Framtiden

Har tittat runt på olika inredningsbloggar och hemsidor. Så mycket inspiration jag får och så jag längtar efter hus. Men den dagen kommer och om inte allt för många år hoppas jag. Känns som att efter Andreas utbildning kommer det bli så bra allting. Vi har haft vår otur och nu är det vår tur att få turen på vår sida!

Ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda!

Veckans matlista

Då har vi gjort matlista och storhandlat för hela veckan. Eller fram till nästa helg i alla fall, då brukar det i alla fall bli si sådär med maten. ;)

Söndag - Mango chutney kyckling med ris

Måndag - Köttfärsgryta med ris

Tisdag - Torsk i creme fraiche med potatis

Onsdag - Biff stroganoff med ris

Torsdag - Pastagratäng med kyckling och bacon


Vad är er bästa vardagsmat?

Helgen

Nu är helgens jobb över, härligt. Fast jag har jobbat så har vi hunnit med en hel del annat skoj. Delar med mig av lite bilder från helgen.

I fredags var vi hemma hos mamma. Emma skulle iväg på Halloweenfest och jag hjälpte till att spöka ut henne.
Före och efter bild. :)

Både jag och Adrian provade på att spöka ut oss lite ;)


I lördags fick Adrian en massa leksaker från sin farmor och bonus farfar. Så vi hade lite théparty här hemma. :)
Han fick även en bondgård med massor, och då menar jag galet många djur till. haha.

Sen var det kvällsbad och soffmys med popcorn och playhouse disney

vilken dag

Nu har min dag äntligen ordnat upp sig och allt känns så himla otroligt bra igen. Adrian sitter i badet och Andreas hämtar mat. Vi har även hyrt film till kvällen, nya Beck filmen blev det. Ska bli kul att se hur den är, gillade inte de nya Beck filmerna så mycket. Men hoppas på den här nu.

Min dag har annars vart skit rent ut sagt. När jag åkte till jobbet på morgonen så fick jag punka på min cykel. Stor suck! Sen var det mindre kaos på jobbet hela dagen. Sen fick jag rulla hem min pnkterade cykel, genom stan med mina usla jobbkläder.

Sen åkte vi ut till tuna park där jag köpte mig ett par skor. Men när jag skulle betala så gick det inte?!?! Springa till bakomaten och kolla och ser att det saknas 50:-. Då kommer Andreas på att han överfört nästan alla mina pengar till mitt sparkonto när han betalade våra räkningar?! Så det var ju skönt att veta att jag inte blivit rånad på alla mina pengar i alla fall. Haha.

Sen på väg till coop gick mina skor sönder. Stor suck av lättnad att jag köpte nya nu. Haha.

Men det var sen när vi kom hem efter all kaos som allt blev bra. Gick in på min bank och såg även att jag får en go summa pengar till mig om några dagar. Retroaktivt sen jag fick löneförhöjning i april, nice!

sen nu myser vi bara kväll med goaste Adrian. Han är en riktig pajas som älskar att busa och skoja med oss. Så kul att se han ibland(alltid).

Nej nu ska vi äta.

trevlig kväll

Lördag morgon

Lördag morgon och jag smyger omkring här hemma. Båda mina hjärtan sover och jag hoppas de får sova länge till. Jag ska om en stund åka iväg till jobbet i mörkret. Men jag slutar redan klockan 14 så det är skönt, då har jag tid att helgmysa med min fina familj♥

Igår var Mikaela och Pontus här för idolkväll, varför bryta en tradition lixom?! ;) Var trevligt och gott i vanlig ordning. Men känner min besvken på att Daniel åkte ut, Geir är för gammal och har haft sina (många) chanser att lyckats redan. Men men, Geir rycker nästa vecka! hoho.

Nu (strax) mot jobbet!

Intervjun

Adrian sovet och jag håller på att skrubba rent i badrummet.

Intervun gick bra. Fick säga det jag vill och lite till tror jag, haha. Hon var lätt och prata med så det var inte så farligt! Itervun jag var på var på proffic. Skickade in en ansökan dit i slutet av sommaren och nu fick jag komma dit. Mest ett personligt möte för att de vill se lite vem jag är och vad jag vill. Tror inte att de kommer komma med ett förslag som skulle passa mig då jag redan har ett fast jobb. Men känns kul att jag fick komma dit och alltid bra övning att få komma och prata om sig själv. ;)

Nu ska jag forstätta så man hinner skrubba klart innan Adrian vaknar.

Redo

Nu är jag färdig här hemma och redo för intervjun klockan 10. Ska bli lite spännande, men känner mig inte så nervös. Jag tror inte att det kommer vara någonting för mig, men man vet ju aldrig! Berättar mer när jag kommer hem sen!

Modellfoto



Foto Kristin Kundberg
Modell Jag

Igår var jag iväg med Kristin och blev sminkad och fotograferad. Här är resultatet. Känner mig riktigt nöjd med bilden.

