Febrig liten kille

Adrian fick feber idag på eftermiddan och hade det när han skulle somna oxå. Men han har fått alvedon och sover nu gott. Tror att det är tanden som spökar. Har hört att tänderna där uppe ska vara jobbigare för dem att få. Någon mer som hört det?

Men annars mår han bra, förkylningen som jag trodde han skulle åka på var borta efter en natt. Så får hoppas att det är tanden som spökar för honom bara.


Fast Adrian var hemma med feber så smet jag iväg på en fika med underbara Karin. Vi fikade, pratade en massa strunt och tog en sväng på stan. Plöjde runt inne på panduro det finns för mycket skoj där inne. Köpte hem lite saker till ett litet projekt som jag håller på med som ska bli en julklapp. Tror det kommer bli riktigt bra! Sen kom jag hem till mina fina killar och jag lagade lite mat. Lagade även mat till Adrian men recept kommer upp senare. Men kom på en sak när jag höll på får små barn äta kassler? Tänkte efter som det är så sallt i smaken och att de inte ska äta salt första året. Någon som vet? Om inte så får jag spara maten i frysen! haha.

Nu ska jag slö titta på tv lite!



Kommentarer
Denice- Hampus mamma

kindtänderna ska vara värst har jag hört!

2009-12-08 @ 20:04:14
URL: http://deniicen.blogg.se/
Nadja

Jag har hört att de lilla salt som finns i t.ex falukorv (som jag gav Angie idag) ska inte vara någon fara så länge man inte ger dom det jämt och bara i små mängder.. så de är nog ingen fara tror jag =)



Attans att man ska vänta till nästa säsong för DH..jag vill veta NUUUU!

2009-12-08 @ 22:20:53
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0