Hej i kvällen!

Har haft en lugn och skön ledig dag tillsammans med adrian här hemma. Vi Har tittat på filmen trassel, lekt "kurragömma", ätit pannkakor och haft det oförskämt mysigt hela dagen.

På eftermiddagen fick vi hem ett blomsterbud. Var från svenska fastighetsförmedling och "vår" mäklare Niklas son sålde huset till oss. En fin och uppskattad gest.

Nu laddar vi inför morgondagen då jobbet väntar i vanlig ordning. Har förresten fått ett "nytt" jobb. Har haft fast i en bemanningapool innan, men nu har jag äntligen fått flytta min anställning till min basplacering där jag vart och jobbat heltiden. Så känns skönt att inte behöva komma tillbaka till bemanningen igen. :)

Nu blir det bonde söker fru!

Jag är trött!

Eller hela familjen har vart trötta idag känns det som. Adrian sover redan gott, men själv måste jag hålla mig vaken ett tag till. Kan ju inte missa DH!

Imorgon är jag och Adrian lediga. Skönt ska det bli. Får se vad vi ska hitta på för skoj.

Nej nu ska jag göra ordning lite te så jag håller mig vaken en stund till. Gäsp!!

Slarv

Bilden innan är tagen ikväll när jag jobbade så mysigt att vara ute och gå i mörkret nu om kvällarna. :)

Glöggmys

God kväll vänner. Nu ligger vi i soffan, dricker glögg och äter juleskum. Härligt avslut på en dag med solsken och strålande Adrian. Min lilla solstråle<3 nu ska vi fortsätta titta på byggfällan, stackars familj att bli så grundlurad. Fy.

God natt från stugan!

Soffsöndag

Idag har vi med all rätt haft en riktig soffsöndag. Eller i alla fall fram till 14 då vår efterlängtade stjärna kom hem ♥ Igår hade vi en härlig och rolig kväll tillsammans med Mikalea och Pontus som bjöd på god middag. Kvällen avslutades nere på stan med en god drink. En härlig kväll med andra ord.

Idag är det första advent och vi har så klart bakat pepparkakor, det hör till advent. :-) Sen har vi julpyntat lite på övervåningen och bara myst av ledighet. Till middag grillade och det var otroligt gott! Vilken sommarlängtan det skapade! Men nu ska vi först njuta av julen såklart.

Nu har vi parkerat oss i soffan med massa tända ljus omkring. Får se om vi ska se på någon film kanske men jag har en trött sambo så vi får se. Njuta av kvällen och ladda upp inför en ny vecka imorgon.


Se så fint vi har utanför vårat köksfönster. Vår lilla buske glittrar för fullt i vintermörkret.


Klara färdiga gå!

Jag för kvällen i skinnbyxor och ny silver /glittrig tröja från gina tricot. Nu väntas trerätters middag!

Bara vi

Adrian är lämnad hos barnvakten och jag har precis duschat och ska göra mig i ordning. Ikväll ska vi hem till Mikaela och Pontus, blir nog en tur ner på stan för ett glas vin eller två under kvällen. Ser fram emot kvällen skönt att bara vara vi två för ikväll så nu ska vi njuta av tiden tillsammans. Hoppas ni får en härlig lördag!

Äntligen helg!

Äntligen är helgen här och det firar vi in med att börja plocka fram julen lite smått. Underbart! Det doftar även ljuvligt i köket då mina hyacinter börjat slå ut. Perfekt inför första advent!

Suck för blogg appen, går inte att ladda upp bilder nu så det får visa er senare.

Nu blir det fredagsmys och popcorn. Sen kommer Mikaela och Pontus över i vanlig ordning på fredagarna. :)

Äntligen helg!

Äntligen är helgen här och det firar vi in med att börja plocka fram julen lite smått. Underbart! Det doftar även ljuvligt i köket då mina hyacinter börjat slå ut. Perfekt inför första advent!

Pustar ut en stund

Nu sitter jag på jobbet och pustar ut med en kopp te och mockarutor. Började precis jobba men har haft fullt upp hemma. Städat hela huset, målat, duschat och tittat på reprisen av bonde söker fru. Så skönt att pusta ut en stund innan kvällsjobben drar igång. Imorgon är det fredag, så jag längtar efter helg!