Tack fina Kristin

Lilla brandmannen

Våran lilla brandman ligger och sover sen 30 mig. Vi sitter här i soffan mätta och glada och på tvn visas Robinson. Dagen har rullat på i vanlig ordning. Pappa kom hit och tog Adrian i 30 min så jag kunde handla ifred. Sen gick jag och Adrian ut för att plaska och leka lite. Sen var det bad, tv mys, lek och en massa annat vi gjort här hemma tills nattningen.

Imorgon är jag ledig och det känns jätte skönt. Ska iväg på en intervu klockan 10 bara och annars är dagen oplanerad. Eller lek i lekparken är inplanerat tillsammans med Nadja och Angelina. :)

ute en liten sväng för att leka och spana ...

foto081 (MMS)

ute en liten sväng för att leka och spana bilar så klart! ;)

Tuffa vardag

Hela veckan har det vart fullt upp efter jobbet. Det gått i ett hela tiden och jag är sjukt trött om kvällarna. Ingening har man hunnit med heller. Handla måste jag göra men orkar inte släpa både kassar och Adrian upp för trappan. Så snälla pappa kommer hit och tar Adrian en liten stund så jag kan åka och handla ifred. Då har jag bara kassar att släpa upp för alla fyra trappor. Hoppas på att vi kommer ha tid att åka och storhandla imorgon eller i helgen.


Nu ska fortsätta se på play house disney här hemma. Myskille efter dagis♥

Torsdag

Torsdag morgon och nästan som lillfredag för mig. Är ledig imorgon och sen jobbar jag helgen.

Ute är det faktiskt 8 grader ute, varmt tänkte jag när jag såg det. Haha, så snabbt man ställer in sig på det kalla vädret. Ska om en stund röra mig mot jobbet.

Efter jobbet ska jag ner på stan en snabbis och kolla lite innan jag ska hämta Adrian. Sen får vi ses vad vi hittar på. Andreas jobbar sent (till 19) så jag och Adrian får roa oss själva. Men det ska vi nog klara av. :)

Buzzning av Nya Pampers Active Fit

Jag är medlem i buzzador och då har jag föremånen att prova på olika produkter. Den här gången var det nya Pampers Active Fit. Blöjan är 20% tunnare än innan och den har en superabsorberande kärna. Den är till för aktiva barn som kryper, springer eller klättrar både högt och lågt. Blöjan är riktigt stretchig kring sidor och ben och gör då att bernet kan röra sig fritt utan att det ska bli obehagligt.

Vi har nu provat blöjorna i ett par veckor och känner oss som väntat mycket nöjda. Dom är tunna, Adrian håller sig torr om rumpan och kan leka runt som den busa han är. Blöjan är stretchig och sitter jätte bra på Adrian, han får inga skavsår av resår eller liknande. En mjuk, smidig och bra blöja enligt oss här hemma.

Det negativa som jag känner, men det är även det negativa med alla blöjor vi provar. Att de nästan varje natt läcker lite från blöjan i framkant. Jag tror att det beror på att Adrian sover på mage hela natten, så gissar på att blöjan samlar på sig allt kiss där fram. Så vi har nästan gett upp på att hitta en blöja som inte kommer läcka någonting under natten.

Pampers Active Fit får 5 Jacqueline av 5 möjliga! ;)

Har ni provat Pampers Active Fit? Vad tycker ni om blöjan?

nu har kristin vart i farten igen! :)

foto049 (MMS)

nu har kristin vart i farten igen! :)

Tacokväll och förskolefoto!

Vi kom hem för en liten stund sen efter tacokvällen på dagis. Var lyckat tycker jag. God mat i massor, mysigt med tända ljus, busiga barn och bilder. Det bästa av allt var att vi fick förskolefotot med oss hem! Adrians första och han var så fin på det.

De visade bilder på en stor skärm och det var kul att se lite hur de har det om dagarna. Adrian var med på en hel del och det avslutades med en stor bild på Adrian och Angelina. Där de lågihoptryckta och sov i en vagn tillsammans, super sött.

Det hela avslutades med fiskedamm då han fick popcorn i en strut. Det var got tyckte adrian och gottade sig hela vägen hem. Nu ligger han i sängen och håller på att somna in.

Lyckad kväll helt enkelt


Första förskolefotot♥
(det är blixten som blev så flimmrig där nere)

Kan ni gissa


vad Adrian ska vara på lucia? ;)

Tacokväll på dagis idag

Nu sitter jag hemma och pustar ut en liten stund i soffan. Ska snart ta tag i disken och dona lite här hemma. Sen blir det att åka och hämta Adrian på dagis. Men bara några timmar efter det ska vi tillbaka till dagis igen. Det är tacokväll för föräldrar och barn och det ska bli kul. Om jag uppfattat det rätt så ska det även visas bilder och så om vad de gör om dagarna. Nadja, Noak och Angelina skulle också dit så det blir skoj att träffa dem också.

Nu ska jag ta mig ett ryck här hemma!

