Underbara dagar

Igår hade vi en fantastisk sommardag. Åkte ut till sundbyholm för att sola och bada, bada är dock en lögn då jag är världens badkruka. Men Adrian och Andreas badade i alla fall, känns som mitt första dopp kommer bli i Grekland förutom poolbad. ;-) Angelina och Moa med familj tittade förbi och det tyckte Adrian var super skoj så klart! Var bara Nadja som saknades igår!

Efter stranden åkte Adrian ut till farmor och vi gjorde oss i ordning för AW. Mötte upp Pierre och Maria, avnöjt en god skaldjurssallad och så klart lite gott och dricka. Kom hem lagom till Adrian skulle sova så läste en bok och myste lite innan han hoppade i säng.

Jag och Andreas satte på en film och slappade resten av kvällen, härligt matta efter en underbar dag.


Idag skiner solen igen men Adrian börjar dagis vid 10 och jag jobbar kväll. Men jag tänkte åka ut till mamma innan jobbet för att sola lite. Kanske få lite mat i magen och i en matlåda oxå! ;-) hihi.

Ne nu ska jag och Adrian läsa en bok!

Stranden väntar

God morgon sunshine!

Det är strålande väder idag och hela familjen är lediga. Underbart. Så idag blir det att åka till stranden för sol och bad. Mys mys. Nu ska jag kasta ihop en pastasallad som vi kan ta med oss, mums.

Sen i eftermiddag ska vi ner på en after work med vänner. Känns som det kommer bli en fantastisk dag! :-)

Rösta på min klänning

Jag gör som så många andra, är med och tävlar hos Nelly. Super kul att få designa en egen klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Våran tisdag

Idag har det vart riktigt varmt och skönt ute, sommaren är tillbaka! Vi har vart ute och försökt njuta så mycket vi bara kan. Hämtade Adrian från dagis klockan 14, då åkte vi hem och åt mellis. Sen for vi ut igen, lekte lite på gården och sen mötte vi upp Frida och Lovisa. Fikade lite snabbt i lekparken innan barnen började dra iväg. :-)

Har även haft en tjej här som tittade på lägenheten och vill ha den. Så nu håller vi tummarna att hon blir godkänd av HSB och vi då slipper en extra månad att betala. Dom pengarna kan vi lägga på så mycket annat skoj, som huset exempelvis.

Nu sover Adrian, Andreas jobbar och jag ligger i soffan och ser på allsången. Säger bara mums för Måns! ;-)

Intresserad av en trea?

Här rullar dagarna förbi som vanligt. Vi har fullt upp med vardag, husplanering och sen att hinna njuta av sommaren. Igår var vi på ikea och det gjorde oss lite klokare ang vår walkincloset.

Idag la vi även ut vår lägenhet på blocket för att hyras ut, se här om du är intresserad! :-)

Nej nu ska jag fortsätta att små lura i soffan. Jag är inne i en riktig trötthetsperiod. Min kropp har redan nu börjat ta semester tror jag, men har tre veckor kvar att hålla ut!

Midsommar bilder

 
Midsommarfin



Mina två kärlekar

Adrian fiskar ankor, med lite hjälp från pappa. :-)

Det är inte det lättaste att ta en familjebild med Adrian som är full av spring i benen och nyfikenhet!

Det var bara några bilder på vår lilla familj från midsommar.

Midsommar dagen

Midsommar dagen och vi har myst i soffan hela morgonen. Nu ligger vi och ser på Nicke Nyfiken, Adrians favoritfilm. Idag får man vara lite extra seg och göra så lite som möjligt. Eller jag kan i alla fall göra tills jag börjar jobbet 14.30. Känns riktigt segt att åka och jobba, men det ska ju göras!

Vi hade en härlig dag igår. Först hem till Adrians farmor och bonus farfar där vi åt god midsommar lunch. Efter det åkte vi ut till Barva för att se på firandet där och ta lite lotter. Adrian fick fiska Ankor och vann en traktor. Sen åkte vi tillbaka till Torshälla och fikade midsommar tårta.

Efter fikat åkte vi till mamma där vi gick över till deras grannar och grillade och hade det trevligt. Adrian hade så kul med Emma och Mikaela som busade för fullt med honom. Vid 20.30 somnade han i vagnen men vaknade till vid 23. Så vi var kvar en liten stund till men valde sen att promenera hem.

