Schemaplanering

Det börjar dra ihop sig inför jobbstart i oktober. Fick idag 4 olika scheman mailade till mig som jag ska få välja bland. Har även chansen att göra lite egna ändringar så det är ju toppen! Men dom ser riktigt bra ut som de gör. Jobbar till 12.30 nästan varje dag! Om det inte är kväll men på 4 veckor är det bara 7 kvällar, men minst en ska jag försöka byta till dag under tiden som Andreas pluggar. Jaja vi får se hur det blir men sköna tider i alla fall! :)

En dag med underbara vänner

Jag och Adrian mötte upp Nadja och Angelina vid 14.40. Vi tog oss en tur på stan och sen promenerade vi hem till dem, dit kom även Andreas. De bjöds på mat och vi kom hem för en halvtimme sen. Vi har i alla fall haft det riktigt trevligt som man alltid har med dem. Underbara människor!

Nu ser vi på fångarna på fortet och sen blir det nog att se på några vänner avsnitt då vi fick låna boxen av Nadja. Så nu vet ni vad vi kommer göra kommande kvällar! haha!

S O L

Idag skiner solen till och från så jag och Adrian passade på att gå till lekparken och mata fåglarna på förmiddagen. Nu sover han gott efter lek i friska luften och lunch.

Jag passar på att unna mig en lugn stund i soffan nu. Sen blir det att gå ut och leka en sväng till och så ska det handlas också. Sen i eftermidda/kväll kommer Nadja och familjen över så det ser vi fram emot.

Lillbusen

Nu hindras inte Adrian längre av stängda dörrar när han vill in någon stans. Han har blivit så pass lång så han kam öppna dem här hemma. Skitunge! ;)

En riktig mysmåndag

Jag och Adrian har unnat oss en riktigt mysdag här hemma. Vid 11 tiden satt vi och såg på tv här i soffan och när jag ser ner på Adrian så hade han somnat♥ En sådär speciell mysstund då man bara känner hur kärleken växer. 

 Men lite har vi fått gjort här hemma endå. Som att dammsuga och rensa ur sommarkläderna.

Nille kom hit och åt middag med oss och han har nu precis åkt hem. Så efter fångarna på fortet så blir det dusch och sen sängen för att läsa.

Tävlar

Jag är med och tävlar om en åkpåse från Elodie Details hos Evelina.
Var med och tävla du med!

Våghals

 
Våran tokiga våghals som gör en massa tok hela dagarna!
Men så vi älskar dig♥

Måndag

Då var det måndag och ny vecka. Det är grått och trisst ute och vi håller oss inne idag. Eller blir en promenad för att handla senare idag. Men ibland är det skönt att bara hålla sig hemma och dona. Finns alltid något att göra här hemma känns det som.

Finns inga dåliga väder..

bara dåliga kläder!


Sötnosen provar sin nya sydväst tidigare idag♥

Till till mamma!

Det blev så klart inte bara shopping till Adrian idag. Till mig blev det den här söta toppen från gina tricot och även ett par gummistövlar. Känns som att det kommer att behövas den här höstern nu när man har Adrian som älskar att vara ute i alla väder.


Gina tricot 149:-

Nytt i Adrians garderob


är på stan o allt är avspärrat. Det har ty...

foto091 (MMS)

är på stan o allt är avspärrat. Det har tydligen vart ett värdetransportrån precis. Frågan är nu hur jag ska göra med min cykel då även den nu är avspärrad! Haha

Söndag

Söndag och bara en massa regn vaknar man upp till. Familjen har ätit frukost här hemma och det kommer nog bli en riktig slappis morgon.

Ångrar just nu att jag inte köpte gummistövlarna som jag tittade på i Västerås. Får se om jag smiter ner en sväng på stan när Adrian sover nap.

Fler bilder från underbara Kroatien


Älskling dyker


Postira


Födelsedags"barnet" skålar i fin whiskey


Andreas med sin pappa


Svärfar hoppar i poolen


Pontus...


Den gyllene stranden






Adrian och farfar


Solnedgången


Hela resesällskapet förutom fotografen Andreas

Middag

Nu ska jag äta middag, blir sallad och bakadpotatis med ishavsröra. Mums! Mitt sällskap till det blir det nya dansprogrammet på 4an!

