Vilken dag!

Adrian har vart ganska grinig idag och mest gnällt, ätit och sovit. Det är magen som spökat då han blir helt lugn när han får släppa sig. Så får hoppas att dagen imorgon blir bättre. Jag har passat på att sova när Adrian sovit vilket vart sönt då jag legat efter med sömnen. Kvällen har vi spenderat hos Adrians farmor och binus farfar, de är för snälla mot oss och skämmer bort oss med både mat och kläder. Jag fick ett par fina toppar med mig hem, underbart med lite nya och amningsvänliga toppar. Adrian fick även hem lite söta kläder. :)

Nu äter Adrian och förhoppningsvis slutar magen strula för honom så han får sova gott!


Kommentarer
Malin

Moas mage har också strulat nu ikväll och hon har varit ledsen. Kom o tänka på att hon inte bajsat på några dagar, så jag tog febertrmometern på henne och efter det kom det ett helt lass.. Det var en barnmorska på BB som tipsade om det, och det verkar absolut funka! Moa blev alldeles lugn efteråt, och somnade som en stock. Tyckte riktigt synd om henne, att jag inte fattat tidigare varför hon varit kinkig. Viktigt att hålla koll på magen! :)

2009-06-08 @ 23:03:28
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Kan vara värt ett försök iaf :) Moa gör ifrån sig väldigt sällan, släpper sig bara mest. Jag la henne på mage och drog in benen under magen på henne då jag tog tempen.. då fick hon mer kraft. Man får dock vara beredd med våtservetter och handdukar, haha! :)



Vi kan ju höras av så kan vi bestämma någon dag framöver. Såg på vädret att det ska regna hela veckan nu :(

2009-06-08 @ 23:26:04
URL: http://chainsawy.blogg.se/
denice

Det där med termometer funkar skitbra på min unge med! Sen gör ju minifom susen för hans gaser! Tog ett tag innan det inhandlades men det funkar verkligen!

2009-06-08 @ 23:32:09
URL: http://deniicen.blogg.se/
Fia

gullis ;) hon blir sju månader nu den 13e ;) Kram

2009-06-09 @ 23:43:25
URL: http://sagacarolina.blogg.se/
Anette

Hej på er! :-) Kevin hade lite besvär med magen så jag använde miniformdroppar åt honom, tror jag det hette.... Visst det kanske inte alltid hjälpte men dem var ändå bra... Kram

2009-06-10 @ 06:44:54
URL: http://anskumamman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0