09-02-18

God morgon! Sitter här och äter lite frukost och har ett livligt litet pyre som sparkar och har sin för fullt just nu. Ska jobba idag som vanligt, får hoppas att ryggen känns bättre idag. Har ont men får hoppas att det mjukas upp när man rör sig. Igår var det riktigt jobbigt när jag kom hem hade jobbig foglossning hela dagen. Men Andreas fixade med mat och sådär så jag vilade hela kvällen igår.

Igår kväll såg jag ett program på tv om folk som föder hemma utan att ha en barnmorska eller sköterska med under förlossningen. Jag förstår inte hur man vågar ta den risken då det kan vara farligt att föda barn. Tänk om det är någonting fel på barnet. Som en av de som var med hade inte vart på en enda undersökning, hon hade undersökt sig själv! Hon har ju ingen aning om allt är bra. Okej om man så gärna vill föda hemma men man kan ju i alla fall ha en sköterska med då tycker man. Men men.

Själv har man någon konsig längtan som är blandad med massor av räddsla inför förlossningen. Men det ska nog gå bra, om alla andra klarar av det så ska nog jag oxå göra det. :)

Nä nu måste jag fixa det sista innan jag ska iväg till jobbet. Ha en toppen dag

PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0