Veckan

Vilken vecka! Skönt med fredag och helg nu i varje fall, min kropp var och är i stort behov av vila. Har pratat med MVC och är troligtvis foglossning jag har och haft. Men nu när jag jobbar blir det värre och värre, Idag har jag gått som en myra känns det som. Varje steg jag tar gör ont, höften knakar för varje steg och även när jag vilar värker hela höften. Men har fått tid till en sjukgymnast och så ska jag köpa ett "foglossningsbälte" och hoppas på att det underlättar. Men allt smärta blir så värd det när jag känner den lilla röra sig där inne♥
 
Min födelsedag var kalas bra! Underbart väder hela dagen och kvällen avslutade jag och Andreas med middag på Åbryggan. Riktigt härligt och mysigt att bara komma iväg vi två och rå om varandra. Åt otroligt god mat, oxfilé som vi tillagade på en lavasten som var 440 grader varm. Efter middagen gick vi till Grappa där mamma och hennes vän satt och njöt av sommarkvällen. En riktigt bra kväll med andra ord.
 
 
Fick även en jätte fin klocka av mina två älskade♥
 
Imorgon blir det mer firande. Hela tjocka släkten (nästan) kommer över. Vi hoppas på fint väder så vi kan sitta ute. Blir lite lättare mat och sen självklart tårta. Kommer bli riktigt trevligt. Mamma och mormor var med mig runt och hjälpte mig handla idag. Så nu har vi laddat upp inför morgondagen.
 
Nu slappar vi i soffan här hemma. Ska vila upp mig så jag orkar med morgondagen. Hoppas ni får en trevlig helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0