annars har han vart ganska lugn och vi har bara suttit i soffan och myst sen han vaknade efter sin nap.

Andreas har åkt iväg för att handla lite gott till middagen. Bryter matlistan idag då jag helt missade att köpa torsk?! haha. Men det är ju självklart att Adrian ska få lite extra god mat nu när han är sjuk! Min prins♥

Myser i soffan tillsammans med min lilla s...

foto059 (MMS)

Myser i soffan tillsammans med min lilla sjukling<3

Adrian skulle älska dessa!

Då skulle det nog aldrig vara ett problem att få i honom mat ;)


Bild lånad från coolstuff

Hemma

Då var jag hemma från jobbet och Adrian ligger i sin säng och pratar. Han somnade i bilen påväg hem men verkar inte riktigt vilja somna om. Men han får ligga där inne och vila en liten stund i alla fall. Han hade busat en massa ute med farmor. Åkt bob hade han också gjort och det var tydligen riktigt roligt. :)

Jag borde ta tag i disken nu men käns inte alls roligt. Fy diska är nog det tråkigaste jag vet!

Up date: Han somnade! Härligt!

Onsdag

Nu har Adrian åkt iväg med farmor och jag ska snart gå till jobbet. Han kommer nog få det super skoj idag. Kläder för snölek har han också på sig!

Men jag tycker att hans öga är sämre idag. Väldigt rött och svullet runt om och sen har han börjat hosta ganska mycket. Håller tummarna för att det inte blir värre än så i alla fall.

Sovmorgon imorgon

Imorgon ska Adrian vara hemma med sin farmor så slipper jag att vabba. Känns bra. Sovmorgon får vi oxå imorgon, perfekt! Är ledig torsdag, fredag och sen måndag då jag jobbar i helgen. Skönt att kunna vara hemma med Adrian de här dagarna då.

Vi provade att sätta i åkpåsen som vi hade i första vagnen och den passade. Skönt att slippa köpa en ny som vi först hade tänkt.

Kväller

Adrian och Andreas tog sig ut i snöstormen för lite pulkaåkande tillsammans med Noak och Angelina. Men Adrian ville inte åka pulka men leka i snön var i alla fall skoj. Jag hade besök av min vän Karolina under tiden och det var skoj att ses. 

Jag  är så dålig på att träffa många av mina vänner. Men blir ju så när man pluggar, jobbar eller vad man nu gör. Dagarna flyger förbi. Men härligt med vänner som man vet var man har i alla fall.

Nu har vi precis ätit wok här hemma och jag ska snart duscha så allt är färdigt tills det är desperate housewives.

Burr

Nu ska jag försöka värma upp mig med en kopp blåbärsthé. Så ruggigt det är idag.

Snö och rusk ute

Ute snöar det för fullt. Måste erkänna att det är ganska skönt att vara hemma idag då och bara kunna mysa inne. Längtar inte ut i snöstormen.

Adrian sover nu och jag har gjort mig i ordning lite i alla fall. Tänkte passa på att göra ingenting nu när han sover. Härligt! :)

Tisdag morgon hemma

Tisdag morgon och vi myser morgon här hemma. Underbart. Jag har sovit sjukt gott och länge inatt. Det var riktigt skönt, men när Andreas klocka ringde vid 6.15 så kunde jag inte somna om. Men skönt att få ligga och dra sig.

Adrians öga är rött och svullet men har inte geggat så mycket under natten. Men han blir hemma från dagis resten av veckan i alla fall. Imorgon var hans farmor ledig och kunde ta honom. Sen är jag ledig torsdag fredag. Skönt då blir det bara en dag att vabba.

Nu ska vi fortsätta morgonmyset här i soffan framför playhouse disney!

Tröttast

Jaha, det var min kväll det. Har sovit i soffan i två timmar. Bara att förflytta sig till sängen nu då! Fy sjukt trött ikväll.

Bästa in action bilden!




Adrian in action i rutchekanan på busborgen! haha

Hej hej ögoninflamation!

