Lek med vänner

Jag och Adrian har haft en jätte mysig dag tillsammans. Vi var iväg på playdate och det var lika trevligt som vanligt. Så kul att se hur de små utvecklas och att de är så nyfikna på varandra. Efter träffen så gick jag och Adrian på en promenad ute i det fina höstvädret. Nu sover min lilla älskling och jag och min stora älskling myser i soffan.

 

 
1. Adrian och Moa.
2. Angelina, Adrian och Moa.


Hedda och Adrian.


Tror att Adrians utvecklingsperiod är över nu i alla fall. För nu är han så nöjd och glad hela tiden. Han har nu även efter denna period då lärt sig att rulla från rygg till mage och sen nu så håller han på att testa sin röst. Han kommer upp till riktigt höga toner ibland, haha. Men det är skönt att ännu en period är över så nu är det bara att njuta av tiden innan nästa utveckling.

Nu snart så blir det idol och glass, har ju redan fuskat en gång idag så kan lika gärna fortsätta. haha ;)

 

HAN VÄNDE SIG

Adrian vände sig idag från rygg till mage för första gången. Min duktiga lilla älskling, han såg så rusktigt stolt ut när han klarade det. :)

Gnäll om grannar...

God morgon onsdag.

Jag och Adrian har haft en bra natt han vaknade 2 ggr och somnade om utan några problem. Vaknade vid 7 av att han låg inne i sitt rum och pratade högt och tydligt, haha. Men en sak jag börjat störa mig på om nätterna är min kära granne. Det är en ung kille som bor vägg i vägg med vårt vardagsrum och han måste vänt på dygnet totalt. haha. Varje natt när jag är uppe och ammar så sitter han och spelar tvspel på jätte hög volym och pratar och gapar... När jag är uppe på natten vill jag bara ha det lungt och TYST haha, man är inte på så bra humör när man är trött ibland. haha. Så nu har jag fått gnälla av mig lite :P

Idag är det dax igen 7 mammor och 7 bebisar ska ses, så det ska bli livat och kul. :) Nu börjar Adrian tröttna så ska underhålla min lilla älskling lite :)

Ha en härlig onsdag

PUSS

Njut av kvällen

Vi ska snart mysa ner oss i soffan med fin fin chokladglass och se på IDOL. Det är inte helg jag vet, men ibland måste man få unna sig lite gott på vardagarna också. :) Jag har haft en helt underbar dag tillsammans med min Adrian. Han är så otroligt go hela dagarna och vi skrattar och busar oss igenom dagarna. Men vi hinner även städa och han ligger då och tittar nyfiket på mig. Vi får hoppas nu att både han och jag får oss en bra natt för imorgon blir det mamma och bebisträff igen.

He en underbar kväll med era kära nu

PUSS

Trött kille

Jag höll på och donade här hemma och insåg att Adrian var väldigt tyst. Gick och tittade och min lilla älskling hade då somnat i babygymmet till sin barncd♥


La nyss över honom till sin säng där han ligger mycket skönare.

Tisdag

Jag är så himla trött idag så jag och Adrian kommer inte göra något speciellt bara ta dagen som den kommer. Ska försöka få städat här hemma och sen blir det i alla fall ut på en liten promenad. Han ligger och pratar för fullt i babygymmet just nu, han kan komma upp till riktigt höga toner ibland. haha. Han var i en period då han inte pratade lika mycket men nu är han tillbaka igen :) Nu ska vi fortsätta morgonmyset här hemma, så skönt att han är så lugn och glad på morgonen när man själv är lite trötter :)

Ha en fin dag

PUSS

en heldag med Veronica

Veronica gick för en liten stund sen och vi har haft det så trevligt. Dagarna går så otroligt snabbt när med henne. Riktigt mysigt att prata massa bebis och graviditet. Vi var nere på stan en sväng och Adrian fick lite strumpor, en body och en mössa. Sen köpte vi med oss spicy hot till lunch, riktigt gott. Nu ligger Adrian i gymmet och leker och pratar, vi lyssnar även på en barncd med Astrid Lingrensånger.

Andreas slutar om en timma och när han kommer ska jag gå till ICA och lämna tillbaka filmen vi såg igår, det var riktigt bra! Tack för tipset :) Sen så ska jag handla lite. Vad ska man äta till middag? Alltid samma fråga varje dag....

Rutin vad är det?

Just nu har Adrian inte några rutiner på nätterna. Igår sov har jätte bra och inatt inte alls lika bra. Han somnade 19 utan några problem vilket var skönt, sen vaknade han 23.30 för mat och somnade om. Vid 4 ville han ha mat igen och sen vaknade han vid 5 och ville ha blöjan bytt. Han ville sen inte somna om utan blev arg så fort jag la ner honom, har ar ju pigg och ville leka! Men inte jag är det natt så är det. Klockan 6 somnade han om och sen gick vi upp vid 8. Alla nätter är helt olika varandra just nu och det är lite jobbigt det oxå förut visste man precis vilka tider han vaknade och ville ha mat.

Nu sover skrutten igen i alla fall. Vi ska ner på stan och träffa Veronica idag och sen ska vi köpa med oss mat och gå hem hit. Ska bli jätte kul och spännande att se om lilla magen vuxit någe mer. :) Tycker det är så otroligt mysigt med graviditeter och längtar så otroligt till nästa gång jag får bära ett litet mirakel. Det är bland det största man kan vara med om. Men det kommer dröja några år i alla fall. :)

Hoppas ni får en härlig start på veckan och njut utav solen!

PUSS

Ännu en dag leder mot sitt slut.

Adrian sover nu gott i sin säng och han somnade utan grån ikväll, så skönt det gör så ont i hjärtat när han är ledsen. Men han grät till en liten stund i sömnen, drömde han någonting läskigt kanske? Vi ska snart se på ensam mamma söker och sen blir det filmkväll här hemma. Ska nog få i mig lite choklad också, helgen är ju inte slut än ;) Det ska bli spännande att se hur Adrian kommer att sova inatt, vi får hoppas på att han sover lika bra som igår natt.



Adrian fick prova sina fina jeans med hängslen idag, lite stora men så fin han var i dem. En annan body och alla små flickor kommer att fall för honom ;)

Lycka är sömn!