Då var febern här...

Då har nu även febern hittat hit till mig... Tur att man har världens underbaraste son som piggar upp mig här hemma. :)

Fast man inte är på topp så har vi inte legat på latsidan här hemma. Jag och Adrian mötte upp Nadja, Noak och Angelina för lek i parken. När det var sovdax promenerade vi hem och både jag och Adrian somnade här hemma. Skönt. När vi sen vaknade här hemma gick vi ut igen och Adrian fick jaga ankor. Nu har vi vart och handlat och kommer hålla oss hemma resten av kvällen. Snart ska Adrian äta och efter det blir det bad.

Lördag med SOL

Idag skiner en stor sol här, men det är ganska kallt ute. Bara 12 grade. Men så länge solen skiner är jag lycklig!

Andreas ska iväg vid 12 och är borta hela dagen och kvällen. Så jag och Adrian får roa oss själva. Men ibland är det mysigt att ha en riktigt mysdag han och jag. :) Vi tar oss kanske en promenad ut till min mamma under dagen också.

Nej nu frukost!

God natt

Blev inga skor och ingen jacka för mig idag. Får vänta och se om det kommer in mer. Det lär det ju göra då det inte alls finns många jackor i affärerna nu. Har dom missat att hösten i princip är här redan?! Jaja.

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen med min snoriga näsa och små se på film tillsammans med min stora kärlek!

Håll tummarna

Vi är färdiga här hemma så när Adrian ätit lunch så bär det av till Västerås :)
Håller tummarna för en massa shopping! ;)

Fredag

Då var fredagen här och jag känner mig redan lite bättre. Inte alls så tung i huvudet som jag gjorde igår, så får hålla tummarna att förkylningen ger med sig.

Andreas är hemma idag, hemma studier. Men vi får se om jag kanske kan dra med honom till Västerås en sväng för att gå på skojackt! Måste ha höst skor och höst jacka. Måste även köpa två par skor till Adrian. Ett par gummistövlar och ett par höstskor. Jaja, vi får se var dagen tar oss! :)

Nu ska jag ta mig en morgondusch så man vaknar till.

Dagens Adrian


Finaste idag♥

Mysig stund vid sjön

Är hemma efter en mysig tur till sommarstugan i kvegerö med pappa. Vi köpte med oss goda räkbakelser och rökt makrill som vi gottade i oss där ute. Tog sen en promenad till sjön där farmor är spridd och njör av den vackra synen. Sen kom regnet och vi började röra oss hem.


Pappa nere vid sjön

Grå dag som vi livar upp med en bild på solstrålen

Då vaknade man upp til en grå torsdag och en rinnande näsa. Jag och Adrian har hållt oss hemma hela dagen en så länge och nu sover han nap. I em. ska jag åka ut till min farfars sommarstuga. Min farmor är spridd där ute och pappa ville gärna åka dit. Så jag gör honom sällskap och det ger alltid ro i kroppen att komma ut dit så ska endå bli härligt.

Bjuder på en härlig bild på gårdagens sötnos



 
Söta strumpos och fin mössa invigde han även igår.
Jag bara älskar geggamoja mössan, så perfekt till hösten!

Älskade farmor




Idag är det 5 år sedan som min älskade farmor lämnade oss.
Så idag sänder jag henne en extra tanke♥

Två små överraskningar till mig garderob


 
Min älskling kom hem från skolan med dessa två toppar till mig. Älskar att få små överraskningar ibland. :)


Till Adrian fick jag med mig de här tuffa jeansen från kapphal.

Ny data

Har äntligen köpt mig en ny data! :)

Trött efter en dag med en liten gnällspik!

Jag är helt slut efter en dag med en små gnällig Adrian. Vi gick ut en sväng och matade fåglarna och det var så klart lika skoj som alltid. Sen hem för lunch och sova, men efter att han sovit så har han vart så gnällig till och från hela dagen. Får hoppas på en bättre dag imorgon.

