Lite besök på en måndag

Fick besök av Kristin här tidigare idag vilket var trevligt. Även om jag hade en trött Adrian som bara ville ha uppmärksamhet. Men några ord kunde jag byta med Kristin ;) Nu liggar vårt trötta lilla monster och sover och jag har tagit plats i soffan. Nu blir det familjen annorlunda på tv.

Imorgon jobbar jag kväll och Adrian är ledig från dagis då Andreas är hemma innan jag ska till jobbet. Tycker att det har fungerat bra att jobba några kvällar, känns skönt att Adrian oftast blir ledig från dagis de dagarna. Fast ibland känns det nästan dumt då han älskar att vara på dagis.

Nej nu lite tv-tittande!

Kuddar

 

Får två veckor sen kom Andreas hem med de här fina kuddarna som nu pryder vår soffa. Kul när han kommer hem och överraskar med fina saker till hemmet, det är inte ofta. ;)

Lilla hjärtat


Min lilla men så stora kärlek♥

Dagen lider mot sitt slut

Nu har vi skrattat åt solsidan som alla andra söndagar. Så himla roligt och så glad att det är tillbaka. Jag ska hoppa in i duschen nu strax och sen blir det att se på Wallander i sängen. Ett bra slut på denna dag!

Imorgon drar en ny vecka igång. Får se vad den har att erbjuda, men några saker har jag redan nu att se fram emot. Vad det är får ni veta under veckan som går!



Race

Jag smet ner på stan en snabbis när Adrian sov men kom bara hem med ett batteri och godis ;) Några skor hittade jag inte och har valt att vänta tills det kommer in lite mer nyheter i butikerna.

Adrian kör race med sin motorcykel här hemma. Han har lärt sig att få upp riktig fart med den.

Soliga söndag!

God morgon vänner!

Vi hade en trevlig kväll här hemma igår då vi fick besök av min pappa och Mia. Vi såg på travet, som vi absolut inte vann någonting på.. Så åt vi god mat och spelade kort.

Idag har vi inte någonting planerat förutom att storhandla. Jag vill gärna smita ner på stan lite snabbt för att se om man ka hitta några nya skor. Solen skiner så får se om vi kanske ska ta oss ut för lite lek en stun.

Lite nytt till garderoberna

Vi trotsade allt som hade med sjukdommar att göra och åkte till burger king för lunch. Efter det åkte vi till tuna park och Adrian fick sova i vagnen. Kom hem med lite smått och gott där ifrån så vi alla känner oss nog ganska nöjda. Jag köpte ett par jeans och nya strumpor. Är det inte konstigt att alla strumpor alltid försvinner?!

Till Adrian fick jag äntligen tag på dessa röda chinos som jag länge letat efter, de har även vart slut på hemsidan. Men nu hade han fått in dem så nu har han ett par röda och ett par i beige. Så snygga till våren. Han fick även en ful/söt t-shirt med sig.



Från HM

LÖRDAG

God morgon

Här hemma har vi vaknat upp med en feberfri Adrian. Hoppas att den håller sig borta nu och att han nu får bli frisk.

Jag hade en super trevlig kväll igår hemma hos Karolina. Hon bjöd på god mat och efterätt. Vi drack vin och pratade om allt mellan himel och jord och så vi har skrattat. Det blev aldrig något att gå ner på stan för ett glas vin då vi hade det så trevligt hemma hos henne.

Tack för igår vännen

Vi får se vad dagen har att erbjuda idag. Blir inte att göra någe speciellt då Adrian hade så hög feber igår. Får se om vi kanske tar oss till burger king för lunch i alla fall. Annars blir det nog en hel del Nicke Nyfiken ;)

Nu hoppas jag Karolina är redo för mig!

För nu kommer jag över!


Relax

Ikväll ska jag över till min vän Karolina. Vi ska äta mat, dricka vin och prata en massa strunt, så får vi se om vi tar oss ner på stan för ett glas vin sen. Vi får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda. Men trevligt ska det bli i alla fall.