Det här var första natten som Adrian sov i 6 timmar. Han somnade vid 19 och vaknade för mat klockan 22.30 han somnade om och vaknade 5.30!! Vad jag blev förvånad när jag kollade på klockan! Så då var han super hungrig och jag var överfylld med mat då han brukar vakna en gång under natten för att äta oxå. haha. Vi la oss sen i sängen igen efter maten och han låg och pratade och studerade mitt ansikte och efter 20 min så sov han igen. Så vi gick upp vid 8 här idag, vilken lycka :) haha. Vi får hoppas att han kan fortsätta sova så bra som inatt. :)



Igår kväll var Pirre och Maria över vi åt mat, spelade kort och pratade. Var toppen trevligt även om jag blev så seg efter maten haha. Alltid kul med lite besök. Idag är det söndag och vi tänkte njuta av det vi ska ut till Adrians farmor och bonus farfar en sväng så det ska bli trevligt.

Ha en härlig dag i blåsvädret!

PUSS

En dag med Adrian

Idag så är hela familjen hemma och det har vart massa med bus och mys. Adrian han njuter för fullt av att ha både mamma och pappa hemma.

Här är en dag i Adrians liv :)


Adrian började sin dag klockan 6 med bus i babygymmet och på filten.


Sen blev det mys i soffan med mamma och pappa. Att de ska gosa med mina fötter hela tiden.. Det kittlas ju!


Morfar kom och busade med Adrian.


Efter det blev man trött och somnade gott.


När man var pigg igen så blev det att göra oss i ordning och sen åkte vi till tuna park och ica maxi.


Sen när vi kom hem så blev det bus med pappa och det var sååå kul. :)


När mamma skakar en skallra kan man ha så här roligt åt. :)


Sen vilade vi en liten stund i sängen, men jag ville mest busa :)

Nu ska jag snart bada och sen sova.

Vi får hoppas att Adrian somnar nöjd oxh glad så han inte är lika ledsen som igår. :) Men vi har i alla fall haft en riktigt härlig dag, hoppas ni haft det lika mys :)

Tävlar



Jag är med och tävlar hos Evelina om en söt mössa från meXam.
Klicka
här för att vara med du också.!

Tidig morgon

Det fick bli en tidig morgon för mig, Adrian och Max ;) Men jag känner mig inge trött så det känns ju skönt. Adrian sov så duktigt inatt och han vaknade bara 2 ggr. Man kan ju hoppas på att det fortsätter så :) Jag la över honom till vår säng nu på morgonen men han vill inte somna om. Han vara bara dunder mysig och låg och pratade med mig massor :) Så då gav vi upp så pappa fick fortsätta att sova.

Idag är det lördag och hela familjen är hemma, vi får se vad vi hittar på idag. Vi ska nog ut till tuna park en sväng och lämna tillbaka babymonitorn då den är tokig. När Adrian börjar låta så reagerar den och ger signal på en gång men sen så slutar den inte fast han är tyst. Så ibland kan den så och brusa jätte länge, slutar bara om man går och stänger av babyenheten. Jag har inte uppfattat att de ska fungera så i alla fall?

Hoppas ni får en fin lördag. Nu ska jag ta mig lite te och värma mig :)

PUSS

Adrian

Det finns inga ord i världen som någonsin kan förklara min kärlek till dig.
Jag vill inte missa en sekund av ditt liv.
Jag vill vara med och se varje litet framsteg i livet du gör.
Jag vill vara med och få höra varje skratt och få se varje leende.
Få pussa din panna och känna din underbara doft. Det finns ingenting som doftar så underbart som du gör.
Jag kan i evighet bara titta på dig för du är så otroligt vacker.
Att just jag får vara din mamma gör mig så lycklig, så stolt.
Att få se dig växa upp känns så otroligt stort och häftigt.
Min älskade son jag ska för alltid älska dig med hela mitt hjärta.
Jag och din pappa kommer för alltid finnas här för dig med all vår kärlek.


Tänk så liten du var♥

Ledsen liten Adrian

Adrian var jätte ledsen ikväll innan han somnade in. Han ville först inte äta och så fort vi la ner honom så började munnen att darra. Han gråter men har han fortfarande inte fått några tårar... När han kom upp till oss var han nöjd en liten stund men blev sen ledsen igen, efter en bra stund fick jag i alla fall i honom mat och han somnade. Men strax efter så vaknade han ledsen men sen somnade han i alla fall om efter en liten stund. Nu sover han gott men han borde nog vakna snart för mat. Min lilla älskling, hjärtat gör så ont när man ingenting kan göra förutom trösta och ge kärlek även om det känns som det inte räcker till.

Ikväll kom faster Mikaela över, lika trevligt som vanligt blev tacos och idol. Vi kollade även på filmen dumpa honom och den var okej men ganska lång kändes den. Nu ska jag kolla lite på bid brother sen ska jag lägga mig efter Adrian fått mat.

PS. Kladdkakan var farligt god ;)

PUSS

Nu bakas det här hemma igen!

Just nu står Leilas sega kladdkaka i ugnen här hemma. Det låter ju riktigt gott och vi får hoppas på att det kommer smaka lika gott. Man måste ju ha någonting att bjuda på när man får besök :)

Duktiga Adrian

Idag sov jag och Adrian till 8.30, var jätte länge sen han sov så länge. Vid 5.30 vaknade han och låga och pratade i sin säng för fullt. Jag flyttade in honom till oss och efter en stund sov han gott. Det är så mysigt att sova tillsammans ibland.

Jag vet inte hur jag ska göra med lillbusen då han sover i sin säng. Har han sin kudde så vänder han sig på sidan på en gång och så tar han kudden och myser med mot ansiktet, men det ser så läskigt ut och vill inteatt han ska sova med kudden mot ansiktet. När jag inatt tog bort kudden så varje gång jag gick in och hämtade honom för mat så låg han på tvären i sängen.... Som att han letat efter sin kudde, han har snuttefilt och nalle men det är inte riktigt lika intressant. Hur ska man göra för att han inte ska vakna på tvären i sängen? Tokunge, haha.

Nu ska Adrian ha mat och sen blir det frukost för mig.

Ha en happy fredag, det ska vi ha :) Andreas slutar redan klockan 12, underbart och sen i eftermiddag kommer min vän Karro över och hälsar på.