Lager ett

Nu har jag målar första lagret på kistan. En kista som Andreas hade i pojkrummet och som nu fått flyttat hem till oss. Den blir vit och sen ska jag köpa en schablon med någon fin text som ska stå i ljusgrå. Tror det kommer bli fint. Sen fortsätter jakten på en lite större brudkista att ha i vardagsrummet.

Gossip

Andreas är iväg och fixar med bilen. Jag har lagt in nytt schema för Adrian på förskolan. Känns lite små drygt att man ska ändra schema igen om 4 veckor. Men bara att gilla läget :-) Jag har nu tagit fram godiset som blev över från bion igår och ska nu se på gossip girl. Missade i söndags. Sen blir det så klart DH! Trevlig kväll!

Ledig dag med familjen

Vi sitter i bilen på väg hem från Västerås. Vi har ätit god lunchbuffe, handlat lite smått och gott inför julen och blivit lite klokare inför renoveringen av vår walk in closset. En mysig dag med familjen helt enkelt. Nu ska vi hem och förbereda fika!

Äntligen!

Gissa var jag ska nu ;)

Kvällsmys

Vi ligger i soffan på övervåningen och små ser på tv innan det är läggdags. Det blir att lägga sig tidigt ikväll, jag är trött! Bredvid mig i soffan ligger Max och kurrat. Han har blivit så otroligt mysig<3

Hej i kvällen

Äntligen är kvällen här och vi har nu landat i soffan. Jag har jobbat hela helgen därav min frånvaro här. Sen har jag passat på att umgås med familjen. Lilla hjärtat sover efter en mysig dag med pappa. Vi avslutade dagen med att hela familjen kröp ner i sängen och läste böcker tills Adrian ville sova.

Imorgon är det ny vecka och fösta advent och det ska börja julpyntas här hemma. Äntligen! Sen väntas en massa annat skoj i veckan.

Nu blir det filmkväll, red riding Hood blir det. Så räknar med att jag kommet krypa upp i Andreas knä ;)

Hoppas ni får en mysig kväll

Välkommen julen!

Är det bara jag som längtar ihjäl mig för att börja julpynta? Så otroligt mycket fint finns det som jag vill köpa hem. Men ska försöka hålla mig och köpa mer när de reas ut sen. Men lite nytt har redan hittat hem.

Var ute på växtriket och dom hade otroligt mycket fint. Fick hem två krukor och två vita hyacinter som passade fint på köksbordet här hemma. Men kommer absolut bli en tur till dit innan julen ska fram :)

Hit me!

Ni har blivit ganska många som följer mig varje dag. Skulle vara riktigt roligt att få veta vilka ni är? Finns det något ni undrar över eller vill att jag ska skriva om? Kom igen nu våga visa er ;)

Du är den finaste jag vet

Du är den vackraste i världen<3

Jag och Adrian somnade i soffan men nu har vi vaknat. Så nu äter vi pepparkakor och ser på Nicke nyfiken. Mysig dag och så hoppas vi nu att Adrian snart blir av med sin dumma hosta som inte vill släppa. Nu ska vi fortsätta mysa en stund innan vi ska börja med maten.

Vackert

Jag är hemma och ska äta lunch innan jag ska iväg till jobbet på möte. Kan bli ett intressant möte så går dit även om jag skulle vart ledig idag. Men det handlar bara om två timmar. Sen är jag och Adrian helt lediga imorgon.

Idag har jag på mig en vacker skapelse enligt mig. Köpte den till Adrians dop och nu är det en av favoriterna i garderoben. Ett plagg jag önskar att man nästan skulle köpt två eller tre st av för att kunna ha livet ut. ;)

Hoppas solen skiner på er!

Ekaf kväll

Sitter och myser med Adrian en stund innan jag ska iväg igen. Det är ekaf kväll för medlemmar där man kan köpa billiga biobiljetter och en massa annat. Får hoppas på några bra fynd i varje fall! :)

Nu

Åker vi hem till saknade vänner för lek<3

Kall morgon

God morgon ny vecka! Veckan börjar vi med en semesterdag då dagis är stängt. Vi vi ska passa på att träffa Nadja och Angelina, var för länge sen!

