Trött torsdag med extrem trots

Jag har haft en riktigt tröttisdag, som om jag aldrig riktigt vaknat till. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen framför tv:n. Får se om jag lyckas hålla mig vaken till BB.

Efter jobbet idag åkte vi med bilen för att titta var husen som har visning på lördag låg. Det ligger helt perfekt i våra ögon men som sagt inte hoppas för mycket!!! Men man får påminna sig själv om att de hus vi inte "får" var inte vårat hus.

Sen bakade jag och trotsAdrian hallon och blåbärspaj. Sen kom farfar Håkan och Nina över på fika. Adrian skötte sig helt ok då i alla fall. Han har inte trotsat mycket alls den senaste tiden, kanske något litet då och då. Men idag var det extremt. Efter att vi gjort pajen var Adrian helt blå av blåber. Vi tyckte det var en bra idé att han skulle bada. Men han kastade sig på golvet, gapade och gjorde allt motstånd han kunde. Så fick hålla honom fast i badkaret för att snabbt försöka tvätta av honom. Haha, vilket jobb! Inte alls van att han beter sig så. Men bara att förbereda sig på att det blir värre!


Adrian flörtar mellan trotsen


Kommentarer
Nadja

Uh, stackars dig! Trötthet och trots är en dålig kombo. Kram

2011-05-04 @ 22:19:34
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Våra små kan bilda klubb. Moa får också riktiga utbrott stundtals... Man blir lätt svettig då! ;-)

2011-05-05 @ 02:16:09
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Mrs Bernhardsson

sv: Tack för svar. Det blir nog till att köpa en sån cykel till Alva :). Ser här att fler som har haft små trotsiga barn i dag. Alva har varit helt hopplös. Är helt slut efter denna dag.

2011-05-05 @ 19:20:10
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0