PUSS

Mamma- och bebisträff

Det har vart en jätte trevlig dag, mammor och bebisar stannade kvar en bra stund vilket var super kul. Fikade och pratade en massa. Alltid lika kul med de här träffarna. Dels för oss mammor som får prata av sig och sen för de små som nog tycker det är jätte intressant. :)


Adrian och Angelina håller handen på första bilden, sötisar :)
Lovisa, Hedda, Moa och sen Adrian längst ner. Det är bara 2 killar och 4 tjejer så killarna njuter för fullt kan jag tro ;) haha

Nu håller vi på med maten här hemma och Adrian försöker somna in. Han är jätte trött och har jätte svårt för att somna in just nu, det har nog vart mycket nya intryck för honom idag. Mitt lilla hjärta, tror att han är inne i en ny utvecklingsperiod. Vissa dagar är han glad och som han brukar vara. Men vissa dagar så är man glad om man får vara uppe i famnen, men vill inte alls ligga själv. Sen så är han så att han bråkar lite med maten oxå, och det har jag märkt att han blir när han är i sina utvecklingsperioder. Sen så pratar han inte alls lika mycket som innan, så han laddar nog upp med ett rikligt ordföråd att använda sig av sen. :)

Fullt hus hemma hos oss idag :)

Idag är det min tur att ha mamma och bebisträffen, så det blir fullt med små bebisar här idag. :) Ska bli jätte kul att träffa alla igen, tycker det är toppen att träffas en gång i veckan. Jag ska snart sätta igång att baka lite annanaspaj så man har någonting att bjuda på. Adrian ligger på sin filt och biter på bitringen, han brukar ALLTID somna mellan 8.30 och 9 men inte idag. Han vägrade och såg knappt trött ut, men bara hoppas att han hinner sova en sväng innan alla kommer. Är ju tråkigt om han ska vara övertrött sen när de är här.

Nu ska jag fortsätta här hemma.

PUSS

Babymassage och annat skoj!

Idag har jag och Adrian vart i farten. Dagen började med vägning på BVC han väger nu hela 7450g och är 64 cm lång. Min lilla knubbis ;) Sen så var det babymassage på BVC, tycker det är riktigt kul och bra att de har lite aktiviteter. Var riktigt mysigt och efter en stund så blev Adrian så trött och alla andra bebisar oxå för den delen. Han sov riktigt länge efter massagen, så han blev nog avslappnad av det. Vi gick sedan på en promenad i det fina vädret tillsammans med Malin och Moa, det var jätte trevligt och det får bli fler av de promenaderna tycker jag.
Efter det mötte jag upp Jasemin och vi gick hem till henne och åt lunch, både gott och trevligt ;) När Adrian sen började bli trött igen gick vi och Adrian somnade innan vi kommit ut ur trappen, haha. Så då passade jag på att gå förbi mitt jobb och hälsa på, Adrian blev riktigt ompysslad där. :) Nu kom vi hem för en liten stund sen och Adrian ligger och leker lite. Andreas slutar snart och då ska vi hem till Adrians faster och Pontus och bli bjuda på middag. :) Vilken toppen dag detta blev :)

Nu ska jag leka med min lilla kille :)

Morgon mys

Idag vaknade vi innan klockan ringde här hemma, vi hörde då hur Adrian låg och pratade i sin säng. Andreas hämtade honom och vi låg och myste i sängen alla tre. Adrian var så pratig och glad som vanligt på morgonen, Andreas och jag bara låg och älskade vår son. De mysiga stundrna vill man aldrig ska ta slut, man vill vara kvar i den ljuva familjebubblan för alltid.

Adrian sover nap nu, bra att han hinner med det så han inte är för tröt på babymassagen sen. Efter det ska vi möta upp min vän Jasemin och vi ska äta lunch. Ikväll ska vi hem till Mikaela och Pontus där vi blir bjudna på middag. Så det kommer nog bli en toppen dag, och vilket lyx att inte behöva laga mat på hela dagen ;) haha

Ha en härlig onsdag, det ser ut som solen skiner för oss idag


Adrian busar med  sin gammelmormor igår

PUSS

Ett trött inlägg

Då var denna dag snart slut och jag är riktigt trött så ska snart gå och lägga mig. Har vart en lugn och mysig dag min pappa kom förbi och sa hej då han igår kom hem från Ungern. Sen så kom min mormor hit och fikade paj som jag gjorde igår.

Imorgon ska vi till BVC då det är babymassage där och ska även väga och mäta Adrian, ska bli riktigt spännande att se vad min lilla knubbis väger nu :) Ska även bli kul med babymassagen, får hoppas att Adrian gillar det. Men han brukar få en liten snabbmassage hemma varje kväll efter badet och det brukar han tycka om.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tv. Adrian borde vakna för mat snart..

Sov gott mina vänner

PUSS

Mitt allt


No moment will be more true than the moment
I look at you

Tisdag

Idag ska jag och Adrian bara vara hemma och mysa. Det är enda dagen som vi inte har någonting planerat och då är det skönt att bara ta det lungt. Om regnet håller sig borta så ska vi i alla fall ta oss en promenad. Natten var jätte bra och både jag och Adrian fick sova bra, så det var nog bara magen som strulade lite för honom förra natten.

Nu ska jag passa på att stryka då Adrian ligger och sover.

PUSS

Måndag

Jag och Adrian har inte haft någon bra natt så var lite lagom pigg när man skulle upp. Men Andreas var snäll och tog honom innan han skulle till jobbet så jag fick sova en liten stund till. Adrian har vaknat fler ggr än vanligt och annars brukar han somna om själv på en gång när jag lägger ner honom. Men inte i natt han bökade och gnällde, gjorde nr 2 två gånger under natten. Annars behöver jag aldrig byta på honom under natten. Så svårt att veta vad det är oxå men det var nog magen som bråkade med honom en del. Men nu är han som vanligt så det är skönt.

Nu sover han och jag har pysslat lite med mig själv och med hemmet. Idag kommer en jobbarkompis hit som jag lärde känna precis innan jag gick på havandeskapspenning så det ska bli trevligt. Alltid kul med lite sällskap om dagarna :)

Hoppas ni får en fin start på veckan

Jacqueline bakom ratten!

Gissa vem som satt bakom ratten till Västerås och tillbaka?
Yes, alldeles riktigt JAG! :) Gick bra även om jag måste öva på att hålla samma hastighet, klurigt det där. haha.

Västerås

Den här söndagen har flygit förbi. Vi har haft det trevligt i Västerås idag och kom hem med några riktigt fina saker mn ingentig utav de som vi igentligen åkte dit för. Haha. Vi kunde inte riktigt enas så väntar och kollar vidare. På Nisses hittade vi ett par riktigt fina tavlor som nu pryder väggen bakom soffan och det bev riktigt mysigt. Från ikea kom vi hem med massa smått och gott dels ett par fluffiga runda kuddar till sängen, perfekta när vi ska ligga/sitta där och kolla på tv. mysmys :)


Tavlorna vi köpte

Nu står maten färdig här hemma, blir wok var så länge sedan vi gjorde det. Tror det till och med var i förra lägenheten sist.. Till maten så blir det ensam mamma söker. Ha en härlig kväll.

