Ont

Just nu ligger jag i sängen och tröstäter godis för mig själv. Sjukskrev mig från jobbet efter två timmar. Idag går det bara inte. Foglossningen bråkar med mig för mycket. Så nu väntar jag på att barnmorskan ska ringa upp mig i eftermiddag. Har så svårt att erkänna för mig själv hur ont jag har. Så krävdes några tårar för att inse att jag idag inte orkar mer. Víll bara att veckorna ska rulla på och graviditeten över. Inte roligt denna gång. Men nu försöker jag bortse smärtan och njuta av bebis som leker runt i magen♥ Det är tur att all denna smärta kommer leda till ett litet mirakel i slutet♥


Kommentarer
Nadja

Du får se till att bli sjukskriven och få ett sånt där foglossningsbälte så att du ska klara dig <3 Tänker på dig, kram

2012-08-16 @ 11:20:53
URL: http://sweetladysoul.se
Sandra o Melwin

Usch stackare. Det är inte skönt. Prata med din barnmorska om vattengympa på sjukhuset. Det gick jag på o det var superskönt! Krya kram!

Svar: Ja det ska jag absolut göra, tack för tipset! Kram
Jacqueline

2012-08-16 @ 15:35:57
Malin

Stackare! :( Minns att jag också hade extremt mycket foglossning när jag väntade Liv, kanske värst när man väntar tvåan? Hoppas du får bli sjukskriven! Kan tipsa dig om att åka till Strängnäs och gå till Gunilla Björk (hon är privat så alla får gå dit). Hon är specialist och sjukskrev mig direkt när jag hade ont, då slapp jag gå via BM där det aldrig händer något!

Stor kram!!

2012-08-17 @ 23:24:03
URL: http://andthroughitall.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0