Min härliga vän Ina kom hit och gjorde oss sällskap och det gav på många skratt som vanligt. Vi bakade smarriga kladdkaksmuffins som vi gottade oss med. Så det blev en bra dag fast jag hade ett små gnälligt barn här hemma. :P

Imorgon ska jag träffa fina Jasemin som åker tillbaka till Istanbul på söndag. Så det ska bli skoj att träffa henne, inte lika skoj att säga hej då. Men vi ses ju alltid igen. :) Sen när Andreas kommer hem från skolan ska vi på datorjackt! Min dator är inte alls okej och har inte vart det på säkert ett halvår nu. Så nu är det på tiden att jag skaffar mig en ny! Ska även köpa en externhårddisk där vi kan ha alla bilder. Så håll tummarna för att man hittar något imorgon då!

Dopdag

Igår "firade" vi Adrians dopdag. Eller firade och firade, vi kom ihåg den i alla fall! :P haha

Tisdag

Jag och Adrian sov till klockan 9 idag igen, så skönt att han börjar komma tillbaka till sina vanliga rutiner.

Idag ska vi träffa min vän karro som kommer över, då ska vi kasta ihop något gott tjocka till oss med. Tycker jag låter som härliga planer för en så grå dag!

Tisdag

Jag och Adrian sov till klockan 9 idag igen, så skönt att han börjar komma tillbaka till sina vanliga rutiner.

Idag ska vi träffa min vän karro som kommer över, då ska vi kasta ihop något gott tjocka till oss med. Tycker jag låter som härliga planer för en så grå dag!

Kroatien

Bjuder lite snabbt på några bilder från underbara Kroatien.


Utsikten från balkongen


Far och son


Mini surfaren

Vi två


Familjen


Avslutar med solnedgången

Härlig dag med härliga vänner

Vilken härlig dag med underbara vänner vi haft. Först mötte jag och Adrian upp Jacque i rothoffs för lunch och lek. Sen blev det en tur på stan för mig och Adrian. Där blev det endel shoppat men det får visas upp en annan dag. Nu på kvällen har vi haft Nadja, Noak och Angelina över på fika. Lika trevligt som alltid när man träffar dem!

Nu är jag tröttis så ska se klart på fångarna på fortet och sen blir det duschen och sängen som gäller för mig!

Geggamoja

Just nu är en geggamoja mössa påväg hem till Adrian. Perfekt inför hösten och så fin!

barnkläder och Mössor/Halsdukar från Geggamoja
från oiidesign

Första dagen hemma

Jag hade önskan om att kunna visa upp några bilder från vår resa här i bloggen nu. Men vår kära kamera valde att ladda ur efter en vecka i Kroatien nu. Så ni får hålla er. ;)

Idag blev det att hälsa på våra familjen som vi saknat. Först åkte vi till Andreas mamma där vi åt lunch och hade det trevligt. Käraste svärmor hade även vart så snäll och städat hela vår lägenhet under tiden vi var borta. Så vi kom hem till en nystädad lägenhet inatt vilket var till stor glädje. TACK!

Sen blev det en sväng med fotboll där vi träffade min pappa en sväng. Vi åkte sedan fö att storhandla och sen hämta Max som vart hos min mormor när vi vart borta.

När Max var hemma och allt på sina platser i kylen blev det middag hemma hos min mamma. Oj så Adrian hade saknat Emma. Han busade rnunt för fullt med henne. Så han kommer bli glad när hon ska sova hos oss på fredag.

Imorgon börjar vardagen här gemma igen. Andreas börjar skolan och jag är mammaledig igen. I alla fall fram till 1 oktober. Det ska bli så skönt att få vara hemma ett tag till med vår stjärna!

Nu ska jag njuta en stund av kvällen innan jag somnar. Är super trött!

Hemma igen

Inatt kom vi hem efter en enormt bra resa i Kroatien. Men som vanligt är det alltid skönt att komma hem. Resan har gått jätte bra och Adrian har vart så duktig hela tiden och jag blir sådär otroligt stolt som bara en mamma kan bli!

Kroatien var otroligt vackert och vill absolut dit igen någon gång. Vi har haft det underbart med skinande sol hela veckan.

