Trädgårdspyssel

Vilken dag! 16 grader i skuggan här hos oss och 33grader i uterummet. Vi har vart iväg och köpt tomatplantor och en vinbärsbuske som vi ska sätta här på tomten. Mysigt och gott för Adrian. Ska även köpa lite kryddor och kanske några jordbubbsplantor att sätta i en kruka. Mysigt att pyssla ute på tomten nu när solen strålar. Ska försöka öva upp mina inte allt för gröna fingrar. ;)

Fotbollssöndag

Ännu en dag där man känner att livet leker. Har jobbat hela helgen men det har gått så snabbt så och har passat på att njuta extra av de lediga stunderna. Tänk så mycket underbar energi man får utav att våren är här. Det blommar så fint överallt och de finaste av allt är alla härligt romantiskt rosa träden som står i full blomm. Underbart helt enkelt med vår!

Andreas fick lämna av Adrian på mitt jobb innan han åkte vidare till sitt idag. Så efter lite glass inne på jobbet åkte vi hem till min mamma och åt tidig middag. Efter maten åkte hela familjen till tunavallen och försökte hejja fram IFK. Men det var en riktigt tråkig match och de var underlägsna. Hoppas så att bror min blir bra och kan ut på planen och ge allt igen! Adrian tyckte det var mycket roligt. Busade runt för fullt med moster Emma och fick både popcorn och choklad!

Bästa var när Adrian och Emma lekte kurragömma och Adrian skulle försöka gömma sig längst läktarkanten! Haha sötnöt!


Nu blir det en dusch innan jag landar i soffan. Imorgon hoppas jag på en tur till Västerås!

Lycka

Den här dagen låser vi in djupt i hjärtat så minns vi den för alltid. <3

Uppe i ottan!

Tack vare Adrian fick jag mig en tidig morgon. Så vid 9 redan var jag iväg och storhandlade. Riktigt skönt att ha det gjort och framför allt att slippa alla köer. Var inprincip bara jag i affären kändes det som.

Adrian och Andreas har åkt till dagis och jobb. Jag sitter i soffan och samlar mod för att ringa till min lärare. Vet inte riktigt hur samtalet går till, men blir några frågor och sen får jag veta mitt betyg. Så håll tummarna för mig nu!

Ännu en kväll från soffan

Sitter i soffan med en sovandes Adrian vid min sida. Någon ny grej han fått för sig, att somna i soffan alltså. När vi säger att vi sk gå upp och läsa boken säger han nej, vänder sig om i soffan och somnar på två sekunder i princip. Haha, tokunge! ;)

Nu ska jag skala lite morötter och gotta mig med till how i met your mother som vi ska se på här hemma. Annars blir det nog en tidig kväll. Imorgon väntat en ledig dag. Ska ringa till min psykologilärare för att få veta betyget. Sen ska jag köpa stolsdynor till utemöblerna. En liten date med en vän tänkte jag också planera in, måste få snusa liten bebis!

Från soffan

Just nu ligger jag i soffan och ser på prison break season 2. Bättre sent än aldrig! Dricker en kopp av mitt favorit te, rött te med smak av blåbär. Så jag har det riktigt trevligt här i min ensamhet. Adrian sover och Andreas jobbar.

Slutade jobbet redan klockan 13 idag. Så jag och Adrian har spenderat resten av dagen ute hos min mamma och familj. Imorgon väntar en lång arbetsdag. Men det tänker vi i inte på nu utan njuter av kvällen istället!

Middagsgäster

Någon mer som såg DH ikväll? Jag kunde absolut inte hålla tårarna tillbaka, var så otroligt sorligt.

Vi har haft en trevlig kväll. Mikaela och Pontus kom över och åt med oss. Blev grillat och till efterrätt blev det glass och så gjorde vi chokladsås. Lite små lyx en helt vanlig tisdag. Avrundade med en sovandes Adrian i soffan till filmen Trassel.

Nu blir det en kopp tea till BB innan det blir att säga god natt.

Gårdagens skrattfest

Kvällen igår var helt fantastiskt kul och lyckad. Först middag hos Mikaela och Pontus där det bjöds på grillat. Sedan tog vi oss in till stan och lokomotivet där Filip och Fredrik bjöd på en lyckad show. Bjöds på en hel del massa skratt, underbart. Dom är så härligt flummiga. Showen gick även ut på att vi skulle få fram Eskilstunas nya slogan. Vår kära leggingsman van och vår nya slogan blev. Eskilstuna - We fight for our rights in tights!

Efter Filip och Fredrik gick vi vidare till åbryggan där vi myste i tältet med gott vin till bra musik spelat av pappa och gänget. Vi gick hem till Jasemin in sväng innan vi tog oss ner på stan igen. Efter lite strul med inträde och så blev det bara jag och Jasemin som gick till Le Grand. Dansade loss och hade det skit kul. Träffade även på en viss Filip Hammar och tackade för en bra show.