PUSS

IKEA

Idag ska vi ta oss en tur till ikea då vi vill få ordning lite i vårt sovrum, blev så tomt när vi tog bort Adrians säng. Sen får vi se om vi hittar någonting till hans rum också, men har ingen större motivation att fortsätta där inne vill måla om. Men känns onödigt att göra det också då vi inte vet hur länge vi kommer att bo kvar här. Älskar vår lägenhet men vet inte hur länge man kommer orka med trapporna, vi bor ju på 4e våningen UTAN hiss. Så det är ju lite att släpa nu när man har Adrian men så länge som han ligger i liften så tycker jag att det går bra. Men sen när han inte gör det så tror jag att det kommer bli jobbigt. Vi får se vad vi kommer hem med för skoj, man köper alltid med sig mer än man planerat när man är på ikea, haha.

Adrian håller på att somna in nu och jag ska passa på att hoppa in i duschen.

Ha en happy söndag i solen!

Kärlek

Vi hade en riktig mysig kväll tillsammans jag och min kärlek. Var så skönt att få umgås bara vi två, man behöver det ibland. Nu som småbarnsförälder så är det någonting som man kalla för LYX. Var så mysigt att bara sitta och prata om allt som hänt den senaste tiden och prata tillbaka om när vi träffades. Det är så viktigt att kunna göra saker tillsammans bara vi två så man håller kärleken till liv. Men under hela middagen så var man ändå lite stressad och man kan inte riktigt slappna av när man inte har sin prins med sig. Men det var så roligt när vi kom hem och väntade oss en sovandes liten Adrian så möttes vi i stället av en lugn och rar liten Adrian som låg i mormors famn och njöt. Vi satt och pratade en liten stund innan de åkte hem och Adrian fick mat och sen somnade han om. Mitt lilla älskade hjärta.

Vi hyrde med oss en film hem som vi tittat på och nu sovar båda mina killar gott. Jag njuter lite av lugnet här hemma men ska nog krypa ner jag oxå snart.

Sov gott PUSS

Ut och äta

Jag och Andreas väntar just nu på min mor+familj som ska vara här ikväll och se efter vår lille prins. Jag och Andreas ska ut och äta middag tillsammans och det känns helt underbart. Det var ett bra tag sedan vi gjorde någonting bara vi, det känns riktigt lyxigt. Men vi är hemma igen innan Adrian vaknar för mat.


Det här är jag klädd i. Älskar denna blus med volanger från MONKI.

Nu ska vi ut och njuta av att bara vara vi två för en liten stund.

Ha en trevlig kväll.

PUSS

Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys här hemma. Adrian sover och maten är snart klar, blir tacos. På tv blir det IDOL och sen filmen män som hatar kvinnor. Vi har laddat upp med godis och cola här hemma, ååh vad jag älskar helg :)

4 månader

Idag fyller vår lilla älskling 4 månader, det är ju inte riktigt klokt! Tiden bara flyger iväg och man får värkligen ta vara på varje dag. Snart är han så stor så jag inte får pussa honom för då är det pinsamt så får ladda upp rikligt med pussar nu då ;)

*Väger 7450g och är 63cm lång.
*Somnar vid 18.30-19.00 på kvällarna.
*Sover ca 3-4 timmars perioder och vaknar för mat och somnar sen om själv.
*Sover på eget rum.
*Sover 3-4 ggr om dagen ca 30-40 min.
*Äter på händerna HELA tiden.
*Har börjat studera sina fötter mer och mer.
*Tränar på att rulla från rygg till mage, han är på G men armen är lite i vägen ;)
*Har börjat med smakisar men är väldigt skeptisk just nu.
*Annvänder stl 62-68 i kläder, 62 byxor kan han inte ha.
*Älskar att vara med och se ALLT som händer.
*Älskar uppmärksamhet och skiner upp stort när man busar och leker med honom.
*Dregglar MASSOR.
*Greppar tag i saker och allt ska då in i munnen.
*Älskar att bada och sprattlar för fullt.
*Tar alltid ett hårt tag i mitt hår så fort han kommer åt, så att uppsatt hår är ett måste för min del. haha
*Annvänder många olika ljud och har även börjar göra bubblor med munnen ibland.
*Tycker om att studera och känna på våra ansikten.
*Älskar att stå upp när man håller i hans händer.
*Blir jätte glad när pappa kommer hem från jobbet. :)




 

BusAdrian idag, börjar tycka om hoppgungan nu :)
Han har börjat riva sig i ansiktet så har två sår nu.. :(

God morgon underbara fredag

Vad härligt att det är fredag och att helgen nu är nära, ska bli så härligt att ha Andreas hemma under helgen. Både jag och Adrian saknar honom när han jobbar så långa dagar, och han tycker oxå att det är tråkigt då han inte hinner träffa Adrian mycket alls. Lite när han vaknar och förhoppningsvis en stund innan Adrian lägger sig.

Det blev en tidig morgon för min och Adrian redan 5.30 hörde jag hur han låg och pratade (och bajsade) på sitt rum, så 15 min senare gick jag upp och bytte blöja och sen gick vi upp. Han var inte sugen på att somna om då, men nu ligger han och håller på att somna in. Våra planer är att ta en promenad bort till tuna park då vi måste byta eller lämna tillbaka vår babymonitor då den inte fungerar som den ska. Mycket irriterande, vet inte hur länge vi satt och försökte få den fungera igår. Så vi klarade oss utan den i natt, tror att vi kanske inte behöver en igentligen så det är nära mellan rummen och lyhört men hönsmamma som man är så vill jag höra varje litet ljud han gör där inne ;)

Nu ska jag slappa i soffan en stund medans Adrian sover.

Ha en härlig fredag

Promenad i höstsolen idag

Det var en höstklädd liten Adrian och jag som var ute på promenad idag :)

Bara jag som längtar?

Idag såg jag trailen till filmen twilight new moon, tror att den är mins lika bra som första filmen. Är det bara jag som längtar och fallit för snyggingen i filmen ;) haha



Busfrö



Adrian har nu hittat sina fötter :)
Jätte spännande o ännu mer spännande när de skallrar när man rör på dom.


