Blåsljud..

Idag var det dags för läkarkontroll på BVC för Elwin. Imorgon blir har 7 veckor och han väger nu 4629g och är 55,7cm lång. Växer för fullt! Doktorn hittade tyvärr ett blåsljud på hjärtat så vi ska få en remiss till barnkliniken för att kolla upp det. Även om läkaren försökt lugna mig med att det antagligen inte är någon fara kan man inte låta bli att bli orolig. Tanken Tänk om slår till. Men jag försöker att inte oroa mig för mycket i onödan. Bra att det kollas upp i alla fall och jag hoppas vi får en tid snart så man får svar och slipper att försöka att inte oroa sig. 

Min vackra lilla mini <3




Kommentarer
denice

Förstår din oro. Hoppas det går bra <3

2014-10-08 @ 09:38:30
Marie

Åh va jobbigt att höra!
Min V upptäcktes det blåsljud på när hon var 3 dagar gammal. Fick information från hjärtspecialist på barnkliniken att det skulle växa bort innan hon blev 1 år. Hon har fyllt 6 år och det är fortfarande kvar. Går på jämna kontroller, men jag är fortfarande orolig. Tankarna snurrar ganska mycket vissa stunder!
Kram!

2014-10-08 @ 17:55:10
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Marie

Vi har inte fått några raka svar om varför det inte har växt bort. Det enda vi får veta är att vi inte behöver oroa oss. Men det har jag svårt med.
Vill inte behöva oroa mig ifall hon skulle ramla ihop på (i hennes fall) isrinken under hockeyträning och dö, för att hon har ett "dolt" hjärtfel, som faktiskt flera barn har gjort runt 15 år ålder (då pojkar på fotbollsplan). Men om det hör ihop vet jag inte.
Nu väntar nästa ultraljud januari 2016, då det är långt dig. Vi märker ju inget på Vilja direkt. Hon har bli lite blå om läpparna när hon anstänger sig och orkar väl kanske inte lika mycket. Men annars är hon ju som vem som!
Jag hoppas att det kommer gå jätte bra för E på kliniken och att ni får bra information om vad som kommer att hända!
Kram!

2014-10-09 @ 06:34:46
URL: http://mamafeelings.blogg.se
Malin

Alltid otäckt när det är ovisst, förstår att du oroar dig, vilken förälder skulle inte göra det? Minns när Liv var nyfödd och de inte kunde hitta/registrera någon hörsel i hennes öron! Det var en katastrofvecka full av oro innan vi fick veta att allt var bra.
Jag håller alla tummar för att allt ska se bra ut när ni får komma på kontroll! Stor kram!

2014-10-11 @ 20:34:19
URL: http://malinlundberghs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0