...

Då var min tv kväll över för idag, desperate housewives är ju bara för bra. :) Nille är här och han och Andreas ska se på nogon triller som de hyrt, men jag vill inte se den. Så för mig ska jag nog spendera resten av kvällen med datan och sen blir det att krypa ner i sängen och läsa.

Imorgon ska vi vara i fröslunda klockan 11 då vi ska skriva under att Andreas är pappa till vår lilla bebis. Sen vid 14 ska vi till mvc igen, ska bli kul att se hur mycket magen växt och sen om järnvärdet gått upp. Så imorgon har man lite att göra i alla fall, ska nog ta en sväng på stan oxå.

Säger god natt nu här i bloggen så sov så gott!

Ballar av stål

Det är ju bara så kul :) Älskar när han säger till polisen att ni jobber ju inte här! :P Riktigt roligt :)

Vecka 33

Vecka 33

Kroppen: De sista två månaderna besöker du vanligtvis MVC varannan vecka. På MVC mäter man barnets tillväxttakt. Vid den här tidpunkten är normalkurvan för symfys-fundusmåttet runt 31, men det är främst sin egen kurva man ska gå efter.

Barnet: Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. 3-4% förblir kvar i sätesställning.



Läste även på en annan sida att nu går bebisen upp 225 g i veckan, tänk det är ganska mycket på den där lilla kroppen.

09-03-31

Härlig morgon idag. Fick sova till 9.15 minns inte när jag sov så länge sist. När vi vaknat låg vi i sängen och liten busade runt i magen och hade hicka som vanligt. Sen så fick jag några sammandragningar eller jag tror det är förvärkar, för magen blir stenhård och så moler det lite som mensvärk. Förut har jag kanske haft en eller två men nu var det ett par stycken efter varandra. Sen så ser magen så himla rolig ut när man får en sammandragning.

Har även hunnit med att fixa med disken och plocka in den rena tvätten, så nu är det dax för mig att göra mig i ordning. Vad jag har tänkt fördriva tiden med idag är en promenad ute i vårsolen och sen kanske dammsuga om jag orkar, annars tar jag det en annan dag.

Hoppas ni får en härlig tisdag

PUSS

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig och börja läsa min nya bok. Sov så gott!


PUSS

Max



Max var så söt och hade bäddat ner sig i sängen förut, men han blev inte så nöjd när jag tog fram kameran, det kanske syns :P

Tandfen

Ligger i soffan nu och kollar på vänner med en livlig liten bebis i magen. :)

Gick över till mamma en sväng förut och Emma hade tappat sin första tand idag. Hon var så söt och stolt och pratade och frågade en massa om tandfen :)



Haha en tröttis Emma visar att hon tappat en tand!



Man känner nu att magen tränger ihop matsäcken och lungorna. Blir proppmätt på en gång och så flåsar man som tusan så fort man rör sig. Eller behöver knappt röra på mig då jag nästan kan få andningsnöd av att bara ligga i soffan. :P
Idag så har magen spännt som tusan oxå. Imorgon så går vi in i ny vecka igen, älskar tisdagar då det blir ny vecka.

Längtar till på onsdag oxå ska bli kul att se hur mycket magen växt sen sist, tycker att det är ganska stor skillnand sen sist vi var där i alla fall.

Slagstaglass

Nu är vi hemma igen. Blev en sväng till tuna park där jag då köpte mig en ny bok blev I en annan del av Bromma som fick följa med mig hem. Den är skriven av Martina Haag och är en fristående fortsättning på boken Underbar och älskad av alla som är riktigt rolig. Så den ska jag börja läsa ikväll, tror att den kan vara rolig.

Efter tuna park åkte vi till slagstaglass och yes dom hade öppet. Så blev en bägare med mjukglass och strössel för min del. Gud vad gott det var, har längtat efter deras glass. Men det var knappt så att jag fick i mig hela bägaren, blir mätt så himla fort nu för tiden. Kanske lika bra när det gäller glass och andra onyttigheter :P

Nu ska jag slappa i soffan en stund kanske blunda lite oxå då jag känner mig trött.

PUSS

09-03-30

God morgon! Då var det måndag och en ny vecka. Planerna för veckan är inte så många, på onsdag så ska vi fixa så att det står att Andreas är pappa till vår lilla bebis och sen så ska vi till MVC efter det. Sen så ska jag fika med Jasemin och Karin någon dag i veckan oxå. Men det lär ju dyka upp saker under veckans gång, hoppas jag i alla fall :)

Idag så ska jag nog gå ner på stan och köpa mig en bok, igår kväll när jag skulle lägga mig så insåg jag att jag läst alla böker som jag har hemma. Så det ska jag göra idag :)

Hoppas ni har en bra dag!

PUSS

Vilken kväll!

Ligger i soffan och kollar på gossip girl och Andreas håller på att laga middag, blir wok här hemma ikväll. Gott gott. Sen blir det att fortsätta söndagen i soffan med wipeout!

Mätt

Nu har vi precis ätit en sen lunch och jag är jätte mätt. Vi har vart ute och gått en sväng och så matade vi fåglarna med lite bröd som vi annars skulle kasta. Var skönt att komma ut en sväng och få lite frisk luft. Vi hyrde även en film som vi snart ska se på, var nån komedi så vi får se om den är rolig. Riktigt skönt med en slappar dag.

09-03-29

God morgon! Eller vet inte riktigt om det är en så god morgon idag då jag har så himla ont i min rygg. Började igår kväll när vi kom hem och det sitter fortfarande i, bara hoppas att det ger sig fram mot dagen. Idag ska jag försöka ha en riktigt söndag, känner att det skulle vara skönt.

Igår hos mamma var toppen åt jätte god mat, och sen till robinson och fotbollen så var det ost och kex. Så jag var riktigt mätt när vi kom hem sen. Kul att det blev 0-0 igår i fotbollen i alla fall, jag som var så säker på att sverige skulle förlora. Ska bli kul att höra av Filip och pappa hur dom hade det där borta, lär ju vart riktigt härlig stämning.

Sen så ställde man ju om klockan inatt till sommartid, riktigt härligt att vara inne på sommartid nu. Men nu är det bara att hoppas att vädret vill börja närma sig sommar oxå.

