Vilken dag

Nu är det kväll och man kan andas ut. Det har gått i ett hela dagen. Mötte först upp Karin för promenad med lek i parken och matning av ankor. Sen gick vi hem och Adrian sov, vi satt och pratade åt lunch och fikade. Riktigt trevligt och roligt att träffas.

När Adrian vaknat och fått i sig lunch mötte vi upp Nadja och Angelina för promenad till lekträffen. Var trevligt fast det inte var så många där. Men ibland är det skönt och det blir lite lugnare. När vi sen kom hem lämnade jag Adrian hemma med Andreas och jag gick ner på stan. Blev lite födelsedagspresenter inhandlade till Adrian. så otroligt roligt och mysigt att handla presenter. Tänk att han fyller 1 år!

Sen har vi bara vart hemma och kvällen har vart så otroligt lång och seg. Nog bara för att man haft fullt upp sen tidigt idag. Adrian somnade strax efter 19, det är omöjligt att hålla honom vaken då han är så otroligt trött så det blir synd om honom.

Jag är ensam hemma nu(förutom sovande Adrian och sovande katt) och Andreas är iväg på ölprovning med de från hans LIA. Så han har det nog riktigt trevligt. Men det är skönt att ha lite egen tid hemma och bara vara. :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0