Ingen bra känsla längre!

Skrev för ett par dagar sen att Adrian hade det jobbigt med magen. Nu har han haft det i över 2 veckor och jag har INGEN bra kännsla av det här längre. Jag vet att de kan bli dåliga i magen när de får tänder men nu är alla tänder framma som vart på G.

Så fort han äter så bajsar han och där i mellan också. Ibland normalt men ibland är det bara som vatten. Han har nu blivit jätte röd i rumpan fast vi byter blöja på honom så fort det kommit lite i den. Nu har han så ont i rumpan så man får inte röra rumpand, sitta gör ont och byta blöja ska vi inte tala om.. Tycker så synd om honom.

Men som sagt så tycker jag inte att det känns någe bra längre. Ringde BVC idag och hon frågade om han gick upp som han skulle. Men hur ska jag veta det när vi inte ska dit den här månaden? Han är ju pigg och så föruton att han har så ont nu. Vi smörjer och smörjer med allt vi kan komma på men det blir inte bättre. Har försökt få tag på vårdcentralen men det är ju omöjligt, så får testa imorgon igen.

Han har redan idag bajsat 6 ggr och fler lär det bli om det fortsätter såhär... Tänker om han är allergisk eller känslig mot någonting. Jaja var bara tvungen att skriva ut mina funderingar lite. Imorgon så ringer vi vårdcentralen igen, jag har som sagt ingen bra känsla av det här längre och då ska man lyssna på sig själv.


Kommentarer
Malin

Viktoria var likadan ett tag. Men hon hade fått pencillin, antar att inte adrian har fått det. Läkaren rekommenderade iaf att köpa sempers magroppar. Eller proviva soppa.. Det bygger upp tarmfloran och kan hjälpa till lite. Annars skulle jag oxå ha ringt vårdcentralen.. Prova inotyol salva till rumpan. Det är jätte bra mot röda rumpor. Det funkade direkt på Viktoria iaf. Lite råd hoppas du får nytta avd et.. :)

Annars en kram till hela familjen!!!

2009-12-28 @ 16:27:08
URL: http://familjenlilja.blogg.se/
Denice- Hampus mamma

men usch... hoppas att det inte är någon fara! ring vårdguiden! fråga lite och sånt!

2009-12-28 @ 17:34:40
URL: http://deniicen.blogg.se/
Denice- Hampus mamma

låt rumpan vara fri så får han bajsa i luften så det får andas.. Det finns ju special salvor mot just blöjsår.. Den heter zilon och finns på apoteket! Men du, ring vårdguiden och be om hjälp. Han kanske har virus i magen?

2009-12-28 @ 20:44:33
URL: http://deniicen.blogg.se/
Nadja

Angelina hade så i över en månad, hon fick som små sår på rumpan.. Vi smörjde med massa olja och använde inga tvättservetter utan tvättade direkt i ljummet vatten.. Men förstår att du är orolig så du gör rätt i som följer ditt hjärta och ring vc kram

2009-12-28 @ 21:38:51
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Nadja

Vet inte om hon gick upp som hon skulle, på två och en halv månad hade hon gått upp 700g och då hade hon ändå växt 4 cm då men BVC sa inget..

2009-12-28 @ 22:03:47
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0