Hemma

Äntligen hemma! Har vart i stallet med mamma, emma och mormor, emma älskar att rida hon är så söt. :) Sen åkte vi till gamla stan och gick på julmarknaden där men det var inge bra alls i år tycker jag. Nu kom jag nyss hem har vart och handlat lite oxå och ikväll blir det att moffa tacos! :)

Hörs sen
PUSS

2008-11-30

God morgon! Första advent idag och det regnar inte så stämningsfullt kanske, men mysigt att få tänta första ljuset idag i alla fall. :) har fått upp allt julpynt nu och det är så mysigt här hemma, sen är det bara granen som ska upp!

Igår var jätte mysigt. Så härligt att komma bort från stan även om det bara är för några timmar. Men först var vi och åt på Jensesns Böthaus eller vad det nu hette, fanns nästan bara kötträtter att beställa men det viste vi innan. Var lite steakhouse stil typ. Först var allting super bra och maten var galet god, men sen när det kom mer och mer folk så glömde dom bort oss. Vi ville ha efterätt men det var bara att glömma när man fick vänta 20 min nästan för att få menyn för det! Sen när andreas bad om menyn igen så tog det en kvart innan andreas reste sig upp och bad om notan! Dåligt, så sa hon förlåt och att hon inte såg oss. En mycket dålig ursäkt enligt mig! Så det var lite tråkigt att det slutade sådär. MEn men

Sen gick vi i alla fall på bio och den var ju super kul :) Älskar pingvinerna och kungen! haha super roliga. Men sen så hade jag så ont i ryggen och sådär igår och det blev jätte jobbigt att sitta trängt i de där stolarna. Tur att jag hade en ytterplats i alla fall.

Men även om jag bara klaga känns det som, så hade vi det jätte mysigt och härligt.

Idag vet jag inte vad man ska hitta på, vill i alla fall gå till gamla stan och se om de har någon julmarknad idag. Skulle vara kul om det bara slutade att regna. Sen så ska jag snart se till så att andreas kommer upp så vi kan äta lite advents frukost ihop! Sen så vet jag inte vad man ska hitta på! Men ni får ha en toppen dag

PUSS

Äventyr

Japp, nu ska vi iväg på äventyr! Ska till västerås, vi har bokat bord på en restaurang där som vi först ska till och sen så ska vi på bio. Blir å se Madagascar 2 på engelska. Mysigt att åka iväg över kvällen nu, man får passa på att göra lite små utflykter innan plutten kommer. Så nu ska jag fixa mig färdigt.

Ha en trevlig kväll

PUSS

Bilder


Lägger in en bild på mig(mongo) och min stora lillebror! :)


Sen en när han gick modevisningen.
Den enda jag kunde ta med min ap dåliga kamera innan
den la av!

Kul i alla fall den 10 tror jag att det var så ska han gå modevisning igen. Den här gången skulle det vara på centro, centro skulle ha någonting för röda korset och han ska då ha kläder från EGO om jag fattat allting rätt. Lite reklam måste man ju göra när lillabror ska gå! :)

Julmys

Nu har jag hunnit julpyssla lite här hemma, älskar julen! Så har längtat tills man kan ta fram allt fina julsaker. Är så mysigt, man blir så glad av det tycker jag. Har i alla fall fått upp dom nya julgardinerna i köket, blev mycket bra tycker jag. Sen ny duk inte för att den är så julig men den är ny! Sen ett par röda värmeljushållare som står på bordet. Sen tänkte jag fixa upp julstjärnan med fattade inte hur jag skulle få ihop den, så väntar på att andreas ska vakna. Sen så ska vi ner i källaren och hämta upp allt annat. Mys mys. :) haha, men nu tycker jag att han får gå upp är så tråkigt att smyga omkring här i lägenheten!

Sen måste jag ner på stan idag och köpta förlägningssladdar! Vi har så dåligt med uttag här så behöver i alla fall 3 tror jag! Varför gör dom inte sladdarna längre på stjärnor och ljusstakar! jaja.