Jag och min älskade




♥♥♥
I lördags

Dagen lite snabbt

Det har vart en blandad start på veckan. Fullt upp på jobbet, sen hämta bästa Adrian. Utanför dagis träffade jag de fina tjejorna Malin och Moa och vi han prata lite snabbt. Kul att se dig vännen♥ Sen gick jag och Adrian hem och sen blev det att städa här hemma. Skönt att ha det gjort och inte behöva tänka på det i veckan. När Andreas kom hem smet jag iväg till hemköp och hämtade ut ett paket. Sen lagade Andreas mat och jag han leka och mysa med Adrian.

Nu sover han och vi har landat i soffan. Skönt, om en stund ska jag se på gossip girl på webbtv som jag missade igår!

Underbar helg som lider mot sitt slut

Nu börjar helgen lida mot sitt slut. Så jag älskar mina lediga helgen tillsammans med mina kära. Tråkigt att nu veta att man har en arbetsvecka framför sig + att jag jobbar i helgen. Men så ser det ut just nu och då får man passa på att njuta extra av sina lediga helgen.

Igår var vi barnfria hela kvällen och det var riktigt mysigt. Gick ut på grappa och åt sjukt god kräftpizza. Sen blev det en öl på bishops och efter det lite bowling. Sen gick vi hem och såg på vänner i sängen där vi sen somnade gott.

Idag låg vi länge och drog oss i sängen tillsammans framför vänner så klart! Vid 11.30 åkte vi och hämtade vår lilla stjärna som sovit så gott hos farmor och bonus farfar. Han är så duktig och vi blir så stolta! Han fick sova middag där och när han vaknade åkte vi hem till min pappa. Där bjöds det på söndagsstek vilket var smarrigt.

Nu har jag kommit hem för en liten stund sen. Smet iväg på bio med min pappa och bror. Kul att få träffa Filip lite också. Så sällan vi ses och det är så tråkigt tycker jag. Men han är en mycket upptagen 18 åring, vi minns alla hur det var! ;) haha.

Filmen vi såg var the social network och jag kan rekomendera den. Den var riktigt bra tycker jag. Intressant att få veta historien bakom facebook, då det är en så stor del av det sociala om man kan säga så. En bra och intressant film enligt mig! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för natten.

Barnfri kväll

Vi har haft fullt upp hela dagen. Massa bus i badhuset med världens bästa Adrian. Han somnade på två sek efter det i vagnen och vi gick runt på stan och tog oss en promenad. Sen hem och packa Adrians väska. Han sover hos farmor och bonus farfar ikväll!

Han är redan där nu, lämnade honom vid 15.30. Vi har strosat omkring på tuna park och övningskört. Nu är vi hemma och ska lite smått börja göra oss i ordning inför kvällen.

Har bokat bord på Grappa och sen är kvällen oplanerad. Ska bara ta hand om varandra och må gott! Ta hand om kärleken♥

trött kille efter massa lek i badhuset.

foto037 (MMS)

trött kille efter massa lek i badhuset.

Älskade helg

Så jag älskar helg! Nu har vi precis ätit god frukost och strax bär det av till badhuset. Ska bli skoj att se vad
Adrian tycker om det. Vi var i badhuset när han var 9 månader och då var det i alla fall skoj. :)

idolkväll, god mat, massa godis, härligt s...

foto032 (MMS)

idolkväll, god mat, massa godis, härligt sällskap och premiär brasan är tänd för den här hösten/vintern.

snölandskap på väg till jobbet! Fint men e...

foto026 (MMS)

snölandskap på väg till jobbet! Fint men en aning för tidigt.

En massa snö!

Jag ska snart ploga iväg till jobbet med min cykel. Får se om jag går med den. Det är ju SNÖ ute, och ganska mycket snö ockaså!!! Vad har hänt det är ju bara oktober. Men bara att gilla läget och klä på sig. Adrian får ta på sig overallen och vinterkängorna till dagis.


Vi morgon myser lite snabbt innan jag ska iväg.

Goa vänner

NU sitter jag i soffan och kan lugna ner mig lite. Dagen har gått i ett men det är bara skönt när dagarna gör det. Framför allt när man kan spendera dem med goa vänner som Nadja och lilla Angelina.

Efter jobbet cyklade jag och Adrian till parken där vi mötte upp Nadja och Angelina. Efter lite lek där åkte vi hem hit. Barnen busade omkring och mer eller mindre rivde Adrians rum. Men då är det som det ska! ;) Vi fikade lite och sen blev det att laga mat. När de sedan åkte hem plockade vi undan här hemma och sen var det tid för Adrian att bada och jag kastade på en tvätt och städade toan under tiden. Sen blev det kvällsmys i soffan innan jag la honom strax efter 19.

Nu efter diskning och hänging av tvätt kan jag nu slappa resten av kvällen i ett städat hem!


                     Söta vänner
                           ♥

Saknar

Saknar sommar och värme. Det snöade till och med här idag! Inte redan känner jag. Sen blir det så otroligt svårt med kläder på Adrian. Men jag kör lager på lager så kan man ta bort lager om det blir varmt.

Idag har jag vart på dåligt humör här hemma av olika anledningar. Men nu är allt bra här hemma och jag har tagit mig en lång varm dusch. Nu ser vi på halv åtta hos mig och sen är det bonde söker fru. Efter det lär jag somna ganska snabbt, är helt slut ikväll.


