Gocart och IKEA

Idag var den överhettade PMS Jacqie i farten här hemma! Men allt lugnade ner sig när vi tog oss en tur till Västerås. Där blev det en tur till IKEA då vi handlade hem en massa bra att ha saker och även drömmde oss iväg till en husframtid. Så fint vi kommer att ha det då! Efter det mötte vi upp Stefan, Martin, Amanda, Adam och Kai och de alla åkte gocart. Jag och Adrian satt mycket nöjda och tittade på och Adrian tyckte det var jätte spännande. Men när han själv skulle få sitta i en så var det super läskigt.

Nu sover stjärnan och maten är snart klar här hemma. Blir kycklingryta. Var ett bra tag sen som jag lagade riktig mat förutom olika typer av sallader. Har inte alls haft någon lust allt för det när det vart så varmt. Men ska bli riktigt gott nu! :)

Det har även gott riktigt bra att åka bli med Adrian nu och han sitter och pysslar med de leksaker som han får. Han var i en period förut då han inte alls ville åka bli. Men nu går det så bra så! Vi försöker träna honom inför resan i augusti. Igår var det bara 1 månad kvar till vi sitter på flyget till ett förhoppningsvis soligt Kroatien. Ska bli så himla kul och spännande med Adrians första utomlandsresa. Minne för livet! För oss i alla fall ;)

 
Om ett par år kommer man antagligen inte kunna slita Adrian från gocart-banan ;)Kommentarer
Papa

Du glömde nämna att jag var kunglig på banan och solklar vinnare i båda heaten (:

2010-07-17 @ 00:44:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0