2008-11-29

God morgon! Här är man uppe för tidigt som vanligt, men vaknade ingenting under natten så det var ju skönt i alla fall. Sitte och äter lite frukost och kollar runt bland lite bloggar.
Igår kväll var jätte trevligt med IDOL där rätt person åkte ut! Jag håller tummarna för att Kevin vinner han är så galet duktig, så fort han börjar prata eller sjunga så sitter man bara och ler! Haha.

Idag ska vi ta fram alla julstjärnor och sådär, mysigt. Sen så är det julmarknad i gamla stan, så det vill jag nog gå på. Så tråkigt att snön har smält bort skulle vara så mysigt om den låg kvar.

Tycker att det är så skönt att dagarna gå ganska fort ändå, man vill bara att veckorna ska rulla på!

Ha en bra dag

PUSS

Maat

God kväller!

Väntar just nu på att Mikaela och Pontus ska komma med maat! Är inte så jätte hungrig men ska nog lyckas klämma ner lite pizza :) Ska bli ruskigt gott i alla fall. En sak som jag stör mig på är jag bara kan äta typ hälften av vad jag kunde innan, sen blir jag proppmätt på en gång. Så man är hungrig mycket oftare nu.

Sen är det idol och jag hoppas att Johan åker ut ikväll, han är inte värd att vara med blend topp tre. Jaja, hoppas ni får en härlig kväll.

PUSS

Här bor vi!

Lovade förut att jag skulle lägga ut lite bilder på nya lägenheten och här kommer dom!

Hall
  

Lilla toan
 

Stora toan
 

Vardagsrummet
   
 

Köket
   
 

Sovrummet
 


Lilla sovrummet
 


Så här bor vi :) Vi är i alla fall mycket nöjda med lägenheten med hyresvärden är sämst, flytta aldrig till en lägenhet som MB fastigeheter har!




2008-11-28

God morgon! Sitter som vanligt här och äter lite frukost. Inatt när jag vaknade till kom jag på en sak! Jo jag är ju trött heeela tiden, okej det hör till när man är gravid. Men överallt man läser så står det att de ska gå över efter v12 och de har det då inte gjort för mig. Men då slog det mig att det kanske kan vara brist på järn, kan man inte bli trött då? Jag tror det! För man har typ 20% mer blod som pumpar i kroppen nu och då kunde man tydligen få brist på järn. Så ska i alla fall köpa mig järntillskott idag och prova, det kan ju hjälpa. Hoppas på det i alla fall.

Sen ska jag försöka ta tag i att städa toaletterna, sen ikväll så kommer Mikaela och Pontus över en sväng och ser på idol med oss. :)

Men ni får ha en härlig fredag

PUSS

Present

Världens bästa älsking kom hem med en present till mig, en super fin och mysig cardigan. :) pusspusspuss till dig Andreas:) Man behöver få en liten present ibland det piggar upp :)

2008-11-27

Tråkigt att komma upp på morgonen och se att nästan all snö har smält bort :( Tyckte det var så mysigt med snö och det är ju första advent på söndag, hoppas att det kommer ny snö :) Har nyss ätit lite frukost och tänkte hoppa in i duschen nu. Emma var ledig från dagis idag så ska över dit en sväng, sen ska jag ringa arbetsförmedlingen och säga tack å hej! Skönt att inte behöva gå dit någe mer.

Ska hämta upp all julbelysning idag oxå se så att allting fungerar som det ska, mysigt det ska bli med advent.

Hoppas ni får en bra dag

PUSS

IKEA igen

Japp, nu har vi vart på ikea igen handlade en tavellist, tavla, spottar, ljus och lite sådär. Blev super bra i sovrummet med de nya tapeterna, mycket nöjd :) Nu ser jag på vänner och är helt över mätt, andreas håller på att sätta upp tavellisten oxå sådär. Börjar bli grymt fint och mysigt här hemma. :)

Ha en härlig kväll

PUSS

Kallt

Nu har jag skrivit på mitt anställningsbevis och fått mitt schema. Schemat ser helt okej ut kanske lite många kvällar. Men men. Blir i alla fall leding julafton och juldagen sen tog jag semester den 23 dec för då ska vi på ultraljud :) Spännande, inte allt för lång tid kvar ändå.