Saknar sommaren♥

tårta på jobbet! Ibland har man det bra:)

foto025 (MMS)

tårta på jobbet! Ibland har man det bra:)

JAG VILL UPP PÅ BORDET!


Men han lyckades inte och blev jätte arg! haha

Dagen rusar förbi!

Nu börjar den här dagen lida mot sitt slut. Har haft fullt upp hela dagen, men så är det nu när man är igång och jobbar. Dagen rusar förbi! Jobbade till två och då åkte jag snabbt för att hämta min älskling på dagis. Cykla hem, plaska i vattenpölar. Pappa kom och hälsade på, laga mat, bada Adrian, leka, se på tv, äta och nu sova(Adrian i alla fall). Andreas är iväg och kommer hem efter 22, ska försöka hålla mig vaken ;)

Halv åtta hos mig

Kul, halv åtta hos mig är i Eskilstuna den här veckan!

Till Nyår?


Hittade den här snygga tunikan på ellos.
Funderar på att beställa hem den till nyår.

inviger nya jackan!

foto024 (MMS)

inviger nya jackan!

Babies


Se den här trailern till filmen BABIES. Super söt och charmig. Tänk vilka olika uppväxter barn runtom i världen får! Jag vill se den här filmen!

Vågat på en måndag

Adrian sover och jag har gjort mig i ordning. Blev att våga håret idag, lite lyx på en måndag! När han vaknar ska vi möte upp Nadja och Angelina i lekparken. Men fy så det blåser, blir att klä sig varmt!

Vinterjacka


Adrians nya vinterjacka från Polarn och pyret.
Med avtagbar fleecejacka i den.

Måndag och lycka

Måndag morgon och jag slappar i vanlig ordning i soffan framför the voice. Adrian busar omkring med världens energi som vanligt. Vi är lediga idag och har inga planer för dagen. Skönt att ha en dag då man bara kan vara.

Idag blir Adrian 1 år och 5 månader. Tänk så tiden går snabbt. Men så underbar tiden är just nu, vill bara stoppa den här och nu. Men roligare och roligare blir det nog. Det händer så otroligt mycket hela tiden och det är så häftigt. Så häftigt att få se honom växa och utvecklas för var dag. Det är lycka!

Bästa Andreas

Jag ligger här helt utslagen i soffan men ska snart förflytta mig till sängen. Fy, så trött jag är efter att ha jobbat delad tur idag. Skönt med ledig dag imorgon.

När jag kom hem hade bästa Andreas dukat upp med ägg, thé och en påse från janelings. Där i gömdes en gul liten macaron. Har länge velat prova men inte hittat dem här i Eskilstuna men nu hade dom det på janelings. Eller en smak i alla fall. Citron var det.

 
Tack älskling♥

Jobb jobb jobb

Jag är hemma nu en stund innan det bär iväg till jobbet igen. Lilla stjärnan sover tråkigt nog. Så jag och Anderas ligger och ser på vänner. Jobbar till nio och sen är jag ledig imorgon, härligt! Hoppas på strålande sol imorgon med.

Hoppas ni njuter ute i det vackra höstvädret!

En dag med fynd, bilkörning och jobb

Nu pustar jag ut efter en dag som rusat förbi! Vi har åkt till vingåker där vi gick på vingåker outlet och fyndade super bra kläder till Adrian. En pop jacka till vinern, ordinarie pris 695:- och vi gav 345:-, Hur kanon är inte det? Bild kommer imorgon eller på måndag! Sen köpte vi även tofflor från vincent och vantar till honom.

Vet ni vem som körde till och från vingåker då? Jo, jag! :) Det gick helt okej, vi kom ju hem oskadda i alla fall! haha. Men känns bra att börja köra lite mer nu. Jag satsar på att ha körkort innan sommaren är slut i alla fall.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på vänner med Andreas. Imorgon jobbar jag delad tur vilket känns sådär. Men det går ju det med!

Strålande lördag

Vilken strålande lördag man vaknar upp till. Härligt! Jag är ensam hemma just nu, killarna åkte ut till Adrians farmor en sväng. Andreas ska byta däck på bilen och Adrian följer farmor ut på en promenad med Balo(hunden). Skönt och kul för honom. Skönt för mig också och få lite egen tid här hemma för en stund.

När dom kommer hem sen ska vi ut och övningsköra. Kul att komma igång med det igen. Så vi får se var vi hamnar! :)

Sen bär det av för att jobba kväll, jobbar 16.30-21.30 idag. Lite halvtråkigt så klart men skönt att ha dagen tillsammans med mina bästa.