En trevlig dag med god mat, gott att dricka och framförallt trevligt sällskap!

GLAD MIDSOMMAR

Hoppas ni får en underbardag tillsammans med vänner och familj. Här skiner en efterlängtad sol och vi håller alla våra tummar och tår för att det håller i sig.

Nu fortsätter vi njuta av morgonen innan vi ska göra oss iording och åka iväg.



Bild från förra midsommar

Middagsbesök

Nu har solen tittat fram utanför fönstret efter en dag med spöregn. Lagom kul att jobba då, men med vettiga kläder så går det bra. Adrian sitter nu och äter lite middag här brevid mig, eller ser mer ut som han får i sig gurka och korv bara. :-) Blir lite senare middag för mig då Jasemin kommer över och äter med mig vid 19. Trevligt med lite sällskap då Andreas jobbar sent.

Imorgon är det midsommar, men känns inte alls som det. Brukar alltid se fram emot det då det är en så mysig dag, men nu känner jag bara blaha blaha. Blir nog bättre nästa år då vi kan fira det hemma hos oss! Underbart.

Imorgon ska vi i alla fall först ut till Andreas mamma+familj för lunch och lite midsommar firande. Sen åker vi vidare hem till min mamma där vi stannar för middag och en förhoppningsvis trevlig kväll. :-)

Hoppas ni får en riktigt härlig midsommar tillsammans med nära och kära♥

I wanna go

Britney Spears nya video I Wanna Go har nu släppts. Riktigt roligt video tycker jag, varför mjölk lixom?! Haha, ja se så förstår ni. Nu längtar jag bara mer till oktober!

Besiktningen gjord

Då var huset besiktat och klart! Allting gick bra även om det kom fram några saker vi inte räknat med. Men allting gick att lösa på bästa sätt så det känns jätte bra. Kom även överrens med säljaren att vi får köpa deras utemöbler ( 2 sett) för 600:-. Så det känns skönt att inte behöva tänka på de närmsta åren i alla fall. Sen lämnar de även kvar gräsklippare och andra trädgårdssaker. Jätte snällt!


Vår blåa dröm!

Garderobsdagar

Vi får se om det blir en tur till IKEA på torsdag då de just nu har garderobsdagar. Vi har planer på en walkincloset och känns som vi kanske ska passa på att köpa garderober nu då. De vi är inne på är den här.


Stilren och fin med frostat glas. Tror det skulle bli riktigt fint.


Sen kan jag tänka mig den här hemnes byrån på kortväggen, förvaring kan man inte få för mycket av!

Sen så är det ett måste med en stor spegel där inne också.

Jaja, lite drömmar, får ta en sak i taget. Men får som sagt se om det blir att köpa garderober redan nu.

Idas sommarvisa

Adrian är inne på sitt rum och leker, där innen lyssnar han på barnvisor och just nu idas sommarvisa. Utenför regnar och åskar det, hur mycket mer svensk sommar kan det bli?! Lite havtråkigt, men det behöver komma då jag haft en jobbig huvudvärk hela dagen.

Idag var vi och betalade handpenningen på huset, känns bra. Imorgon är besiktningen och vi håller tummarna för att ingenting allvarligt dyker upp. Men vi har 4 dagar på oss att besämma om vi vill köpa eller dra oss ur efter besiktningen. Men vi hoppas att det inte är någe allvarligt som sagt.

Nehe, nu har Adrian börjat diska! Lika bra att hjälpa till!

Ett paraply rikare

Nu har vi kommit hem och hunnit gotta i oss en massa vattenmelon. Gott! Vi tog oss en tur ner på stan så fick Adrian sova i vagnen. Jag hittade inte mycket på stan, blev en rea tröja åt Adrian. Alltid bra att handla på sig kläder i lite större storlekar så man har när det är dax att plocka fram sen. Sen fick min shopping bli ett paraply. Jag hade inte räknat med att himlen skulle öppna sig, men nu är jag i alla fall ett paraply rikare och torr höll jag mig också. :-)

Nu leker Adrian på sitt rum och jag ska ta tag i disken. Får se vad vi hittar på sen. Ut och plaska i vattenpölar kanske?! Ja, vi får se helt enkelt.