Hoppas ni får en mysig söndag

PUSS

Bakning

Nu har jag en annanaspaj i ugnen, nya favoriten ;) Vi ska hem till mamma och äta ikväll och tänkte då ta med lite annanaspaj och bjuda på. Ska bli gott. Sen så blir det robinson och så klart fotboll efter det. HEJA SVERIGE, även om jag tror att dom förlorar. Men ska bli lite kul, är annars inte intresserad av fotboll men tycker att det är kul när sverige spelar.
Filip lär ju vara helt lyrisk och lär ju hålla på portugal haha, stora idolen Ronaldo spelar ju!

Nu ska jag vila ryggen lite!

PUSS

09-03-28

God morgon! Då var det vinter väder ute igen, så himla trisst. Igår var i alla fall en toppen dag även om det kanske blev lite mycket för mig. Vi var först i västerås där vi åkte runt på Nisses, media markt och IKEA. Det blev en del shopping :) PÅ Nisses blev det bara lite små saker som en jätte fin pajform! På media markt köpte vi en raclette eller som jag kallar det stekbräda. På IKEA blev det shopping till litens rum. Blev en expedit, matta, lådor till expediten, gosekrokodil. Till oss blev det en stol till skrivbordet, vas, ljus och lite annat smått och gott! Är ju oftast så när man lämnar ikea att man vet knappt vad man köpt ändå är hela bilen fullpropp. :)

När vi sen kom hem så var det bara för Andreas att skruva ihop det som skulle skruvas ihop och jag började städa undan lite här hemma och sen fixa med maten. Pirre och Maria kom ju över och åt raclette med oss, super gott och trevligt. Sen blev det lite buzz och giutar hero, sen spanade vi även lite på big brother haha. Men var i alla fall en toppen dag även om jag var helt slut i ryggen sen på kvällen. Men smällar man får ta ibland!

Idag så tänkte jag följa med mamma och Emma till stallet, tycker det är så kul att följa med och Emma blir alltid så glad då :)


Här höll vi på och dukade igår. Det är racletten som står i mitten och sen så har man olika tillbehör till så får man göra sin egen mat. Riktigt gott och mysigt att sitta och pyssla med.



Jag och magen igår i vecka 31+4.

     

Lite bilder från litens rum. Är lite som är kvar att fixa så klart, ska dels byta gardiner och lite sådär. Sen ska vi flytta lite på expediten när vi blivit av med sängen som står mot väggen uppställd. Då ska även en hylla upp över expediten och sen ska vi nog köpa någon mysig stol eller liknande och ha vid fönstret. Sen så ska det upp lite emil tavlor oxå :)


Här är våran vagn, en teutonia spirit s3.

Det var lite bilder. Nu ska jag hoppa in i duschen så man blir klar någong gång. Hoppas ni får en toppen dag.

PUSS

Trött!

Blir ett kort inlägg nu innan det är dax för sängen. Har vart en toppen dag idag, men lång och ganska jobbig känner jag i kroppen. Var i västerås och handlade, så kul. Blev en del saker till litens rum, så härligt att man börjar få ordning där. Sen när vi kom hem så var det en massa att dona med här hemma innan Pirre och Maria kom över. De kom vi 19 och vi åt god mat. Dom åkte hem för en stund sen och nu är det dax för sängen. En snabb liten sammanfattning av dagen.

Hoppas ni haft en bra dag. Jag lägger in lite bilder imorgon tror jag. Sov så gott!

PUSS

60 dagar kvar.

Idag är det 60 dagar kvar tills våran lilla bebis är beräknad att komma till oss. Jag hoppas att han inte bestämmer sig för att komma två veckor efter det, någon dag sådär kan jag gå med på men inte mer!


09-03-27

God morgon! Hade då tänkt att man kanske skulle kunna få sova lite längre nu när man är leding, men inte det inte! Ligger och slöar i soffan framför vakna med the voice som vanligt här på morgonen! Igår kväll bestämmde vi oss för att det nog blir en tur till västerås idag men får se om det blir + grader ute. Andreas är ju så smart och har som sagt redan sommardäcken på. Sen ikväll får vi se om Pirre och Maria skulle komma över en sväng och spela lite buzz. Men vi får se.

Hoppas ni får en härlig fredag

PUSS

Dagen

Ett riktigt litet moffo är vad jag är just nu. Men är gravid och ibland måste man få gotta sig lite extra :) Så ligger i soffan och äter tutti frutti och ahlgrens nya sura bilar, inte för att dom är så sura men helt okej.

Idag har vart en lång dag idag. Innan föräldrargruppen var vi och fixade med lite ärenden på stan och sen så var det som sagt sista föräldrargruppen. Känns riktigt tråkigt tycker jag. Pratade om föräldrarskap och lite mer om amning. Är ju en hel vetenskap det där! Efter föräldrargruppen gick vi en sväng på stan och sen gick vi och åt och sen handlade lite. Sen innan vi gick hem gick vi förbi mamma, pappa var där för att hämta Filip dom åker till Portugal imorgon. Filip kommer nog få en toppen resa, ska ju få se idolen Ronaldo spela.

Men nu är det så skönt att vara hemma och vila ryggen! Bebis har vart så lugn hela dagen men han börjar vakna till nu. Mysigt :)

Nu ska jag fortsätta min moffar kväll här hemma ;)

PUSS

09-03-26

God morgon! Min första dag som hemmafru börjar med riktigt fint väder så himla härligt, nu får det gärna fortsätta såhär. Planerna för dagen är att jag ska till jobbet och lämna ansökan om FP till chefen och sen så är det sista föräldrargruppen. Det har gått så himla snabbt de här fyra gångerna, tycker att det känns lite tråkigt att det redan är slut. Men så är det.

Nu ska jag äta färdigt min frukost. Ha en toppen dag i solen!

PUSS

Hemmafru!

Då har man jobbat för sista gången och ska nu bara vara hemma och så kallat boa och vänta på bebis! :) Känns lite konstigt att man nu inte kommer att jobba på i alla fall ett år och lite mer! Men det känns skönt då jag nu har ont i ryggen efter att ha jobbat.

Idag innan jobbet hann vi med att åka till Lager 157 med Pirre och Maria. Var trevligt men blev lite besviken då jag inte hittade någonting att handla. Så köpte ett linne då jag ju var tvungen att köpa med mig någonting! Men Andreas hittade en riktigt snytt skjorta.

Nu så är det efterlyst gäller och sen blir det nog att kolla på fråga Olle, brukar vara roligt.

Bebist har vart så lugn nu hela kvällen när jag jobbat men nu så har han det lite livat där inne. Tänk på fredag är det bara 60 dagar kvar, eller det känns ibland som en evighet det oxå. Men man har ändå kommit en bra bit på vägen.

