SuperAdde :)

Vi har haft en jätte härlig dag idag, vart ute och promenerat massor. Är så skönt att vara ute och gå med en nöjd liten bebis i vagnen :) Var och hälsade på Adrians faster som bjöd på jordgubbar och glass, mmm vad gott det var. Så nu får vi vänta och se om Adrian får några utslag, men jag ville i alla fall prova så man vet om man kan fortsätta att äta jordgubbar eller inte i sommar. Hoppas att han inte får några utslag då jag älskar jordgubbar!

 



Mamma med sin nybadade lilla superbebis :)


 


Kommentarer
Malin

Vilka fina bilder, så söt han är! :)



Jag har inte vågat prova äta jordgubbar än, men egentligen så borde man ju göra det, som du säger. Hoppas han slipper utslagen!

2009-06-11 @ 21:32:05
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

jag älskar också jordgubbar, men min lilla tjej fick röda pricka i ansiktet, hoppas inte adrian får det! för jordgubbar under sommmaren är ju nästan de bästa som finns.. =)

2009-06-11 @ 23:10:26
URL: http://apriiil.blogg.se/
Malin

Vänner som fått barn innan mig har ju sagt att tiden går så fort och att de små växer så fort.. Moa är 5 veckor, men jag kunde ju aldrig tro att det skulle gå SÅ fort för henne att vara så "med". Det gäller att ta tillvara på den här tiden :) Känns som att man får påminna sig om det ibland!

2009-06-11 @ 23:13:47
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Fia

Vad mysigt det ser ut ;) det är ju ganska bra endå på nätterna ;) Saga åt så de första vecckorna också ;) sen blev det 2 ggr/natt, 1gng/natt och nu ingen ;) så skönt :D

2009-06-12 @ 11:04:11
URL: http://sagacarolina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0