Nu är de här och tapetserar oxå, skönt att få det gjort. Men nu mätte dom graderna här hemma och det var 16.5 plus, och det är då inte mycket alls. As kallt snarare! Konstigt att man fryser hela tiden här hemma...

Igår va vi ju på tuna park oxå och jag hittade 2 par byxor så det känns bra. Fina var dom oxå :) haha.

PUSS

2008-11-26

God morgon på er! Jutter just nu och väntar på att mitt ägg ska koka klart. Sen efter efrukost tänkte jag göra mig i ordning, ska ner och skriva på anställningsbevis och få mitt schema. Hoppas de fick ihop ett bra schema åt mej nu oxå. Sen vid två tiden kommer en och tapetserar väggen, skönt att kunna flytta tillbaka sängen sen!

Igår var jag så galet trött så somnade vid 20.00 i soffan, gick bara upp och åt lite och sen och la mig. Så jag missade ju mina favorit hemmafruar igår :( igen! Blir så trött på tröttheten, skulle inte den gå över nu!!! jag är säkert en som kommer få ha den hela tiden! :P

Hoppas ni får en bra dag

Ska hålla tummarna för att snön inte smälter bort nu oxå, vill inte det!

PUSS

Vecka 15

Vecka 15

Bebis - Stor som ett äpple. Vikten har fördubblats sedan förra veckan, nu väger bebisen 50 g och är 9 till 10 cm mellan stjärt och huvud. Bebisen samlar på sig kalcium och skelettet blir hårdare och hårdare. Bebisen kan suga på tummen och är i princip färdigformad. Blodsystem, hjärta, ögon, öron, armar och ben finns nu klara i miniformat inför framtiden.


Du
- Det börjar synas på en del att de är gravida. Eftersom bebisen tar kalcium från dig behöver du få dig lite extra, finns bla i mjölkprodukter. En del kvinnor känner svartsjuka, drömmer mardrömmar och är otrygga.



Som många kanske redan vet eller har listat ut så ska jag och Andreas få en liten bebis, den är beräknad att komma till världen 2009-05-26 :)

Tänkte dela med mig om vad som händer varje vecka med mig och bebis, är ganska otroligt att det händer så mycket från en vecka till en annan. Vilken resa vi precis startat :)

2009-11-25

God morgon alla glada! Sitter just nu och äter lite frukost. Idag kommer dom och ska tapetsera i sovrummet, eller vi får nog hoppas på att dom kommer idag. MB fastigheter är ingenting att lita på, vet inte hur många gånger de sagt att det ska komma eller ringa men aldrig gör det. Dåligt tycker jag.

Nu ska jag fortsätta att smaska på min toast :) Men ni får ha det så bra

PUSS

Kväll

Burr, vi sitter här hemma och kollar på färjan och fryser. Är så kallt här hemma :(
Var mysigt nere på stan med jasemin, så fint med alla lampor nere på stan och sen snön. :) Handlade bara ett par julgardiner som vi ska i köket, blir nog mysigt. Sen köpte jag badbomber och en badsvamp.:) Har aldrig provat badbomber så hade tänkt göra det i alla fall. Byxor hade de inte på HM eller inte sånna byxor som jag ska ha så får kolla på tuna park imorgon.

Ha en mysig kväll

PUSS

Fin låt



Älskar Westlife, har så himla fina låtar.

.......

Tiden går så himla långsamt idag, klockan tre ska jag i alla fall ner på stan och träffa Jasemin :) Vi ska gå en sväng på stan och sen blir det en fika. Får se om man hittar något skoj, jag tänkte kolla på byxor till mig i alla fall. Mina börjar bli lite trånga... Sen är det dax att börja inhandla julklappar. Han bara handlat två små saker till Emma än så länge.

Hoppas ni har det bra

PUSS

1 månad kvar!

