I vår lilla bubbla

Vi lever som i en liten fantasi bubbla och svävat på små rosa moln här hemma. Just så känns det. Vill bara stanna tiden som är här och nu. Den kommer aldrig tillbaka och snart är även Wilmer stor.

Idag har vi bakat pepparkakor, tittat film, lekt, ammat, ammat, ammat, Adrian och Andreas var ute och lekte, myst, försökt julpynta lite och så har vi försökt komma in i allt det nya. Men vi sa det när vi satt och åt middag att det känns som Wilmer alltid funnits här. Allting är så självklart!

Adrian är helt otrolig som storebror och jag svämmar över av stolthet. Han ser efter Wilmer och tar hand om honom. Ropar på mig och berättar att min bebis är ledsen när han gråter. Pussar på honom för att få honom glad. Klappar och pratar med honom. Hjälper till att byta blöja och så mycket mer. Helt fantastisk storebror helt enkelt.

Nu ska vi snart tacka för oss efter en fantastisk dag. Hoppas på lite mer sömn inatt. Lille Wilmer är lite av en nattuggla. ;) imorgon måste det ringas massa samtal och så ska vi till bb för läkarkontroll igen. Hoppas på att lilleman börjat gå upp i vikt nu då.

Avslutar med lite syskonkärlek



Kommentarer
Nadja

Åh så mysigt ni har det <3

2012-12-03 @ 08:44:01
URL: http://sweetladysoul.se
Marie Heikkilä

Åh vilken fin storebror Wilmer har!

2012-12-03 @ 09:37:55
URL: http://mamafeelings.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0