Lediga

Jag och Adrian startade veckan med en ledig dag. Skönt! Så vi har vart ute och åkt med hans bob i snön. Jag hade även sagt att vi skulle åka in till stan för att mata fåglarna där. Men när vi satt redo i bilen för att åka så ville inte min bil starta!! Mycket irriterande, tror det kan vara batteriet som dött då bilen stått stilla så länge?! Andreas får kolla på det där när han kommer hem, jag kan 0 om bilar.. Jaja, så jag och Adrian tog oss då en promenad in till Torshälla och matade fåglarna där isället. Då fick jag mig även en uppfriskande promenad så tur i oturen kanske.

Har även haft ett kort fika besök av en arbetskollega och nu har jag en stek som står och puttrar på spisen. Ska bli så gott! Efter middagen idag måste jag åka till tuna park, har som sagt inte kommit iväg dit heller utan bil. Måste lämna tillbaka ett par skor som jag köpte till Adrian, varför gör man barnskor som är omöjliga att få på ett barns fot? Märkligt.

Nej nu har jag babblat på om ingenting egentligen och ska istället umgås med min kära son. Hoppas ni har en bra start på veckan!


Kommentarer
Anonym

Tack för fikat!!!! kram Lena

2012-01-23 @ 15:45:11
Nadja

Hoppas det löste sig med bilen. Kram

2012-01-24 @ 17:13:42
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0