Adrian sov när jag kom för att hämta honom på dagis idag. Men eften en hel del pussar så vaknade han :) Men då såg jag att hans öga var alldeles geggigt och lite rött. Så nu har min stjärna åkt på ögoninflamation. Så imorgon blir vi hemma♥

Någon som vet hur länge ögoninflamation brukar hålla i sig?

förbesiktning

Då var lägenheten förbesiktad och de var inga anmärkningar. Riktigt skönt. Inte för att jag hade trott det men man vet aldrig. :)

Bästa dagislämningen

Idag var det den bästa dagislämningen. Adrian brukar kunna vara lite ledsen precis när vi säger hej då. Men så snart som vi försvinner så börjar han leka och vara glad. Jab brukar stanna och lyssna ibland ;) Men idag var har inte ledsen alls. Gav mig en puss och så tog L honom och så vinkade han hej då bara. Så skönt det var att åka till jobbet då!

Första flyttkartongen är packad

delar från linneskåpet och en Adrian fick plats!

bullbak

En härlig söndag tillsammans med familjen. Var ute och njöt av solen när Adrian busade runt i lekparken. Sen blev det storhandling, städning, matlagning och bakning här hemma. Bleb vaniljbullar och kanelbussar, smarrigt! Så nu är frysen full med bullar.

Nej nu ska jag kasta ihop en tvätt i reklamen på gossip girl!

Mina finaste


Ni gör mig så lyckliga.
Underbart med helg och bara kunna njuta av dagarna tillsammans. Imorgon drar det igång med dagis och jobb igen. Därför får man njuta extra av de här dagarna som bara flyger förbi!

Veckans matsedel

Nu är veckans matsedel klar och när Adrian sen vaknar blir det att åka och handla. Var så skönt förra veckan då man visste vad man skulle äta på kvällen och sen att inte behöva handla i veckan.

Söndag - Köttfärssås och spagetti

Måndag - Korvstroganoff med ris

Tisdag - Torsk med kräftsås och potatis

Onsdag - Kycklingwok

Torsdag - Arabiskgryta

Västerås och busborgen = en toppen dag!

Nu är vi hemma efter en heldag i västerås. Min syster och Adrians stora idol Emma följde med oss dit och de har haft så roligt. Blev först lunch på burger king och efter det  åkte vi till busborgen där dom busade runt för fullt. Var första gången vi var där och det kommer nog bli en hel del besök där kan jag tänka mig. Sen blev det en tur till toys r us där vi hittade några julklappa till Adrian. Emma fick en trumpet som hon var mycket glad för, min mamma och Christer var inte riktigt lika glada när vi kom hem ;) Blev självklart ett stop på ikea där vi köpte lite ljus och några krukor. Sått och gott som vanligt därifrån.

Nu sitter Adrian i badet, Andreas lagar mat och snart kommer Mikaela och Pontus över. Blir filmkväll ikväll! Hoppas ni haft en härlig lördag. Man får passa på att njuta av ledigheten med sina kära nu när man jobbar♥

En go kväll på många vis

Hemma efter trevligt firande hemma hos pappa som fyller år. God ungersk mat, god tårta och en massa gottigheter och självklart härligt sällskap. Nu är jag hemma med min älskade och vi myser hemma med massor av tända ljus. 40 styck för att vara exakt. Min älskling vet hur man gör så man får ett romantiskt välkomnande♥

Drömma om morgondagen

Nu har jag landat i soffan efter en tur på orbitreken och efter det en dusch. Dagen har rusat förbi så som alla andra dagar. Så jag hoppas att morgondagen också gör det men att helgen sen inte rusar förbi i samma fart.

Imorgon ska Adrians farmor följa med och hämta Adrian på dagis. Då blir han nog glad. :) Sen imorgon kväll ska vi hem till min pappa och Adrians morfar som fyller år. Det ska bjudas på ungersk mat och det längtar jag såå efter.

