1 december

Då välkomnar vi december månad. En månad vi väntat på så länge. Men lillebror hade andra planer och och ville så klart inte missa allt julstök fram till jul. Känns fortfarande nästan lite omtumlande allting fortfarande. Är så megastolt så det är larvigt över min fina familj!

Inatt blev det inte lika mycket sömn. Det skulle ätas en hel del vilket jag är överlycklig för. Det är det som dom tjatar om hör på bb och han vill bli stor och stark som bror sin och har fattat att då måste man äta! Det skulle bajsas och det är inte lika roligt och byta blöja då är det mega skrik! Men några timmars sömn har vi samlat på oss. Nu sover lillebror på mitt bröst och vi väntat på pappa. Adrian ville inte följa med hit idag utan ville vara hos farmor och leka i snön. Han får välja själv och det är nog bäst så. Sen väntar pku(?) prov och läkarbesök. Om läkaren ger oss ok så åker vi hem sen. Så jag önskar vi får fira första advent hemma tillsammans hela familjen!

Nu ska jag mysa vidare<3



Kommentarer
Malin

Så mysigt ni ser ut att ha det! Hoppashoppas ni får åka hem sen! Minns pku- provet... den där sockerlösningen de har är himla bra, haha ;) Hoppas det går bra! Kramar

2012-12-01 @ 10:41:38
URL: http://ellskling.blogg.se
Anonym

fina ni är!!!

2012-12-01 @ 13:05:48
Anonym

Åå så mysigt:)

2012-12-01 @ 16:19:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0