En kul kväll och den här gången kom jag med nattbussen hem och slapp ringa min kära mormor ;-)


Kvällen bjöd på många skratt


Pappa min innan spelningen


Jag och Filip Hammar

Kvällens

Då ska den här mamman (och även pappan) iväg på galej!

Först ska vi nu över till Mikaela och Pontus för tidig middag. Sen ska vi vidare för att se Filip och Fredrik. Sk bli riktigt kul. Efter det blir det å-bryggan. Ser fram emot kvällen och nu skiner även solen för oss!

Ullared 2012

Jag och mikaela gav oss som sagt iväg på en tur till Ullared. Klockan 05.30 började vi färden och efter en liten flekörning och fikapaus var vi äntligen framma. Som två barn på julafton började vi vår shopping. I 7 timmar shoppade vi! Det är så sjukt roligt att gå omkring där och allting finns där! Och till så galet låga priser. Får se im det blir ännu en tur till Ullared under senhösten för att fynda lite julklappar. ;)

Här kommer några av mina favoritfynd som jag fick med mig hem. Sen följde det även med en hel massa mer hem. Kläder, presenter till Adrian och mina syskon, dukar, gardiner och ja jag vet inte allt. Men vad jag lovat mig med mina resor dit är att jag aldrig skulle köpa med hem diskmedel, tvättmedel och en massa sånt tråkigt. ;)

En vit tea låda


Två vita lycktor


En annan typ av vit trälåda som står i vår walk in closet. Just nu har jag lite smycken i den. Men har en klåfingrig liten Adrian som är där och river hela tiden. Så får se vad jag ska ha där i.




Ett dörrstopp och en tavla. Tavlan ska hänga i vårt sovrum när det väl är renoverat.


Sen till en av mina mest använda och stora favoriter från resan. Men även kanske den fulaste ;) En onepice. Jag som älskar att mysa runt i sköna kläder hemma är just nu förälskad i min onepice. Hej hej förvuxen bebis!
image description

Helg

Nu tar vi helg på riktigt. Jag har precis skickat in sista provet, vet inte hur det kommer gå.. Var svårt som tusan och jag kände hur jag redan släppt det. Men får hålla tummarna för ett G i alla fall. Jag är otroligt trött ikväll igen men ska försöka vara lite mer social än jag var igår.

Imorgon väntar många roliga små äventyr. Först ser jag fram emot en lugn morgon med familjen här hemma. Sen efter lunch någon gång ska Adrian åka hem till sin farfar och bonus farmor där han stannar över natten. Vi vuxna ska först träffa våra bästa grannar Mikaela och Pontus för något glas vin och tidig middag. Sen ska vi och se på Filip och Fredrik och deras show Jakten på den försvunna staden. Så det ska blir riktigt roligt att se. Efter det ska vi till Å-bryggan där pappa och grabbarna ska spela. Så ser fram emot kvällen imorgon.
 Har ni något roligt inplanerat i helgen?

Då min trötthet bråkat lite med mig idag så har jag fått påminna mig själv om de här orden. Ibland måste man påminna sig att njuta av livet då det har en förmåga att rusa förbi oss.

Trött AB

Jag har redan nu bäddat ner mig i sängen. Är så sjukt trött och känner att en tidig kväll är just vad jag behöver.

Eftermiddagen har rusat förbi efter att vi kommit hem från dagis och jobb. Lite små plock här hemma innan jag lagade mat. Blev egen lagad potatismos med falukorv i ugn. Riktigt smarrigt. Fick även fina matgäster då min syster och bror kom lagom till middagen. Var mysigt att ha de här en stund. Adrian och Emma röjde runt på hans rum och nu ser det ut som tredje världskriget där inne! Men ett lekrum är till för att lekas i!


Min stiliga bror som kom på besök idag♥

Nu ska jag titta på lite webbtv innan mina ögon slår igen för dagen. God Natt

Lättnad

Ni anar inte hur lättad jag känner mig. Har vart så otroligt mycket den senaste tiden. Att jobba, ha en familj att ta hand om, ett hus som inte ska förfalla, plus att man ska hitta tid för att studera. Jag har nu för bara 45 minuter sen skickat in min examinationsuppgift i psykologin och har bara ett mindre prov på fredag och sen är det färdigt. Kände hur en stor tung sten lättade från mitt bröst när jag skickat in uppgiften. Tog mig en dusch efter och sköljde bort all stress som hängt över mig de senaste veckorna. Vilken otrolig lättnad! Snart mina vänner kan jag ha ett liv igen!

