Vill ni höra något roligt?

Min kära Andreas trodde att vi hade värsta semestern på mammaträffarna. Jag upplyste då honom att det absolut INTE är någon semester då man hela tiden måste ha koll på de små. De ålar/kryper omkring överallt. De vill gärna dra ut varandras ögon och de som har hår har det ännu lite tuffare. De ska dras och smakas på allt som kommer i deras väg. Sen om man har en son som abrolut vägrar att sova blir det ännu lite tuffare då han istället blir övertrött och gnällig. Det ska torkas kräk, dreggel snor och mat.

Andreas frågade då varför vi har de här träffara hela tiden. Jo för att det är så otroligt trevligt. Det är skönt för att alla vet hur det är att ha barn och att det kan gnäållas och gråtas ibland. Man vet hur det är och det är skönt. Sen att alla tjejerna är så underbara är ju bara toppen det. Barnen oxå, så kul att se hur alla utvecklas vecka till vecka. Det är så skönt att träffa andra som är i samma situation. Vet inte hur jag skulle känna och klara av mammaledigheten utan dessa tjejer.

Lite kul hur man kan tro att en mammaträff med 7 vilda bebisar kan vara någon typ av semester?! haha


Kommentarer
Malin

Så fint du skrivit, jag känner precis samma sak som du! Känner att vi MÅSTE hålla kontakten sen trots att det blir vardag och alla börjar jobba sen.



Haha, Arne brukar faktiskt fråga mig om vi någonsin hinner fika på våra mammaträffar;) Han verkar ha förstått at det inte är semester, haha. Det var jättetrevligt idag, och det var skönt med en tung promenad! Haha.



Hoppas ni får en mysig kväll och att filmen är bra :)

2010-01-20 @ 18:27:16
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Nadja

Haha semester? Ooj oj..tänk om de vore så? Till sommaren får vi "semestra" på stranden..full rulle ab!! =)



Ni tjejer är dom bästa!!

2010-01-20 @ 22:07:31
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0