Hemma igen

Pappa kom hit och kollade Adrian en sanbbis under tiden som jag sprang ner på stan lite snabbt. Möte även upp Nadja och vi han ta oss en snabb vända på stan innan vi båda sprang vidare. Kom hem med som jag skulle även om jag gärna hade hittat något roligt i klädesväg(?). Men fastnade inte för något och hade heller inte tid att titta riktigt.

Adrian hade det bra tillsammans med morfar i alla fall den timmen som jag var borta. Han hade somnat gott och tryggt i morfars famn och ligger nu i sängen och sover. Jag kokar mig nu två ägg så blir det äggmacka till lunch.

FAB FRIDAY

Jag och Adrian tog oss lite sovmorgon vilket var riktigt skönt för oss båda kan jag tro. Febern sitter i på honom men han har fått alvedon så hoppas på att den lägger sig under dagen i alla fall.

Jag har några ärenden jag måste få gjorda nere på stan idag så vet inte hur man ska få ihop det. Men lite frisk luft har ju aldrig skadat men får se om jag kan få nogon barnvakt för en liten stund. Jaja, det löser sig alltid.

Nu ska vi äte lite frukost här hemma.

Shopping till min lilla sjukling

Blev att klicka hem några filmer till min lilla sjukling. Blen en Chuggington och en Nicke Nyfiken film och båda är stora favoriter här hemma.




Från cdon

En sådär torsdag

Jag har haft kaos idag med eller mindre känns det som. Först åkte bussen ifrån mig på morgonen, suck för den olyckliga människan! Så blev en rask promenad ut till gredby, orkade inte vänta på nästa buss då det var så kallt och jag antagligen skulle frusit ihjäl! Haha.

Dagen på jobbet rullade på bra, men blev kvar 10 min extra då jag var tvungen att få mina tider för nästa vecka. Missade självklart bussen då också och skulle ta för lång tid att vänta på nästa buss(enligt mitt tycke!) så började gå en rask promenad till dagis. Självklart blev jag sen till dagis med 20 min och fick ett si sådär mottagande... Jag hade försökt att ringa till dem för att meddela att jag skulle bli sen men de svarande inte. Men men hoppas på att nästa vecka blir bättre och tiderna rullar på som de ska.

Hemma fick Adrian feber och har vart super pluttig och mammig. Så vi har myst i soffan framför Nicke Nyfiken och olika böcker. Så nu fick han alvedon och nässpray innan han la sig, han var så trött lilla hjärtat♥

Så imorgon myser jag och Adrian hemma och hoppas på att han blir frisk till vår lediga helg.

Dagen snart slut

Då var jag hemma hos min älskade familj igen. Jag och Andreas har gått om varandra hela helgen och den här veckan. Så nu längtar jag efter helgen då vi alla är lediga.

Jag har fått i mig några pannkakor nu efter jobbet, riktigt smarrigt och nu ser jag på tv. Jon, Kate och 8 barn, ganska kul program tycker jag. Ska snart ta bort sminket och bädda ner mig framför tvn en stund. Imorgon väntar ännu en dag med jobb. Men det är bara att köra på snart är helgen här!




Hittade en gamal mobilbild från när jag och Andreas precis blivit tillsammans. Hemma hos mig när jag bodde hemma så lekte han lite med min systers magnettavla eller vad man ska kalla det. Sött och alltid mysigt att titta tillbaka på bilder. :)

Nicke Nyfiken är en favorit

Jag och Adrian har precias tagit oss ett bad och nu sitter han i soffan och ser på favorit filmen Nicke Nyfiken. När man ser på den måste man självklart ha sin favorit gosse Nicke Nyfiken med sig :)

Sovmorgon

Vi fick sovmorgon här hemma idag vilket var riktigt skönt och passande då ingen av oss behövde gå upp tidigt. Jag ska gå min andra introkväll idag och Andreas kommer hinna hem innan jag ska iväg. Så Adrian fick vara ledig idag, skönt för honom.

Vi har haft oss en riktigt mysig morgon i alla fall. Låg och drog oss i sängen ett bra tag innan Adrian ville upp och leka men jag kunde ligga kvar ett tag till ;) Nu åker Adrian omkring med sin bobby car och lastar i och ur massa leksaker från släpet hela tiden. Jag sitter i soffan och tittar på djungelhjul.