Nu har vi packat upp det mesta, en tvätt är tvättad och nu ska vi göra oss i ordning. Bilder och mer om hur vi haft det i Kroatien får komma senare. :)

resan till arlanda har gått toppen. Adrian...

foto044 (MMS)

resan till arlanda har gått toppen. Adrian sover hos andreas nu och vi ska strax gå på planet. Så härligt det ska bli!

Inte lång tid kvar nu

Nu börjar det närma sig! Inte många timmar kvar tills vi sitter i bilen påväg till arlanda. Ååh så underbart härligt det ska bli. Regnet vi trodde skulle komma ser som bort blåst ut så vi får hoppas på 7 dagar med sol och bad. Adrian sover och Andreas har precis lagt sig. Väskorna är packade och det är bara lite smått som ska i imorgon. Jag ska försöka varva ner här hemma och försöka lägga mig tidigt jag också. Lika bra att försöka få så många timmars sömn som möjligt innan resan.

Vi som trodde att den här dagen bara skulle sega sig fram har istället flygit förbi. Vi gick på en lekparks runda vid 9. Gick även förbi Adrians dagis så man har lite koll på hur det ser ut där utanför. Sen efter lunch mötte vi upp Nadja, Noak och Angelina. Gick runt tivolit området, en snabbis på stan och avlutade sedan med lek i lekparken. Så det blev som sagt en härlig dag som flög förbi.

Nu ska det sista fixas innan jag ska slappna av och försöka varva ner. Ni får ha det toppen här hemma så ska vi njuta riktigt där borta.

KRAM

Vi packar och packar!

Min fina och underbara resväska har nu äntligen hittat upp ur källaren igen. Min metallicrosa resväska♥ Blir så glad varje gång man tar upp den ur källaren, för då vet man att man snart ska iväg och resa. Mycket är packat redan och imorgon blir det att fylla ut den med det sista. Sen endel får man ta strax innan vi åker iväg.


Vi har haft oss en härlig dag i värmen. Tog oss en promenad till willys och på vägen dit stannade vi i rothoffs parken och Adrian fick leka av sig. Sen blev det att åka ut till svärmor och gratta henne. Där blev vi bjuden på god mat och tårta. Adrian hade fullt upp att se på traktorn som jobbade på gatan utanför huset. Så det blev en sen nattning för Adrian.

 Förhoppningsvis sover han länge imorgon. Vi ska försöka med att han inte ska sova någon middag och sen att han somnar redan vid 18 för natten. Eftersom vi åker 1.20 från stan och flyget går tiiidigt på morgonen så kommer hans sömn bli störd. Så bara bra om han kan somna lite tidigare då och lite mer sammanhängande söm endå. Jaja, det löser sig. Allt löser sig. :)

Huvudmassage spindel

Igår köpte vi hem en huvudmassage spindel eller vad de kallas. Är så skönt och man ryser längst hela ryggen. Adrian tycker också att den är jätte rolig och lite små läskig. Hela han kryper ihop med ett stort leende och blundar. haha Sötis.



Torsdag, 2 dagar kvar!

Torsdag och två dagar kvar tills vi åker! Lovely! Men det resulterar i mindre sömn och med tankar som snurrar runt i huvudet när jag ska sova. Fy, blir så trött på att jag har så svårt med att sluta grubbla och tänka när man ska sova. Varför kommer alla tankar då?

Vi har tagit det lungt på morgonen, tvättat, kollat på tv och läst böcker. Sen tog vi oss ut en liten sväng och Adrian sprang omkring här ute. Blev även en sväng till lekparken utanför.

Han har ätit lunch och ligger i sängen för att sova nap. Men just nu hör jag hur han ligger och brummar som bilen låter. Så vi får se när han tänker ta att somna.. Jag ska i alla fall passa på att duscha och göra mig i ordning.

Sen blir det en tur för att handla och ikväll till käraste svärmor som fyller år.

Glädjeboost

Nu är jag hemma efter en toppen kväll med tjejerna. Blev först cider på håpe´s och efter det bio. Eclips var helt fantastisk och jag sitter i soffan och känner mig lite nykär på någe tokitgt vis!

Kvällar som de här ger en riktig glädjeboost som man behöver. Goa vänner betyder så mycket!

Tack så mycket för ikväll tjejer!

