Helig dag imorgon

Imorgon är det fredag och jag bara älskar fredagar! Dom är heliga här hemma. Idolmys, trevligt sällskap och massa gott att moffa i sig.


Den här trevliga synen möttes jag av förra fredagen när jag kom hem från jobbet. Fina kläder till Adrian och fina rosor till mig hade mina fina killar köpt. :)



Kommentarer
Malin

Åh julmust!! Jag vill också ha!!



Såhär var det... Barnen var ute, Moa hade ramlat vid rutchkanan (enligt N hade hon haft uppsikt, men tittat bort i två sekunder och då hade hon ramlat.. vet inte om jag ska tro på det?) och N hade tröstat. Sedan hade hon slutat för dagen och lämnat Moa (som bara sovit i 30 min samt ramlat och säkerligen hade skitont då hon är rejält svullen) till stängningspersonalen som var två helt okända ansikten för Moa. Hon hade blivit ledsen och de hade lagt henne i en vagn och vaggat henne tills jag kom... Kände knappt igen henne när jag kom, helt rödgråten var hon :-( Iskall om händerna dessutom. Usch, kändes inte ett dugg bra! Sedan skrek hon som en tok hela vägen hem i vagnen. Arne blev skitförbannad när jag berättade, och han ska lämna Moa i morgon... då lär de få höra vad han tycker! Och jag hämtar, så jag ska säga vad jag tycker om både lämningen och om det som hände iochmed när hon ramlade. SÅ tråkigt! Nu har hon liksom två rejäla jack ovanför läppen (troligen tänderna som gått igenom) och hon är riktigt svullen.

2010-10-14 @ 21:36:47
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Malin

Näe, precis.. det kändes inte alls bra. Får se vad de har att komma med idag... morr

2010-10-15 @ 08:38:59
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0