Hemma igen

Ringde 1177 efter förra inlägget och hon skickade remiss till akuten. Hon hörde Wilmers andning och hosta i bakgrunden och tyckte att det var bra om en läkare fick lyssna på honom. Sagt och gjort. Åkte till barnakuten men väl där lät han bättre och fått bort värsta slemmet. Men de undersökte honom och syresättningen var bra och lungorna lät bra. Kunde bara konstatera att han har en kraftig förkylning med mycket slem. Fick bra tips på hur vi kan underlätta för honom och hur vi kan spola rent näsan. Wilmer var vid glatt humör och det är skönt. Nu sover han på mig men sover oroligt då han hostar mycket. Han får sova i famnen eller babyskyddet till bilen idag så man håller honom upprätt.

Adrian är väldigt förkyld han med men vilken energi han har. Men försöker få honom att vila mycket han med. Nu jäklar ska det kureras här hemma. Vill ha friska barn! Hjärtat gör så ont när de små är sjuka..

Sjukstugan status

Har vart vaken ett tag nu. Kan inte sova. Lille Wilmer sover sittandes hos mig. Han är så rysligt förkyld stackarn. Från igår har det blivit mycket värre med mycket slem i halsen. Får hostattacker och det är så slemmigt. Läser runt på nätet och känns som RS virus. Men ingen feber än. När klockan blivit lite mer ska jag ringa barn så får vi se vad de säger. :(

För ett år sedan

Tänk att idag är det ett år sedan som vi fick veta att ett litet mirakel flyttat in i min mage. Så efterlängtad och älskad redan då. Skrev det härinlägget samma dag, hjärat var så överladdat av kärlek och spänning. Tänk att bara 7 månader senare (+ 1 dag) fick vi träffa honom som vi väntat på. Wilmer så självklar och älskad♥

Little monsters

 
Adrian♥
Wilmer♥
 
Mina två små fina monster. Lika men så olika. Häftigt hur olika de är som bebisar. Wilmer mycket mer social och trygg hos andra. Men inte alls lika frammåt för att "lära" sig nya saker för att kunna upptäcka världen. Ganska nöjd med hur livet är. Adrian var väldigt glad han också men mycket mer mammig och pappig. Lite mer blyg för att vara i någon annans famn. Men Adrian var väldigt snabb med att lära och hade vilja att upptäcka världen. Två fantastiska grabbar helt enkelt♥

Status från Sjukstugan

Natten har inte vart den bästa med två sjuka barn i sängen. Men nu är den över i varje fall. Wilmer sover, febern sitter i tyvärr. Adrian har en jobbig hosta men är pigg i övrigt så han är ute och pratar med myrorna. Yes myror och spindlar är himla kul att se på. Han frågade idag om han kunde få ha en groda hemma också. HJÄLP jag som milt sagt avskyr spindlar och kryp. Och någon groda vill jag absolut inte ha! Var försvann det där med att önska sig en kanin eller kattunge? Jaja söt är han med sina tankar och idéer. Så nu vet ni hur vi har det här hemma i Sjukstugan. Jag och Adrian ska baka en kladdkaka sen det borde bota hostan ;)

Nu får det vara nog!

Tror nästan vi ska isolera oss snart! Är så otroligt trött på alla förkylningar och sjukdomar. Nu är mina småkottar sjuka igen. Båda började hosta igår kväll. Adrian hostar och är hes men frisk i övrigt. Men nu vaknade en febrig Wilmer för en stund sen. Tredje förkylningen på hans snart ynka 5 månader. Extra tråkigt inför helgen och allt. Men vi hoppas på en mirakelkur under natten nu. Sömn är ju bästa medicinen så nu hoppas vi på en natt som föregående så borde vi alla vara krya imorgon då! Vi kör på det. Så god natt till dig nu!

Sömntuta

Wilmer den glada lilla skiten sov som aldrig förr inatt. Vaknade bara en gång för mat vid klockan 3 och sov sen gott i sin egen säng. Första gången. Han är annars duktig på att vaka X anal ggr för mat och närhet. Aldrig ledsen vilket är skönt. Men blir oftast att han får sova brevid mig så jag kan små slumra när han äter. GO Wilmer! Nu fortsätter vi såhär!
Antagligen sover han bättre för han får ersättning sista målet (ibland någon gång under dagen också). Super skönt att han tar flaskan så bra vilket gör att jag kan få lite mer frihet också. Alla nöjda och glada helt enkelt! :)

Powernap

Jag och min lilla bebis ligger i sängen och försöker vakna till. Eller okej han sover djupt fortfarande! Vi tog oss en powernap på sådär 1,5 timma. Mycket välbehövligt och mysigt. Älskar att vaka brevid den här lilla killen!