Underbara fredag

Vilken härlig dag vi haft oss! vid 10.30 mötte vi upp Veronica och hennes lilla Emil på 9 månader. Vi matade ankorna och lekte lite i parken. Köpte sen med oss lunch hem. Fikade och pratade in allt möjligt. Lekte lite med söta Emil när Adrian sov. När Adrian sen vaknade så gullade han med Emil lite. Klappade honom fint på huvudet, kramade honom och pussade honom massor. Sötnos♥

Sen mötte jag och Adrian upp Nadja och Angelina i lekparken för lite lek, Barnen busade runt och vi mammor fick prata av oss lite. Adrian åkte även rutchkana helt själv för första gången. Klättrade upp och åkte ner. Orsaken till att han fick göra det själv var att jag missade när han klättrade upp! Haha. men det gick ju bra och han var mega stolt. Älskar våra turer till lekparekn med bästa Nadja och Angelina♥

Sen övningskörde jag ut till torshälla där vi stannade till hos svärmor en liten stund. Körde även hem och det har gått ganska bra för att vara första gången på kanske 6 månader. Nu är vi hemma och Adrian busar runt här hemma. Mikaela kom precis förbi och snart kommer Pontus och sen blir det fredagsmys!


ÅÅh så roligt med bebis!


Puss puss bebi!

i lekparken o det haglar för fullt!

foto014 (MMS)

i lekparken o det haglar för fullt!

Helig dag imorgon

Imorgon är det fredag och jag bara älskar fredagar! Dom är heliga här hemma. Idolmys, trevligt sällskap och massa gott att moffa i sig.


Den här trevliga synen möttes jag av förra fredagen när jag kom hem från jobbet. Fina kläder till Adrian och fina rosor till mig hade mina fina killar köpt. :)

Julmust premiär

Idag när jag var och handlade så hade de fått in julmust. Självklart var jag tvungen att köpa mig en flaska. Jag bara älskar julmust!

Frisk luft gör mycket

Jag och Adrian trotsade det blåsiga vädert och tog oss en tur till lekparken. Det gorde massor och jag kände mig genast mycket piggare. Ibland är det just frisk luft som man behöver. Sen är det härligare då att se sitt barn leka runt bland löven och skratta♥

Sen gick vi och handlade en sväng och då var han inte lika glad. När vi kom hem fick han middag tidigt igen(16.30)n åt upp ALLT! Så blir att fortsätta med det.

Efter att han ätit har vi badat och nu blir det att laga mat, leka och hinna kvällsmysa lite.

Butter och trött

Det blåser nästan storm ute och jag tror min energi försvann med vinden. FY så seg jag är just nu! Har försökt komma på någonting att göra min finns ingén ork för någonting. Måste nog ta oss ut för att handla sen men känns inte heller så roligt när det blåser så mycket ute.

Fotografering

Nu har jag lämnat min fina stjärna på dagis och han var så fin. Idag är det fotografering på förskolan. Rikigt roligt med första förskolefotograferingen. Nu vet vi vad alla kommer få i julklapp i alla fall! haha


Min fina älskling redo för fotografering♥


Vi övade på att le här hemma på morgonen. hihi

Dagens äventyr

Adrian sover nu gott efter en dag på dagis där de haft sin första utflykt. Till skogen för att grilla korv gav de av. Både jag och Andreas hade chans att hämta honom så det gjorde vi och sen åkte vi för att köpe en blomma till vardagsrummet. Nu äntligen har jag kastat de två döda som vi hade i vardagsrummet! haha.

Sen hem och Adrian fick äta middag tidigt idag, redan 16.20. Han har ju ätit så dåligt den sista tiden här hemma men nu åt han en hel portion! Härligt, han kanske behöver äta tidigare mot vad vi brukar. Så provar samma imorgon så får vi se.

En tur till parken har vi också hunnit med familjen. Så mysigt när man kan gå tillsammans. Andreas har så mycket med skolan nu och kommer nog vara så fram tills den är slut i mars.

Idag har vi även beställt barnpaketet till tele2boxen. Så nu har Adrian en massa roliga barnprogram att titta på. Förut hade vi sportpaketet av någon märklig anledning då ingen av oss tittar på sport. Så nu kommer det i alla fall tittas på de här kanalerna i alla fall!



Kvällsmys med pappa framför playhouse disney!

Fredag fast egentligen onsdag!

Nu sitter jag hemma i soffan efter en dag på jobbet. Nu är jag ledig i två dagar och sen jobbar jag helgen. Så det är ganska härligt. Så för mig är det fredag idag! :) Får se hur vi ska fira det, med något gott att äta kanske?! Vi får se. :)

Ska passa på att röja lite här hemma nu när Adrian är på dagis. Skönast att göra det innan så kan man ge han all tid man kan sen när han är hemma. :) Spännande att få höra hut utflyten varit. :)

Duktig på dagis

Dagis går så otroligt bra för Adrian och det är så skönt! Jag hade förväntat mig att det svåraste skulle vara att få honom att sova. Men det har gått super bra sen dag 1. Idag hade han lagt sig och somnat helt själv på madrassen, innan har de suttit brevid honom tills han somnat. Men inte nu längre! Duktiga killen! Helt otroligt att han ligger på en madrass och somnar själv. Hade jag aldrig trott. Men som mamma slutar man aldrig att förvånas!