Men nu ska jag till att göra i ordning lite frukost.

Hoppas ni får en härlig dag, ser ut som solen är påväg att titta fram. Hoppas det kan ge lite ny energi!

Tisdag

Då var man hemma och fått i sig lite mat efter en kväll på jobbet. Mycket nya intryck men det känns bra. Så tror att det kommer bli bra den här månaden som jag kommer att vara där.

Imorgon väntar ännu en intro kväll för mig så jag och Adrian har hela dagen på oss att mysa hemma innan jag börjar. Ganska skönt med kväll på det viset också att vi har tid att umgås under dagen då. Så man kan ju alltid hoppas på lite sovmorgon imorgon ;)

Jag ska tvätta av mig sminket och sen krypa ner i sängen framför tvn en stund innan jag sluter mina "blå"(blå, grå, gröna eller vad det nu är för färg jag har på ögonen haha).

God Natt!

Liten börjar bli så stor

Jag förundras varje dag över hur stor Adrian börjar bli och hur mycket han lär sig hela tiden. Det är ju så otroligt häftigt och jag börjar fundera på var tiden tagit vägen.

Igår så satte Adrian på sig sin blöja själv. Jag fick visa var första foten skulle i och sen skötte han resten själv. Både han och jag var mega stolta efter det!


Idag börjar Adrian på dagis klockan 11. Jag jobbar kväll och börjar redan klockan 13 idag då vi har möte innan. Så fick bli en lite tokig tid idag, Andreas kommer sen och hämtar honom vid 16.30. Adrian leker nu runt här hemma och jag ser på vakna med the voice, vet inte riktigt vad jag tycker om att Paul har slutat. Måste nog bara vänja mig med Martin Björk..

Snart blir det frukost. Hoppas ni får en härlig dag!

Den som spar hon har


Sitter och gottar mig med julmust (min sista flaska...) och väntar på att maten ska bli klar. Till det lyssnas det på Enrique Iglesias, smörigt och härligt precis så jag gillar´t.

Playdate

Nu har Veronica och Emil gått hem och Adrian leker just nu med Andreas. Vi har haft det trevligt med god mat (spicy) och en massa prat och skratt. Så allt var i sin ordning.

Vi får se om vi ska hitta på någonting nu, jag känner mig lite rastlös. Lite tråkigt att det inte finns något lekland eller liknande här i stan. Finns inte många aktiviteter som man kan eller vill hitta på nu under vintern. Längtar efter våren då man kan gå ut till någon lekpark och vara halva dagarna!

Nya tag!

Måndag, ny vecka och nu blir det nya tag. Jag har vart så fruktansvärt trött den senaste tiden men nu ska det banne min vara slut på det! Eller åt minstonde slut på gnäll om det här i bloggen! ;)

Idag är jag och Adrian lediga och vi ska passa på att träffa Veronica och lilla Emil. Blir att köpa lunch och gå hem till oss och äta. Blir mysigt.

Nej nu ska jag sminka mig lite under tiden som Adrian roar sig själv.

Jag är slut!

Jag är så sjukt slut i hela kroppen. Sover så dåligt om nätterna, jobbar på dagarna, hem och busa med världens bästa Adrian och sen sköta hemmet också. Jag behöver min sömn om nätterna och burkar aldrig ha problem med att sova. Men bara att försöka att koppla av och hoppas på att min energi kommer snart tillbaka.

Adrian sover nu och Andreas är iväg med vänner. Så jag kan vara hur trött och och tråkig jag vill ikväll och så kommer det nog bli. Imorgon väntar en ny dag med jobb och allt som dagen har att erbjuda.


Avslutar den här dagen med min solstråle♥

Happy Helg!

Kvällen är här och mycket efterlängtad. Adrian har inte vart på sitt bästa humör idag vilket resulterat i en slut mamma. Men så snart som pappa kom hem så har han strålat som en sol med bästa humöret. Konstigt det där, han kanske bara var trött på mamma? haha.