Ha en trevlig kväll och sov gott!

PUSS

Annanaspaj

Annanaspajen jag gjorde igår blev toppen god och här har ni receptet.

Ingredienser:

150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg
2 dl lätt crème fraiche (eller crème fraiche)
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 g krossad ananas

Gör så här
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare. Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.

Rör ihop ägget, lättcrème fraiche eller crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda i avrunnen, krossad ananas.

Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde.



Jag tycker att det är godast med lite vaniljglass till den här pajen! :) Receptet kommer från ica.se. Lycka till :)

09-03-25

God morgon! Har nyss ätit lite frukost och nu blev jag så seg så ligger bara i soffan och slappar. Har sovit helt okej inatt men vaknat några gången men somnade om ganska snabbt sen igen, men är ju bara att vänja sig med att vakna om nätterna.

Igår var en riktigt härlig kväll åt supergod annanaspaj och kollade på filmen Rallybrudar, en helt okej film man fick skratta lite i alla fall. Sen så var det ju desperate housewives igår, bara äääälskar den serien. :)

Idag jobbar jag kväll, sista dagen jag jobbar nu innan havandeskapspenningn. Ska bli så skönt att bara få dagarna som dom kommer och att rå om sig själv. Kunna ha en slappardag när jag känner att jag behöver det. Men jag måste lära mig att man kan ha vissa dagar som man inte behöver gör någontign! Jag blir så rastlös ofta när jag är ledig och måste göra någonting. Men det ska jag öva på!

Hoppas ni får en toppen dag i solen!

PUSS

Annanaspaj

Blev så galet sugen på det! Så nu blir det att gå iväg till ica och handla det som saknas här hemma och så ska vi passa på att hyra en film! Sen blir det att baka och sen moffa framför filmen!

Vecka 32

Vecka 32

Kroppen
: Man kan lätt bli anfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir anfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


Redan ny vecka igen! Riktigt härligt att man kommer allt närmare. Min lilla kille har börjat hicka en hel del nu för tiden, känns lite lustigt och man tycker nästan synd om honom ibland då det kan hålla på ett bra tag. Jag längtar så otroligt mycket efter honom just nu, vill bara att de här två månaderna bara kommer rusa förbi!

Blåsväder

Gud vad det blåser ute nu, det är ju riktigt fint men så jobbigt med dessa kalla vindar. Nu är en av två arbetsdagar avklarade, riktigt skönt. Hade det lungt på jobbet idag oxå så det var skönt tycker jag. Andreas mötte upp mig när jag slutade så gick vi och handlade lite och nu ligger jag som en soffpotatis och skriver här och Abndreas fånar med ps3. Blir nog inte att hitta på någonting speciellt idag, bara laga mat och dona lite hemma kanske.

09-03-24

God morgon! Vad härligt det är att vakna upp till en skinande sol! Hoppas ni får en toppen dag!

PUSS

05.45

Eftersom jag jobbar kväll på onsdag så blir det ikväll sista kvällen som jag ställer klockan inför jobbet! Japp imorgon är sista dagen som jag jobbar dag. Hur härligt är inte det! :) Nu är det dax för CSI, ha en trevlig kväll.

PUSS

...



Jag och magen vecka 30+6

Bädda i vagnen!

Vi har funderat lite här hemma på hur man ska bädda i vagnen. Vad vi har tänkt oss är nog att ha fårskinn i botten på liften, det ska ju tydligen vara svalkande på sommaren. Man får ju tro på det i alla fall, så får man ju ha lite koll så klart. Kudde har vi köpt till vagenen och sen borde det ju gå bra med att man bara har filt/filtar om det är kallt. Han är ju beräknad till slutet av maj och det är förhoppningsvis varmt och skönt då, så täcke borde vi ju inte behöva. Vad tror ni?

Gud vad man kommer att vara nojig!

Lite shopping!

Nu var vi hemma igen! Men vi var inte så duktigt som vi hade tänkt oss att vara, det blev bilen ut till tuna park! Dels för att min rygg strular med mig idag och sen att vi planerade att även åka till K-rauta och kolla på färgprover. På tuna park köpte jag två amningslinnen och ett par babyvantar som vi ska ha till bb om liten föds med vassa naglar. Vill ju inte att han ska riva sig själv! Sen köpte vi ett par söta byxor till liten oxå, han behöver ju inte vara orolig för att han inte kommer ha någonting att ha på sig! :) men det är ju så kul att handla, man kan ju inte låta bli när man hittar någonting. Efter tuna åkte vi och kollade färgprover men vi är inte riktigt överrens om vad vi vill ha för färg. Efter det i alla fall åkte vi till barnens hus och köpte en sängmobil, blev spöket laban han är ju så söt och så passar det då till spjälsängsskyddet!

Nu är vi i alla fall hemma, eller jag är hemma då Andreas åkte iväg och tvättade bilen. Jag ligger och vilar i soffan då jag har jätte ont i ryggen, varför ska den bråka! Men tanken är att vi ska ta en promenad och sen gå till hemköp, känner att jag ändå måste röra på mig.

09-03-23

God morgon!

Då var det måndag och ny vecka, min sista jobbvecka till och med! Riktigt härligt, tänk att nu kommer man inte jobba på i alla fall ett år, fast jag kommer nog få dagarna att gå i alla fall. Sen att man bara jobbar tisdag och onsdag den här veckan gör ingenting alls :)

Både jag och Andreas är lediga idag och vi tänkte nog ta en promenad till Tuna Park, sen blir det nog bussen hem. Kommer nog inte orka gå fram och tillbaka dit. Blir ju en ganska bra promenad i alla fall då vi bor på norr.

Men men, ni får ha en toppen dag!

PUSS

Right Round

Den här låten har satt sig på min hjärna! Jäkla MTV! haha

09-03-22

Så himla tråkigt med mer snö, trodde att våren var här. Det trodde Andreas oxå som satte på sommarfälgarna och däcken här om dagen, så får hoppas att han inte träffar på farbror polisen på vägen hem från jobbet! Men det stannar nog inte kvar så länge, eller jag hoppas att det inte gör det i alla fall.

Nu ska jag kurra ner mig i soffan och värma mina fötter som är som isbitar just nu. Har vart iväg och kollat på fotboll och det blev ganska kallt efter ett tag. Men vad gör man inte när lillebror spelar!