Så glad man kan bli när mamma kommer och busar :)

Tidig morgon

Idag så vaknade Adrian redan klockan 6 så jag var lite lagom nöjd en stund, haha. Men man kan ju inte annat än att bli på super pigg och på toppen humör när han bara är så ruskigt glad och go. Sen så somnade han så tidigt igår så man kunde ju ha sina aningar om att det skulle bli en tidig morgon. Idag ska vi träffa Maria som är barnvakt åt lilla Elsa så vi ska ta en promenad. Ska bli trevligt. Nu ska jag se på vakna och mysa och leka med Adrian :) Disken får vänta en liten stund till..

Våran dag

Just nu står potatisgratängen i ugnen och gör sig redo för att ätas ikväll. Hoppas att den blir god för det var så himla länge sen jag lagade det. Adrian ligger i sängen och tittar på labanmobilen som spelar för honom och han är jätte trött. Han har inte sovit sen klockan 15 då han vaknade och han brukar bara orka vara vaken 2 timmar. Men när han nu var trött igen så ville jag inte att han skulle somna för då blir det att han vill somna för natten senare. Om en stund ska jag ta och bada honom och så ska han få äta så kanske han somnar vid 18.30 som igår. Så kan jag och Andreas njuta av en god middag tillsammans :)

Har haft en jätte bra dag i alla fall, så skönt att dagarna flyger förbi fast Andreas jobbar så långa dagar just nu. Men jag och Adrian var på en lång promenad och sedan mötte vi upp min mormor som följde med oss hem. Vi fikade paj och hon lekte med Adrian. Hon var även snäll och skalade potatis och torkade av här i köket. All hjälp man får är så underbar och vi tackar så för det :) Sedan kom även min mamma och syster över en stund så det var jätte trevligt. Alltid lika kul med besök.

Nu ska jag ta upp Adrian så han inte somnar till där inne, haha.

Ny utvecklingsfas?

Jag har mina aningar om att Adrian är på väg in i en ny utvecklingsfas. Han är nu 17 veckor och han har alltid legat lite före i de andra faserna oxå tycker jag. För nu i 2 dagar så är han inte alls nöjd länge när han får ligga själv i babygymmet eller sitta i babysittern. Inte heller fungerar det länge att låta honom ligga på täcket och titta på när jag lagar mat eller donar hemma och det brukar vara en favorit för honom att se vad jag gör. Han pratar heller inte lika mycket som han brukar göra tycker jag. Jaja, vi får se man vet ju aldrig med de små. Så fort man har en ruting på vardagen som fungerar så är det någonting som kommer imellan, tycker att dessa utvecklingsfaser kommer så himla tätt. När den ena är slut så börjar den andra känns det som nästan. haha. Men det är tur att han är nöjd och glad när han är hos mig eller Andreas i alla fall :)

3 år tillsammans

Idag är det 3 år sen det blev jag och Andreas. Tre helt fantastiska år tillsammans fyllt med kärlek.
Det är även precis ett år sedan vi fick veta att vi hade ett litet mirakel i min mage♥





Ni betyder ALLT för mig♥

Hej Hej Madeira!

Fick idag höra av min kära vän Jacqueline som för tillfället bor på Madeira att jag har ett gäng med läsare där borta som följer mig. Så ett extra litet kärt hej till er där borta i värmen!


Adrian hälsar också så klart :)

Tävlar



pop

Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- från PO.P hos familjebloggarna,

Tävla här du med!


korrektur.tavling

Jag tävlar hos Soya om en Barbapappa nattlampa i samarbete med Pappaprylar.se. Var med HÄR och tävla du också!



boob-riktigtavling
Jag är med och tävlar hos Carolina om en amningstopp värd 375 kr från BOOB!
Var med och tävla du också!


Tisdag

Är det inte underbart när man vaknar upp till en strålande höstdag? Jag och Adrian har inga planer alls idag, så skönt. Vi ska vara hamma och dona och sen ge oss ut på en promenad i solen. Jag ska bara vara latis och inte göra mig i ordning, älskar dagar då man går i mysbyxor och kan gnugga sig i ögonen utan att akta sminket. haha. :) Adrian sover en liten lur nu och jag ska ta tag i disken.

PUSS

Söndagen


Adrian var så stilig igår när vi skulle på kalas. Mjukajeans och en skjorta.

Innan kalaset åkte vi ut till Torshälla marknad och åt lunch, langos så klart. Ett MÅSTE när det finns i stan.

En happy mama med sin älskade langos.
Vad jag längtar tillbaka till Ungern när man får Ungersk mat.
Nästa gång man reser dit så har vi lilla Adrian med oss att presentera för släkten. :)

Nu sover Adrian gott i sin säng i sitt eget rum, han är så duktig. Får hoppas att den här natten går lika bra. Nu ska jag ut i soffan och se på vänner som börjat.

Härlig start på veckan

Den här dagen har flygit förbi. Först var det mamma o bebisträff där jag och Adrian blev kvar ett bra tag. Var trevligt, tråkigt bara att det var 3 som inte kunde komma. Sen efter det gick vi hem till Adrians mormor där vi var tills Andreas hämtade oss. Passade på att plocka äpplen som jag tänkte göra en paj på imorgon. När vi kom hem så badade Andreas och Adrian och jag lagade mat. Nu har vi precis lagt Adrian då han sov sin sista nap så sent, rutinerna har blivit lite tokiga sedan helgen då vi vart borta och han kommit i sängen sent. Men nu så ska det bli tillbaka till de vanliga rutinerna igen.

Ikväll blir det att bara ta det lungt och så är det kanal 5 hela kvällen som gäller här hemma.

PUSS

Första natten på eget rum

Igår köpte vi en babymonitor så natten till idag var första gången som Adrian sov inne på sitt rum. Han var jätte duktig och sov nästan bättre där inne. Jag hade räknat med att få gå upp fler gången än jag brukar men inte det. Han sov längre perioder så det är nog skönt för honom oxå. Så jag och Andreas passade på att ligga inne i sovrummet och kolla på tv på kvällen super mysigt men jag somnade så klart. haha, som vanligt ;)

Idag är det dax för ännu en mamma och bebis träff så det ska bli jätte kul och trevligt. :) Solen skiner så ska kanske ta en promenad ut till mamma efter det. Nu ska jag fortsätta här hemma. Hoppas ni får en fin måndag.

