Cupcakes

Är inne i en bakar period igen. Kul men inte så bra för figuren ;) igår var jag med hjälp av Adrian så klart igång igen. Påskinspererade cupcakes blev det. På lördag ska vi hem till min mamma för påskfirande och har lite idéer för en påsk tårta. Så får se vad man kan knåpa ihop :)

Från soffan

Familjen sover så jag njuter av lite egen tid med tända ljus och en kopp te. På tv'n ser jag på familjen annorlunda och sen är det finalen av top model Sverige.

Har vart en härlig dag med två sköna promenader i solen. Solen börjar värma på bra, så sköt. Längtar efter att lägga bort vinterjackan!

Imorgon är Andreas ledig så vi hoppas på en dag med solsken även då. Adrian kommer bli bortrövad av morfar och Mia imorgon för att åka till badhuset. Så han längtar! De har pratat länge om det och nu är det äntligen dags. Så innan han gick och la sig var jag tvunget att ta fram badbyxorna och lägga på sängbordet för annars kunde han inte hitta dem imorgon. :)

Ja lite kvälls yrande från mig här i soffan :)

Just nu

Fredagsmys med en av mina favorit killar <3

Då tar vi helg

Har en härlig start på helgen med mina två favoritgrabbar. Minstingen ligger i babygymmet och Adrian sitter och myser in sig i min famn.

Igår blev Adrian dålig i magen igen. Andra gången på mycket kort tid. Men har inte varit någon magsjuka. Så nu tror jag att det är hans iga-brist som gör sig påmind. Det gör ju att han är väldigt känslig i magen periodvis och troligen är vi inne i en sån period nu. Fortsätter det får vi gå tillbaka till laktosfritt och börja där.

Idag är det jag och mina små hela dagen lång. Inte mig emot. Andreas åker till Stockholm efter jobbet för att gå på Sverige matchen. Förhoppningsvis kommer han hem inatt. :) så ikväll blir det fredagsmys till gladiatorerna med popcorn med min lilla stjärna.

God fredag till dig!

Cupcakes

Idag bakade jag och Adrian cupcakes. Resultatet blev söta chokladcupcakes med rosa frosting. Men dock blev jag inte helt nöjd med själva cupcakes receptet då jag tyckte de blev så fast och hårda. Inte alls luftiga.

Mikaela och Pontus var snälla och kom över för att hjälpa oss äta upp dem. De blev även kvar för middag. Härligt med lite spontan fika och middag.

Mina fina favoriter

K Ä R L E K ♥
 
 

Slingat

Älskar min nuvarande hårfärg! Härligt att gå mot ljusare tider och ljusare kommer det bli. Vill tillbaka till det blonda men kommer bleka ner det stegvis genom slingor och det här var första steget.

Newbie

Stora fina killen inviger storlek 68. Här i newbie. Växer i rasande fart! Så nu funkar 62-68 fast vissa överdelar i stl 56 funkar fortfarande.

Älskar allt i serien newbie och blev väldigt glad när jag fick höra att de kommer finnas upp i stl 98 snart!

God morgon

Ligger nyvaken kvar under täcket tillsammans med en flaxande Wilmer. Bara han och jag hemma. Så vi får oss en ovanligt lugn start då storebror sover hos sin morfar och Mia.

Fredagsmyset igår hade vi hemma hos mamma min. Åt tacos och gottade oss med massa godis.

Idag kommen Jasemin hit någon gång under dagen. Så jag saknat henne! Massor att ta igen nu och förhoppningsvis blir det fint väder och vi kan samla lite frisk luft. Sen saknar vi så klart ihjäl oss efter Adrian nu. <3

Hoppas ni har en fin helg framför er nu!

Jag och syster min igår<3

Mini

Han är så söt mini och jag smälter varje gång han brister ut i världens smile. Min medicin idag!

Ner som en pannkaka

Min dag har inte alls vart som önskat. Började igår då jag kände av mjölkstockning. Slog bort det och försökte mest amma det bröstet. Idag har jag känt mig konstig hela dagen och på eftermiddag slog det till. Feberfrossa delux! Nu är frossan borta men febern kvar. Mår som en påse skit! Tackar alla högre makter att Andreas var ledig idag. Nu ska jag kurera resten av kvällen/natten. Imorgon är en annan dag!

Helgen

Måndag, ny vecka och den börjar med strålande sol(dock massa minusgrader!). Helgen har vart riktigt bra och kan jag leva på ett tag. Helger där vi bara njuter utan massa måsten är fantastiskt skönt!

I lördags blev Adrian kidnappad av farmor och Stefan. Vi åkte och gjorde Västerås och Ikea. Men Ikea turen blev något kort då larmet gick och vi fick lämna via nödutgångar. Kvällen spenderades i kungsörn där det var mellokväll med god mat och gottigheter. Bebisgos då Wilmer fick träffa lille Edwin på 7veckor.

I söndags kom en efterlängtad Adrian hem på förmiddagen. Vi bjöd över Mikaela och Pontus på pannkakelunch som vi avnjöt på altanen i solen. Riktigt härligt.

En härlig helg med andra ord. Nu väntar en halvtuff vecka då A jobbat långa och sena passa hela veckan. Men får göra det bästa av veckan i alla fall:)

Lördag

Adrian är hämtad av farmorn och Stefan där han ska sova över. Så han sett fram emot det. De ska handla godis och åka till leksaksaffären.

Vi ska eventuellt åka till Västerås en sväng. Om jag någon gång kommer mig för att göra mig i ordning. Är så trött!

Ikväll är det så klart mellokväll. Denna gång hemma hos vänner som även de fått smått (i januari). Så det ska bli kul.

