Fredag underbara fredag!

Pust. Nu har vi precis ätit middag och krypt ner i soffan. Adrian sover, han var trött då han haft en massa skoj för sig och sen bara sovit 30 min på det.

Vi tog oss en hälig promenad med Malin & Moa och Nadja & Angelina. Efter det gick vi hem till Malin där vi fikade och barnen lekte. Lite trevligt som alltid.

Bugaboo maffian
-bild lånad från Nadja-

Efter det mötte Andreas upp oss och vi tog en promenad till Mikaela och Pontus. De kom hem från Thailand igår och man kände sig lagom blek brevid dem. Men super kul att träffa dem igen, snart får det bli en moff&filmkväll hemma hos oss. :) Vi fick även fin fina presenter av dem. :)


Adrian fick 2 polo sport pike och jag en fin bikini(som passade så du vet Mikaela)

Nu ska vi njuta kvällen hoppas ni gör det samma.

KRAM


Kommentarer
jasemin

vart är snön!!? oh vilken fin bikini!

2010-03-26 @ 22:12:10
URL: http://jeffyjazz.blogspot.com
Anonym

Så bra att den passade :) tack själva! Super kul o träffa er igen :) o självklart måste vi ta en mysmoffarkväll snart! Igår var vi väldigt sega. Efter att ni gick la vi oss uppe på sängen o skulle vila lite. Det resulterade i att vi vaknade runt åtta, tog av oss kläderna o kröp ner under täcket o sov vidare till klockan 5.00 imorse då vi vaknade o var klarvakna, haha. Vadå vänt på dygnet?! haha. Hoppas ni hittar nå fint på loppisen idag :) kram kram

2010-03-27 @ 08:31:53
URL: http://mikaelakatarinadegnell.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0