PUSS

Första smakisen igår

Adrian fick sin första smakportion igår och vi började med morotspuré. Han var mycket skeptisk till det men tror inte han tyckte det var äckligt bara lite konstigt och nytt. haha. Han var så söt i alla fall och man såg hur förvånad han var. :) Så får se vad han tycker om det idag. Det han tyckte var äckligast vad när jag försökte ge honom lite mjölk i flaska då fick han typ rysningar, konsiga lilla skrutt. haha.

Här hemma är det stor röj

Klockan är snart 9 och vi har redan hunnit med massor här hemma. Har frostat av frysen, rensat skafferiet och gjort rent kattlådan. Nu ska jag slänga på en tvätt och sen blir det frukost och lite lungt eb stund. Sen är det full fart hela dagen. Ska ut till tuna park och hitta en sista present till Pontus, sen åka och storhandla, sen se IDOL reprisen från i fredags och sen till Pontus och Mikaela.

Hoppas ni får en lite lugnare söndag :) men jag har hela min lilla familj hemma så det ska nog hinnas med en massa mys där imellan i alla fall :)

PUSS

Trevlig kväll med goda vänner

Adrian ligger och sover gott i sin säng, jag sitter här och Andreas är kvar hos Pirre och Maria. Jag och Adrian gick hem strax innan 21 då han inte ville komma till ro. Men han somnade nästan på en gång i vagnen när vi gick. Det var i alla fall jätte trevligt och det var så skönt att komma bort och träffa lite vänner. Vi åt god mat och pratade en massa. Nille har även lovat att bjuda på en ute kväll när jag slutat att amma, haha. Men det tackar man ju då inte nej till ;) haha.

Maria bjöd även med mig på en spa kväll den 2 oktober så det ska bli jätte trevligt och skönt. Skulle vara 8 st tror jag hon sa, så skulle det vara ansiktsbehandling och rygg massage tror jag. Sen var det bastu och bubbelbad. Ska bli riktigt skönt och kul så det ser jag fram emot. Bara hoppas att Adrian tar flaskan så man inte måste känna sig stressad när man är iväg. Tror ni att han tar flaskan om han blir hungrig och jag inte är hemma?

Nu ska jag titta lite på tv innan jag nog ska krypa ner i sängen. Får se när Adrian vaknar då han somnade så mycket senare idag. Sov gott

PUSS

Fredag

Känner mig ruskigt trött och seg idag. Skulle träffa min vän Karro men känner bara för att mysa hemma med Adrian nu hela dagen, så vi ska träffas nästa vecka istället. Sen ikväll är vi bortbjudna till Pirre och Maria så får hoppas att man piggnat till då. Men det ska vi nog tro. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och Adrian ligger som vanligt i babygymmet :)

Vad härligt att det är helg och Andreas är ledig, vi saknar honom här hemma när han jobbar. Skönt att han slutar "redan" klockan 16 idag.

Ha en härlig fredag

PUSS

20 röda rosor

Det här var just vad jag behövde


Tack min älskade♥

Saknad

Idag är det 4 år sedan min älskade farmor gick bort. Men hon kommer alltid leva vidare i mig och mitt hjärta♥ Lycka hade vart om hon fått leva vidare utan den dumma sjukdommen, lycka hade vart om hon fått träffa Adrian. Vad hon skulle älskat honom. Hon var så under bar på alla vis en riktig mysfarmor :)



Ikväll ska vi tända ett ljus för dig

/Din solstråle

Besök av vänner

Nu är det bara jag och Adrian här hemma igen. Vi har haft det så trevligt nu under dagen. Vi gick först ut på vår dagliga promenad som fick bli runt djurgården, så fint där omkring. Sen gick vi och handlade och sen hem och började med lunchen som blev tacopaj. Maria var barnvakt så hon och lilla Elsa kom över en liten stund. Sen kom även Jasemin över och stannade för lunch med mig och Adrian. Riktigt trevligt med sällskap här hemma under dagen, den går så mycket snabbare då. Nu ska jag ta och diska lite så det är färdigt sen. Andreas slutar vid 17 så då ska vi ner på stan en liten sväng då han och Nille ska leta present åt Pirre, jag låter dem stå för att leta present. Jag vill bara ner för att köpa mig en chai latte, japp mitt beroende är tillbaka! Nu ska jag hämta hit min skrutt så han får se på och lära sig hur man diskar!

PUSS

Tidig morgon

Blev en tidig morgon här hemma fast Adrian somnade 12 timma senare. Men han vaknade ju lite Andra tider då oxå och när han nu vaknade vid 6 så ville han inte somna om. Men jag känner mig utvilad så det är skönt. Adrian ligger och suger på händerna och pratar för fullt i babygymmet just nu. Vi ska idag träffa min vän Jasemin så det ska bli kul. :)

Nä nu blir det att äta lite frukost och kolla på the voice

PUSS

Kvällsmys till IDOL

Nu är ljusen tända och strax börjar IDOL. Är det inte underbart med höstmörkret som man då kan lysa upp med massa med tända ljus hemma? Sen till vintern blir det mys framför en sprakande brasa här hemma. Längtar :) Adrian har sovit en timma nu ungefär, blev senare då vi var iväg på kalas. Man blir så orolig att hans rutiner ska förstöras men man kan ju inte sitta hemma varje kväll heller. Men han somnade i bilen hem och fick mat och pjamas sen låga han och pratade en liten stund i sängen innan han somnade om. Lilla hjärtat mitt♥



Lite bilder på älsklingen idag
Att stå upp är favoriten just nu

Nu blir det mys framför IDOL
PUSS

Jahaa!

Det var därför det inte stod några tvättråd på mattan!

 

Japp, jag har nyss mördat en matta. Ni vet en liten rund från IKEA. Här ligger aset!

Mitt älskade under

Har kollat på förlossningskliniken på 4an och vad det gör ont i hjärtat att se små bebisar sjuka. Jag är så glad att man fått en så frisk och fin liten pojke♥



Adrian somnade nu i alla fall, så nu hopp igen om att han kan vara en go o gla kille ikväll.

Missad sömn...

Tycker det är så jobbigt när Adrian missar en av sina sovstunder under dagan. Han brukar alltis sova 40 min vid 12 men idag sov han bara 10 eller 15 min i vagnen. Han blir på än gång lite gnällig när han inte sover ut. Jag gick en bra stund med honom i vagnen för att han skulle somna om, men det hjälpte inte. Har nu provat att vi la oss i soffan tillsammans och att han kunde somna då, men inte det heller. Vi ska ju iväg ikväll och nu känns det ingeroligt då jag vet att han antagligen kommer vara jätte trött då..