Adrian gjorde en tidig morgon, men då får vi några fler timmar av dagen att njuta av ;)

Och visst är det härligt när man vaknar och det är 15 grader på nedervåningen. Burr, men det har vi ordnat upp nu med massa tända ljus och att höja luftvärmepumpen. Så nu är det både varmare och mysigt med massa tända ljus.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Tuff tuff här kommer tåget!

Maten står och puttrar på spisen och jag passar på att leka med min lilla busunge!

En vit jul

Igår fick vi en mycket fin och önskad present av pappa och Mia. En nusnäs ljusstake i vitt. Lovely, tack så otroligt mycket<3

Många djupa andetag!

Hej på er! Fy vilken dag Adrian har testat mig till max. Många djupa andetag och tankar om att lämna honom ute på åkern inte så långt här ifrån. Men nu sitter vi här hemma som vänner tillslut och tittar på Bamse.

Vi väntar nu på att Andreas ska komma hem från jobbet och sen får vi gäster. Så tror att dagen kommer att sluta bra i alla fall. Nu ska jag tända lite ljus här hemma.

Fredagsmys

Jag och mitt lilla hjärta fredagsmyser på bästa sätt. God mat och nu ligger vi i soffan och ser på minimello och äter stjärnor. Adrian åt ganska bra men kanske var för att han fick smiles potatisar. Jag skippade dem och åt ugnsrostade rotfrukter mums!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll!

Hej från tv soffan!

Har myst ner mig i soffan på övervåningen. Flyttat över täcket och tänt ljus. Mys mys!

Vi får se om det blir något dagis och jobb imorgon. Adrian har inte mått så bra idag efter dagis. Hostar, hes och har vart jätte mammig och pluttig. Inte mycket som vart bra. Men ingen feber har han. Får hoppas att Alvedon och sömn får honom att piggna till. Sjukdomar är vi gärna utan.. Mitt lilla hjärta.

Nu ska jag gotta mig med en eller två clementiner. Mums de är riktigt goda nu.

Avslutar dagen på min biltokiga lilla älskling som fick leka chaufför. :)

God morgon

Var riktigt trött imorse när klockan ringde 05.50. Men piggnade till snabbt efter att fått upp min förkylda lilla prins. Men han hostar och är hes men är pigg i alla fall.

Det är kallt ute men det är riktigt vackert ute. Himlen gav mig en vacker utsikt på vägen till jobbet. Älskar att köra bil på morgonen och lyssna på musik.

Nu ska jag jobba på så dagen rullar på och jag kan hämta lillprinsen. Ha en gin dag!

Tillbaka

Ja då var man tillbaka till jobbet. Men massa ny energi har jag samlat på mig efter 6 dagar ledigt med familjen. Lovely!

Hade ett par härliga timmar på badhuset idag också. Måste vi göra oftare. Adrian var lite rädd i början men oj så skoj det var sen!

Nej dax att göra lite nytta nu. Trevlig kväll gott folk!

Badhuset här kommer vi!

Efter en god och mysig frukost med familjen åker vi nu till badhuset,

Hoho i höstmörkret!

En sak jag älskar med höstmörkret är att man kan tända huset fullt med ljus. Mysfaktor nummer 1!

Jag ser nu på halv åtta hos mig och Andreas läster för Adrian. Sen blir det glass och att titta på baksmällan 2. Igår såg vi en kanonbra film! Måste fråga Andreas sen vad den hette så jag kan tipsa er! Trevlig kväll!

Måndag

Måndag, ny vecka och sista dagen på ledigheten. Känns ganska trist att vardagen drar igång igen. Men det är så livet ser ut..

Vi har morgonmyst i soffan och tittat i leksakskataloger. Adrian vill ha allt ;-) men vi får se vad tomten hittar på.

Vi tänkte göra oss i ordning här hemma och gå ut på tomten en stund. Det behöver krattas igen. Hoppas ni har en härlig start på veckan!

