Bästa lilla badpojken!

Adrian är så härlig och rolig när han badar. Så fort han kommer i vattnet så skiner han upp som en liten sol och börjar plaska för fullt. Man får massor med skratt, STORA leenden och massa med prat. Det är så härligt att se. Nu har han även börjat med att han vill ligga som en ostbåge och gnaga på fötterna när han badar. haha. Sötis.

Nu la jag precis ner min lilla älskling och tror han somnade på en gång då han var så himla trött. Vu har myst i soffan nu på kvällen och kollat på tv, Adrian var trött så var lugn och mysig i famnen. Man får ta vara på de stunderna då han oftast vill hoppa och studsa. haha.

Nu så blir det fredagsmys hemma ensam ska göra ordning lite middag det blir chivapchichi, cbulgur, aivar, gräddfil och sallad gotti gotti :) Sen blir det mys med godis och tända ljus till IDOL. Andreas slutar 21.20, vad jag längtar är så ensamt hemma när Adrian somnat.

Vi satte upp solcellslamporna på balkongen idag också och nu lyser de så fint där ute. Riktigt mysigt att se ut när man sitter i soffan, så är jätte nöjd. :)

Nej nu blir det middag och så ska jag se på tonårsföräldrar på kanal 2 och se vad det är för något.

Ha en härlig kväll PUSS


Kommentarer
Kristin

Vad har du för tema på stilmallen? Annars får jag väl låna din inloggning en kväll om du litar på mig bara för att spåna i dina koder så kan jag ändra på dom så får du byta tillbaka ditt lösen direkt efter elr så dyker jag över nån dag och spånar hos dig om du vill, tycker det mest är skoj att dona med så jag har nog inget liv :)

2009-10-09 @ 21:30:01
URL: http://mouziee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0