Vi hörs sen!

PUSS

Kväller

Då var det kväll och dax för mig att snart krypa ner i sängen. Det är ju bland det skönaste som finns när man bäddar ner sig inför natten och man bara kan slappna av. Har just nu så ont vid revbenen längst ner typ, vet inte vad det är men känner mig öm där. Blir kanske så när allt trycks ihop inne i magen!

Ikväll har vi ätit lite tacos och kollat på robinson och på jag vet vad du gjorde förra lördagen. Kul med robinson är nog jäkla tufft! Sen jag vet vad du gjorde förra lördagen var ju riktigt roligt oxå, helt galet vad man kan göra när man är hypnotiserad. Man blir lite tveksam om det är på riktigt, men jag tror att det är det. Om inte annat så vill jag tro det!



Avslutar med en bild på kattunge Max! Hur söt får man bli!


Nä nu ska jag fixa mig inför natten!

Sov gott

PUSS

09-03-20

Dagens första inlägg nu då! Blir nu då jag inte haft någon blogglust alls idag. Idag så har jag städat hela hemmet så skönt när det är rent och snyggt hemma, man mår så mycket bättre då. Sen så följde jag med lilla mormor på stan där jag köpte ett par vita mysbyxor till lilleman. Efter stan gick jag hem till mamma där vi åt lite banan som vi doppade i smält choklad, mycket gott :) Nu är jag hemma och ligger i soffan med busig bebis och väntar på att Andreas ska sluta så ska vi äta sen. Har tänt lite ljus här hemma, det är ju så mysigt med levande ljus.

 
Jag och magen idag vecka 30+3


Passar på att lägga in en bild på soffan och soffbordet, har inte visat hur det blev tillsammans. Älskar soffan den är så himla mysig, skulle kunna bo i den! :)


Hoppas ni får en härlig kväll

PUSS

Mätt & Belåten!

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv och är riktigt mätt. Nu den senaste tiden blir jag mätt så himla snabbt och så blir jag så jobbigt mätt nästan. Det har i alla fall varit en bra dag idag, Andreas och jag åt lunch på American pizza gott gott. Sen köpte jag ett par nya nike skor, äntligen ett par nya skor! :) Sen var det dax för föräldrargruppen där det pratades om andning och mycket om hur killen kan hjälpa till under förlossningen. Sen så fick vi se förlossningsfilmen, men den var inte så farlig som jag hade förväntat mig. Sen så pratades det lite om amning och sådär.  Efter föräldrargruppen så åkte Andreas snabbt till jobbet och jag gick hem en sväng till mamma och sen var det dax att laga mat och här sitter man nu! Ja det var ju en sammanfattning av min dag! Nu ska jag bara vara en liten soffpotatis resten av kvällen! :)

PUSS

09-03-19

Härligt väder idag oxå, vilket lyx! Idag är Andreas ledig tills efter föräldrargruppen idag så vi tänkte passa på att äta lunch på stan tillsammans. Sen så blir det en liten tur på stan oxå då jag vill ha nya skor :) Skulle få se en förlossningsfilm idag på föräldrargruppen idag, hjälp! ;)



Jag och magen idag vecka 30+2


 


Nä nu ska jag klå Andreas i giutar hero!

PUSS

Vilken dag!

Det är ju helt underbart ute idag solen skiner och fåglarna kvittrar :) Efter jobbet idag så kom pappa och hämtade mig och vi åkte och åt lunch. Efter lunchen åkte jag med hem till honom och la mig i en solstol på altanen som jag öppnade upp så jag låg i solen och gäste en stund. Helt underbart! Nu kom jag precis hem och känner mig helt slut så tänkte lägga mig i soffan en stund sen så tänkte jag fixa med maten tills Andreas slutar vid 18.

Hoppas ni haft en lika härlg dag och njutit av solen!

PUSS

09-03-18

God morgon! Är så galet trött idag var inte alls roligt att gå upp nu på morgonen, men det blev lite lättare när man såg en blå himel och en stor sol. Det blir så mycket lättare av allting när solen skiner tycker jag. Anledningen till att man är så trött är att jag vaknade klockan 1 och var hungrig så gick upp och åt lite flingor, men sen var det omöjligt att somna om då jag och bebis var pigga. Men han lugnade sig ganska snabbt men det hjälpte inte mig mycket. Men får vila lite efter jobbet kanske.

Hoppas ni får en toppen dag!

PUSS

Vecka 31

Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


Ryggont det har man märkt av  men man märkar att det börjar bli tyngr och tyngre. Det börjar även bli rätt drygt att jobba så det är skönt att det inte är så lång tid kvar nu. Gud vad jag ska njuta de sista 2 månaderna sen, bara hoppas att man får må bra den sista tiden.

09-03-17

God morgon! Vilket inne mys väder det är idag! Kommer nog inte kännas toppen att jobba sen om vädret fortsätter. Inatt har jag sovit sådär igen. Jag får nog äta upp att jag sov så bra förut för nu vaknar jag till några gången om natten. Måste gå på toa, eller vara vänta på mig till en bekväm ställning. Inatt tog jag en lite tunnare kudde och hade som lite stöd för magen och då när jag skulle vända mig så vaknade jag och tog med mig kudden. Sen så när jag vaknat ibland så har bebis varit vaken. Men han har ändå vart så pass lugn så jag kunnat somna om.

Idag är det 70 dagar kvar till BF och går in i ny vecka idag!

Hoppas ni får en bra dag

PUSS

Lite klokare kanske!

Informations mötet gick bra och känner att man har lite koll på läget i alla fall. Nu ska man bara fundera på hur man ska ta ut dagarna, men tror att vi är rätt säkra på hur vi ska göra. Nu ligger vi i soffan här och ska kolla på familjen annorlunda, och jag ligger och njuter av en liten buse i magen!

Imorgon jobbar jag kväll ska bli skönt eftersom jag sov så dåligt i natt. Så skönt att få sova ut imorgon ändå.

Sov gott sen!

PUSS

Kärlek




2,5 år tillsammans idag.
Vad livet kan ta underbara vändningar!

Kan inte låta bli!

Nu är jag hemma igen efter en fika på stan med pappa. Vi gick även en liten runda på stan och jag hittade en söt boddy på Åhlens, jag kan ju inte låta bli och handla när man ser någonting sött ( och nästan allting är ju så sött)! Sen köpte jag även en skiva till mig, köpte James Morrison tycker han har så behaglig röst. Jag är en av de få människor som fortfarande köper mina skivor, men om vi hade haft så man kunde ladda hem så hade man säkert gjort det. Nu ska jag slappa en liten stund innan man ska iväg igen.