Nä nu ska jag vagga runt min lilla killa här hemma och se om det kan få honom att somna. Sömnen är ju så otroligt viktig för att man ska få ha en go o gla kille!

Morgon lur.

God morgon! Adrian sover en lite n lur och jag har sminkat mig och diskat. Vi ska möta upp min mormor vid 11.30 så ska vi ner på stan. Ska dels hämta ut Adrians smycke som blivit stämplat, sist när jag skulle hämta det så hade det blivit världens repa i det så får hoppas att det ser fint ut nu i alla fall. Sen ikväll ska vi åka och fira Adrians farbror som fyller 15 år. Så lite planer idag oxå, alltid skönt att ha någonting att göra om dagarna även om det bara är någonting litet.

Nu ska jag vika undan lite tvätt under tiden han sover!

PUSS

Städning med nyfiken Adrian

Adrian är på riktigt toppen humör idag vilket han ofta är men han brukar kunna bli lite gnällig innan han somnar. Men inte idag inte :) Vi gick ner på stan en snabbis och sen tog vi oss en promenad, gick förbi barnens hus och hemköp på vägen hem. När vi kom hem så satte jag igång att städa och tvätta, och Adrian låg på en filt eller satt i babysittern och tittade på mig när jag städade. Att det kan vara så roligt att inspektera vad mamma gör, samma sak så älskar han att titta när man lagar mat. Nu sover min lilla älskling igen och jag ska passa på att njuta av lugnet en liten stund. Snart slutar vår älskade Andreas oxå. :)


Det här handlade vi med oss från barnens hus. Vantar och matnings skedar men laban på, så klart då det är en favorit här. :) Sen ännu en matnings sked från bambino.

Till helgen sen så är tanken att vi ska börja med smakisar, så det ska bli spännande och se vad han tycker om det. När han från sina D-droppar så tycker han att det är jätte läskigt och vill gärna spotta ut det, så det ska i alla fall bli spännande. Tänk att han är så stor och får börja med smakisar, att tiden går så fort.

Ikväll sen så börjar IDOL igen så det ska bli riktigt roligt :) Härligt att sommaren är slut och att man kan börja kolla på tv om kvällarna igen ;) haha.

Nu ska jag njuta av lugnet en liten stund.

PUSS

 

Tisdag

Adrian vaknade vid 7 nu på morgonen som vanligt, men 3 dagar i rad har han vaknat vid 8 riktigt lyxigt. :) Vid 5 inatt hade han en lång och högljudd diskussion med sin labanmobil. Haha. Vi ska ta den ganska lungt idag ska ner på stan en snabbis och köpa en present bara. Får hoppas att det blir fint väder så man kan ta sig en mysig promenad oxå.

Ego




Idag när jag satt utanför ICA så träffade jag på en jobbarkompis, han passade då på att ta lite kort på mig och Adrian. Här är resultatet!

Snart en liten promenad

Jag och Adrian har haft en jätte mysig mamma och bebis träff. Massa prat från både oss mammor och alla små bebisar. Så roligt att se dem. :) Vi ska ses nästa måndag oxå så det är jätte kul.

Jag och Adrian ska snart gå bort till hemköp och handla hem så vi kan laga lite middag sen. Men jag vill att han ska äta först men han har blivit så strulig med att äta. Jätte svårt att få honom att amma på dagarna på nätter och kvällar går det bra. Har provat med flaskan oxå men vill inte ta den heller! Kan ju vara så att han inte är hungrig men jag blir förvirrad i alla fall...

God morgon måndag!

Då vaknade man upp till solens strålar idag, underbart. Jag och Adrian ligger och busar på golvet, han är så glad och pratig på morgonen. På tal om pratig så hade han en mycket intressant pratstund med sina vänner i labanmobilen vid 3 tiden inatt. haha.

Idag ska jag och Adrian på mamma och bebis träff och det ska bli jätte kul. Är alltid lika kul att umgås med andra mammor och sen så är det så kul att träffa allas små söta bebisar. :) Tror bebisarna oxå tycker att det är lite kul och spännande. Jag ska snart få Adrian att somna så jag kan göra mig färdig. Tänkte ta bärselet till träffen då det är så nära så får hoppas att det inte börjar regna eller något.

Ha en härlig start på veckan!

PUSS

Söndag

Idag har Andreas mått mycket bättre så vi började dagen med att jag fick övningsköra en bra bit. det gick jätte bra så det var så skönt, så får börja ta tag i övningskörandet mer nu. Adrian satt så tyst och snäll under hela turen och somnade efter en stund. Sen så åkte vi ut till Andreas farmors land där även Adrians farfar och hans Nina var. Vi fikade och var där en stund och sen åkte vi till tuna park och åt lunch. Sen så har vi handlat och hyrt film som det blir att titta på ikväll.


Adrian med farfar idag

Heja Sverige

Nu är ljusen tända och snart blir det fotboll på tv här hemma. Sverige-Ungern är det som möter varandra och så klart hejar vi på Sverige. Pappa är där nere och jobbar som vanligt när sverige spelare, och jag hoppas han hejar på Sverige!

Andreas mår redan bättre och han har inte haft någon feber så det är skönt. Jag och Adrian mår toppen fortfarande och vi har passat oss så att vi inte ska bli smittade. Ska ju på mamma och bebis träff på måndag och jag vill så gärna gå.. Men får se hur vi mår här hemma innan, det sista man vill är ju att smitta ner andra små bebisar.

Hoppas ni får en härlig kväll!

PUSS

Banderoll

Jag och Adrian var nere på stan idag och denna fina banderoll kom vi hem med till lilla pojkrummet.



De hade även jätte söta små fotöljer som jag tänkte att vi skulle köpa till honom. Ska bara övertala Andreas här hemma först! Men det ska nog inte vara allt för svårt ;) haha

Våran dag

Nu sover båda mina älsklingar här hemma, Andreas var helt slut i kroppen nu på kvällen. Så blev bara att se på halva filmen så får fortsätta imorgon. Jag och Adrian har i alla fall haft en toppen fredag. Vi gick ner på stan en liten sväng och köpte en tröja som var lite tjockare, det börjar behövas nu! Sen mötte vi upp Veronica och vi gick till ming och åt god lunch. Adrian sov när vi kom dit och vaknade efter en stund och var en glad liten killa, pratade för fullt ibland. Sen tog vi en promenad hem till Malin där vi fikade. Var så trevligt så.

Är så mysigt med Veronica och hennes lilla mage, lite så man längtar tills nästa gång jag kommer få ha ett litet liv i magen igen. Är en så fantastisk gåva och nu när man vet vilken kärlek det ge så är det så fantastiskt.