Drömmen om en walkincloset

Här är det gråmulet väder som vanligt just nu, var tog sommaren vägen? Får hoppas på att vi får en fin höst istället som vi kan njuta av i huset!

Vi har ni fått alla bilder på huset så nu kan vi planera och drömma oss bort. Många planer finns det kan jag lova. Men vi har nu skaffat oss ett livsproject och kommer ha och göra i många år frammåt. :-)

Men ett av de tidigare projecten vi kommer ta tag i är våran walkincloset. Tänk vilken dröm!

Här är vår blivande walkinclosset!

Här kommer det bli vita väggar, mörkt trägolv, vackra stora garderober och en stor spegel så klart!

Stora förändringar väntas

Det gör ont i mitt hjärta nu och det var jobbigt att trycka in skicka ansökan. Det jag pratar om är dagisbyte. Känns jätte jobbigt att behöva byta dagis, men känns som det bästa för Adrian. Bättre för honom att växa upp och få kompisar från dagis som bor i samma område som oss.

Tycket i alla fall att det känns jobbigt då både han och vi känner oss så trygga där han går nu. Men förhoppningsvis kommer han att reagera bra på förändringen. Hoppas att han kan börja där efter semestern, men bara vänta och hålla tummarna att han får en plats. Det är ganska sent att söka nu, men inte mycket annat att göra.

Tror säker att det kommer bli jätte bra när vi alla kommit in i allt det nya som väntas. Även om vi är så glada för husköpet så är det just de här sakerna som gör ont i hjärtat på mig. Men gör det för Adrians skull♥

Passar på att ställa en fråga då. Känner ni till Glömsta förskola, någon som vet något? Jag vet ingeting om den förutom hur den ser ut och var den ligger. haha. Men den ser stor och fin ut med en stor och fin utegård.

Kvällsmys efter en regning dag på parken zoo

Hade ett riktigt myspysigt avslut på dagen med min lilla kärlek. Blev vällingmys i sängen och vi låg och såg på Nicke Nyfilken. Jag låg och småslumrade lite men han var helt inne i filmen :) Nu har jag i alla fall lagt honom i sin säng och han sover nu gott med sin älskade mjukis Nicke.

Idag har det regnat hela dagen. Men lite(mycket!) regn skrämmer inte oss så vi tog på oss regnkläder och åkte till parken zoo. Var mysigt att plaska omkring där inne och titta på djuren, aporna hade en riktig föreställning. Adrian lyckte det var super kul och babblade på och skrattadeför fullt hela tiden. Älskade lilla barn♥

Nu ligger jag i soffan men kommer nog lägga mig i sängen och se på tv där. Jag är så otroligt trött ikväll. Men jag och Adrian är lediga imorgon så det är skönt. Men mycket som ska ordnas med imorgon inför flytten. Nehe nu njuta av kvällen med min stora kärlek.

En dag utan några måsten

Vi har vart hemma och donat hela förmiddagen. Städat, lekt, myst och planerat. Adrian sover middag, Andreas har åkt iväg en sväng och jag har passat på att göra mig i ordning. Tänkte lägga mig i soffan och små se på någon film undertiden som Adrian sover. Känner mig seg nu efter mig tidiga morgon.

När Adrian vaknat och Andreas kommit hem ska vi åka runt i lite affärer. Kanske försöker vi hinna med vilsta marknad också. Vi får helt enkelt se.

Jag känner även att jag har ett begär som måste mättas, måste köpa hem-och villatidningar! Och kanske lite godis så är nog kvällen räddad sen ;-)

Lever i en dröm

GOD MORGON

Jag gjorde tidig morgon här hemma, vaknade redan 6.30 och kunde inte somna om. Just nu har man så mycket tankar som snurrar runt i huvudet och jag kan inte sluta att möblera med tankarna. Tänk vi har 5,5 rum att inreda + inredd vindsvånging. Nu bor vi i en trea så några rum kommer nog att eka tomt i början ;-) Men tror att jag lyckats övertala Andreas till en ullaredsresa i höst/vinter!