Nu sitter han i badet med sina nya fiskar och plaskar. Jag och min älskade tar oss ett glas rött. Om ett tag kommer Andreas kompis Adrian och Sebbe hit. Japp han heter Adrian, precis som våran lilla stjärna. :)

Nehe, städa upp lite leksaker var det nu ja..



Happy Helg!

Vikariat

Jag jobbar som sagt i en vikariepool som en fast poolare. Jag har alltså en fast tjänst och schema och blir bokad dit jag behövs när jag jobbar. Men jag kan även få fasta vikariat på områden när det behövs.

Det har jag fått nu! Det ska bli jätte skönt att veta var man ska varje morgon och att slippa komma ny till olika områden hela tiden. Nu har jag fått vikariat på hemvården gredby och kommer jobba för min förra chaf då. Känns som att det kommer bli bra även om jag får lite fler kvällar en vad jag har nu. Men å andra sidan så blir det inte att jobba varannan helg som jag gör nu.

Var lite kul när hon ringde. För han hade sett mitt namn på "pool-listan" och tänkte att hon ska vi ha! Fast de egentligen behöver någon med körkort så sa hon att min personlighet övervägde det. Kul att höra att man är omtyckt. :)

Så känns skönt även om det blir lite andra arbetstider. Lite mer pyssel i vardagen men det ska vi nog kunna lösa. :)

Mysmorgon på en fredag

Jag och Adrian myser morgonen i sängen framför postis per just nu. Han har sovit så gott hela natten och när Andreas höll på att göra frukost så kom Adrian upptrippnades. Kisade med ögonen nyvaket och sa hej när han såg att pappa var uppe. Gullis. :)

Jag är ledig idag(jobbar helg, suck..) så vi tänkte hålla oss hemma och göra lite nytta. Skönt när man bara har en dag ledig att vara hemma tycker jag. Han tvättstugan bokad så jag kan tvätta sängkläderna. Så tråkigt när man ska ha dem hängandes överallt. Så ska vi försöka njuta lite av den lediga dagen också.

Hoppas ni får en bra fredag!

Sover utan sängsida för första gången

Adrian sover nu för första gången i sin säng utan ena spjälsängssidan! Vi tog bort den för ett tag sen och provade en kväll med att han skulle sova utan. Men jag orkade inte ta det då. Så vi har ställt den sidan in mot väggen.

Men nu ikväll när vi båda var hemma så sa vi att vi provar att lägga honom utan sängsidan. Vi gav honom vällingen i sängen som vanligt och gick ut och nu har vi inte hört något. Det är snart en timma sedan och jag var inne och tittade på honom. Han låg och sov så gott med sin lilla nicke nyfiken♥

Vårat stora hjärta♥


Blir spännande att se hur han reagerar imorgon bitti när han vaknar. Om han smyger sig upp eller inte :)

Mysstund

Jag och Adrian har legat i sängen och tittat på tv sen han kom hem från dagis. Eller han har tittat och jag har legat och blundat ;) Var så otroligt trött så var skönt att få ligga och blunda en liten stund. Även om Adrian började killa mig så fort han märkte att jag blundade och försökte vila. Sötis :)

Andreas städar lite i köket och jag ska byta en blä blöja.. Får se om vi ska orka oss iväg till tuna park en sväng och sen åka och handla.

Ge mig sol!


Fy så blek och grå man känner sig just nu. Det var underbart att bara få se solen i några timmar idag. Tror det är sol jag behöver för att få tillbaka mig energi. Funderar på att gå och sola någon dag för att förhoppningsvis få känna sig lite piggare.

Onsdag

Härliga onsdag. Haft ännu en kul dag på jobbet med några av pinglorna på bellman. Efter jobbet hade jag möte på dagis, uppföljning efter inskolningen. Allt går jätte bra för Adrian och han är så trygg i sig själv. Skönt att höra och vi tycker också att allt fungerar jätte bra.

Om en stund ska vi promenera över till Mikaela och Pontus där det blir fika. Skönt avslut på den här dagen helt enkelt. Nu ska jag busa lite med Adrian innan vi ska vidare.