09-03-16

Då var det måndag och ny vecka igen. Har jobbat idag så nu är det bara 6 arbetsdagar kvar, hoppas de snabbt rullar på. Idag så ska vi på informations möte med försäkringskassar, känna som en hel djungel med dagar hit och dagar dit. Så hoppas man förstår någonting i alla fall, tur att Andreas är med!

Det känns som att min magsäck är pytte liten just nu, bebis tar mer och mer plats det märker man. Han har blivit lite piggare nu oxå vilket är super mysigt :) Längtar!

Vilken härlig dag!

Hoppas att det är våren som är här för att stanna nu. Det är så himla härligt väder ute idag. Först åkte vi ut till Sundbyholm där vi tog oss en promenad i vårsolen riktigt härligt var det. Sen åkte vi hem och gick ner på stan där vi åt och så blev det lite handlat till lilleman.

Han har vart så himla mysig nu idag och bökat runt för fullt i magen. Sen imorse så sparkade han till Andreas när han lade örat mot magen, så roligt när dom får kontakt. Är så mysigt att se och känna när han busar runt där inne. Har haft en riktigt stark längtan efter honom nu de senaste dagarna, ibland blir det starkare. Men det är så svårt att förstå att om ca 2,5 månad så har vi vår lilla bebis här. Ska bli så spännande att se vad det är för en liten filur :)

Nu ligger jag i soffan och vilar då jag har ont i ryggen och Andreas har åkt och tvättat bilen. Ikväll ska vi äta köttfärslimpa ska bli gott. Sen så är det gossip girl och wipeout på tv. Men samtidigt som wipeout så börjar det ett program på trean som heter vårt bröllop i era händer som skulle vara kul att se då jag och Andreas fick erbjudande om att vara med i det, men att vi tackade nej. Men det går nog i repris någon gång.



Det var sooligt i Sundbyholm :)

 

Vi vågade oss ut en liten liten bit på isen :)

09-03-14

Vilken flopp melodifestivalen blev igår då! Riktigt besviken och tycker det är skit tråkigt att operalåten vann. Men men som pappa sa så är det bra för Ungern. Så här kommer det inte hejas alls på Sverige utan nu är det hela slanten för ungern! Vi hade i alla fall en jätte mysig kväll hemma igår, åt fondue och det var riktigt gott.

Vad man ska hitta på idag vet jag inte riktigt, känns som att det kommer att bli en riktig söndag i alla fall!

Hoppas ni får en toppen söndag!

PUSS

09-03-14

God morgon! Nu sitter jag vid vårt nya skrivbord och skriver :) Det blev det från IEKA och det passar perfekt här i sovrummet så jag är super nöjd. Nu ska vi bara lyckas hitta en stol till oxå, så länge får en köksstol duga. Får spara runt lite mer efter stol då vi inte vill ha någon datastol till så får se om vi hittar någon som vi tycker passar snart.

Igår var en jätte mysig dag, vi var först hos pappa och fikade. Efter det åkte vi till IKEA och strosade runt där blev lite handlat i alla fall. Vi kom i alla fall hem med skrivbordet, lakan till spjälsängen, madrasskydd till spjälsängen, lamap och lite ljus och sådär.  Sen efter IKEA åkte vi till underbara hem, jysk och em för att se om vi hittade någon stol men det gjorde vi ju inte. Sen åkte vi hem och Andreas byggde ihop skrivbordet och jag låg i sängen och tittade på då jag kände mig trötter. Sen kom Jasemin och Nille över och vi spelade buzz och giutar hero, var jätte trevligt :)

Nu idag så blir det ganska lungt har donat lite här hemma nu på morgonen och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen får vi se vad man ska hitta på.

 
Sovrummet med nya skrivbordet. Sen under snetaket till höger kommer spjälsängen att stå sen :)



 


Jag och magen igår i vecka 29+3

Hoppas ni får en härlig lördag

PUSS

09-03-13

God morgon underbara fredag! Så himla skönt att vara ledig idag. Dagens planer är att vi ska hem till pappa och fika en sväng, sen ska vi åka till IKEA och sen ikväll kommer Jasemin över :) Så kommer nog att bli en riktigt bra dag :) Just nu kollar jag på vakna med the voice men tänkte nog börja göra mig i ordning ganska snart, har inte ro att bara ligge i soffan.

Juste, idag är det fredag den 13 så vi får se hur den här dagen kommer sluta i alla fall :P Men jag har aldrig vart med om att fredag den 13 är någon otursdag eller sådär. Men lika bra att ha det i bakuhuvudet kanske ;)

Ha en bra dag

PUSS

Hallå!

Vad tråkigt det är när man skriver ett längre inlägg och sen att det bara försvinner! I alla fall så var vi på föräldrargruppen idag och där pratades det om förlossningen och om smärtlindring. Intressant att höra men ändå så vill man bara ignorera förlossningen vissa dagar. Men så klart längtar man oxå då man vet att det är då man kommer få träffa det lilla livet som man väntat på i 9 månader. :) Efter det så åkte vill till MIO och kollade på ett skrivbord som vi kollat ut men känner att vi vill se det på IKEA först. Tror att det kommer att bli det från IKEA då det kommer passa mycket bättre i sovrummet. Vi har bestämmt oss att inte köpa en ny fotölj utan kommit överens om att vi ska ha ett skrivbord där iställt. Tror det kommer att bli bra. Nu ligger vi i soffan och är mätta och belåtna vi åt färska räkor, ost & kex, rostatbröd och lite annat gott.:) Älskar färska räkor det är ju så gott. Nu ser vi på sveriges värsta bilförare lite kul ändå.

Rainbow
MIO



IKEA

Här är skrivborden som vi funderar på och tror att det kommer bli det från IKEA. Men vi får se åker dit imorgon och kollar på det.


Ni får ha en toppen kväll!

PUSS

09-03-12

God morgon! Då var det torsdag och sista arbetsdagen den här veckan för mig, sen är det bara 7 arbetsdagar kvar. Jag vet att jag tjatar om det men blir bara så när man längtar efter någonting :) Igår var jag så galet trött så somnade klockan 20 i soffan, vaknade och såg slutat på efterlyst och sen gick jag och la mig igen. Haha, sjukt vad man kan sova ibland.

