Ullared 2012

Jag och mikaela gav oss som sagt iväg på en tur till Ullared. Klockan 05.30 började vi färden och efter en liten flekörning och fikapaus var vi äntligen framma. Som två barn på julafton började vi vår shopping. I 7 timmar shoppade vi! Det är så sjukt roligt att gå omkring där och allting finns där! Och till så galet låga priser. Får se im det blir ännu en tur till Ullared under senhösten för att fynda lite julklappar. ;)

Här kommer några av mina favoritfynd som jag fick med mig hem. Sen följde det även med en hel massa mer hem. Kläder, presenter till Adrian och mina syskon, dukar, gardiner och ja jag vet inte allt. Men vad jag lovat mig med mina resor dit är att jag aldrig skulle köpa med hem diskmedel, tvättmedel och en massa sånt tråkigt. ;)

En vit tea låda


Två vita lycktor


En annan typ av vit trälåda som står i vår walk in closet. Just nu har jag lite smycken i den. Men har en klåfingrig liten Adrian som är där och river hela tiden. Så får se vad jag ska ha där i.




Ett dörrstopp och en tavla. Tavlan ska hänga i vårt sovrum när det väl är renoverat.


Sen till en av mina mest använda och stora favoriter från resan. Men även kanske den fulaste ;) En onepice. Jag som älskar att mysa runt i sköna kläder hemma är just nu förälskad i min onepice. Hej hej förvuxen bebis!
image description


Kommentarer
Sandra o Melwin

Vilka fina vita saker! Älskar vitt! =)

Ååh vilken fin onepiece, vadå ful? Den var ju jätte fin. ;) Jag har en tråkig mörkblå. ;)

2012-04-21 @ 12:28:08
Malin

Men så mycket fint du fick med dig! Och onepiecen var ju riktigt fin! Nästan så du får åka tillbaka och köpa en åt mig med! ;) Kram

2012-04-21 @ 22:05:57
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0