Underbara onsdag

Den här dagen har startat riktigt bra och tror att den kommer avslutas mycket bra! Familjen gick ner på stan en sväng vid 11 strosade omkring där och köpte några presenter. På väg hem stannade vi på spicy hot och fick med oss smarrig lunch. Hux flux när vi gick där ifrån tittar vi ner i vagnen och Adrian hade då somnat. Så vi satte oss på gården och åt lunchen ute och Adrian fick sova i friska luften. När han sen vaknade fick han äta lunch ute och sen åkte vi till tuna park.

Nu är vi hemma och jag ska strax hoppa in i duschen. Ikväll blir det ett (eller två) glas vin eller annat gott på Grappa innan det blir bio. Eclips ska äntligen ses. Som sällskap har jag bästa tjejerna Nadja och Malin. :)

Pirr i magen

Nu är det bara tre dagar kvar till vi sitter på planet till Kroatien. Jag brukar sällan vara nervös inför en resa men nu, oj då tar jag igen all nervositet! Det är nog bara för att vi har vår älskade Adrian med oss. Vill inte missa att få med mig någonting viktigt och sen är jag nervös inför flygresan. Men flygresan är bara på 3-4 timmar(minns inte riktigt). Eftersom vi flyger så tidigt så kommer han förhoppingsvis sova en del av resan.

Men även om jag är nervös och pirrig så ser jag så otroligt mycket fram emot resan. Sol, bad, härligt sällskap, första resan med Adrian, slippa laga mat, diska och allt det tråkiga. Härligt med semester.



Upptäcka världen

Vi tog oss en eftermiddags promenad innan det var dax för Adrian att bada och göra sig redo för nattning. Vi gick och matade fåglarna vilket är riktigt skoj. Sen fick Adrian springa runt där i parken. Oj så lycklig man kan vara då! Jag kan heller inte förstå att det finns så mycket spring i benen på honom, att han orkar. Men det är underbart att se honom upptäcka världen♥

Dagens Mama

Regn och bakning en bra kombination

Igår kväll firade vi min semester med att sitta på balkongen med ett glas vin och lyssna på regnet. Riktigt mysigt var det.

Idag är det lika grått som alla andra dagar just nu. Känns som att man bara väntar på att löven ska ändra färg och snart börja falla. Men om bara ett par dagar så får vi värme och sol(?) i alla fall. Så jag längtar ska bli rktigt härligt. Men såg att det antagligen skulle regna söndag och måndag i Kroatien, men det är inne i fastlandet och vi ska bo på en ö. Så vi får hoppas att vi klarar oss utan regn. Skulle vara så typiskt om veckan skulle regna bort. Men det ska vi inte tro. Måste kolla efter ett billigt regnskydd till vagnen som vi ska ta med oss då vi inte har något till den.

Idag tänkte jag passa på att baka nu när det är så tråkigt väder. Tänkte bara mitt första recept ur Leila Lindholm nya bok One More Slice som jag fick när jag fyllde. Finns massor med smarriga recept och i den här är det mycket mat och bröd också. Jag är bästa vän med hennes första bok Leila bakar och tror jag kommer bli mycket bra vän med den här också. :)

Nej nu ska jag göra mig i ordning så vi kan gå ut en sväng och passa på att handla innan det börjar regna.

Vad ska man säga...


Dagens jag i alla fall...

Inför hösten

Här om dagen gick vi igenom klädhögen där större storlekar väntar på att annvändas. Alltid bra att ha lite koll på vad som behövs köpas till inför hösten. Vi blev glatt förvånade när vi insåg att Adrian har 3 höstjackor som väntar på att annvändas. Det är snälla farmor som vart i farten och köpt allt. Adrian har en farmor som är lika klädgalen som hans mor ;)



Första semesterdagen

Första semesterdagen har börjat fantastiskt. Adrian och jag gick upp vid 8 och strax efterd det hoppade vi in i duschen. Duschade bra länge då Adrian älskar det. Nu busar han runt här hemma och är sådär underbar som bara han kan vara.