Så snart ska jag bädda ner mig och drömma om morgondagen

Nya skor

Idag var jag och min bror nere på stan en sväng. Var födelsedags shopping som stod på schemat, men för det var vi inte sämre på att shoppa till oss själva ;) Jag kom i alla fall hem med ett par nya skor.


(bild lånad från hm)

Jag vill ha helg

Jag känner mig helt slut i hela kroppen just nu. Trött och frusen. Så nu har jag tagit mig en varm dusch för att värma upp kroppen och snart blir det att krypa ner i sängen. Så jag längtar efter helgen tillsammans med mina älskade♥

Julklappsinköp

Då var min stora älsklings julklapp beställd! :)

Kvällsbadet

Nu plaskar Adrian omkring i badet, Andreas diskar efter middagen och jag håller koll på Adrian. Han busar omkring så glatt i vattnet. Efter jobb, skola och dagis åkte vi ut en tur till tuna park. Strosade omkring där lite och kollade efter lite julklappsförslag.

I helgen är jag ledig och då tänkte vi ta oss en tur till toys r us i västerås. Det gjorde vi till förra julen också. De har ju mängder av leksaker. Så det ser jag fram emot.

Nej nu ska jag plaska med min lilla badkille

Nattning

Andreas står och flåsar på orbitreken och jag väntar in min tur. Vi la Adrian vid 19, han är så trött om kvällarna efter en dag på dagis. Han blir så klantig ibland när han är trött, men så söt när vi frågar om han vill sova och få välling. Då tittar han på oss och springer sen snabbt in till sängen med armarna i lufta. Överlycklig för att få lägga sig och börjar sen nästan klättra upp i sängen. Sen får jag och Andres en snabb puss innan han snabbt ska ner i sängen och dricka välling och sova. Han är som jag, älskar att gå och lägga mig för natten. Jag tycker det är en av de bästa stunderna på dagen, kul som man är ;)


Trött kille i Kroatien♥

Gos


Vi myser i soffan efter en dag med jobb och dagis♥

1 november och dagen

Nu har jag pausat lite snabbt i soffan innan det blir att ställa sig på vår orbitrek. Andreas står där nu och jobbar på!

Dagen blev mycket bra. Massa härlig frisk luft, en glad Adrian som älskar att vara ute. Träffat härliga Karin och blev då lekparkshäng med chai latte. Sen åkte vi en sväng till öb och handlade på oss lite städar tillbehör. Så nu doftar hemmet gott efter dammsugning och skurning på kvällen. En tvätt har jag även hunnit tvätta, så fast en massa skoj har jag hunit med det jag planerat.

Imorgon blir det jobb och dagis igen. Min tur att börja lämna nu i tre veckor. Dom veckorna är inte så roliga då jag måste gå upp redan klockan 5.40. Gäsp men det är så vardagen ser ut och då sover man i alla fall gott om kvällen. :)


Fina Karin

Jag och Adrian idag

Sen så klart vår orbitrek :)


Nu ska kilona rasa!

Nu jäklar ska vi bli smala och slimma här hemma. För idag flyttade en orbitrek elite hem till oss! Så nu har vi lovat varandra 20 min om dagen. Den står självklart framför tvn! ;)

Lika som bär?


Jag och Adrian som små

Härliga promenader

Jag la Adrian för en liten stund sen. När han sen vaknar ska vi träffa min fina vän Karin för en promenad. Andra promenaden för dagen, härligt med en massa frisk luft. Vi var ute i nästan två timmar på förmiddagen. Så inte har vi hunnit fått gjort här hemma, men vad gör det när man kan njuta av dagen istället och ta det tråkiga en annan dag! :)

Mysiga morgon

Adrian och jag morgonmyser i soffan. Älskar morgonen! Snart ska vi äta frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Men vi har lite att göra här hemma som att tvätta och sen är det skönt att ha en ganska lugn dag. Nu ska jag fortsätta se på tv brevid mitt lilla hjärta
RSS 2.0