Jag skulle börjat läsa nästa kurs redan nästa vecka men väljer att ta den till hösten. Jag orkar inte nu, min kropp säger ifrån! Sen skulle den kursen gå två veckor in i min semester och det känns bara nej, nej! Jag vill njuta av mina fyra lediga veckor och vara just ledig!

Så nu väntar jag på att mina älskade grabbar ska komma hem och jag bara kan omfamna dem♥ Ikväll ska jag njuta och inget plugg blir det. Ni anar inte vad lycklig jag känner mig just nu. Och känns så skönt att jag valt att vänta med nästa kurs. Nu ska jag njuta av våren (som förhoppningsvis kommer på riktigt nu snart!) med min familj och kära vänner jag saknat.


STOR puss till er och njut även ni av den här kvällen!

Tror ni jag hade kul igår?

Dyker upp ett inlägg om gårdagen lite senare. Ska försöka hinna fota lite av vad jag köpt vilket är massor! ;)

God natt

Nu har jag krupit ner i sängen för att samla några timmars sömn inför morgondagen. Klockan 04.45 ringer klockan imorgon. Sen blir det Ullared och gekås för hela slanten för mig och Mikaela. Eller några härliga timmar i bilen väntar oss även! ;)

Så nu säger jag god natt för denna dag. Har som sagt firat Andreas med halva släkten och kalasat med massa gotti. Sen blev det spicy hot till middag, det var inte igår och så galet gott som alltid!

Nu mina vänner får ni sova så gott!

Laddar inför en road tripp

Hur mår ni mina läsare? Jag har så fullt upp och tiden för att kasta ihop ett inlägg här är svårt att få till, eller snarare det prioriteras inte just nu.

Idag fyller min stora kärlek år. Så i eftermiddag blir det lite kalas och lika så på lördag.

Imorgon väntar stora äventyr. Bussresan till Ullared blev inställd. Så jag och Mikaela hoppas in i bilen och tar en road tripp genom Sverige ner. Ska faktiskt bli riktigt spännande och roligt. Men kommer nog vara ganska slut när vi sen kommer hem. Om vi hittar hem! ;) men har redan förvarnat jobbet att om jag inte dyker upp på jobbet på fredag så är vi antagligen på villovägar. ;)

Nej nu ska jag fortsätta jobba på. Hoppas ni mår bra!

Äntligen

Har vi en bil till i familjen. Tanken var att vi skulle ha en liten bensinsnål bil till mig. Men istället köpte Andreas nu en racerbil som Adrian säger. ;) jaja, jag har i alla fall två nöjda killar och Andreas är som en 7 åring på julafton!

Glad Påsk


Jag och Adrian gjorde det lite påsk fint här hemma förra helgen. Vi har odlat upp kattgräs och sedan har han nu sin lilla kycklingfarm att leka med där. Fint tycker jag, KUL tycker Adrian = en bra kombination!

Nu tar vi en kort påsk helg och ska njuta av familje tid. Eller först måste jag bli klar med min inlämnings uppgift. Så Andreas ska ta med Adrian ut en sväng så jag snabbt kan göra färdigt den. Hoppas ni får en härlig helg med massa gott!

Långfredagen

God morgon. Jag sitter på jobbet, blev lite tidig då det bar noll trafik ute på vägarna. Så ska passa på att äta lite frukost. Adrian är hos sin farmor och Stefan idag, det såg han fram emot. Han nämnde att han ville ut och plaska i vattenpölar med farmor innan vi åkte ;)

Igår var vi på det nya leklandet här i stan. Leos lekland, var riktigt bra! Påminner mycket om det som vi var på i Norrköping. Så dit kommer vi absolut att åka igen. Jag och min syster hade riktigt roligt och lekte krig med några andra småttingar, som att vara barn på nytt ;)

Imorgon börjar vi vårat påskfirande. Måla ägg och bara mysa hemma på förmiddagen. Sen åker vi hem till min pappa och Mia för påskmiddag. Sen ska jag ut med en vän och ha det festligt på kvällen :) hur firar ni påsken?

Nu lite frukost innan jag ska ut i regnet och jobba!

Ensam

God morgon. Jag ligger och drar mig i sängen i ett tomt hus. Fick sovmorgon och när jag vaknade hade killarna åkt iväg till dagis och jobb. Jag har plugg dag idag, ännu en uppsatts att lämna in den här veckan. Den här gången ska jag skriva om barn och då framför allt Adrians tankeutveckling de tre första åren. Intressant det också.

Annars är allting bra, Adrian är frisk och vi vuxna försöker bara hinna med. Imorgon är det en vecka kvar tills jag och Mikaela sitter på bussen till Ullared, jag längtar efter att få fylla de där gigantiska kundvagnarna! ;) Andreas är dock lite nervös, men vi håller på att förhandla här hemma ;)

Då vet ni vad jag ska roa mig med idag. Hoppas allting är bra med dig!

RSS 2.0