Idag ska han hem till sin mormor och vara där en stund och få leka med Emma. Emma tjatar så att han ska komma dit, så hon älskar Adrian och Adrian henne. Härligt att se. :)

När vi är barnlediga ska vi passa på att uträtta en massa ärenden på stan. Ska bli härligt att strosa runt tillsammans utan barn på stan. :)

MIN LYCKA


♥♥♥

Adrian och geten


I torsdags åkte vi till parken zoo. Adrian älskar att vara där och har fullt upp med att titta på alla djuren. Den här gången gick vi in till getterna och det var riktigt spännande och kul tyckte Adrian. Han sprang omkring och skulle så klart klappa alla getterna. :)

Stor städning och sista jobbdagen!

Här hemma har det städats hela förmiddan. Så skönt att få rent och snyggt innan ledigheten början och man slipper tänka på det när man väl är ledig. Ur sterion spelades James Morrison som jag bara älskar. Den skivan får mig att tänka tillbaka på bebistiden med Adrian så vi ofta stod och dansade till den när han skulle somna. Det var riktigt mysigt.

Adrian har ätit lunch och nu la jag honom för en liten nap. Jag ska passa på att hoppa in i duschen och förbereda mig för jobb. Sista jobb dagen! Härligt att få vara hemma med familjen sen och få njuta av sommaren(?).

Imorgon ska jag och Andreas ner på stan ensamma. Vi ska uträtta lite ärenden och så innan resan och födelsedags presenter ska inhandlas. Så ska bli riktigt mysigt att få gå på stan i lugn och ro tillsammans. Det är inte ofta som det händer nu för tiden. Den lilla egna tiden man får uppskattar man så otroligt mycket nu när man har barn.

Min lilla fina älskling


Nu sover mammas lilla hjärta♥

Imorgon jobbar jag sista dagen(kvällen), sen är jag mammaledig till oktober. Då ska vi njuta av den sista tiden hemma för fullt. Men dagarna kommer även fyllas med dagis inskolning i höst. Det kommer bli riktigt roligt och spännande. Tror Adrian kommer trivas på dagis då han älskar när det händer en massa omkring hela tiden. Ett litet energi kippe är vad han är. :)

Pappa och sen mammamys för Adrian

Vilken dag Adrian haft. Första hade han och pappa en riktig far och son dag då de åkte ut till Kjula och tittade på någe bilrace. Det tyckte så klart Adrian var riktigt spännande och han hade suttit silla och tittat hela tiden. Förstår ni, han hade suttit stilla! ;)

Sen när jag kom hem myste vi familjen en stund innan Andreas tog sig iväg på äventyr. Jag och Adrian hoppade då på cykelt och åkte till balsta där mamma och familjen var då det vart fotboll. Där sprang han runt och busade för fullt. Nu är jag och Adrian hemma och han sitter nu i badet och plaskar. Perfekt avslutning på en perfekt dag för vår kille. :)

Tycker det är så mysigt att komma hem och Andreas berättat om vad han och Adrian haft för sig under dagen. Han är världens bästa och finaste pappa.

Jobba, jobba..

Då var man hemma efter att jobbat kväll. Kommer hem och älsklingen har tänt en massa ljus här hemma. Mysigt. :) Ser på nyheterna nu och efter det ska jag ta mig någotning att äta och sen blir det att sova. Imorgon börjar jag 7 och regnjackan kommer få följa med då jag hört att det eventuellt ska börja regna igen.

Min bror i tidningen idag igen

I folket kan ni idag läsa ett helt repotage om min bror Filip. Här kan ni även läsa repotaget.

STOR TALANG. IFK Eskilstunas Filip Thunstedt Nemeth är en ambitiös fotbollsspelare som har legendaren Glenn Schiller som agent.

STOR TALANG. IFK Eskilstunas Filip Thunstedt Nemeth är en ambitiös fotbollsspelare som har legendaren Glenn Schiller som agent.

Fotograf:
David Pattinson

IFK:s succéinhoppare har Uefa-cupmästare som agent

Eskilstuna.

IFK Eskils-tunas succéinhoppare i onsdags, Filip Thunstedt Nemeth, är en riktigt ambitiös fotbollskille.

Relaterat

18-åringen tränar extra i elitakademin i Stockholm och har redan Glenn Schiller som agent.
– När andra går ut och krökar trixar Filip i stället med en boll eller tränar på balansplatta, säger hans pappa George Nemeth.