Många planer för året

Den här dagen bjöd på några roliga planer och en hel del funderingar om framtiden. Som jag nämnde i inlägget innan så har jag nu en ullareds resa inbokad tillsammans med två arbetskamrater. Ska bli riktigt skoj. Sen bokade jag och en arbetskamrat även in oss för att prova på Zumba i februari. Så ska bli kul att se vad jag tycker om det sen.

Pappa och Mia kom över en sväng och busade för fullt med Adrian. Han hade så kul tills han plötsligt blev super trött och stupade i sängen 15 min efter att de åkt. Lilla hjärtat mitt♥ Delade lite fundeeringar om framtidsplaner med dem och är skönt att bolla lite tankar ibland. Nu måste jag bara komma fram till VAD jag vill göra i framtiden... Inte någon lätt fråga att besvara.

Även Andreas kom hem med goda nyheter för framtiden och det gillar vi.

Nu kör vi på riktigt 2011!

Ullared

Wihoo, jag och mina två arbetskamrater bokade idag en resa till ullared. Så den 17 mars klockan 02.00 åker vi och gör gekås ostadigt! ;) Ska bli super skoj och det bästa är att jag lämnar Andreas(min shopping vakt!) hemma. hihi, det här kan bli farligt...

I vårat kök


Hänger nu den här fina hissgardinen.
Nu är det bara en ny lampskärm som jag saknar där inne.

Måndag

Ny vecka igen och den här dagen startade med en febrig Adrian. Som tur var kunde Andreas vara hemma med honom så jag kunde jobba. Hade en kort dag så en smygstart på veckan, det är skönt.

Adrian sover nu och jag slappar lite i soffan. Hoppas på att han får vakna upp feberfri nu efter sin nap.

Familjebilder




I veckan fick vi även upp en tavla med svartvita familjebilder över byrån i vardagsrummet.

Blommor till vårt hem


Idag åkte jag till växtriket tillsammans med mamma. Denna fina kruka och blomma fick följa med mig hem, och även 10 vita tulpaner.

Jag älskar att gå på växtriket de har så mycket fint där så jag blir tokig. Skulle kunna gå där i evigheter. Köpte även en hatthylla till hallen idag. Men den visar jag senare. Nu ska jag busa med Adrian och Emma som är här. :)

Underbara helg!

Vi har haft en härlig start på helgen. Igår kväll kom Nadja, Noak och Angelina över. Blev att äta tacos, dricka cosmopolitan, prata och se på film. Barnen lekte så glatt ihop. Första gången som de lekte ihop på riktigt och det var riktigt roligt att se. De sprang och jagade varandra och gapskrattade. Men vi mammor och pappor var lite trötta och avslutade kvällen med en halvdålig film innan det blev att gästerna gick hem och vi gick och la oss.



Idag började jag och Adrian morgonen lite för tidigft enligt min smak, men då får jag ut lite mer av helgen. Får se det så i alla fall ;) Andreas städade här hemma och efter det mötte vi upp min pappa. Blev en promenad till stadsparken där vi matade fåglarna. Tog sen en promenad runt stan och köpte med oss en hissgardin på vägen hem. Så den håller Andreas på att få upp nu.




Rödrosiga efter promenaden.

Torsdag

Jag avrundar den här dagen i soffan och ser på ett program som heter sexlingar i familjen. Herre gud, tänk att bära 6 barn! Jag var stor nog med bara Adrian tycker jag, haha.

Adrian sover gott i sin säng efter en dag på dagis. Han har det så himla bra på dagis och det är så kul att lämna honom just nu. Han är så otroligt glad när han kommer till dagis och han hinner bara snabbt ge mig en puss innan han springer in och leker. Så skönt att gå till jobbet efter en bra lämning.

Imorgon är det fredag och känns som jag längtat hela veckan.


Avslutar den här dagen med en bild på en solbränd och fin Adrian från i somras.

Kalasgott

Ser på sveriges mästerkock på tv4 just nu. Lite kul då en bloggerska som jag brukar följa var med och sökte. Hon har en super fin blogg med en massa smarriga recept. Jag bara älskar hennes smarriga kladdkakor och andra bakverk. Kalasgott där hittar ni henne!

Nu landar jag!

