Helgen

Det har minst sagt vart en tuff helg. En mycket älskad person blev sjuk och legat på sjukhus och är fortfarande kvar. Så de timmar jag inte vart hemma under helgen har jag spenderat där. Inte nog med det så åkte Wilmer på en dunder förkylning i fredags kväll. Så han har gnällt, gråtit, snorat och hostat mest hela tiden. Så sömnkontot är på gränsen till oladdat efter den här helgen och huvudvärken är ett faktum. Nu är även Adrian förkyld men inte med feber och så han är sjuk sjuk som Wille. Får hoppas att det inte blir mer än så här nu. Vi har fått nog. Tror det är tredje gången som Wilmer är riktigt förkyld på sina ynka 7 månader. Tänk så skonad man var med Adrian när han var bebis.
 
Så idag första juli och måndag. Nu laddar vi om och lämnar alla sjukdommar och jobbiga tankar bakom oss. Juli månad kommer bli en bra månad!
 
För ett år sen idag tog vi med den här lilla gobiten på en kryssning. Riktigt mysig resa och så kul han tyckte det var så roligt! Lille Wille var med han med och gjorde sig påmind med massa fladder i magen♥ I augusti väntar ännu en kryssning för hela familjen. Men då en tredagars, det ser vi fram emot.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0