Drömmer tillbaka

Då var tisdagskvällen här, tänk om en vecka börjar desperate housewives! Så jag har längtat och väntat på spänning på den här sesongen. Det slutar alltid så spännande!

Jag är trött ikväll och tar mig ett glas cola, kanske får mig att piggna till och hålla mig vaken tills Andreas kommer hem. Han stänger ikväll och kommer hem ganska sent då.

Men imorgon hoppas jag på lite sovmorgon då jag och Adrian är lediga. Vi har ingenting planerat men hoppas på att solen tittar fram så vi kan gå ut och njuta utav den. Men fy så tråkigt det känns nu att vara ledig när alla andra jobbar. Saknar mina trogna mammavänner som träffades minst en gång i veckan för lek och fika. Tider jag kommer minnas med glädje och alltid drömma tillbaka till. En tid som aldrig kommer att komma igen. Tänk vilken tur jag hade som träffade er! 



Kommentarer
Nadja

Jag blir ledsen på riktigt när jag läser detta.. Bästa tiden i mitt liv var som mammaledig och det var ju tack vare Er!! Jävla vuxna skitliv.. Jag saknar för många människor dagligen som har en stor plats i mitt hjärta <3

2011-03-08 @ 21:27:33
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin

Ååå, det var lätt den bästa tiden! Tänk så mycket kul vi (och barnen) hade! Längtar tillbaka massor och bli nästan deppig av den tiden aldrig kommer igen. Och vad ska jag göra när denna bebis kommer, utan er som jobbar?! Buhuu.. ;-(

2011-03-09 @ 09:09:28
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0