Nu är det 1 månad kvar till julafton :)

Burr...

Vi har så himla kallt här hemma, igår kväll eldade vi på i öppnaspisen då blev det varmt och skönt i vardagsrummet. Men nu är det lika kallt i hela lägenheten, det är inte meningen att man ska frysa när man sover. Men dom kommer och kolla på elementen idag hoppas jag, annars ringer jag don igen!

Igår kväll var super lugn och skön. Vi åt tacos och det var galet gott. :) Sen kollade vi på tv och jag somnade framför Wallander 21.20. Man är trött om kvällarna om man inte tar en vilostund på dagen.

Vad som händer idag vet jag inte än, kanske ta och gå en liten sväng. Jag ska ju röra på mig! Sen tycker jag att det är så himla mysigt ute just nu. :)

Nu ska jag äta frukost

Ha en bra dag

PUSS

God morgon

Har vart uppe en timma redan nu och har såå tråkigt. Det finns inget på tv att se på och allt jag kan hitta på att göra på nätet har jag redan gjort nu! Ska i alla fall äta lite frukost, sen kanske ta ett härligt bad är så frusen. Vi har super kallt här hemma, men på måndag så kommer de och kollar på våra element!

Igår kväll var jag super seg och gick och la mig redan vid tio. Vi såg på någon ap dålig film först också. Det är konstigt att de aldrig visar någonting bra på tv på lördagarna. Men men..

Ha de bra

PUSS

Kvällsmys

Sitter och myser i soffan just nu med alkoholfritt vin och chips. Vi har ätit god mat och haft jätte mysigt. Nu är Nille påväg över, vi skulle se på film.

Idag var vi ju på tuna park och shoppade loss, handlade en jacka, skor, vantar och mössa :) Super nöjd med mina inköp.

Nu ska vi tjuvstarta med alkoholfri glögg här hemma :)

Ha en trevlig kväll

PUSS

Härliga lördag!

Är så fint ute, ett riktigt litet vinterland med strålande sol:) Härligt. Idag ska jag och andreas åka till tuna park jag måste handla vinterjacka och skor i alla fall. Sen ska jag köpa nya strumpbyxor och lite sådär. Hoppas bara att man hittar jacq och skor, har kollat på stan och hittat lite. Men jag känner inte för att lägga ut en förmögenhetn heller! Men men.

Igår så åkte Anna ut från idol, bra tycker jag och hoppas att Johan åker ut nästa vecka. Då är de bästa kvar enligt mig :) Tycker att Robin B har blivit riktigt bra nu.

Jaja, ni får ha en super bra lördag

PUSS

Helt slut!

Är riktigt slut i hela kroppen och huvudet idag känner jag, så ska snart lägga mig och vila en stund. Har jobbat idag, men var så himla lungt så det var jätte skönt.

Blir en lung kväll med idol och god mat, får se om vi kanske lycka få något trevlig sällskap oxå! Men nu ska jag vila lite, men ha det så bra.

PUSS

Igår sa det bara poff och så syndes det!

Ändrade planer

När andreas slutar jobbet så ska vi åka till IKEA. Ska i alla fall köpa en lackhylla som vi ska ha över tvn. Får se men kommer ju alltid hem med mycket mer när man är där. Nu har vi ju en avdelning till som vi kan shoppa loss på oxå :)

Snö

God morgon! Vilket jäkla väder jag fick jobba i igår kväll. Inte roligt alls. Snöade som tusan så jag kunde ju inte cykla. Så allting tar ju typ dubbelt så lång tid när man ska gå till alla, sen så är det as mycket besök på kvällen. 24 st om jag ska vara exakt. Så jag fick ingen rast igår, så skoja inte om jag var hungrig och trött när jag kom hem...

Men det är så mysigt att det är snö i alla fall tycker jag :)

Det var tur att jag i alla fall hade en jätte mysig dag med Jasemin på stan, åt god lunch och kollade på massor med kläder och julpynt. Längtar till nästa helg då man får sätta upp allt, ska bara köpa ett par gardiner till köket. Mys mys med jul :)

Idag ska jag bara ta det lungt heeela dagen tror jag. Ska kanske gå ut och gå en sväng! Jaja, vi får se vad det blir av dagen.

