Första dagen på året

Vi har haft ett otroligt bra avslut på 2011 och en fantastisk start på 2012. Adrian hade så roligt och var helt exalterad när vi smällde raketer. Så roligt att han hade så roligt och bara det gjorde vårt nyår. Men det bjöds på fantastisk middag, kärt sällskap, spel och många skratt. Ett bra avslut med andra ord. Adrian sov gott vid tolvslaget och fick sova kvar hos farmor och Stefan. Men jag och Andreas cyklade hem så fick vi starta det nya året med sovmorgon.

Vi har haft en mysig familjedag med mycket lek med bilar, tågbana och fiskespel. Snön kom även idag så Adrian fick sin sista julklapp som vi sparat till snön kom. En snowracer, så har även vart ute på promenad och så klart stannade vi för att åka ner för backen några gånger. Adrian tyckte det var riktigt skoj.

Tog oss även en tur till Coop där vi grundade lite. Dels en terassvärmare och ett nytt duschmunstycke som är jätte stort så nu kan vi duscha hela familjen samtidigt om vi vill det. :)

Sen har vi även gjort i ordning på Adrians rum då vi igår köpte n ny säng till honom. Blev riktigt bra så vi är supernöjda och Adrian också då han somnade på två röda i nya sängen.

Så första dagen på året har börjat otroligt bra, ny fortsätter vi så här. Hoppas ni haft ett bra nyårsfirande och start på nya året.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0