Genom Georges kompis Magnus Roos och dennes kompanjon Glenn Schiller fick Filip kontakt med Janne Stahres elitakademi i Stockholm. Han är individuell tränare med betoning på teknik.

– Tanken är att Filip ska vara där en gång i veckan när det går att kombinera med IFK-träningen, säger George.

Filip har även agentkontrakt med Schiller, som vann Uefa-cupen med IFK Göteborg och sen även spelade i Djurgården. Men George menar att det inte handlar om några stora drömmar.

– Nej, nu vill Filip i första hand få speltid i IFK. Det måste han få för sin utveckling, säger George.

Varit frustrerad

IFK-tränaren Kenneth Huselius nämnde Filip som en mycket intressant talang på försäsongen. Men sen försvann han från A-laget, dels på grund av en skada och dels efter tre veckors avstängning efter ett bråk i en juniormatch.

– Nu har Filip varit frustrerad en längre tid och väntat på sin chans. Därför var det kul att höra om att han fick en halvtimme mot Örebro och lyckades göra två mål. Jag var på resa och kunde tyvärr inte se matchen, säger George.

På läktaren satt dock mamma Annika och Filips ”plastpappa” Christer Karlsson och jublade. Christer ingår sen i mars i IFK Eskilstunas styrelse.

Nobbad i City

Filip började med fotbollen i BK Sport och spelade sen flera år i Eskilstuna City. Där fick han dock inte plats i juniortruppen.

– Då var Filip väldigt besviken och han har ju många kompisar kvar i City. Men Granqvist (Tommy) tog emot honom i IFK:s juniorer i fjol och nu hoppas jag Huselius ger honom mer speltid i A-laget, säger George.

Vad händer annars?

– Då kommer Filip be att få bli utlånad.

Till vilka?

– Det vet jag inte.

Foto

Kristin har nu skickat över några bilder från vår fotosession tidigare i veckan.
Tycker bilderna blev riktigt bra och det var en riktgit rolig eftermiddag.
Här har ni en av mina favoriter.

Foto - Kristin Lundberg
Make up - Kristin Lundberg
Modell - Jag

Fredag

Igår hade vi det härligt på parken zoo och Adrian tycker det är riktigt skoj att gå omkring där. Vi gick in till getterna och det var riktigt skoj. Han gick och klappade att getterna och lät som en ko! Haha. När han sov passade vi på att sätta oss och ta oss en glass och sen ta några lotter.

På kvällen igår kom Mikaela över och det blev att äta god mat och se på film. Såg på valentines day och det var en riktigt mysig film att se.

Jag jobbar kväll så nu under dagen har jag haft tid att mysa med familjen. Pappa kom även över och hälsade på oss. Nu sover Adrian, jag har fixat matlåda och nu fördriver jag tiden här en stund.

Bara tre dagar kvar att jobba nu! :)

Ledig dag med familjen

Jag har en ledig dag idag innan jag jobbar mina tre sista dagar. Sen blir jag hemma med mina älsklingar! Det ska bli riktigt mysigt och härligt att ha två veckor tillsammans ledigt innan Andreas skola drar igång igen.

Vi gick upp för en liten stund sen och Adrian springer omkring som det lilla odjur han är här hemma. ;) Vi vaknade av det mysigaste ropen nu på morgonen också. Han stod och ropade mamma, pappa, mamma, pappa.

Idag tänkte vi ta oss en tur till parken zoo och se på den lilla tigerungen. Sen måste vi även en tur till apoteket och se vad vi ska köpa med oss där ifrån inför Kroatien. Hatar att göra allt i sista sekunden så lika bra att ha det gjort. Annars är dagen oplanerad men det ordnar nog upp sig. Med Adrian har man i alla fall inte någon lugn och ro om dagarna. :)

Höstigt från gina tricot

Den här mysiga tröjan fick följa med mig hem idag.


(Bild lånad från gina tricot)

här har vi en nöjd kille! Brumm brumm säge...

foto103 (MMS)

här har vi en nöjd kille! Brumm brumm säger han och sen viftar han iväg en fluga! Haha

Bjuder på det här...


från gårdagens fotosession!

Vilken tisdag!