Men ni får ha det bra

PUSS

Göra stan

osäker det är just vad jag och jasemin ska göra om en liten stund :) Ska ner och äta lunch och kolla runt lite jag skulle behöva införskaffa ett par nya vantar, mina är så tunna. Men vi hörs

PUSS

Jobbarkväll

God morgon! Sitter och äter en smarrig äggmacka här nu på morgonen, så galet gott :) Är så himla hungrig på morgonen när jag vaknar så måste äta på en gång. Förut kunde jag typ skippa frukosten utan att lida av det. Men dom dagarna är förbi ;)

Idag ska jag jobba kväll, var super länge sen. Så ska bli spännande, just eftersom jag alltid är så himla trött på kvällarna. Men jag får ta det lite extra lungt nu på dagen istället. Ska i alla fall se på våra bästa år idag det var jätte länge sen jag såg det. Haha :P Men man har nog inte missat någonting igentligen!

Jaja, ha en bra dag

PUSS

Matlagning

Trött trött trött, det kan beskriva mig just nu... Men nu ska jag snart laga lite mat blir kyckling, ris och currysås. Efter det kommer jag  nog att somna ;) Men det får jag inte för ikväll är det Desperate housewives :) När nu ska jag ta över andreas håller på att börja med maten nu! :P

Puss

Tisdag

Nu är det ruskiga höstvädret tillbaka, men var skönt att se solen igår i alla fall. Idag är jag ledig så kommer bara att ta det lungt. Tänkte ta mig ett bad snart och sen gör mig i ordning måste iväg och posta ett brev. Inte ofta man gör det längre!

Igår så träffade jag en liten liten bäbis som var 11 dagar, en söt liten viktoria. Vad man längtar :)

Jobbe!

Ska iväg och jobba nu, har blivit en hel del den sista tiden nu. Det är bra kommer kanske ha jobb fram tills anställningen börjar, man får ju hoppas i alla fall. Vad man ska hitta på efter jobbet vet jag inte alls men det blir nog ganska lungt- Har sovit så himla dåligt inatt också... Men men.

Ha en bra dag

PUSS

Matlagning på G

Hallå!

Håller på att laga lite mat här hemma, blir köttfärslimpa, potatis och sås. gott gott. Så himla enkelt recept oxå bara att köpa en pulversoppa lök/eller ungersk gulaschsoppa. Blanda soppan med gräddfil och sen köttfärs, sen bara in i en form och sen i ugnen. Gott och enkelt. :) 
 
Sen ikväll är det gossip girl och ensam mamma söker alltid något i alla fall. Blir tidigt i säng ikväll tror jag ska upp och jobba imorgon oxå. Ska ringa och tacka ja till tjänsten som jag erbjuds oxå :)

Hoppas ni får en trevlig kväll

PUSS

You Give Me Something


God morgon!

Sitter och väntar på att mitt ägg ska koka klart, är såå hungrig. Tror att jag vaknar så tidigt hela tiden för att jag är så hungrig på morgonen. Men är ganska skönt att komma upp i tid oxå. Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på här hemma. Ska i alla fall tvätta, ett stort måste. Sen så ska jag se på reprisen av Desperate housewives, missade det i tisdags:(

Haha vaknade inatt oxå av att andreas låg och morrade eller någonting as högt och konsigt, haha. Ruskade till honom och frågade vad han höll på med, men han hade någon mardröm eller nått. Haha, så himla knäpp!

Hoppas ni får en härlig söndag

PUSS

God natt!

Kom hem för en stund sen, och ska ta mig någonting att äta sen så blir det sängen! Är såå himla trötter idag. Men det var jätte trevligt hos jasemin, skönt att träffa lite folk sådär. Ska bättra mig, blir så när man är trötter nästan hela tiden. Men det ska gå över det med har jag hört i alla fall! :)

Sov så gott

PUSS

Matdax!

