Stort misstag!

Ja som sagt vi gjorde misstaget idag att ta bort ena sidan på sängen. Så det resulterade i 0 sömn i sängen på dagen. Han råkade somna till i vagnen när vi sen var och handlade. Så lite sömn fick han då i alla fall.

Sen nu har jag kämpat i 1 timma med att få honom att ligga kvar i sin säng. Jag hinner knappt ut ur rummet innan han öppnat dörren och kommer ut som en skinande sol men sin nalle nicke nyfiken(mycket passande!). Över lycklig över sin ny funna frihet. Så jag har tagit honom i hand sagt att nu ska adrian sova. Lagt honom i sängen och sagt godnatt, stängt dörren och gått ut. Så kommer han efter 5 sek. Så har vi hållt på i en timme.

Så nu fick jag nog och ringde Andreas, som mycket passande jobbar hela kvällen! Så han kom på idén att ställa den kantfria sidan in mot väggen. Så nu äntligen ligger Adrian kvar i sin säng! Och tyst är han också :) Luvligt nu får jag nuta av kvällen.


Kommentarer
Nadja

Kanske lite lättare att ta fighten när ni är två. Kommer säkert ta många många timmar första kvällen men de minskar succesivt, precis som när man lär dom somna själva :D

2011-01-05 @ 22:17:48
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Emeli - Mamma till Nathalie

Vi har precis samma bekymmer. Bytte till juniorsäng i måndags. Hon bara springer ut så fort vi stängt dörren. Så nu är vi inne hos henne tills hon somnar. Så tar vi och vänjer henne med sängen först och sen tar vi nästa steg med att låta henne somna själv senare.

2011-01-06 @ 18:30:35
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0