Dåligt.

Blir så trött, man får ju inget stöd alls från varken bvc, vårdcentral eller barnkliniken. Rinde BVC i måndags och hon sa att jag skulle ringa vårdcentralen om jag inte tyckte att det blev bättre. Ringde vårdcentralen idag och hon tyckte jag skulle ringa bvc? eller barnkliniken. Ringde till barnkliniken och hon jag fick prata med där var riktigt otrevlig och lyssnade inte alls på det jag sa kändes det som. Hon sa att barn kan vara så om de fått en bakterie eller så och att det kunde ta ett tag innan det gick över. Men sen sa hon även att det så klart inte får hålla för länge heller? Där jag fått bäst stöd och råd var från sjukvårdsrådgivningen hon där var riktigt trevlig, lyssnade och gav mig råd.

Men det är bara att hålla koll så han dricker mycket och sen ska vi ha extra fett i maten. Suck, bara att hålla ut och hoppas att det inte blir värre för honom.


Kommentarer
anne

tittade förbi & ville bara lämna ett spår efter mig :) trevlig blogg du har!

2009-12-30 @ 09:53:07
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Denice- Hampus mamma

men vilka idioter, ring igen och säg ifrån!

2009-12-30 @ 10:39:45
URL: http://deniicen.blogg.se/
Denice- Hampus mamma

inte för att skärra upp dig men ärligt åk in till akuten, det är ju nånting. Bättre att få svar vad problemet är än att gå och undra, han förlorar ju massa näring nu.. Faktiskt så tycker jag att ni åker, hellre en gång för mycket än en gång för lite.

Det skulle jag gjort!

2009-12-30 @ 10:42:40
URL: http://deniicen.blogg.se/
Malin

Usch, idioter finns det gott om! Jag håller med Denice, åk till akuten. Där prioriteras barn!

Kramar till er!

2009-12-30 @ 19:15:04
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Malin

Jag håller med föregående! Åk in till akuten.. Viktoria hade i så i två veckor! Sen åkte jag in.. Ni måste ju få hjälp nu gumman! DEt blir ju jobbigt både för er och för Adrian.. Det är så typiskt vården att bara skitai allt!! Kramar om hela familjen!

2009-12-30 @ 20:15:47
URL: http://familjenlilja.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0