Varma kläder

När Andreas kom hem idag så åkte vi ut till tuna park. Kom hem med ullstrumpor, fuskolle och en fleecetröja till Adrian. Nu är det en ny jacka vi är på jakt efter, ska kolla runt lite mer först bara. Imorgon ska dagis ut i skogen och grilla korv. Mysigt, första utflykten med dagis för Adrian. :)

Jag ska hoppa in i duschen nu innan jag gör mig för bekväm här i soffan. Ikväll är det världens bästa hemmafruar på tv och måste försöka hålla mig vaken till det!

Tisdag och jobbdagen över...

Nu är jag hemma efter en tuff dag på jobbet. Men den är äntligen slut så nu orkar jag inte tänka på jobb mer idag. Ska hämta Adrian på dagis klockan 14, spännande och höra hur det gått nu när det vart 4 dagars uppehåll. Bra hoppas jag på!

Har inte bestämt mig om jag ska gå eller cykla när jag hämtar Adrian. Det blåser så fruktansvärt ute och då är det ingen höjdare att cykla.

Det är dax att köpa mössa till mig känner mina öron. Sen måste jag handla tjockare strumpor till Adrian, ull eller något. Ny jacka måste han också ha. Jag som brukar älska att shoppa känner mig bra trött på det just, det är så otroligt mycket man ska tänka på och behöver nu innan hösten/vintern.

Nu ska jag röja lite innan jag går/åker iväg!

Tokiga unge!

Nu har vi bänkat oss i soffan här hemma och ser på paradise hotel. Adrian mår bra och det blir dagis imorgon. Härligt! Efter middagen tog vi en tur till öb och fyllde på med påsar, tvål mm. Sen åkte vi förbi Mikaela och Pontus en liten sväng innan det blev att åka hem och lägga Adrian.


Adrian har blivit en riktig liten pajas! Han springer runt här hemma och sätter på sig våra skor och traskar omkring i dem. Idag drog han fram min halsduk och tog på sig den och mallade sig.

Hans nya grej som han började med idag var att klättra upp på köksbordet och sitta där. HJÄLP! Jäkla unge att hitta på en massa hyss.

Måndag och feberfri! :)

Jag och Adrian har oss en lugn start på veckan här hemma. Efter en helg med feber så får har komma igen här hemma lite innan dagis imorgon. Han busar omkring här hemma och hittar på en massa bus. Men då är ju allt somvanligt. :)


Hej hej ny vecka hälsar vi här hemma!

Sega söndag

Äntligen börjar den här dagen lida mot sitt slut. Det har vart en lång dag idag när man bara är hemma. Men en liten stund smet vi ut mellan febern med vagnen. Pappa har även vart på besök och busat med Adrian en stund. Imorgon blir jag och Adrian hemma får hoppas att febern nu inte kommer tillbaka igen. Vill jobba!


Adrian står och längtar ut!


Bus med morfar är alltid skoj! :)

Nu ska jag försöka njuta kvällen, får se hur natten kommer bli då Adrian just nu sover jätte oroligt. Han fick nyss lite varm mjölk i en flaska det brukar hjälpa honom att komma till ro.

IKEA - Vill ha begär!

Ikea har fått in en massa fina saker och det är ju perfekt nu inför flytten. Det här är några måsten i nya lägenheten!

Mysig kväll och en dag till med feber

Vi hade en rikgti mysig käll igår. Åt god mat (tacos), såg filmen Har du hört ryktet om Morgans? och den var helt okej. Moffade en massa godis och annat gott också så klart! Adrian var helt tokig i Karin vilket var kul att se. Han skulle sitta vid henne hela tiden i soffan. Vid 00 gick karin hem och då var jag så trött så vi somnade snabbt här hemma.

Idag blir det en dag till att mysainne. Adrians feber håller i sig men han är väldigt pigg i alla fall. Hur orkar han, själv är man helt utslagen när man har feber. 38.4 hade han nu på morgonen. Funderar på hur man gör med dagis imorgon om febern är borta. Men visst brukar man stanna hemma en feberfri dag innan man kommer tillbaka?

Lördag med feber Adde o en kväll att se fram emot

Lördag, solen skiner och vi myser hemma. Febern sitter i men inte lika hög i alla fall. Men fast han har alvedon i kroppen så ligger febern på 38.3. Men har är pigg och glad fast han har feber.

Natten har vart kanon bra! Hade vi inte väntat oss. Han somnade på en gång när vi la honom vid 19.15 och sov sen till 7 då han fick välling. Somnade sen om och sov till 9. Riktigt härligt då hela familjen behövde få sova efter en tugg vecka med dagis, skola och jobb.

Ikväll kommer min fina vän Karin över. Vi ska ha en riktig myskväll med godis, vin tacos och en riktigt härlig tjejfilm. Var riktigt länge sen vi hade våra mysiga filmkvällar nu så det ska bli riktigt mysigt. Ser jag fram emot enormt!


Karin och jag i sommras.

Feberhjärtat

Vår lilla kille har fått feber nu under eftermiddagen. Han har 39.4 men är ganska pigg i alla fall. Hoppas att det snabbt går över för honom. Känns så otroligt tråkigt nu till helgen när vi alla är lediga. Men det blir lite extra hemma mys i så fall♥

Äntligen helg!

