Att busa med Adrian gör mig lycklig :)

Vilken mysig dag vi haft idag. Adrian har vart på topp humör och vi har busat i massor. Han låg i soffan och Andreas satt bervid honom, jag gömde mig då bakom ena divanen. Han tittade efter mig och jag tittade sen upp och började krypa upp på soffan och sa att jag skulle ta honom. Han blev heltokig och försökte krypa från mig samtidigt som han skrattade massor och gjorde glädjetjut. Jag kröp mot honom och sen tog tag och kittlade honom. Han tyckte att det var jätte kul och blev helt husterisk. haha. 

Vi lekte även kan du hitta Adrian här på kvällen. Han gömde sig måste jag erkänna. ;)


 
Idag har vi försökt att ändra på hans sovtider lite. Han vaknade imorse vid 8.30 och det får han gärna fortsätta med så ikväll höll vi honom uppe till 19.45 tror jag han somnade. Så vi får se hur länge han väljer att sova imorgon. Skulle vara skönt om han ville fortsätta vakna vid 8.

Har även lyckats att övertala Andreas om att nästa vagn blir en bugaboo bee. Så till våren blir det att byta :) hihi.

Idag på BVC fick vi även med oss en smart pryl. En plastcylinder som är lika bred som barnets luftrör. Man kan då se om leksakerna är för små och att de då kan sätta dem i luftröret. Måste erkänna att jag inte trodde att luftröret var så stort som det är. Nu får man ju vara noga med att se till att man tar undan alla små föremål som kan sättas i halsen. Det är en snabb och nyfiken liten kille som ska smaka på allt. hihi.

Nej nu nujta kvällen

PUSS



Kommentarer
Malin

Haha, vilken kul lek! Jag sa "prosit" till Arne när han nös nu ikväll, och Moa började gapskratta! Och såfort vi sagt proooosit har hon tokskrattat. Tänk att så lite kan vara så kul!



Skönt att han gick med på vagnen! :) Bugaboo är en kanonvagn, jag blev helt frälst när vi köpte våran.



2010-01-18 @ 21:38:33
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Denice- Hampus mamma

En sån plastcylinder har vi, fick det i ett startpaket från pampers, mycket bra faktiskt :)

2010-01-18 @ 23:29:07
URL: http://deniicen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0