Idag är det föräldrargruppen igen, ska bli kul. Men måste säga att det är lite lustig tid de satt den på igentligen, mellan 13.30-16.45 många jobbar ju! Men som tur hade jag komp som jag kunde ta så man kan gå. Tror vi skulle få se någon förlossningsfilm idag och sen skulle vi prata mer om förlossningen.

Nu ska jag göra mig klar

PUSS

Trötter

Det är vad jag är just nu. Har precis tagit mig en varm dusch och nu tänker jag lägga mig i soffan en liten stund och bara slappa. Andreas har åkt iväg med soffan och det är så himla skönt att vara av med den nu. Så nu ska vi åka till IKEA någon dag och köpa en fotölj som vi ska ha i sovrummet då vi hade den som tillhörde soffan där och nu ser det så himla tomt ut. Så har spanat ut en som jag vill ha, så vi får se om jag får igenom att få den i vit eller om vi hittar någon annan färg som vi båda vill ha. Andreas tycker inte att det är så praktiskt att ha en vit tyg fotölj då vi har en svart katt. Men vi får se hur det blir med det.

Idag när jag kom hem på lunchen så hade Andreas köpt hem smörgåstårta, gud vad gott det var. Jag har vart sugen på det ett bra tag och nu var Andreas så snäll och överraskade mig med det. Vilken kille man har! :)

Nä nu är det dax för soffan!

PUSS

09-03-11

God morgon. Då var det onsdag och bara idag och imorgon kvar att jobba den här veckan nu. Ute är det världens vinterland, känns helt fel. Igår när jag gick till jobbet såg jag de första snödropparna och man fick världens vårkänsla men sen så vaknar man upp till det här idag... Idag tänker jag inte göra någonting efter jobbet då jag var helt slut igår kväll. Skönt att ha Andreas hemma ikväll i alla fall han har jobbat så mycket så man blir tokig. Men nu är det lite lugnare med det i alla fall.

Nu ska jag fortsätta här hemma. Hoppas ni får en bra dag

PUSS

Mätt & Belåten!

Nu ligger jag här i soffan och ser på vänner, så skönt med kväll nu och bara få slappa. Åt nyss middag blev kyckling, ris och currysås gott gott. Idag har jag jobbat och sen kom Lena förbi en sväng och tog en snabb fika. Efter det gick jag ner på stan och träffade Jasemin och vi tog en fika, alltid lika trevligt :) Det var lite om mig dag. Hoppas ni får en toppen kväll

PUSS

Äntligen

Gud vad härligt! Nu är vår soffa såld så imorgon blir vi av med den! Det är ju så tråkigt som vi har det nu då vi har vår nya + då den gamla soffan står. Ser så rörigt ut på en gång! Men imorgon då blir vi av med det :)

Nu ska jag ta mig ett varmt bad :)

PUSS

vecka 30

vecka 30

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.



Äntligen ny vecka, härligt. Kan inte fatta att det redan har gått så lång tid. Helt otroligt :)

09-03-10

God morgon! Sitter här och trycker i mig lite frukost innan man ska till jobbet. Slutar 14 så det är en lagom dag tycker jag. Igår jobbade jag kväll men innan jobbet åkte vi till babyproffsen och handlade lite :) Blev bla skötväska, kudde till både vagn och säng, skötunderlägg och ett örngott till vagnkudden. Tycker att det är så roligt att handla till liten, finns ju så himla mycket fint. :) Har var vaken riktigt mycket igår, oftast är han lugn på dagarna och när man rör på sig. Men inte igår inte då var det kullerbyttor, knuffar, sparkar var en riktigt liten buse så mysigt så :)

Nu ska jag fortsätta här hemma. Hoppas ni får en fin dag

PUSS

09-03-09

God Morgon! Då var det måndag och ny vecka, så härligt. Har inga planer för veckan förutom att jag jobbar måndag till torsdag. Men nått skoj ska det förhoppningsvis dyka upp. Idag blir det bara att ta det lungt hemma innan man ska iväg och jobba kväll. Tycker att det är så tråkigt att jobba kväll. Men man ska inte klaga för mycket då jag nu bara har 11 arbetsdagar kvar och sen bara kan njuta av våren! :)

Igår kollade vi på wipeout på kanal 5, riktigt roligt tycker jag att det var. Skadeglad som man kan vara ibland ;) Det ser ju ut att göra riktigt ont ibland, sen var Felix Herngren riktigt rolig som komentator.

Nu ska jag äta lite frukost. Hoppas ni får en toppen vecka!

PUSS

Dagen

Fikat idag var jätte trevligt, alltid kul och spännande att träffa nytt folk. Så kul att höra hur andra mår och har det och har haft det under graviditeten. Jag är ju ganska ensam om det då jag inte har några vänner alls som har eller planerar barn. Så det känns kul att träffa lite nytt folk som oxå ska ha barn ungefär samtidigt. 

Nu har jag vart duktigt och bakat en rulltårta här hemma. Andreas pappa och farmor kommer och ska fika så vi får hoppas att den blev god. Den ser fin ut i alla fall :)

Hoppas ni får en härlig kväll så får vi hoppas att vädret är lite roligare imorgon, nu är det så ruskigt ute...

PUSS 

09-03-08

God morgon! Här är man uppe med tuppen som vanligt! Igår kväll såg vi som sagt på melodifestivalen och tycker inte att det var någe vidare bra alls, kan inte med Carolin af Ugglas så förstå inte hur hon kunde gå vidare. Men men. Efter det spelade vi giutar hero riktigt roligt är det och jag var lite bättre än Andreas vilket kändes bra ;) Men tror nog han satt och övade upp sig här hemma efter att jag gick och la mig. Vilka fånar vi kommer bli de här veckorna när vi har playstation3 här hemma.

Vad har då söndag att bjuda på för skoj? Jo ska i alla fall fika med ett gäng tjejer som oxå är gravida, ska bli roligt och så klart spännande då det är första gången vi träffas. Sen ikväll skulle Andreas pappa och farmor komma över på en fika, men annars blir det nog en lugn dag.

