Adrian

han är så rolig nu för tiden, det händer så otroligt mycket just nu. Han pratar mer och mer vilket är jätte kil. När han ser Max säger han tisser(kisse) och har gjort sen han var 6 månader tror jag. Sen började han säga pappa och nu är det mamma hela tiden. Sen är det ofta nää som han säger, det är så kul när man säger nej Adrian om han gör något som han inte får. Då tittar han upp och säger nää, nää. haha Så rolig, han har även börjat lyssna på nej och slutar ibland med det han gör då.  När man går i farstun så låter han hela tiden då han hör att det ekar och det är ju jätte kul och spännande :)

Han har även börjat ställa sig upp i krypställning oftare. När han hasar sig fram så tar han upp knäna och skjuter ifrån så.

Sen har han även börjat digga när han hör musik. Fram och tillbaka med huvudet, ser jätte roligt ut. Sen ibland så unkar han i golvet eller något och efter det diggar lite. Haha. Sötis. :)


Lilla busungen som gör oss så lyckliga och förgyller våra dagar.


Kommentarer
Nadja

Visst händer de mkt? Det hände så sjukt mkt med Angelina när hon var 8 månader, det sa bara PANG så gjorde hon massa nytt.



Och vilken härlig bild på A! =)

2010-01-25 @ 22:57:41
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Kristin

Men vilket charmtroll du har, haha

2010-01-25 @ 23:16:43
URL: http://mouziee.blogg.se/
Malin

Det är så mysigt när det händer saker :) Haha, Moa diggar också till musik, men hon lägger sig på mage då och flaxar med både armar och ben och ler STORT! Haha, man får sig många goda skratt av de små liven :)



Vilken himla charmig bild du tagit :)

2010-01-26 @ 00:18:37
URL: http://chainsawy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0