Värmeutslag

Vi har haft oss en härlig dag ite i sommarsolen. Jag och Adrian började dagen med en cykeltur ut till mamma. Oj så skoj han tycker det är att cykla! :) Där kom Andreas och Mikaela och hämtade upp oss och vi åkte då sen ut till torshälla. Där blev det en hel del sol, bad och lek. Adrian sov en timma och jag låg och halvsov i solen då. Härligt. Sen blev det grillat och gott till middag och nu är vi hemma. Adrian fick snabbt bada sen blev det sängen för honom vid 20.45. Jag har duschat och nu sitter vi och ser på fotboll här hemma.

Stackars Adrian har fått massa värmeutslag runt hela halsen och sen lite här och var på kroppen. Tror de kommer på natten då det är så varmt i hans rum och han är ju så varm när han sover. Så fläkten sov vi köpte här om dagen står nu riktad ner på honom nu. Vågade först inte ha det men läste att det var bra om de hade värmeutslag. Annars var det bara att lufta och INTE smörja. Så får hoppas att det ser bättre ut imorgon.

Nu ska vi fortsätta njuta av kvällen här hemma♥


Kommentarer
Nadja

Men usch.. Stackars À sol fått utslag :-( får hoppas de släppt tills imorgon. Angelina reagerar inget av värmen (än så länge..) peppar peppar

2010-07-03 @ 22:32:06
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Zinksalva har jag hört ska vara bra mot värmeutslag! Kram

2010-07-04 @ 23:16:21
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Frida

Jag tipsar om Dialon kroppspuder (för både barn och vuxna) mot värmeutslagen. Min son hade fruktansvärda värmeutslag sin första sommar, i halsvecken och veck på armar och ben, Dialon-pudret var en räddande ängel för oss! :)

2010-07-05 @ 23:11:16
URL: http://life-love-luck.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0