Hallå!

Nu håller jag på att laga lite mat blir kyftpotatis och kyckling i ugnen, blir nog gott.:) sen efter vi ätit så ska jag hem till Jasemin, skulle bli några där och spela lite spel och sådär. De ska ut sen tror jag, men det ska inte jag...

Andreas håller på och sätte upp tvn på väggen, hoppas han är klar snart för hatar när man borrar, blir på så dåligt humör av det ljudet...

Idag har vi vart nere på stan köpt en adventsljusstake till sovrummet, det är ju snart dax att ta fram julpyntet :) Sen så köpte jag ett par strumpbyxor och en tunika.

Är så himla glad och lättat allt känns så himla lätt nu när man fått fast jobb :) Glad glad glad!

Hoppas ni får en trevlig kväll.

PUSS

Fast anställd från 1/12 :)

Så jävla glad fick idag veta att jag får fast jobb från 1/12. Så jäkla skönt, det underlättar så himla mycket just nu! Vilken underbar fredag detta blev. När jag kom hem fick jag först veta det, sen så hade andreas hällt upp ett bubbelbad, tänt massor med ljus, köpt blommor och alkoholfriskumpa! :) mys mys

Hoppas ni har en lika bra fredag som jag har :D

PUSS

Mätt...

Mätt mätt mätt! Det är vad jag är just nu! Har ätit grillad kyckling, potatissallad, fetaost och sådär. Så gott så gott. Men är så jobbigt för fast jag är super hungrig så blir jag mätt så himla fort. Men det blir ju så när matsmältningen blir långsamare...

Men har i alla fall haft en super bra dag idag, har vart på så himla bra humör hela dagen.Fast det har vart mycket på jobbet, så kommer nog att vara super trött här hemma ikväll. Men det är ju inte heller ovanligt.

Hoppas ni får en bra kväll.

PUSS

Go morgon!

Nu ska jag strax åka iväg till jobbet, hoppas bara att det inte börja att regna igen. Är så trött på regnet! Har haft en riktigt god morgon idag, vaknade innan klockan gick och var pigg. Gosade med en kurrande Max och sen gick jag upp, har inte behöft stresse eller sådär. Skönt, hatar att stressa på morgonen! Men det blir ju oftast att man får göra det...

Ska bli spännande om min cykelkorg är kvar nere i cykelrummet. I måndags hade någon skruvat bort ena skruven som h¨åller fast den, och igår när jag kom ner så satt den andra löst. Jag tittade så att det var åtskruvad när jag låste cykeln då, så någon håller ju på att jävlas med mig! Så himla onödigt bara, och att man inte ska kunna ha den i cykelrummet lixom.. Men håll tummarna för att den är hel nu!

Ha en bra dag

PUSS

...



Bullen gör mig trött!

Onsdag.

Har som vanligt inte så mycket att skriva idag heller, men tänkte berätta lite om vad jag gjort idag. Har jobbat! Så kul har jag haft det :P Nej men det är skönt dagarna går så mycket fortare. Vi ska fixa ordning lite mat nu sen så kommer mikaela och pontus vid halv sex, kommer över på en fika. Hoppas jag är vaken då ;) Är så himla trött om kvällarna, men man har ju sina anlednigar i alla fall.

Hoppas ni haft en bra onsdag

PUSS

Trötter

det är jag det! Känner mig så seg och frusen, burr. Är så ruskigt väder ute. Har jobbat idag och igår och ska jobba tills på fredag, så det är skönt. Dagarna går så mycket fortare. :)

Nu kom min älsking hem, så ska pussa på honom! :)

Ha det bra

PUSS PUSS

Det vackraste jag vet





Så vacker låt.

Älskar dig Andreas
tillsammans klarar vi allt :)

Ljusparty

God morgon på er.
Hoppas allt är bra med er, här är det toppen även om jag känner mig lite seg. :) Igår var vi hemma hos mikaela och pontus och åt god mat och spelade nya buzz, skit roligt var det. Var nästan lite beroendeframkallande!