Strålande sol också! Härligt!

Utan rutiner...

Försöker gå in en kvällsrutin här hemma med två barn. Men just nu känns det bra omöjligt. Och framför allt när Andreas jobbar seeena kvällar hit och dit. Gaah blir tokig! Wilmer är fortfarande vaken och jag känner hur välbehövlig den där lilla stunden på kvällen är. Jag är så trött i kropp och knopp. När han somnar så är det bums i säng för mig också! Förutom kaosartad kväll har vi haft en riktigt bra dag. Barnen har fått massa nytt från pappa/morfar och Mia som kommit hem
Från USA igen! Sen fick Wilmer så fint från mina arbetskamrater. Men det får visas en annan dag. Nu ska sminket av och ryggen bara skriker efter att få vila! Nu satsar vi på att få in någon fungerande rutin. Andreas är i alla fall hemma nu. Skönt det. Har långhelg tillsammans vilket också behövs. Ska skämma bort världens bästa Adrian med massa uppmärksamhet hela helgen! <3

Torsdag

Idag känner jag hur våren lurar bakom hörnet. Okej ett bakslag med -7 grader på morgonen men solen strålar och jag ser snödroppar hos grannen.

Andreas och Adrian är på väg till dagis. Jag och Wilmer ska och hälsa på mitt jobb. Ska nog ta en promenad runt där och kanske hälsa på några vårdtagare. Ja vi får se helt enkelt. God torsdag till dig!

Upp och ner, ner och upp

Det är ju tur att vi kan avsluta dagen med upp. För även om Wilmer var övertrött och överstimulerad så har vi haft stunder som höjer upp så otroligt. Som idag när han skrattat ordentligt för första gången! Hela jag smälter! Eller som ikväll när han plötsligt somnade utan skrik och gap själv i sin säng! Adrian är bäst och helt fantastisk bara. Tänk vilka fina små pojkar som förgyller mitt liv. Så nu sover de små och Andreas. Egen tid på kvällen hemma är jag då inte van med längre! Lyx!

I solens strålar

Just nu njuter jag i solen på altanen. Wilmer sover i vagnen och om en stund ska vi promenera till BVC. Underbart att känna solen värma och hur vi närmar oss vår!

Babymassage idag

Igår hos studievägledaren gick det ok. En liten reality check! Ska plugga en kurs nu under mammaledigheten så ska jag göra högskoleprovet i höst så får vi se. Ska ge 100% nu i alla fall.

Nog om det. Idag ska jag och min minsta herre på babymassage på BVC. Blir spännande. Gick på det med Adrian och då hade vi sällskap av Malin och Moa. Tänk snart 4 år sen!! Känns lite nervöst att gå dit själv. Men det blir nog bra. Jag och Wille har kommit överens att visa oss från vår bästa sida i alla fall :)

Lillkotten och jag

 
 

3 månader

Wilmer är nu tre månader och jag frågar mig själv var dagarna tar vägen. Han växer upp så fort och jag vill bara stanna tiden.
 
Wilmer är en (fördet mesta) glad liten prick som älskar när man pratar med honom. Han ler då stort och svarar gurglande tillbaka. Favoriten är fortfarande att ligga på skötbordet och prata med pingu. Eller ligga i sängen och lyssna och titta på spelmobilen. Han har även fått prova hoppgungan några korta stunder och det älskar han.
Han väger nu 6225g och är 59,7cm lång och ståtlig. Dock är han lite bökig med att somna för natten och håller oss gärna sällskap hela kvällarna. Så nu är det dags att ta tag i kvällsrutiner för att få lite egen tid på kvällen.
 
 

Vägledning idag

Att veta vad man vill göra i framtiden är så otroligt svårt tycker jag. 25 år och vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Adrian snart 4 år har större koll en mig! ;)

Idag ska jag träffa en studievägledare för lite vägledning och hjälp. Ska plugga en kurs nu under mammaledigheten nu. Sen är planen att börja plugga efter mammaledigheten och inte börja jobba där i mellan. Så får hoppas att det blir så. Måste bara komma på vad jag vill göra! Finns nästan för mycket att välja på!

Helgen

Har haft en så där riktigt bra helg där man samlar på sig massa energi. Just vad som behövdes! Glada barn, lek ute i solsken, njutit av solen på altanen med varm choklad med grädde. Mellokväll med Mikaela och Pontus, god mat, aningen för mycket gottigheter. Lek och kladd! En härlig helg helt enkelt!

Nu kör vi på ny vecka nya tag. Härligt med all positiv energi i ryggsäcken!

Avtryck

Billig med så dyrbar konst. Wilmers små fossingar 3 månader.

Morgon

Ligger i sängen och drar mig. Så mysigt brevid mini. Adrian är uppe själv och hör honom leka där nere. Men ska snart orka mig upp. Blir att duka upp söndagsfrukost i vardagsrummet för att sedan se på Vasaloppet. Just starten är så rolig.

Helgen har hittills vart fantastisk och fylld av familjetid. Just vad som behövs när Andreas annars jobbar så långa dagar. Så idag fortsätter vi fylla på det kontot för att orka med en ny vecka!

Äntligen helg

Har kalasat till det med lite glitter rosa naglar helgen till ära. Köpte nya igår. Det rosa från gina tricot och deg glittriga från hm. Bilden är inte helt rättvis.

Jag lovade mig själv att alltid ha målade fina naglar nu när jag är mammaledig då jag inte får ha varken långa naglar eller nagellack på jobbet. Men HA, när har jag haft tid eller prioriterat det? Förutom igår kväll då :)

@ the gym

RSS 2.0