Nu landar jag i soffan efter denna dag efter en varm och härlig dusch. Snart ska jag mixa ihop en smarrig hallon och blåbärssmootie. Så blir det halv åtta hos mig till det, en härlig onsdagskväll med andra ord.

Bara två arbetsdagar kvar sen är det helg. Så jag längtar! Helgen ska vi fira in tillsammans med Nadja och familjen som kommer hit. Blir att laga ihop tacos och bara ha det gött, så det ser jag fram emot.

Nej nu mixa lite smootie :)

Griffeltavla

Jag har länge velat ha en griffeltavla in till köket. Nu har jag fått mig en idé att göra den själv! Så tänkte köpa griffelfärg och sen en fin ram att ha runt.


Tex. den här ramen från ikea tror jag skulle bli fin att ha som en griffeltavla. Måla på en plywodd skiva sätta i ramen då istället. Det borde ju fungera. Vad tror ni?

Hissgardin


Den här hissgardinen från svanefors vill jag ha hem till köket. Får se om det blir att smita ner någon dag i veckan och köpa hem den! :)

Trött och förkyld är min status just nu!

Fy idag känner jag mig inte alls pigg eller fräsch. Näsan rinner och är täppt på samma gång, halsen kliar hela tiden, huvudet är tungt och jag sov ca 2 timmar inatt. Kunde inte alls somna då halsen kliade och somnade jag så var det bara i ett par minuter innan jag tittade på klockan igen. Men jag kommer nog sova godare inatt då man är ganska slut i kroppen.

Nog gnällt nu för dagen känner jag! Nu ska jag ta mig en kopp av mitt nya favorit té med smak av aprikos. Köpte det i kroatien och det är riktigt gott. Så ska jag försöka kurera mig lite nu resten av dagen.

Blir nog middag med massor med vitlök i!

Lite nytt till garderoben

Ikväll blev det lite "tröst" shopping från soffan. Jag har börjat bli förkyld och tänkte att lite shopping säkert får mig att må bättre. Så nu håller vi tummarna för det ;)


Det blev en klänning, ett linne och lite blandade örhängen som alltid är bra att ha.
Allt från HM.

Ge mig sommar nu!

Jag och Adrian sitter här hemma och längtar någe enormt efter sommaren. Solen, värmen, ballerinaskor och lätta klänningar. Dagar på stranden och kvällar med grillad mat, kubbspel med goda vänner och familj. Ja allt är härligare och bättre på sommaren tror jag.



Segstartad måndag

Jag och Adrian har haft en riktigt härlig start på den nya veckan. Först tog vi sovmorgon till 8.30 och vi startade morgonen i lugn och ro framför tvn. Sen tog vi oss ett bad tillsammans och sen har det bara rullat på med lek och bus.

Efter lunchen och Adrian sovit ska vi ta oss ut på en liten promenad och gå och handla. Annars tänker vi nog hålla oss hemma resten av dagen.

Andreas är i skolan, slutspurten nu. Han har bara två månader kvar. Ska blir riktigt skönt när han är klart och han kan vara ledig när han är hemma. Inte ha en massa plugg hängandes över sig. Så får vi sen se vad framtiden har att erbjuda :)

Saknar mina hjärtan

Då sitter jag ensam här hemma och tycker lite synd om mig själv. Pratade precis med min stora kärlek som är ute och roar sig, det är han värd! Innan pratade jag med Adrians farmor och han låg och sov så gott och hade haft det så skoj.

Jag sitter nu och ser lite på filmen the prestige, har sett den innan för länge sen och har för mig att den är bra. Så ska se på den och ta något litet att äta innan det blir att krypa ner i sängen. Imorgon blir det en lång dag med mycket jobb. Jobbar 7-12 och sen 16-21. Men det är bara att köra på.


Mina två älsklingar som jag saknar så ikväll♥

Lonely

Då var man ensam hemma. Adrian är hos sin farmor och bonus farfar där han ska sova inatt. Andreas är väg på grabbdag/kväll och här sitter jag som ska jobba kväll(16-21). Tycker det är så tråkigt att sitta ensam hemma men ska försöka få lite gjort här hemma och även hinna med att slappa lite innan jag ska iväg och jobba.