Nu är jag hemma med min älskade familj efter en dag på jobbet. Andreas har vart ledig så killarna har haft en far och son dag. Mysigt! Så Adrian har fått en fin skjorta till dagisfotot nästa vecka. :) Sen blev jag mött med 10 fina rosor när jag kom hem. Jag är så lycklig tillsammans med min fina familj♥

Ikväll blir det fredagsmys för hela familjen. Så strax ska vi ta oss en liten promenad för att handla gott gott till kvällen. Ska bli så skönt att njuta av helgen. Man uppskattar helgen så mycket mer nu när man har en vardag.



Pysselkväll

Jag och Andreas har oss en riktig pysselkväll här hemma. Sitter och scrappar för fullt, det var länge sen. Kul att älsklingen också ville hjälpa till. Vi håller på med Adrians trygghets"pärm".

Adrian var ganska orolig när han skulle sova och var ganska ledsen. Så vi tog upp honom en stund så han fick busa omkring här hemma en liten stund innan vi provade igen. Han var ledsen men han somnade tillslut i alla fall. Så mycket närhet han behöver just nu♥

Idag var det inte roligt att lämna Adrian...

Idag var det inte roligt att lämna Adrian på dagis. Han blev så ledsen och så var det personal som han inte kände sig så trygg med. De skulle börja senare. Så det var riktigt jobbigt att lämna honom. Så utanför dagis grät jag lite o ringde andreas för lite stöd för att åka vidare till jobbet. Längtar nu till jag får hämta honom. Men jag vet ju att han nu har det bra. Men mamma hjärtat gör ont.

Det rullar på!

Jag ligger i soffan och njuder av kvällslugnet med tända ljus medans det stormar ute. Fy så det blåser! Jag är tröttis som vanligt om kvällarna nu. Dagarna flyger förbi och man har fullt upp från morgon till kväll. Men det är härligt att ha en vardag igen.

Efter att jag hämtat Adrian mötte vi upp Nadja och Angelina i lekparken. Men efter en stund åkte vi hem hit för att värma oss med lite thé. Barnen busade runt och sen blev det en hejdå puss, sötisar.

Sen har vi ätit och gjort kväll med bad och allt vad det innebär för Adrian. Han ligger i sängen sen 18.20 men somnade för bara en liten stund sen då vi hörde hur han låg och pratade med nallarna där inne. :)

Nu ska jag ta mig en varm och härlig dusch!

Fina vän och fullt upp

Det var så härligt att åka och hämta Adrian på dagis efter en heldag på jobbet.Han blev så glad när jag kom och skulle visa mig en massa saker på en gång. Det hade gått super bra på dagis idag Under dagen fick jag ett mess av finaste Nadja som lämnat sin Angelina precis och hon berättade att Adrian hade det så bra så på dagis. Skönt att få veta när man är iväg på jobb, så tack finaste du.

När vi var hemma väntade vi in Andreas och sen åkte vi och handlade. Sen hem, göra mat, tvätta, mata Adrian, bada Adrian och kvällsmysa lite. Blir tidiga kvällar för honom nu när han går upp tidigt. Ni som har små barn när lägger ni dem om kvällen när de ska upp vid 6?

Ikväll börjar mitt favorit program, någon som kan gissa? ;) Till det blir det att gotta sig med god choklad, lite vardagslyx mitt i veckan! Imorgon är det tidigt morgon och jobb som gäller igen!

God morgon tidiga tisdag!

Jag tvingade upp mig själv redan 05.35 idag. Så nu sitter jag här färdig fixad och mätt. Ska strax väcka mitt lilla hjärta, men det gör lite ont att behöva göra det. Men känns då skönt att vi la honom tidigt igår kväll. Så han har hunnis samla på sig sömn.

Första jobbdagen idag och känns spännande. Lite tråkigt att börja med min längsta dag(15.00), men det är möte och ska bli kul att höra vad som händer och sker lite. Var ett tag sen man var där nu som sagt. Så Adrian blir länge på dagis idag, hoppas det går bra.

Nej nu ska jag värma hans välling och morgonmysa lite♥

Lek i hösten


Man får passa på att njuta av allt vad varje årstid har att erbjuda.
Lek bland löven är nog bästa sättet att njuta av hösten på tycker i alla fall Adrian,
och jag håller med honom då jag njuter som bäst av att se han lycklig.
Vi njuter nu av höstkvällen i sängen med tända ljus och vänner på tv.

Dagis och dagen

Adrian ligger redan i sängen för att sova, minns inte när vi lagt honom så tidigt som 18.40?! Men han behöver samla så mycket sömn han kan nu i veckorna då det kommer bli att han får gå upp tidigt. Sen dagar på dagis där det händer en massa gör även det att han behöver mer sömn nu. Imorgon ska jag lämna honom på dagis 7 och hämta honom 15.30. Men det är den enda dagen på fyra veckor som han går så långt. Sen går han även bara 4 och 3 dagars veckor på dagis så det är nog ganska skönt för honom nu i början.

Det hade även idag gått super bra på dagis och han låg och sov så gott när jag kom. Men vaknade efter en liten stund. Skönt att det fungerar bra!