Just nu skiner solen ute men hörde någonting om dåligt väder?! Som vanligt när man är ledig. Vi har inga planer för dagen men jag kan tänka mig att åka runt och titta lite utemöbler mm. Blir kanon att vänta in tills de börjar rea ut allt det efter sommaren. Men tror att vi kommer börja med att köpa ett sett med plastute möbler som ska stå på soldäcket. Där slits det så mycket i alla fall. Sen köper man några vita trä utemöbler och har inne på altanen där de är mer skyddade. Sen måste Adrian få några små söta utemöbler att ha vid sin lekstuga.

Känns som jag lever i en dröm just nu, nyp mig!

Husägare

Det är så stort det här, kan inte riktigt ta in det hela tror jag. Men huset som vi sörjde igår är nu vårat! De som bjöd över oss började tveka och säljaren ville skriva papper idag och sa då nej till det andra paret. Så vi fick huset för det sista budet som vi la och det känns riktigt bra allting. Men det har gått så snabbt så det är lite svårt att ta in.

Men när Andreas ringde mig på jobbet idag och berättade vad mäklaren sa blev jag så otroligt glad. Började gråta och skaka hela jag, haha. Så lycklig, det var meningen att just vi skulle ha det här huset. Det var vårat! Så 11gången gillt.

Många av husen vi tittat på har vi kännt, att jo här kan vi på ett par år. Men här känner vi att här kan vi BO. Huset är så fint och ingenting kommer vi behöva göra i ordning nu på ett tag. Det ligger i ett kanon område(barnvänligt), Andreas får sitt garage och jag min walkincloset ;-) Alla blir nöjda och glada med andra ord.

Nu ska vi fira med bubbeldricka! Ett stort steg har vi tagit idag och det måste firas.

Inflytt är den 31/8 så inte allt så långt kvar.


Vårat kök som vi bara älskar. Fler bilder kommer när mäklaren mailat över dem. :-)

Lurig

Nu ska vi iväg och skriva kontrakt. Det är helt galet allting, men så roligt! Berättar mer senare, men kan berätta att besvikelsen var kortvarig. ;-)

Besvikelse

Idag avslutades budgivningen och det är med mycket besviken ton jag berättar att det inte var vi som vann. Känns riktigt tråkigt då vi kunde se oss bo där och vara lyckliga. Det kändes så perfekt , men vi la oss i alla fall och det är bara att fortsätta att leta. Vårat hus kommer och det var tydligen inte det här...

Studenten 2011-06-11

Förbered er på ett bildregn!


Jag och min stiliga lilla prins♥


Många grattis kramar till den stiliga studenten.


Familjen


Mest röj var det så klart så SMID flaket! Vet inte hur mycket champange jag fick på mig när jag stod och fotade vid deras flak. haha


Filip kom tillbaka lite smårund under fötterna och blödde lite här och var på händerna. Inte visste han vad han gjort och rösten var hes. Men lyckan var total! Precis så som det ska vara.


Vänner och familj + den andra duktiga studenten som gjorde oss sällskap.


En gyklare kom och roade oss, min tokiga mamma som ordnat. Men duktig och rolig var han.




Jag och min kärlek


Jag med min stiliga bror


Jag, Filip och pappa




Grattis ännu en gång till studenten.

Var en underbar dag och kväll tillsammans med vänner och familj♥

Mätt och belåten

Nu sitter vi mätta och belåtna efter en smarrig middag. Det blev fläskfilé och till det bulgur med tomat, rödlök och persilja. Mums!

Idag efter jobbet åkte vi ut till området där huset som vi är med och bjuder på ligger. Känner på området lite. Ååh, det är så mysigt och riktigt riktigt barnvänligt. Känns jätte mysigt och bra, men man ska aldrig hoppas på förmycket. Men jag hoppas att ni håller tummarna för oss!

Jag känner mig riktigt trött idag så kommer nog att göra en tidig kväll. Har haft så svårt att somna om kvällarna, men hoppas att det blir ändrig på det idag!

Hoppas ni haft en bra dag! KRAM

Budgivning igen då!

Då var det lungt här hemma igen. Vi har haft Emma här hela eftermiddagen som busat med Adrian, sen kom även mamma och Filip hit på middag. Trevligt men nu är det skönt att göra kväll och Adrian sover sen en timme. Han var så trött efter dagis och bus med Emma.