är hemma hos malin o moa. Barnen sitter o ...

foto133 (MMS)

är hemma hos malin o moa. Barnen sitter o kramas i soffan o leker om vartannat:)

Inget sova här inte :)

Adrian ligger just nu i sin säng och pratar för fullt. Han är inte alls sugen på att sova nap idag. Men det får bli så, han sov länge imorse i alla fall.

Jag kokar lite makaroner så jag får något litet i mig i alla fall. Sen tänkte jag höra av mig till Malin och se om de är sugna på lite besök. :)


Moa och Adrian tidigare i veckan.

God morgon vänner!

Här hemma myser jag och Adrian omkring i pyjamas och har precis ätit frukost framför tvn. Vi sov länge(9.20)idag och det var riktigt skönt. Jag vaknade en stund innan Adrian men var så skönt att bara ligga och dra sig i lugn och ro.

Igår kväll hade jag och Andreas en liten myskväll här hemma. Vi kommer inte hinna ses mycket i helgen så fick bli våran lilla minihelg igår. De här tre sista månaderna som Andreas har kvar i skolan så kommer det vara ganska mycket. Så det gäller att ta vara på den ledigatiden som man har tillsammans nu innan karusellen drar igång igen. Men tänk så skönt, bara tre månader kvar!

Jag och Adrian har inte många planer för dagen. Vi tänkte i alla fall dammsuga här hemma då det behövs. Sen får vi helt enkelt e vad dagen har att erbjuda.

Ikväll kommer Mikaela och Pontus över. Då blir det tacopaj och let´s dance som börjar ikväll.

Myskväll

Nu blir det ost, kex och lite rosa bubbel till det med min älskade♥

Stort misstag!

Ja som sagt vi gjorde misstaget idag att ta bort ena sidan på sängen. Så det resulterade i 0 sömn i sängen på dagen. Han råkade somna till i vagnen när vi sen var och handlade. Så lite sömn fick han då i alla fall.

Sen nu har jag kämpat i 1 timma med att få honom att ligga kvar i sin säng. Jag hinner knappt ut ur rummet innan han öppnat dörren och kommer ut som en skinande sol men sin nalle nicke nyfiken(mycket passande!). Över lycklig över sin ny funna frihet. Så jag har tagit honom i hand sagt att nu ska adrian sova. Lagt honom i sängen och sagt godnatt, stängt dörren och gått ut. Så kommer han efter 5 sek. Så har vi hållt på i en timme.

Så nu fick jag nog och ringde Andreas, som mycket passande jobbar hela kvällen! Så han kom på idén att ställa den kantfria sidan in mot väggen. Så nu äntligen ligger Adrian kvar i sin säng! Och tyst är han också :) Luvligt nu får jag nuta av kvällen.

Minus en spjälsängs sida = 0 sömn ;)

Vi gjorde misstaget att ta bort sidan på Adrians spjälsäng idag. Så när han nu skulle sova middag så har vi en kille som smiter upp ur sängen hela tiden. Öppnar dörren och kommer ut hit och är överlycklig! haha. Så ser inte ut att bli någon nap för Adrian idag. Då kanske han somnar lättare ikväll i alla fall ;)

Andreas har åkt iväg till jobbet och han jobbar till 21.30. Tråkigt. Men jag och Adrian ska nog få dagen att gå i alla fall. Men vi kommer nog hålla oss inne i alla fall. Orkar inte ta mig ut någe mer idag.

Tisdag

Fy jag förstår inte var min energi har tagit vägen, jag är inne i en riktig tröttis period. Inte roligt att känna sig trött hela tiden. Men då är det tur att man har Adrian som är världens piggelin hela dagarna och gör så att även jag piggnar till. Men sen är det på kvällen när man börjar varva ner som man blir trött. När Adrian sover ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sänen.

Efter jobbet mötte jag upp min pappa på stan och vi åt lunch. Men det var mysigt att hitta på någonting med pappa. :)

Hemma har mina killar fixat en hel del idag. Adrian har även bara bytt blöja en gång idag och det var efter vilan på dagen. Han springer till pottan och kissar och bajsar. Ofta gör han det av sig själv men vi påminner honom så klart ibland.