Det blev en riktig toppen tisdag för mig/oss igår. Jag jobbade till två och strax efter 15 kom Kristin och hämtade upp mig för tokigheter! Först stylade Kristin i ordning mig och sen gav vi oss ut dör en fotosession som var allt annat en seriös vid många tillfällen. ;)

När jag sen kom hem hade vi Nadja, Noak och Angelina över på besök. Blev att äta middag och se på film. Så det blev ett riktigt bra slut på dagen, alltid lika trevligt att ha Nadja+familj över. :)

Nu ska jag ge mig ut i regnrusket för att åka till jobbet..

Tisdag

Tisdag idag och det är nästan så att solen tittat fram lite här på morgonen. Men tyckte de pratade någonting om regn fram emot dagen idag. När ska sommaren få komma tillbaka?

Efter jobbet idag ska jag träffa Kristin som smidit en massa planer. Så vi får se vad vi kan hitta på! :)

Recept


Den här ljuva pärmen kommer fyllas med smarriga recept!

Förändring

Kände för lite förändring här på bloggen och hittade den här fina designen. Den får duga så länge, planen är att jag någon gång ska lära mig fixa med det själv. (haha) Som man inte hade nog med påhitt!

Kalsongmannen!

Eftersom Adrian har lärt sig att ta av sig blöjan och gör det varje morgon så har vi nu köpt kalsonger till honom. Så inga fler olyckor i sängen på grund av att han drar av sig blöjan! Det fanns inte några kalsonger i hans storlek som jag fastnade för så nu fick han storlek 86-92 men det fungerar perfekt över blöjan.



Här ser ni lilltuffingen i ett par av sina nya kalsonger. Urtvättade jeans ;)

Måndag och sista veckan

Då var det måndag igen men nu är det men sista jobbvecka innan mammaledigheten sen är helt slut. Känns riktigt skönt att vet att det bara är en vecka kvar innan jag och min älskade familj har semester i två veckor. Sen börjar vardagen för Andreas, dagis i höst för Adrian och sen jobb för mig i oktober. Så den här sista tiden ska jag sen njuta av innan allt drar igång. Kommer nog bli en intensiv höst.

Men bara för att man vet att det är sista veckan så blir det inte lättare för det att komma upp på morgonen. Hjälp så trött jag var imorse. Men nu är jag färdig och känner att kroppen börjar vakna till.

Efter jobbet idag ska vi träffa Nadja+familj och det ser vi fram emot då det var ett bra tag sen vi sågs sist.

Tips med att resa med ettåring?

Nu är det bara två veckor kvar tills vi reser till Kroatien. Adrians första utomlandsresa. Kommer bli helt fantastiskt underbart och kul. Kommer skapa många härliga minnen för resten av livet kan jag tänka mig. Men vi vill göra resan så enkel och smidig som möjligt.

Så nu behöver vi alla era tips om vad man kan behöva när man reser med en ettåring. Tips på underhåll på flygplanet mm. ALLT! Jag har redan en lång lista här hemma, listälskare som jag är! Men nu vill jag ha era tips!

TACK på förhand. :)

Ordning och reda

Nu är vi hemma, Adrian sover och jag har precis strykigt klart. Nu ska jag sätta mig ner och små pyssla lite.

Vi gick ner på stan en sväng och då fick en rosa pärm med vita prickar följa med hem. Där tänkte jag nu sortera mina recept som jag har ligger huller om buller. Har så många handskrivna recept som det inte är någon ordning på så nu ska jag börja skriva ut dem på datan och sen sätta in i pärmen. Ordning och reda, det gillar vi!

1 augusti och Adrians första klippning!

Jag fick sovmorgon och när pojkarna mina kom in till mig hade de gjort pannkaksfrukost. Riktig mys söndagsmorgon.

Efter mycket övervägande fuck trimmern komma fram här hemma och Adrian blev klippt för första gången. Det var så långt i nacken. Så nacken och sidorna blev klippta och hans tuppkam fick så klart stanna kvar. :)

Trodde han skulle tycka det var läskigt men inte alls. Han fick sitta i badkaret och fick en kaka och där satt han och flummade. Tror det kittlades lite i nacken också. :)

 

RSS 2.0