Idag sörjer vi en förlorad budgivning

Idag känner jag mig helt tom och nere. Det har vart en känslomässig karusell den senaste veckan. Vi hittade ett hus som var perfekt för oss. Allt kändes så himla bra och det ligger i det området som vi mer en gärna vill bo i. Så budgivningen har vart i full gång hela veckan. I fredags höjde vi ännu en gång och sen kom det inte in några bud under hela helgen. Vi pratade igår med mäklaren och han sa oavsett hur det blir så kommer budgivningen avslutas imorgon, idag då. Vi hoppades så himla mycket men så klart kom det ett bud till. Vi har funderat fram och tillbaka under dagen om vi skulle höja igen. Men hjärnan tar över hjärtat och vi stannar. Vi sa att vårt tidigare bud skulle vara vårt sista och det är skönt att ha en buffert kvar efter man köpt hus också.

Så vi stannar, sörjer och så går jackten vidare. Det var inte vårat hus det här, vårat hus kommer.



Kommentarer
Nadja

Det är jobbigt! Och oftast så förlorar man MÅNGA budgivningar och känner så dom du/ni gör nu. Jag vet verkligen hur ni känner och ni gör rätt som sätter ett tak från början annars är de lätt att man skenar iväg "bara för att". Det kommer det kommer kram

2011-05-16 @ 13:59:02
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Tråkigt, när ni väl hittat ett hus som det kändes så bra med! Men som du skriver, det var kanske inte meningen då just ERT hus fortfarande väntar på er!! Får hoppas på att det dyker upp snart!



Kram

2011-05-16 @ 15:54:02
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0