Nu sitter vi i soffan och myser i soffan, jag och min lilla kärlek. Snart ska han sova och Andreas ska sen över till Noak och se på fotboll. Så jag kan somna tidigt då utan att känna mig tråkig ;)

Kvällen är här

Idag har jag och Adrian lekt tillsammans med Malin och Moa. Det var kul att träffas då det var jätte länge sen. Barnen busade på för fullt här hemma och vi pratade ikapp.

Sen har jag och Adrian lagat mat, badat och fortsatt lite med potträningen. Han är så duktig! Nu slappar jag och Andreas i soffan en stund innan vi ska flytta oss över till sängen och se på tv där innan vi somnar.

Ikväll fick vi även veta en rolig sak att se fram emot i sommar! :)

Potträning

Adrian har länge varit väldigt duktig med pottan. Men nu har han tagit ännu ett steg i potträningen! 5 ggr igår tog han av sig boxor och blöja själv och satte sig och kissade på pottan! Vi blev helt förvånade när vi hittade honom där då vi inte pratat om pottan innan. Så idén måste han fått själv. Riktigt imponerad blir jag. Det känns så tidigt också.

Frågan är nu om vi ska lägga ner lite mer på motträningen då han är så villig med det. Men sen är det ju att de inte kommer göra något på dagis då han är så liten. Svårt får se hur vi ska göra. Annars är det ju bättre och enklare i sommar då vi har semester att ta tag i det lite mer.

Måndag

Då var det måndag igen och strax ska man ta sig iväg till jobbet. Mina älsklingar sover så gott hör hemma och jag hatar att gå utan att pussa hej då på Adrian. Men dagarna brukar flyga förbi och klockan 14 ska jag hömta honom på dagis. Trodde han skulle bli ledig den hör veckan men de ringde och hörde om Andreas kunde hoppa in och jobba imorgon också. Men det är lika bra så han inte är borta allt för lång tid.

Fick lite bättre koll på fotografierna här hemma igår. Men måste köpa fler fotohörn innan jag kan fortsätta.

Nej nu får jag önska er en härlig dag!

Söndag med vänner.

Största delen av den här dagen har vi spenderat tillsammans med Nadja med familj. Så vi saknat dem! Barnen var så glada att se varandra och har lekt för fullt här hemma. Jag och Nadja åkte iväg för att storhandla så fick männen vara hemma med barnen och roa sig. Men vi båda var allt lite oroliga för att lämna dem ensamma tillsammans då de två smider framtidsplaner för fullt! Haha.

När de lämnat oss åkte vi ut till tuna park en sväng och sen har kvällen bara rusat förbi. Adrian sover och jag sitter och pysslar lite med fotoalbum. Har inte satt in kort sen Adrian var 10 månader. FY! Så nu ska jag ta tag i det här och sen även framkalla fler kort.

Bra start på 2011

Då var det nya året här och vi har haft oss en bra start, men även ett bra slut på det förra året. Var ute i torshälla där vi blev bjuda på god mat. Toast skagen till förätt, oxfilé med potatisgratäng och kantarellsås. Sen blev det god cheesecake till efterätt. Vi spelade spel och hade det lungt och skönt hela kvällen. Adrian somnade strax innan nio utan problem och sov hela natten. Sen vaknade han vid 6.30 och blev super pigg på en gång när han såg att vi som i samma rum. Så bara att börja dagen då :)

Andreas körde hem oss innan han åkte iväg till jobbet. Vi har rensat lite till här hemma. Känns som att det är det enda man gör, vill inte ha en massa saker överallt. Så har vi ätit lunch och bara myst jag och Adrian. När han somnade sprang jag upp på vinden med en massa skrot och nu har jag bäddat ner mig i sängen. Så ska passa på att vila lite så man har lite energi kvar till kvällen.

Imorgon är Andreas ledig och det ser vi fram emot. Han har jobbat så långa och sena dagar den här veckan. Så imorgon blir det familjemys hela dagen!
RSS 2.0