Slappar söndag

Jag ligger i soffan och ser på reprisen av desperate housewives. Resten av familjen sover, vi har en riktig mysdag. Skönt att ta det lungt då helgen rusat förbi. Igår spenderade vi dagen i Västerås. Först besök och lunch på IKEA. Sen blev det även en tur på stan och Adrian sov gott i vagnen så vi kunde strosa omkring i lugn och ro.

När vi kom hem packade vi ihop Adrian och åkte hem tillpappa/morfar där Adrian skulle sova över. Han hade det så kul där ute hos dem.

Vi föräldrar unnade oss en kväll för att rå om varandra. Hemma gjorde vi oss i ordning och gick sedan ner till Papas tapas där vi hade en underbar kväll. Åt otroligt god mat med massor med olika tapasrätter som vi satt och åt tillsammans. Så mysigt att sitta och små plocka och njuta under en lång stund.

Sen gick vi till grappa där vi tog oss en drink ute i vimmlet. Gick sedan hem till Andreas jobbarkompis där det var fest. Var där en stund innan vi tog taxi ner på stan och gick till brasserie la grand och dansade. Men trötta föräldrar som vi är så tog vi taxi hem halv två och kröp i säng. Men en riktigt kul kväll hade vi och det är så härligt att bara få vara vi 2 ibland.

Adrian kom hem vid 10 och han hade haft det så bra. Nu på dagen har vi även vart iväg på en husvisning som absolut inte var någonting att ha. Så bara att fortsätta leta! Nej nu ska jag slappa vidare i soffan!

Först några bilder på gobiten som morfar tog. De var ute på tomten och lekte. Så klart skulle det "fiskas" i vattnet med vasstrån. Så vi längtar efter sommaren, paradiset för Adrian där ute.




Kommentarer
Malin

Hoppas ni hade kul igår! :-) härligt att komma iväg sådär!



Jovisst var det den filmen jag såg, riktigt bra var den! :-)



Vi hittar gärna på något skoj på torsdag, så länge jag inte är på förlossningen ;-) känner inget alls att det skulle vara på g än! Först måste Arne bli kry :-)



Kram!

2011-05-29 @ 18:52:02
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0