Igår var vi på husvisning igen och det kändes riktigt bra! Så nu är budgivningen i full gång, de vill säga en natt med många tankar väntas. Det är så jobbigt men vi har just nu högsta budet. Lika spännande och jobbigt varje gång. Men vi har bättre lånelöfte och nu är det bara att köra på! Så vi får se hur det slutar. Kanske blir 11 gången gillt? Haha


Här är en liten bild från köket som jag bara älskar. Älskar att det är lite nygammalt renoverat. Breve ugnen har de satt en gamal vedspis, super mysig detalj tycker jag. Sen är det bjälkar i taket i både kök och vardagsrum, även det något vi tycker är jätte fint och mysigt. Huset ligger även i ett jätte barnvänligt och lungt område vilket också är ett stort plus. Jaja, vi får se var det slutar som sagt.

Nej nu blir det dusch och sen att göra kväll!

Bebismys

Nu har jag och Adrian äntligen få träffa Mailn, Moa och så klart lilla Liv. Var så roligt att träffas och prata ikapp om allt som hänt de senaste 11 dagarna. Så häftigt att få träffa ett nytt litet liv, man blir så fascinerad av de små. Tänk så fort man glömmer, jag kommer knappt ihåg tiden då Adrian var så liten. Var riktigt roligt att träffas och nu sover Adrian gott efter att busat massor med Moa.

Jag försöker städa undan lite här hemma då hemmet förfallit under helgen. Ska även försöka få i mig lite lunch nu när han sover.

Senare idag är det husvisning, kan det vara 10e gången gillt?! Haha, vi kan ju i alla fall hoppas på det men tror att det här huset kommer dra iväg i pris tyvär..

För han har tagit studenten!

Då var det måndag och ny vecka med nya äventyr som väntas. I helgen har det vart fullt upp och vi har försökt njuta för fulla muggar, därav 0 bloggande. Det finns inte riktigt tid för det längre.

I alla fall har vi haft oss en fantastisk heög med studentfirande och allt där omkring. Filip var så fin och lycklig, precis så som det ska vara när man tar studenten. Vilket lyckorus det är! När alla studenter rusade ut frå skolan och tjoade så rös jag i hela kroppen och fina tårar i ögonen. Man minns lyckan såväl själv!

Vi gick ner på stan och såg på studentflaken, där smid så klart röjde mest! Haha När Filip kom hem var röstan borta och händerna blödde. Han visste inte alls hur han hade gjort sig illa ;-) Glad men trött var han. Men efter en dusch och mat i magen ordnade det sig.

Efter maten kom en gycklare och underhöll. Han var riktigt rolig så det var skoj och imponerande att se många av hans tricks.

Festen fortsatte med efterätt följt av ost och kex mot kvällen. Goda drinckar, vin och annat gott drack vi så klart också. När Filip åkt vidare tog vi oss in till stan. Där blev det att gå ut och dansa med Jasemin. Super kul hade vi.

Adrian var med hela dagen till 17. Då kom farfar och bonus farmor och hämtade honom. Där hade han det skoj och somnade sen gott efter dagen. Han hade haft fullt upp och inte hunnit få någon sömn under dagen men han var så glad och busig hela dagen i alla fall. Det var lördagen det! Jag har massor med härliga bilder att visa, men det får nog bli ikväll eller när Adrian sover lunch. Sen hade vi en underbar dag igår också som jag måste berätta om! Men som sagt det får bli senare!

Student 2011

God morgon!

Idag är ingen vanlig dag! Idag tar min fina, underbara och duktiga bror studenten. Kommer bli en dag där många minnen skapas, ska bli så roligt och trevligt. Vänner och familj samlas och det är precis så det ska vara!

Just nu skiner och vi får hålla tummarna att det fortsätter för studenternas skull.

Tänk det är 5 år sedan jag tog studenten, så snabbt det går!

Sommarplaner

Pappa ringde mig precis men härliga sommarplaner. Han och Mia har planerat in en liten tripp till Norrköping med övernattninga och besök på Kolmården för oss alla. Så roligt det ska bli. Tänk så många roliga äventyr vi har att se fram emot i sommar♥ Ge mig semester nu!

