Sneak peak

Då var kvällen här igen och det känns skönt att vi i alla fall får avsluta dagarna med solsken. För även idag har regnet öst ner, inte världens bästa start på semestern på så vis kanske. Men som sagt vi fick i alla fall avsluta kvällen med kvälls solen på altanen och grillat. Idag blev det hamburgare. Riktigt smarrigt.
 

Andreas har hunnit med en hel del i sovrummet vårat under helgen. Bara golvlister och fönster+dörr fodes som ska köpas och sättas upp. Sen blir det till att inreda. Ny sängstomme ska även köpas.
En liten sneak peak på resultatet.

Nu ska vi upp med en blocket annons innan det blir prison break resten av kvällen. Imorgon är planerna få för mig och Adrian. Men vi ska på ett inskolnings samtal på hans nya förskola där han börjar i augusti. Så det blir spännande och hoppas att det kommer att kännas bra och rätt. Så skönt att Adrian ser mycket fram emot att börja på den nya förskolan. Men tror inte riktigt att han förstår att han kommer behöva sluta från den han går nu. Men tror att det kommer att bli bra i alla fall. Bättre för honom att få vänner som bor i samma område och ska gå på samma skola när tiden är inne för det.

Hoppas ni haft en trevlig helg mellan regnskurarna!


Kommentarer
Malin

Men åh det där såg riktigt jäkla gott ut! Nu blev jag hungrig! ;)
Kram

2012-06-17 @ 21:37:55
URL: http://andthroughitall.blogg.se
SandraoMelwin

Jättefint!! Vilka små söta fönster ni har i sovrummet. O hamburgaren såg inte helt fel ut. Friscobrödet är verkligen supergott!

Svar: tack jo visst är de små och charmiga :) Ååh jaa, bästa brödet! :)
Jacqueline

2012-06-18 @ 07:07:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0