NU

Känner jag att jag kan börja njuta av julen och alla bestyr dagarna innan. I lägenheten är det mesta på plats, det som är kvar får nu vänta till efter jul. Alla julklappar blev jag klar med idag, får se om jag eventuellt kommer köpa en till. Ska rådfråga Andreas ikväll.

Nu ska bara resten av julklapparna slås in, julskinkan griljeras och sen tänkte jag städa lite här hemma imorgon. Ska nu på riktigt börja njuta av julen och all familjemys som här där till.

 


Vår gran går i silver, svart och vitt. Fint och enkelt tycker jag(vi). Sen annvänder jag både glitter och pärlband runt om granen. :) Hur klär ni er gran?


Jag och Adrian har vart nere på stan mellan 10.30-14 med min pappa. Var trevligt. Adrian somnade ganska snabbt nere på stan, uttråkad kanske?! ;) Känner att jag hittat det jag var ute efter även om man aldrig riktigt känner sig helt klar.. Vi gick och åt lunch(taco buffe, mums!) och tänkte passa på under tiden Adrian sov. Men han vaknade så klart då. Men det gjorde inget, bara härligt att ha med honom som sällskap när han är så go och charmig.

Ni förstår inte hur skönt det är att han är "tillbaka". Det gör mig så otroligt lycklig och glad och det är så kul att leka och hitta på saker nu igen. Bara att kunna gå på stan i ett par timmar och han sitter nöjd och glad i vagnen och pratar är helt fantastiskt igen!

Nu sitter vi soffan och slappar en stund, ska snart ta tag i disken och sen några julklappar som ska slås in innan Andreas kommer hem ikväll. :)


♥♥♥


Kommentarer
Malin

Det låter alldeles underbart! Jättefin gran ni har! Vi klär också vår så, fast i år hittade jag inte pärlbanden :-( Älskar typ Disneygranar med massa ljus!



Kram!

2010-12-22 @ 23:13:14
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0