Adrians första dumma olycka

Då var man ensam hemma här, förutom en sovande liten Adrian. Andreas är iväg på fest och jag har haft besök av min mamma, mormor och syster. Vi har ätit godis, chips och druckigt lite champang. Riktigt mysigt att skönt att inte behöva sitta ensam hela kvällen.

Idag har Adrian gjort sig illa för första gången. Mitt hjärta gör fortfarande ont, ont, ont! Han gick iväg med sin vattenflaska utan att vi såg det och så klart ramlar han med den i munnen. Så han slog upp sin underläpp så det blev ett jack i den. Så det blödde och så båda han och jag grät. Tur att pappa Andreas håller sig lugn i de situationerna. Men det gick bra och gick snabbt över. Andreas spran iväg och handlade piggelin så han fick lågonting gott och kallt mot läppen för att den inte skulle svullna upp för mycket. Det var gott och tröstande tyckte Adrian. (även första gången som han får smaka socker)

Men bara 30 min senare så ramlade han fram och tog emot sig med händerna men var en dum leksak i vägen. Så han slog så klart i överläppen som började blöda och svullna upp. Mera tårar för både mamma och son. Även lite mer glass.

Men det ser bra ut och det svullnade inte upp så farligt mycket och det gick snabbt över. Efter lite glass och bad så var han som han brukar. Han har ätit och bitit på leksaker som vanligt så tror inte han har ont där nu i alla fall. Men så arg man blir på sig själv för att man inte såg att han gick iväg med den där flaskan. Men man kan inte se allt och han kommer göra sig illa många gånger. Men jag får så dåligt samvete och tycker så synd om honom. Vill för alltid kunna skydda honom mot allt ont♥


Kommentarer
C

De är så sant som du säger! Man vill skydda dom mot allt ont. Och de sliter i hjärtat när dom gör sig illa =( Tur att de gick bra.

2010-05-11 @ 13:33:35
Jacqueline

Ja det var skönt att det gick bra och ser ofta värre ut en det är när det bläder från munnen. Blodet blandas med saliv och det ser ut att vara massor. Men det läker så fin och syns knappt nu. :)

2010-05-11 @ 15:25:06
URL: http://jacqueline87.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0