Ska på modevisning ;)

Vad härligt det är med fredag idag :) Men det är väldigt ruskigt ute. Men men. Har gått min andra intro dag idag, gick bra men vet inte rikigt om jag vill fortsätta. Personalen är super trevlig, men jag trivs mycket bättra på hemvården då. Men ska fundera under helgen nu om hur jag ska göra.

Ikväll ska vi till Raw min älskade lille bror ska gå modevisning där. Ska bli rikgtigt roligt, han är ju så stilig :)

Ha en bra kväll

PUSS PUSS PUSS

Sliten!

Efter en lång dag med intro på eskilshem. Gud vad mycket det är man ska lära sig såhär i början, är riktigt jobbigt. Så är ruskigt trött just nu. Ska äta sen blir det en lång varm dusch och sen slappa framför tvn. Men vet inte riktigt hur jag känner med eskilshem, just nu. Men jag ska gå imorgon och sen så ska jag fundera under helgen om hur jag känner med allt. Jag kommer nog fram till ett bra beslut skulle jag tro :)

Nä nu tycker jag att andreas ska komma hem så vi kan äta, hoppas han kör fort hem från volvo! :P

Ha det bra

PUSS

Onsdag

Hej på er! Vilket fint väder det är ute, men blir på så bra humör tycker jag.

Nu ska jag fixa lite här hemma, och sen blir det att göra sig i ordning. Ska hjälpa mamma idag, hon måste skriva någonting på datan, och hon är typ sämst på data så då får jag hjälpa till. Sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på idag, blir nog ganska lungt i alla fall..

Igår var vi på ikea, igen! Vi är där hela tiden känns det som, men i alla fall. Nu köpte vi en bokhylla som vi har i lilla sovrummet, super bra blev det. Skönt att man börjar få lite ordning där oxå.

Nä nu ska jag ta tag i lägenheten. Ha de bra

PUSS PUSS

Måndag

Hej på er!

Har jobbat idag, skönt att göra någonting. Men det var en riktigt jobbig dag tycker jag, stressigt och sen hade jag besöken längst bort hela tiden så var det världens motvind. Så nu är jag helt slut! Ska jobba imorgon oxå, men har lite lättare imorgon så det är ju skönt.

Vad ska man hitta på nu då, blir nog att lata mig en stund. Sen får vi se vad man hittar på när Andreas kommer hem.

Ha de bra

PUSS

Trötter

Är riktigt trött just nu, så ska snart börja med maten så man kommer igång lite. Var i stallet med Emma, mamma, mormor och Christer. Emma var så duktig, och hon ser så himla söt ut när hon rider, ser riktigt stolt ut.
Efter stallet åkte vi och handlade lite och nu så ska jag laga lite kalops. Riktigt gott ska det bli, var längesen man åt det nu.

Ikväll är det ensam mamma söker, finns det något med man kan se på ikväll? Nått kommer det nog. Men blir nog tidigt i säng ikväll, ska jobba imorgon oxå. Ska bli skönt, och kul att få träffa alla söta små tanter. Ska även ringa och boka in intro dagar på Eskilshem imorgon. Kommer att försöka att få dem till nästa vecka, annars får jag jobba 6 dagar den här veckan. Känner att jag vill dela upp det lite, så man inte jobbar ihjäl sig en vecka och andra jobbar man ingenting. Men det löser sig nog. Nu ska jag ställa mig framför spisen..

PUSS

Vintertid!

Japp, nu är det vintertid och jag längtar så himla mycket till julen. Äslakr jul.

Idag ska jag  nog förla med mamma  och Emma till stallet, Emma brukar rida kvartsridning på söndagarna. Det är så kul att titta, hon är så himla duktig och modig tycker jag. Nästa år ska hon få börja på ridskola, hon är lite för liten ännu. Men riktigt duktig och modig. Sen så vet jag inte vad som händer. Blir nog ganska lungt det är ju söndag och super trisst väder. Men men.

Hoppas ni får en bra söndag

PUSS

Ikea

Har vart på ikea kom hem för någon timma sen. Vi köpte några kaffe/te muggar som var lite större än dom vi redan har. Sen köpte vi 4 röda värmeljusbehållare eller vad man ska säga, mysigt till jul. Men bokhyllan som vi skulle köpa var slut, så vi får åka dit nästa helg och hoppas att dom finns då. Men det var skönt att komma bort lite i alla fall...

Vi hade tänkt gå på bio ikväll, men det var ingenting att se. Så blir nog att hyra en film.

Hoppas ni får en härlig kväll

PUSS

Dagens planer

Blir att åka till ikea, ska köpa en typ av bokhylla som vi ska ha i lillasovrummet. Kommer nog att bli bra!

Så vi hörs sen

PUSS

God morgon lördag!

Har sovit jätte oroligt inatt, vet inte varför. Men men. Igår var vi hemma hos mikaela och pontus och åt tacos och såg på idol. Mycket trevligt, men det var synd att loulou (eller hur hon nu stavar) åkte ut tycker jag. Men men..

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, får se vad andreas säger när han kommer upp..

Men ni får i alla fall ha en bra dag

PUSS

Vem åker ut ikväll

Kom nyss hem från eskilshem, har skrivit på kontrakt och sådär. Känns bra än så länge, sen så ska jag ringa på måndag och boka dagar för intro. Vi får se hur det känns, hoppas att det är bra. Men kommer nog bli en förändring från mitt andra jobb.