Hoppas ni får en härlig söndag

PUSS

Tacos och melodifestivalen

Hallå på er! Just nu håller jag på att laga lite mat, blir tacos här hemma ikväll. Ikväll blir det soffmys med melodifestivalen och sen så var Mikaela och Pontus så snälla och lät oss låna deras PS3 medans de har det bra i Thailand. Så efter melodifestivalen ska vi spela lite giutar hero :)

Dagen har jag spenderat med mamma, mormor och Emma. Vi var i stallet och kollade när Emma red och sen pkte vi till plantagen och sen och handlade mat. När Andreas slutade jobbet hämtade han mig och vi åkte ut till hans mamma. Av henne fick jag ett vitt mamma linne, alltid bra så det tackar vi så mycket för :)

Nu ska jag fortsätta här hemma så jag hinner klart med maten innan melodifestivalen. Hoppas ni får en underbar kväll

PUSS

Missa inte!

Idag kan ni läsa om min pappa i Eskilstuna kuriren!

http://www.ekuriren.se/link.php?id=814603

09-03-07

God morgon på er! Jag har sovit så himla skönt inatt så känner mig riktigt utvilad idag. Härligt :) Igår kom Nille över och vi såg på filmen Max Payne, den var inge vidare så ingen jag rekomenderar. Men sen så tycker jag inte om den typ av film i alla fall så. Efter filmen visade dom Big Brother på tv 400 från 2003 året då Rosing var med. Haha, riktigt roligt att kolla på och vad man kom ihåg! Haha, vilken liten fjortis man var :P

Idag vet jag inte vad jag ska gör som vanligt. Blir kanske att åka till stallet med mamma och Emma, men vi får se.

Hoppas ni får en toppen lördag i alla fall

PUSS

Vilken dag!

Det har gått i ett idag. Jobbade till två gick då hem och städade undan lite. Hande tänkt göra det imorgon men så kommer Nille över ikväll och jag hatar att ha folk över när jag inte tycker att det är rent och snyggt. Men har haft ruskig foglossning hela dagen idag så det tog emot att städa, men man försöker att ignorera det :P Sen gick jag över till mamma och vi åkte sen och handlade. Nu kom jag precis hem och nu blir det bara att slappa resten av kvällen. Andreas slutar 20.15 och då får han handla med sig middag hem och sen skulle Nille komma över ikväll. Men jag kommer nog somna ganska tidigt!

Bebis har hållt sig lugn hela dagen så vi får se om han tar igen det ikväll. :)

Hoppas ni får en toppen kväll

PUSS

09-03-06

God morgon! Härligt med fredag idag även om det rätt tråkigt ut ute. Jag sitter och trycker i mig lite frukost, går trögt idag... Men som tur är så är man uppe i tid och behöver inte stressa. Ska jobba till två sen är det helg :) Det närmar sig havandeskapspenningen, när den här dagen är klar är det bara 11 arbetsdagar kvar! :)

Nu ska jag fortsätta med frukosten. Ha en toppen fredag

PUSS

Sommar gott!

Nu ska jag äta färska jordgubbar med mjölk! Gott Gott :)

Dagen

Nu sitter jag och ser på tv, vi har haft fullt upp hela dagen så skönt att slappa en stund i soffan. Vi var först nere på stan ern stund och Andreas klippte sig. Sen åkte vi ut till tuna park och åt lunch där och sen var det bara att åka hem och lämna bilen så gick vi ner till mvc där första föräldrarträffen var. Det var intressant och barnmorskan verkar vara bra. Blev mycket prat om kroppen och förlossningen, är intressant att höra men så svårt att förstå att man själv ska gå igenom det! Det kommer nog bli bra det där :)

Nu ska vi snart äta och sen blir det att slappa i soffan hela kvällen :)

PUSS

09-03-05

God morgon. Vilket tråkigt väder man vaknade upp till idag då! Jag har sovit riktigt gott inatt även om jag vaknat till ett par gånger, sen så hoppade max upp och var så kelig på morgonen. Så vi hade en liten mysstund innan vi gick upp. Nu ska jag ta och äta lite frukost och se om det fnns någonting att se på tv annars blir det nog ett sex and the city avsnitt. Vad vi ska hitta på idag får vi se, vi har i alla fall familjegruppen som vi ska på annars är dagen oplanderad.



En tröttis max!


Nu ska jag äta lite frukost. Ha en toppen dag

PUSS

Filmkväll

Pust! Äntligen hemma efter att ha jobbat kväll. Men det har gått bra, det rullar ju på. Nu ska vi mysa i soffan och se på filmen Patrik 1,5. Tror att den kan vara kul. Sen så blir det att sova. Imorgon är vi båda lediga, riktigt lyxigt att få en heldag tillsammans. Var ett tag sen. Så ska vi börja föräldrargruppen imorgon oxå ska bli kul.

Sov gott

PUSS

09-03-04

God morgon. Ligger i soffan och slappar lite efter frukosten och kollar på vakana med the voice. Idag jobbar jag kväll så innan det så blir det att bara ta det lungt här hemma.

Igår kväll innana jag skulle sova så läste jag lite i boken föda barn av Katerina Janouch, hon skriver riktigt bra och roligt tycker jag. I alla fall så skriver hon lite om tiden efter förlossningen och om sömn mm. Där i alla fall så berättar hon att när man ammar så är sömnen mer effektiv. Så 5 timmars sömn som ammande är lika effektiv som 8 timmars sömn, är så häftigt hur kroppen fixar och ställer in sig till allt. Man blir så imponerad.

Nu ska jag fortsätta mitt slappande ;) Hoppas ni får en toppen onsdag.

PUSS

God natt

Hallå på er! Nu ska jag snart krypa ner i sängen, känner mig ganska slut. Hade super trevligt nere på stan med Karin och Jasemin :) Köpte en ny vas från Åhlens och så köpte jag rosa tulpaner. Älskar att ha tulpaner på köksbordet ser så fint ut. :) Nu på kvällen har jag kollat på desperate housewives och det är ju så bra och spännande. Riktigt kul att det börjat igen. Hoppas på att man får sova gott och att ryggen är bättre imorgon, vara bara tur att jag var ledig idag då jag hade så ont i ryggen. Så håller tummarna för att man vaknar upp till skinande sol och inge ryggont imorgon :)

Sov Gott

PUSS

Underbart med tisdag!

