Plugg och go aptit igen

Kvällen har jag spenderat med en massa plugg. På fredag ska jag förnya min medicindeligering och även ta delegering för insulin. Det känns lite små läskigt då jag inte riktigt är så sugen på att sticka folk. Men har jobbet med vård så länge så jag känner att det är nästa steg nu. Så lite nytt att plugga på, medicinen kan man..


Efter dagis idag åkte jag och Adrian till en närliggande lekpark. Där busade vi runt innan vi kände att vi ville bort från ovädret. Har blåst riktiga stormvindar idag! Hemma slappade vi i soffan och jag somnade till en kort stund. Men så fort Adrian såg att inte jag tittade på Oso så såg han till att jag också tittade. Mamma, Maaammmmaaa, Oso! :-)

Sen har vi lagat mat och Adrian har fått tillbaka aptiten. Så härligt men vi kom på problemet! Han vill ju äta med lika bestik som oss och på "vuxentallrikar" här ska det inte vara några plast tallrikar med laban mm. Han vill känna sig stor helt enkelt och nu äter han med god aptit. Den nya favoriten här hemma är även gröna oliver, he just love it!


Min lilla gobit♥


Kommentarer
Emeli - Mamma till Nathalie

Vilken liten tuffing! :)

2011-05-25 @ 22:06:33
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0