Ni får ha en trevlig fredag.

Hoppas att Robbin B åker ut ikväll på idol.

PUSS

Varsel

Vilken grå fredag man vaknade upp till idag. Men vi får hoppas att det blir en bra fredag i alla fall, och det tror jag att det kommer att bli. Ska till Eskilshem och skriva på kontrakt och bestämma introdagar, så det känns bra i alla fall. Sen ikväll ska vi över till Mikaela och Pontus och äta och se på idol. Så det bir kul.

Igår så fick vi beskedet att volvo varslar 200 anställda, så min kära andreas kommer att få sluta. :( Mycket mycket tråkigt, men vi får hoppas att det kommer att fixa sig, han kommer i alla fall att få jobba kvar till i slutet av mars.

Vi får tänka i alla fall att vi hade tur som sålde lägenheten innan allt detta, och att vi nu inte har några lån. Det hade ju inte vart så roligt i det här läget. Men som jag sa till Andreas så har han nu chansen att göra någonting annat. Jag tror att han skulle passa jätte bra med att jobba i en klädaffär eller någonting.

Vi får se det blir nog bra i slutändan i alla fall. Och vi har ju i alla fall någonting att se fram emot.

Hoppas ni får en bra dag

PUSS

...

Livet har bra lustiga vändningar ibland...

Torsdag

Hej på er alla glada solstrålar. Härligt det är när man öppnar ögonen på morgonen och ser en stor sol. Älskar soliga höstdagar. Nyss så hade jag en Karro på ett snabbt men trevligt besök. Hon skulle till våran avgudade frisör här neranför, men hon var lite tidig så hon kom upp en liten stund. Vi måste ta den där idol kvällen någon gång oxå, skulle vara kul.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, vad som händer idag vet jag inte alls. Får se vad man ska hitta på, blir i alla fall att se på sex and the city filmen ikväll :)

Ha det bra så hörs vi

PUSS

Det värsta

Jag har vart med om nästan, japp. Den där rekryteringsmässan var skit jobbig att gå på. Massor och då menar jag massor med folk som armbågar sig fram. Inga företag som man riktigt ville lämna ansökan till heller. Jag lämnade en i alla fall, sen så sprang jag ut ;) Nej så det var ingen hitt för mig.

Nu ska jag och älskling äta han har lagat lasange, gud så gott det ska bli. Han är så duktig på att laga mat :) Vilken tur man har som har en kille som kan laga mat :)

Nu så har jag även Sex and the City the movie hemma :) Underbart. Så det blir det att se på imorgon, idag är det lite och se men på torsdagarna tycker jag att det inte är något skoj att se på!

Ha en trevlig kväll

PUSS

Onsdags sol

Gud vad fint väder det är ute, men jag gissar på att det är kallt!
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen förbereda mig för rekryteringsmässan. Är mycket nöjd med mitt personliga brev och med mitt cv. Så får hoppas att det är någon firma som blir intresserad. Men det är ju så svårt att slita sig loss från vården. Men jag trivs ju med det men man känner att man vill prova på någonting nytt.

På fredag i alla fall ska jag till Eskilshem och skriva kontrakt och bestämma intro dagar, känns bra. Jobbar för lite just nu, man blir så lat och deppig av att bara sitta hemma hela dagarna. Alla mina vänner pluggar eller jobbar så man kan ju inte hitta på någonting om dagarna riktigt. Men men.

Nu blir det dusch och sen försöka bestämma mig om vad man ska ha på sig. Jag vet inte men varje dag då man ska klä sig så tycker man aldrig att man har några kläder att ha på sig. Varför har man alltid detta problem när man igentligen har massor med kläder och man köper kläder regelbundet. Ibland förstår jag mig inte på mig själv, fast jag tror då inte att jag är den ända som känner så ! :P

Jaja nu ska jag sluta att tråka ut er.

Hoppas ni får en bra dag

PUSS

Tisdag

God morgon!

Fråga mig inte varför jag är upp nu! Vaknade redan 06.15... Kan inte sova längre vaknar jätte tidigt varje dag. Men det är ganska skönt igentligen. Idag så tänkte jag springa ner till min frisör och se om han har någon tid, vill göra slingor igen. Sen måste jag skriva ut massor med arbetsansökningar för imorgon ska jag på rekryteringsmässa som är här i stan. Så får hålla tummarna att det kommer att gå bra.

En kul sak jag kan berätta är att jag ska börja jobba som vikarie på Eskilshem, känns bra att ha någon mer ställe. Så ska dit på fredag och skriva på kontrakt eller vad man ska säga, så ska vi även bestämma intro dagar. Spännande!


Längtar till Jul!

Tillbaka

Nu har vi internet igen, vilken lättnad. Man känner sig ganska handikappad utan det, man har inte koll på någonting.

Vi trivs i alla fall jätta bra i lägenheten, bara två saker vi vill fixa och det är en fondvägg i sovrummet och sen vill vi ha en i vardagsrummet. Så det kommer nog att bli bra. Kommer att lägga in några bilder i veckan på lägenheten tror jag, måste bara ta några först.

Men nu ska jag umgås med min älskade Andreas som är så himla underbar och stöttande!
ÄLSKAR DIG

Hoppas ni får en trevlig söndag!
RSS 2.0