Nu ska jag njuta av lite egentid här hemma.

Orolig för min lilla älskling

Andreas ligger hemma och är förkyld just nu, snorig och han börjar nu även få lite ont i halsen. Är så rädd att vår lilla älskling ska åka på någonting, förkylning eller influensa. Är så himla rädd för denna influensa då han är ju så liten. Så Andreas får hålla sig undan Adrian just nu, så får vi hoppas på att det bara är en vanlig förkylning som går snabbt över.

Blev idag intervjuad av kuriren angående influensan, om jag var rädd och hur vad jag skulle göra för att skydda Adrian. Tycker det är så svårt när de hoppar på än och frågar frågor tycker aldrig man får fram någe bra svar. Hoppas de får till svaren på någe bra vis i alla fall..

Vad ska ni göra för att skydda er och era små från influensan?

Förlåt Adrian

Adrian brukar tycka om när jag sjunger för honom men idag vet jag inte vad som hände. Han blev i alla fall allt annat än glad! haha. Ja, jag vet jag kan inte sjunga Adrian! haha


Här ser nu hur han inte tyckte om när mamma sjöng!
Tokunge! haha

God morgon fredag

Sitter här men en liten Adrian som bara ska stå och hoppa hela tiden haha. Mycket sprattel i de små benen. Idag ska jag och Adrian träffs Veronika med lilla magen och Malin med lilla Viktoria, ska bli trevligt. Så skönt med fredag idag och att Andreas sen är ledig i helgen. Nu ska jag leka lite med Adrian.

Ha en fin fredag

PUSS

Återträff

Jag och Adrian var iväg på återträffen med föräldrargruppen och det var jätte kul att träffa alla igen. Var så kul att se alla små babisar, eller de börjar bli rätt stora nu. :) Men var så kul att de blev lite större innan återträffen för de var så intresserade av varandra, så kul att se. Adrian var så snäll under hela tiden och fastnade för lilla söta Angelina :) Vi ska ses alla igen på måndag för knytis-lunch hos en av mammorna så det ska bli kul. Alltid så kul att umgås med andra mammor tycker jag.

Andreas badar Adrian just nu och sen så är det matdax och läggning för Adrian.
Ha en härlig kväll

PUSS

Återträff och lyxfällan ikväll

Jag och Adrian fick lite sovmorgon nu på morgonen, han vaknade 8 och och vökta mig då. Sen låg vi och myste i sängen en stund, älskar dessa mysiga stunder. Han ligger och skrattar och ler mot en och ska ta mig i ansiktet och känna. Idag ska vi på återträff med föräldrargruppen och det ska bli jätte kul att få träffa och se alla små bebisar och mammor också för den delen. :)

Ska sminka mig nu medans Adrian ligger nöjd i babygymmet.

Sen ikväll börjar lyxfällan då Mariah och Micke är med, de är från Eskilstuna och det är Mariah som fotograferat bilderna på mig och Andreas. En helt underbart mysig människa och jag hoppas det går bra för den. Men blev riktigt förvånad när jag fick höra att de skulle vara med, men det är mycket man inte vet om människor omkring. Önskar dem i alla fall lycka.



De här är några av de bilder hon tagit. Tavlor på mig och Andreas som vi tog när vi firade 1 år tillsammans.
Sen bilder på mig från förra sommaren, och sen slänger jag med en bild på min fina bror :)

Suck! Får bli lite inredningsplanering istället!

Precis när jag och Adrian var klara för att gå ut på en promenad så började regnet ösa ner. Så då var det bara att vända och ta av sig ytterkläderna igen. Hoppas det slutar snart så man kan komma ut en sväng, skulle vara så skönt känner jag nu. Men inte så kul att promenera i regn.

Jag har fått en hel del gjort här hemma i alla fall, vilket känns skönt. Har tvättat och hängt upp lite nya gardiner, spikat upp en tavla. Riktigt stolt då det är fösta gången! haha. Får se om Andreas ser någon skillnad. Är lite fler förändringar jag vill göra här hemma men det kräver dels en tur till IKEA.

Sen är ju Adriansrum ett projekt som jag skulle vilja få klart. Vi har i alla fall kommit överens om att temat där inne kommer vara BILAR, vilken skräll eller hur.haha. Med Andreas som pappa som är en stor "biltönt" så kunde man ju förstått det för länge sen. Jag ville först ha priat-tema där inne men när Andreas satte upp en tavla på en porsche så fick jag ge med mig. haha. Tycker inte riktigt att pirater och bilar passar så jätte bra ihop! Men nu hänger i alla fall en biltavla uppe och ett par bilgardinger, är man pappas pojke så är man!

Nu ska jag fortsätta lite här hemma!

Så glad att jag bara har ett monster

Såg på dokumentären om åttlingmamman igår kväll och jag är så glad att jag bara har ett litet monster just nu. ;)Hur kan man ta hand om 14 barn? Kan man ha tid för alla? Klart hon älskar dem de är ju hennes barn men jag tycker kanske att det blir lite egoistiskt att skaffa så många barn. Hoppas att de lyckas bra med livet i alla fall.

Nu är det 2 september och höst vädret är här. Lite mysigt i alla fall, bara det inte blir en höst med bara regn. Jag och Adrian ska i alla fall vara hemma och städa, tvätta och mysa. Inga planer alls idag vilket ändå känns skönt. Man behöver sina mysahemma dagar, bara strosa omkring i mysbyxor här hemma. :) Får se om regnet håller sig borta och vi kanske går ut på en promenad då jag tycker det är bra om Adrian får komma ut och få lite friskluft i alla fall.

Hoppas ni får en riktig mysonsdag idag!

PUSS

Myskväll hos mamma.

Nu är vi hemma igen efter en toppen kväll hos min mamma. Har haft det riktigt mysigt och Adrian har vart så snäll(som vanling). Han somnade redan 18.30 för natten, tog upp honom vid 22 för mat så gick jag och la mig efter det. Har vart så himla trött den senaste tiden, sen vaknade han för mat vid 1, 4 och sen gick vi up 6.30. Riktigt skönt då han haft några bökiga nätter förra veckan. Nu ligger han i sängen och pratar med laban.

Idag kommer Adrians farmor hit så får se vad vi ska hitta på. Om det inte börjar regna så blir det nog att ge sig up på en promenad i alla fall.

Ha en fin tisdag!

PUSS
RSS 2.0