I drömmarnas land

Sovrummet är nu nästan helt färdigt. Taklister som ska upp, dörren ska bytas och taklampa köpas. Sen små piff som får falla på sin plats eftersom. Känner mig riktigt nöjd med resultatet i alla fall. 



21

Nu är jag i vecka 21 (20+5) och magen växer sakta men säker. Så härligt att känna hans små sparkar, älskade lilla hoppsan. 


Ultraljudet förra veckan flyttade oss två dagar igen. Så nu är BF den 31 augusti. Allting såg bra ut på ultraljudet och han sprattlade och sparkade för fullt. Klappade sig på huvudet och drack vatten. Så häftigt att se. 

Så nu har jag 51 dagar kvar att jobba innan semester som sen kommer övergå i gravidpenning. Härligt! Räknar redan ner till en sommar med mina små. 

Påskafton

Påskafton hos mamma med god mat, strålande sol, kubbspel för Adrian, godis och glatt sällskap. Precis som det ska vara. 







Ultraljud

Idag var det då äntligen dags för att få se vår lilla hoppsan igen. Det är så otroligt häftigt och stort! Nu är det inga tvivel heller på att pojkarna ska få en liten lillebror. Vår älskade lilla trio!

Lilla hoppsan mådde i alla fall gott i magen. Sprattlade omkring, drack fostervatten och klappade sig själv på huvudet. Nu längtar jag något så otroligt efter att få träffa denna lilla herre, 31 augusti är han beräknad till så vi får se när han väljer att titta ut. <3



RSS 2.0