Riktigt härligt att Desperate Housewives börjar ikväll :)

MVC

Hallå! Allt gick bra på MVC men jag hade för lågt järnvärde så nu blir det att äta järntabletter. Så får vi se om man kanske blir lite piggare. Hon mätte även magen (symfys-fundusmåttet) och det följer sin kurva vilket är bra, strax under medel. Lilleman blev så sur där inne när hon kände på magen. Så när hon sen skulle lyssna på hjärtat så var det hela havet stormar i magen och man såg på hela magen hur han röjde omkring där inne :) Han visar vad han tycker är okej och inte! haha. Hans hjärta dunkade på i 145 men så var han ju lite upprörd oxå. Men han brukar hålla sig där omkring.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på något sex and the city avsnitt tänkte jag, har har så jobbig foglossning idag så det blir mycket vila. Ska ner på stan sen men hinner ju vila ett bra tag innan det. Ha de bra så länge

PUSS

Vecka 29

Vecka 29

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.


Yes idag går jag in i en ny vecka! Lovely. Älskar tisdagar då jag går in i en ny vecka, för då vet man att man är ett steg närmare :) Nu måste jag göra mig klar här hemma.

PUSS

09-02-03

God morgon! Jag sitter och äter lite frukost nu innan vi ska iväg. Vi ska vara på MVC klockan 8.30. Ska bli kul att se hur mycket magen vuxit sen sist. Sen i eftermiddag så ska jag fika med Jasemin och Karin, blir kul. Var ett tag sen vi sågs alla tre. Annars tror jag inte att det kommer hända så mycket annat idag. Men ni får i alla fall ha en toppen dag!

PUSS

God Natt

Nu är det snart dax för mig att sova. Efter att vi vart och handlat så åkte vi hem till Andreas mamma och åt där. Var trevligt, var så länge sen jag träffade dom. Har jobbat och haft mig när dom kommit och hälsat på. Så tyckte det var på tiden att de fick se lilla magen. :) Spelade lite buzz innan vi skulle åka hem och jag vann båda gångerna, stolt!

Jag fick även ett tipst av Andreas mamma som jag ska prova. Jag vaknar på nätterna av att jag får kramp/sendrag i vaderna och det gör så fruktansvärt ont. Det gör ondare än "vanlig" sendrag som jag haft innan jag blev gravit. Så nu berättade hon att hon haft så när hon var gravid och att hon då ställt sig upp, så det ska jag prova inatt om jag vaknar av det. Får hoppas att det hjälper. Sen har vi öppnat fönstret i sovrummet så det ska bli lite svalare men ska stänga det nu innan jag lägger mig. För jag vaknar flera gånger varje natt och jag är så himla varm då. Så det är ju lite jobbigt så får hoppas att det blir lite bättre och att jag inte behöver vakna så många ggr.

Imorgon är jag ju ledig men blir ingen sovmorgon för det då vi ska vara på MVC klockan 8.30. Men lika bra att gå tidigt så Andreas kan följa med oxå. den här gången har jag skrivit ner några frågor oxå, så att jag ska komma ihåg dom den här gången :) Nu ska jag sluta tråka ut er.

Sov gott

PUSS

Hemma igen

Nu har jag varit hemma en liten stund, skönt att pusta ut lite. Ska snart ta tag i att skriva en inköpslist så man har någonting att gå efter, men jag är mycket mycket duktigt på att hitta en massa andra saker som vi "behöver" när man är och handlar. :)

Det har gått bra att jobba idag men jag har så ont i ryggen så får kanske ta ett bad sen när vi kommer hem sen. Nu är det bara 14 arbetsdagar kvar! Underbart :)

PUSS

09-02-02

God morgon på er! Jag sitter och äter lite frukost nu innan jag ska gå till jobbet. Har sovit riktigt oroligt inatt oxå, skönt att vara ledig imorgon. Men jag känner mig på bra humör även om jag ska jobba, sovit dåligt och att ryggen gör ont. Jag jobbar till 14.30 idag och då ska jag gå hem och vänta på att Andreas ska sluta. Han slutar vid 16 för en gång skull så då ska vi åka och storhandla. Så det blir nog toppen.
Idag åker Andreas syster och hennes pojkvän till Thailand i 1 månad! Vad då underbart. Men skulle inte byta bort att vara hemma och vara rund och go mot en resa, aldrig. :) Även om man gärna skulle vilja ha lite sol och värme. Men nu är våren snart här.

Hoppas ni får en toppen start på nya veckan!

PUSS

Veckan som kommer.

Nu är jag hemma efter att ha jobbat kväll. Är helt slut i ryggen idag, den har bråkat med mig hela dagen. Tog en alvedon men hjälpte inte mycket. :( Nu ligger vi i soffan och ser på beck och jag ska värma min vetekudde och bara slappa tills det är dax för att sova.

Sen är det dax för ny vecka igen. På tisdag ska vi till MVC igen, tycker att tiden mellan dessa besök har gått riktigt snabbt. Ska bli spännande att se hur mycket magen vuxit sen sist. Sen på torsdag så börjar föräldrargruppen, ska bli spännande och se vad det är. Kul att träffa lite nytt folk som oxå ska ha barn. Får hoppas att man hittar någon nu vän som man kan ta barnvagnspromenader med sen :) Sen på söndag ska jag och fika med några som oxå ska ha barn i maj. Spännande och kul att träffa nytt folk.  Så det är ju lite man har att se fram emot den här veckan i alla fall. :)

Hoppas ni sover gott sen

PUSS

Laban!



Det här super fina spjälsängsskyddet fick vi av mamma idag.
Pusspusspuss på henne :)

090301

God morgon! Är det inte härligt när man vaknar och man ser att solen skiner och hör fåglarna kvittra. Då känns det som vår, men sen går man upp och ser att det är 11 minus ute! Riktigt kallt. Inatt har jag sovit jätte oroligt hela natten, jobbigt med dessa nätter. Skönt att man jobbar kväll så man kan ta det lungt nu på morgonen.

Igår kväll var mysigt vi åt super god mat måste jag få säga själv. :) Så såg vi på melodifestivalen, det var bra att Agnes gick vidare men jag tyckte "piloterna" som kom till andra chansen var bra oxå. Det var ett fånigt uppträdande men låten var bra tycker jag.

Gud vad härligt att det är 1 mars! Det går så ruskigt fort tiden. Nu har jag bara den här månaden ut att jobba, eller det är inte hela månaden heller. Räknade ut att det är 15 arbetsdagar kvar. Så nu börjar man räkna ner :) Det ska bli skönt att vara hemma sen, man börjar känna i kroppen mer och mer att man är gravid. Men det är ju så värt det hela tiden, varje gång man är trött eller har ont så känner man hans små sparkar och man bara skiner upp. Det är så häftigt att vänta ett litet barn.

Nu ska jag äta lite frukost! Ha en toppen söndag

PUSS
RSS 2.0