PW i regnet

Nu är jag och Wilmer hemma efter en PW i regnet. Blev nästan lite glad när jag såg att det regnade och jag fick inviga min ROSA regnjacka för året! Så när Adrian var lämnad på dagis tog vi oss en runda. Skönt och uppfriskande men nu är det skönt att vara hemma. Perfekt städ väder idag så ska försöka satsa på det. Men nu råkade Wilmer somna om i min famn så vi skjuter upp det en stund :)

Mitt i veckan

Adrian är på dagis och jag sitter hemma med en sovande Wilmer i famnen. Mysigt! Inte ofta man har tid för dessa mysiga stunder! Idag ska vi promenera (i blåsvädret!) till BVC. Är någon föräldrarträff för oss som fått barn i november / december. Har vart där en ggr förut de andra gångerna har det inte passat. Kanske kan bli trevligt. Wilmer är så otroligt intresserad av andra barn så han lär ha fullt upp :)

Min stora stiliga kille på väg till dagis idag och så sötaste sovande bebisen. Mina fina <3

Familjedag

Bilder från leklandet igår. Stora som små hade det skoj!

https://cdn1.cdnme.se/322017/7-3/pic_516e3fba9606ee44cce95ee1.jpg" class="image">

Blonde is more fun!

Yes det blonda jag är tillbaka! Känns bra men något slitet. Men det är det värt! Ska tänka till en och två ggr extra innan jag impuls färgar håret nästa gång! ;)

God morgon?!

Ja det är mycket som talar emot för en god morgon. Har vaknat mins en gång i timmen hela natten då Wilmers förkylning brutit ut. Täppt näsa och feber är ingen allt för bra kombination nattetid. Sen att se att marken ät täckt av snö igen gjorde det inte bättre. Snälla låt detta vara sista bakslaget och att våren nu står på tur!

Men trotts allt så siktar vi in oss på en god morgon! Barnen är vid glatt humör. Fina blommor på bordet och tända ljus gör det hela mycket bättre. Nu har vi lite film mys och om en stund dukar vi nog ut frukost här i vardagsrummet.

Wilmer vaknade till ett par gånger av täppt näsa igår kväll redan. Men han var vid väldigt gott mod som ni kan se. Söt som socker :)

4 månader +

Vilket innebär att det var dags för första smakportionen! Så idag fick han smaka potatis och morotspuré. Om det gick hem! Nepp inte speciellt! Spottade mest ut allting och såg ganska förvånad ut till en början. Sen sken han upp som den lilla sol han är och tyckte nog vi var ganska knasiga.
 
 
 
 
 

Bara jag

Pappan i huset är iväg på galej. Klockan är 20.00 och båda barnen sover. HEJA mig! Så nu ska här njutas av lite egen tid.
 
Jag och mina två favoriter här i livet♥
( Ja finns inte mycket att säga men han vägrar vara seriös på bild just nu! )

Socker sött till vårat kök

Köpte sötaste kökshanddukarna häromdagen.

Liten börjar bli stor

Min älskade lilla toker som förgyller våra dagar. Han är så otroligt rolig just nu. Han bara skojar som han säger hela tiden med oss. Allt är fånigt eller tokigt. Samtidigt är han så otroligt snäll och kärleksfull.
 
Han har bus i blicken och ett leende på läpparna dagarna igenom. Mycket frågvis och en riktig drömmare. Idag har han pratat om parken zoo mest hela dagen. Berättat allt vi ska göra där i sommar.Så roligt att höra hans tankar och drömmar. Min finaste Adrian♥ Tänk att han i maj fyller 4 år.
 
Jag och min lille buse när han fortfarande var liten :)

Påsken

Första påsken som en familj på fyra. Tänk vilket år vi har framför oss fyllt med massa för första gången. Helgen har vi spenderat med familjen och vänner. Ätit god mat och inte minst godis och andra onyttigheter. Inte att förglömma soliga dagar. En helg att leva länge på.
 
Bakade en god påsktårta, fylld med bla. vit choklad fluff.
 
Måla ägg hör påsken till. :)

God morgon

Påskhelgen är slut och det blev en bra sådan! Adrian får lite mini påsklov med mig och Adrian så lekparkshäng i solen väntar. Väntan på värme hänger kvar den med men man ska inte klaga när solen strålar.

Gillar även det här med sommartid och barnen magiskt sover till 8! Hoppas, hoppas det håller i sig. Passar mig perfekt :)

Nu frukost! Visst blir det en bra dag idag, jag känner det på mig!

RSS 2.0