Orken tog slut

Min ork är helt borta idag, kanske är det värmen eller så är det bara för att det är fredag. Trött och sliten känner jag mig i alla fall.

Vi är i alla fall hemma från jobb och dagis och har gjort helg här hemma! Ljuvligt. Vi har precis ätit glass och nu springer Adrian omkring och blåser i sin flöjt överlycklig. Jag funderar på att sätta mig på balkongen en stund i solen, får se om Adrian vill göra mig sällskap och titta på bilar.

När Andreas kommit hem blir det att förbereda inför imorgon med att lämna säng och kläder till farfar. Sen ska jag över till mamma och hjälpa henne med förberedelser inför morgondagen. Min vän Karolina tog examen idag och är nu färdig sjuksköterska. GRATTIS vännen. Hoppas att orken kommer tillbaka så jag orkar komma över och gratta henne.

Nej nu blir det att slappa lite här hemma en stund!

Saknar redan mitt lilla hjärta

Har lämnat Adrian på dagis och mitt hjärta skriker redan av saknad efter honom. Ibland känns deet extra jobbigt att lämna honom. Inte för att han lider men jag gör det ibland. Som nu när man kommer hem till en tom lägenhet, då längtar hjärtat lite extra efter honom♥


Mitt spralliga hjärta som fyller mig av så mycket kärlek och lycka♥

Mysig torsdagsmorgon

Här hemma njuter vi av morgonen på bästa sätt. Gick upp klockan 8 och då blev det vällingmys i soffan. Läst böcker och nu har vi Nicke Nyfiken på med Adrian leker mest i alla fall. Ska snart äta frukost och sen blir det att göra sig i ordning. Adrian börjar dagis 10 idag då jag jobbar kväll. Känns lite små segt att två kvällar på rad men det går. Kvällarna på jobbet är ganska lugna just nu. Sen så är det redan torsdag idag. Veckan rusar förbi och snart är lördagen här. Så kul det ska bli, min bror tar studenten då. Men på smhi står det att det ska regna hela dagen så jog hoppas och håller alla mina tummar och tår för att de har fel. Skulle vara så tråkigt för studenterna.

Nehe, lite frukost i magen nu!

Premiär bad för Adrian

Vilken unnderbar sommardag vi haft oss. Vi tog oss en promenad till vilstabadet på förmiddagen. Tog bara 20 min att gå dit, ännu ett plus med att vi flyttat. Dit kom även min bror och gjorde oss sällskap. Blev en hel del bad och lek för Adrian, och en hel del bus tillsammans med morbror♥ Efter tre timmar av lek och bus promenerade vi hem. Adrian somnade gott i vagnen och jag tog plats på balkongen för att fortsätta njuta av solen.


Lek och bus med morbror


En kort paus hos mamma för att äta lite päron :-)

När Andreas slutat åkte vi på en husvisning. Ett hus som vi inte riktigt vet vad vi känner för. Inte samma förälskelse som för det i slagsta men absolut intressant. Blir att fundera och prata om det ikväll så får vi se.

Nu doftar det gott av ungsrostade rotfrukter och fläskfilé till det. Mums! Blir att äta på balkongen ikväll igen tror jag. Härligt!

vilken dag det blev! Vi är i Vilsta o min ...

foto196 (MMS)

vilken dag det blev! Vi är i Vilsta o min bror kom o gjorde oss sällskap :)

Ljuva sommar

Jag och Adrian tog oss sovmorgon till 8.30 och redan då var det 23 grader ute. Underbart att sommarna är här. Vi äter lite frukost här hemma och snart ska vi göra oss i ordning. Blir en tur till vilsta idag. Är nog för kallt för att bada. Men att plaska med fötterna och leka i sanden är det perfekt väder för :-)

Så jag längtar efter semester, men det är några veckor kvar innan jag får njuta av det! Så länge njuter vi av lediga dagar.

HEJ

Som vanligt hinner jag inte med någonting känns det som och framför allt inte att sitta här. Vi jobbar och sliter och fritiden vi har försöker vi ta vara på bästa sätt. Jag har slutat jobbet för dagen och kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ut på balkongen och försöka ta vara på solen när den tittar fram genom de små molnen. Eller om jag ska ta mig ner på stan för att försöka hitta sista studentpresenten. Eller försöka att hinne med både och?! Adrian är med sin farfar ute på landet och har det bra, Andreas ska hämta honom när han slutar sen. Skönt med lite egen tid.