Idag blir en lung dag skulle jag tro, ska på ljusparty klockan 16. Får se om man hittar några goda doftljus, får hoppas på det. Det är ju så mysigt med ljus nu på hösen och vintern. Vi har ljus tända varje kväll här hemma, så mysigt.

Vi var även iväg och köpte en byro till lillasovrummet igår, så ska ta lite bilder sen så ni får se lägenheten. Det blev i alla fall jätte bra med byron, så det var ju kul. Det är ju så roligt att köpa saker till hemmet.  :)

Ni får ha en bra dag

PUSS

Ut och gå

Har precis ätit lunch, var så himla hungrig nu så fick bli tidigt. Ska smälta maten lite sen så ska jag gå ut och gå en sväng. Blir att man sitter inne nu så mycket när man inte jobbar så mycket, så ska försöka att gå ut en sväng varje dag i alla fall. Man behöver röra på sig, sen kan det vara ganska skönt att gå själv ibland. Bara rensa tankarna som man har. Så det ska jag göra idag :)

Hoppas ni har det bra

PUSS

Sex and the city the movie 2 :)

Yes, Kim Cattrall som spelar Samantha i serien har bekräftat att det kommer en till film. Att planeringen är i full gång, hur härliga nyheter är inte det? :) Underbara enligt mig :)


Bekräftat! Det blir en till Sex And The City-film!

Grattis pappa :)

Grattis till min pappa som fyller år idag :) Så ska dit vid klockan 18 och äta smörgåstårta, gud vad gott det ska bli. :)

Men innan det ska jag ner på stan och köpa den sista presenten till honom, tycker att jag kommit på ganska bra presenter så jag hoppas att han blir glad. :)

Hoppas ni får en bra dag

PUSS



Jag, pappa och Frankie i Ungern i januari. :)

Slutar!

God morgon på er! Idag skulle jag gå min sista introdag, men jag kommer ringa och säga att jag inte kommer att fortsätts. Känns tråkigt, men jag tycker inte att det känns någe bra, och jag sa till mig själv förut att jag inte kommer att göra någonting som inte känns bra. Känns så depprimerande att gå där, beundrar de som orkar med det. Jag trvis då mycke bättre på hemvården där man får så mycket tillbaka, och det är ganska kul. Man lärs sig så mycket där igentligen.

Idag ska jag då lämna tillbaka kläderna och sen när andreas slutar ska vi åka och hitta någon present till pappa, han fyller år imorogon. Sen så ska vi hem till andreas farmor och äta gröt ikväll, så söt :)

Ha en bra dag

PUSS PUS

en vecka kvar nu! :)

Måndag

Idag är det måndag och min älskade Gavin DeGraw spelar ikväll i stockholm, och jag ska inte gå :( Mycket tråkigt tycker jag, men jag var ju och såg honom i juni i år. Så har i alla fall sett honom i år. Men sen så var han på RixFm och spelade imorse, och han är ju bara för bra. Han har en underbar röst tycker jag :)

I alla fall, idag ska jag träffa jasemin vid 12 och vi ska äta lunch och se på våra bästa år hos henne. Ska bli skoj :) Ska även bli kul att se hur lägenheten hennes ser ut nu, hon har ju fått lite renoverat, så det är nog super fint :)

Nu nu ska jag fixa håret, så hörs vi sen

PUSS

Underbara lördag

Filip var så jäkla snygg och duktigt igår, skit kul att se. :) Mycket stolt över lillebror :) Var trevligt ute fast vi kom lite väl tidigt kanske, men kan vara för att min bror inte berättade att de hade bytt tid. Men fick bli några goda drinkar som väntan :) Kommer att lägga in lite bilder filip sen.

Nu ska vi snart iväg och äta tror jag, är super hungrig. Sen skulle jag kunna tänka mig en sväng på stan, får se vad andreas säger. Ska iväg till någon minneslund och tända ljus för farmor oxå.

Ha en härligt lördag

PUSS
RSS 2.0