Nog om dagis nu! ;) Jag har fått en hel del gjort idag vilket vart skönt. När Adrian och jag kom hem bakade vi färdigt och sen gav vi oss ut bland höstlöven. Så han älskar att springa i löven, så kul att se. :)

Jag ska nu hoppa in i duschen lite snabbt och sen blir det att slappa i soffan resten av kvällen. Med nybakta bullar så klart ;)


Ett hav av bullar!

Effektiv

Så otroligt mycket tid man har när man är barnfri! Har städat hela lägenheten, vart på möte på jobbet, ätit lunch, tittat på våra bästa år och gjort i ordning en bulldel på jäsning. När jag hämtat Adrian ska vi baka ut den här hemma. Är ju kanelbullensdag och då måste man så klart gotta sig i nybakta bullar! :)

Måndag och första jobbveckan

Då var det måndag och min tid som mammaledig är nu slut. Lite blandade känslor så klart men just nu känns det ganska skönt att komma igång och jobba lite. Känns även lättare då det går bra för Adrian på dagis också, än så länge i alla fall. :)

Jag är ledig idag men Adrian fick åka till dagis i alla fall då dom tyckte det var lika bra så här i början. Så jag tänkte passa på att städa och göra lite nytta här hemma så man slipper tänka på det senare i veckan. Ska även på ett snabbt möte på jobbet också.

Hoppas ni får en härlig start på veckan

Söndags kväll

Ligger här utslagen och frusen i soffan med huvudvärk. Blä. Jag ska ta mig en kopp thé om en stund och sen försöka njuta av kvällen.

Dagen har vi spenderat i Västerås. Blev först lunch på burger king och sen en tur till IKEA. Där strosade vi mest runt och hittade lite saker som ska köpas till nya lägenheten. Men det får vänta till vi flyttat, onödigt att samla på sig en massa nytt nu innan flytten. 300 värmeljus fick vi med oss i alla fall. :)

Nej nu ropade älsklingen om att jag ska hoppa ner i ett varmt bad med honom. :)

Slingat


En snabb bild på mig och lilla vilden! :)
Här ser ni även min "nya" hårfärg.

Morgonlek med den bästa



♥♥♥

Vågat

Fy skulle hoppa in i duschen för en stund sen och insåg att jag såg för j*vlig ut i håret. Blää tänkte jag och var påväg in i duschen. Men sen kom jag ihåg hade jag hade ett paket med ljusa slingor i min låda. Så de åkte fram och nu sitter jag med slingor i håret och väntar på att tvätta ur det strax. Vågat Jacqueline! Spännande och se hur det här blir. Hoho

God morgon lördag!

Vi myser morgon här hemma. Så mysigt att vara hemma och mysa hela familjen utan att stressa iväg någon stans. Inte många dagar kvar nu till jobb och dagis drar igång. Men det känns bra med dagis nu och det känns så otroligt stort på någe vis. Jag har en son som går på dagis?! Hur sjukt är det inte. Det var så "på riktigt" igår när man fick hem en lapp över planering. Där stod det när det skulle vara fotografering, när det skulle ha tex nalledag på dagis och luciafirande♥ Så otroligt häftigt känns det.

Idag skiner inte solen, så typiskt när det väl är helg. Men visst kan man njuta endå. Vi har inte många planer för dagen men någe ska vi nog hitta på. Men blir en lugn dag, skönt att ha i alla fall en lugnare dag under helgen. Imorgon blir det lite med äventyr vi ska iväg på. :)

Tack älskling


Den här snygga jackan fick jag av min älskade idag. TACK!
Bjuder även på två mycket seriösa bilder!

Lämnad på dagis

Nu är jag hemma igen efter att ha lämnat Adrian på dagis. Idag blev det att lämna och säga hej då på en gång, så som det ska fungera nästa vecka. Han blev lite ledsen när jag gick men stannade utan för dörren och lyssnade en liten stund. Från det att jag stängt dörren så hörde jag honom "gråta" till en gång och sen var han tyst. Så då hade han nog hittat någonting att leka med :)


Älskade unge♥

FREDAG

Vad har hänt med Adrian sen han börjat dagis? Han har blivit så jäkla morgonpigg. Vaknade vid 6 men han fick ligga kvar i sängen till 6.45. Då låg han inne hos oss och nu har vi gått upp för en stund sen. Fredag idag och sista helgen innan jag börjar jobba igen. På riktigt nu, ingen mer lång och härlig mammaledighet med Adrian. Men det är nästa steg och det är bara för mig att inse att han är en stor kille nu.

Det blir dagis för honom nu på dagen och sen blir det massa med fredagsmys så klart. I helgen har vi inte så mycket planerat förutom på söndag. Då ska vi till Västerås och gå på ikea och sen även se när farfar Håkan ska hoppa fallskärm. Det var en av de presenter han fick av oss när han fyllde år. Ska bli kul att se i alla fall, så får hålla tummarna för att solen skiner på söndag.

Hoppas ni njuter av denna underbara fredag!
RSS 2.0