Helgen har vart super även om vi jobbat. I lördags kom Karolina över på en spontan vinkväll på våran balkong. Riktigt trevligt, alltid lika kul att träffa henne. På söndagen var vi på hustitt men detta var inte heller vårat hus! Sen efter det vidare till mamma och gratta henne då hon fyllde år. Blev fika och sen var det plötsligt kväll!

Nehe, äta lite melon på balkongen nu kanske så får vi se om jag fastnar där eller tar mig ner på stan! :-)

En hel helg i stockholm till hösten!

Det känns riktigt bra att Britney Spears biljetterna nu är våra. Jasemin håller dem i säkert förvar! Det ska bli så himla roligt, hela grejen som blir runtomkring. Vi kommer köra en hel helg i Stcokholm med allt det nu innebär. Så härligt att ha någonting att se fram emot.

Strålande fredag

Idag vaknade vi upp till strålande sol. Underbart! Men tyvärr hinner vi inte njuta av den allt för mycket då det är endel måsten som måste bli klara först. Vi ska i alla fall smita ner på stan när de öppnat och hitta några födelsedagspresenter. Hoppas att vi blir klara snabbt där för i så fall går vi till stadsparken och njuter där. Jag börjar sen att jobba klockan 15.30. Men känns bra att jobba kväll och få njuta av dagen tillsammans med min lilla stjärna som är på strålande humör. Det är han oftast men idag känns det som att det är lite extra! :-)

Nej nu torka håret!

Filips Studentbal 2011

Var som sagt på min brors studentbal tidigare idag. Så otroligt fina alla var och det är ju så fint ute vid Sundbyholms slott. Var så roligt att vara med och se och Filip och hand date Ena var så otroligt vackra tillsammans.

Har tagit 150 bilder men ska försöka välja ur några gobitar till er!


Fina blomman som han gav Ena att ha runt armleden.










Det var några gobitar från dagen.

Britney Spears till Globen!

Fick ett mycket glädjande sms av Jasemin för en stund sen. Den 16 oktober kommer Britney Spears till globen, så vi väntat på det! På tisdag släpps biljetterna och efter det blir det att planera in en fantastisk helg i stockholm till hösten! :-)

Ledig dag och studentbal på schemat

Jag och Adrian är lediga idag och Andreas åker snart iväg till jobbet. Jag känner mig riktigt trött idag men hoppas att det ordnar upp sig efter lite frukost i magen. Dagen vet jag inte riktigt vad den har att bjuda på. Men i eftermiddag ska vi ut till sundbyholm då min bror ska på studentbalen. Ska bli kul att se och fotografera.

Hoppas ni också är lediga idag och njuter av dagen!

Lunchdate

Vi är hemma från stan igen och första studentpresenten är köpt. Känns bra att ha börjat i alla fall! Mötte även upp pappa, Mia och Anna för lunch på papas tapas. Gott! Men nu sitter jag och är super mätt och stinker vitlök! haha. Adrian sover en lite senare nap så blir en lite kortare då vi ska vara iväg vid tre igen. Som alla andra dagar så rusar den här också förbi!

Sovmorgon

God morgon!

Vi morgonmyser i soffan här hemma. Vi gick upp för en kvart sen, underbart med sovmorgon. Det behövdes.

Ute är det tråkväder, som vanligt när man är ledig känns det som. Idag blir det en tur till ner till stan då några saker måste bytas och sen så ska det spanas efter studentpresent. Vad köper man till en 19 årig kille i studentpresent? Jag har några idéer men inget som är säkert en.

I eftermiddag ska vi även till Andreas farmor och gratta henne då hon fyllt år.

Nej nu måste jag skicka iväg ett sms till Mikaela och Pontus, de åker till USA idag och är borta i 4 veckor. Härligt! Måste be dem köpa med sig skittles hem till mig ;-) Blev helt förälskad i det godiset när jag var där. Så hoppas att jag om 4 veckor kan gotta mig med skittles igen!


Orginal och de sura var mina favoriter!
RSS 2.0