Vår fina Adrian börjar bli stor



Adrian sover nu efter ännu en händelserik dag. Dagarna går i ett med honom nu och han är så busig och glad hela dagarna. Idag har han gått jätte mycket så vågar nästan säga att han nu går. Så snabbt det går, från ett par steg till att gå genom hela köket på bara några dagar.

Tand nr.7 är även påväg upp man känner att det börjat spricka upp i tandköttet så tanden tittar nog snart fram. Den här gången har det blivit en hel del blöjbyten och sen brukar han vakna till någon timma efter att han somnat. Men då är det bara att stoppa om honom och dra upp speldosan så sover han sen gott.

Han är även rikitgt busig just nu. Tex. Om han håller en majskrok så sträcker han fram den för att man ska ta den. När man försöker ta den och säga tack tack så drar han bort handen och skrattar. Skitunge. hihi. Sen ikväll så sa Andreas han att ville att Adrian skulle komma till honom. Adrian började gå till honom men när Andreas skulle ta upp honom så tvärvände Adrian och började skratta. :)


Måste ju bara avsluta med en bild på busungen



Kommentarer
Malin

Haha, jag säger detsamma!



Så duktig han är som kan gå nu! :-) Här hemma tränar vi, och något litet steg om dagen blir det på vääldigt vingliga små ben! Tänk så fort det går, för ett år sedan låg de i magen..

2010-04-05 @ 20:15:47
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Nadja

Duktiga killen!! Angelina tog gooood tid på sig från ett par steg till flera, tog 15 dagar typ hihi :)

2010-04-05 @ 21:31:56
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0