09-05-07

God morgon! Ser ut att bli en riktigt härlig dag! Planerna för dagen är att vi i alla fall ska ner på stan och titta efter present till Mikaela som fyller år imorgon. Sen ikväll så ska vi över och gratta henne då vi inte kan på söndag när hon ska ha kalaset! Sen så är ju jag lite utav en glassoman just nu så känner att det nog kommer bli en glass nere på stan sen! 

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, blir inte en lika seg dag idag känner jag!

11 dagar kvar!

PUSS


Kommentarer
jenny

jaa, Fredde sa det " Är ju bara att skriva ut själv" Direkt efter att jag visat honom den :P så långt tänkte ju inte jag,haha. Usch då, blir mycket släpande för er då med andra ord, jobbigt, Ja hade ju kunnat tänka på saken om det had evart på tredje våningen som de sa men nu är det inte ens nått att fundera på .. Vad ska ni hitta på för skoj i helgen då?=)

2009-05-07 @ 15:36:28
URL: http://jenny016.blogg.se/
Nadja

tack! älskar den ögonskuggan som jag har på bilden, kommer väl på igen när jag känner mig "snygg" igen hihi

2009-05-07 @ 16:00:23
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Elin

Hoppas du fick dig en underbar dag =)

2009-05-07 @ 21:02:01
URL: http://ellee.devote.se
jenny

Okej, låter som en trevlig dag :) ha aja kan tänka mig det, men trapporna är ju också bra för ben & Rumpa, haha, bara att tänka så :P Själv så har jag varit så lat att bara tagit trappen nångång sen vi flytta hit, blir alltid hissen så slö som man är.Usch då, den där kursen är inge vidare lltså, Phuu, jag var på den förra året,inge kul alls att sitta där så länge, vi trodde de bara skulle hålla på nån timme, sen när den var så länge vill man ju bara gå därifrån =P

2009-05-07 @ 23:47:45
URL: http://jenny016.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0