Kalasigt

God morgon! Jag och Adrian ligger i soffan och ser på pettson och Findus. Idag tänker vi ha en slappar dag. Ibland måste man få känna av att man är ledig genom att bara kunna vara. Fast ut ska vi ta oss en sväng i alla fall.

Igår var vi hemma hos min pappa och Mia. Pappa fyllde år så det firades med bubbel i glasen, god mat , tårta och så klart fint sällskap.

Sen var det ett litet monster som kom och spökade för oss.:-)

Hurra!

Nu åker vi hem till min pappa och Mia på middag. Älskade pappa fyller år, hurra! Men först blir det ett stop på kyrkogården för att tända ett ljus för min farmor<3

Puss!

Veronica och annat skoj!

God morgon! Adrian gav mig sovmorgon till 7,45 idag. Mins inte när han sov så länge. Skönt i alla fall. Igår kväll var vi hemma hos Malin och familjen för idolkväll. Härlig kväll med härligt sällskap, busiga barn, massa bebismys. En bra kväll helt enkelt. :)

I torsdags åkte jag och Andreas till Västerås. Adrian roade sig med morfar. Blev lite julklappshopping, några glas vin, god middag, härligt sällskap och sen Veronica Maggio på konsertsalen.

Konserten var grym och hon bjöd på en riktigt bra show. Kvällen savslutades sen uppe i skrapan och sky bar. Vilket ställe! Underbar utsikt från våning 24.

Nu ligger jag och Adrian i soffan och ser på rio. Vid lunch kommer Håkan och nina på lunch och ikväll ska vi till pappa och Mia på middag då pappa fyller år. Så det blir nog en bra dag det här också.

Härlig början på höstlovet

Njuter nu av kvällsro i soffan efter en härlig dag. Började så klart dagen med soffmys innan vi gjorde oss i ordning. Hämtade sen upp min älskade lilla syster och min mormor och så åkte vi till parken zoo. Oj så skoj vi hade det och Adrian var överlycklig över att Emma följde med. Han ser så upp till henne och ska göra alls som Emma gör. Gobitar! Efter parken zoo åkte vi hem till oss för att äta lunch och se på film. Är det höstlov så är det :-)

När jag lämnat av mormor och Emma såg jag på facebook att Malin och Moa bakat chokladbollar. Så jag och Adrian var inte sena på att bjuda över oss på fika ;) Så efter lite fika och lek med barnen så mötte vi upp Andreas för att byta bil och barn. Så kunde jag åka och handla i lugn och ro.

Imorgon ska Adrian sova hos sin morfar och Andreas och jag får lite tid för att rå om varandra. Efter lunch hoppar vi på tåget till Västerås för lite shopping. Sen möter vi upp Andreas arbetskollega och hans tjej då vi ska äta middag och sen ska vi se på Veronica Maggio. Så det ska bli riktigt skoj! Härligt med lite tid tillsammans för att bara njuta och inte dona med hus mm. Alltid har man något att göra här hemma.

Dagarna

Ser ut som jag vart frånvarande från bloggen ett tag men så är inte fallet. Det är tydligen blogg.se appen som inte lägger upp inläggen jag skrivit fast det står att de publicetats. Irriterande, funkar appen för er?

Dagarna rullar på här men är innte i en lite depp period just nu. Trött på jobbet, ont i kroppen och allmänt utarbetad. Eller så är det bara höstmörkret som tar ut sinn rätt. Men nu är jag ledig i 6 dagar och nu ska jag få tillbaka energin. Så ska njuta för fullt av ledighet!

Så vad har vi haft för oss dessa dagar. Vi har försökt vara ute på tomten och röjt. Men det är inte det lättaste när Adrian älskar att pringa igenom lövhögarna jag krattat ihop. Så det tar lite extra tid då. Men minns själv hur kul man tyckte det var att leka i lövhögar som liten.



Idag åkte vi till ikea och västerås. Kom hem med en garderob till Adrians rum och så klart lite annat smått och gott. Det blev jätte bra och den passade in bra.


Knopparna ska också sättas på dörrana och så ska den fyllas med Adrians kläder. Sen är projekt Adrians rum helt färdigt. Bara resten kvar sen ;-)

Nu ligger jag i soffan och latar mig efter dagen. Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute och leka!
RSS 2.0